Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 050 000,- for kr 3 050 000,-

Velkommen til Båhusveien 14

Lekker stue

Stuen er holdt i lyse og delikate fargevalg

God plass til sofagruppe med tilhørende sofabord

God plass til møblement

Stue

Åpen stue og kjøkkenløsning

Praktisk øy som er et naturlig skille mellom stue og kjøkken

Malte/lakkerte fronter, benkeplate i heltre eik og rustfri oppvaskkum

God skap og benkeplass. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin og stekeovn

Kjøkkenøy som gir et naturlig skille til stuen

Romslig soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobe

Praktisk garderobeløsning

Delikat og pent bad fra 2018

Varmekabler i gulv

Entré med plass til å henge opp yttertøy og sette fra seg sko

3D Plantegning

Plantegning

Nabolagsprofil

Fasade

Kort vei til offentlig kommunikasjon

T- bane på Sinsen

Fine turområder

Thorsovdalen

Storo Storsenter

Rosenhoff

Fine uteområder

Sinsen/Rosenhoff

Båhusveien 14

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 990 000,-

Sinsen/Rosenhoff: Moderne og lekker 2-roms selveierleilighet med god standard. Nytt bad! V.vann og fyring inkl. i felleskostnadene!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 990 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 597,-
Fellesgjeld:
Kr 224 176,-
AREAL (P-ROM / BRA)
42 / 42 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Båhusveien 14 ligger attraktivt og sentralt plassert på Sinsen i et skjermet boligområde . Like i nærheten finnes ulike servicetilbud man søker i hverdagen samt et bredt utvalg av kolonialforretninger, treningssentre (Elixia, Bare Trening og Fresh Fitness) og flere serveringssteder.

Kort vei til offentlig kommunikasjon som buss og trikk i Trondheimsveien og T-bane på Sinsen som er tilknyttet den nye T-baneringen som gir kort reisevei til Oslo sentrum, HiOA, UiO og BI Nydalen. 31 bussen går for øvrig 24 timer i døgnet til / fra byen. Området har et svært velutviklet kollektivnett med blant annet t-bane linje 5; Storo-Sentrum-Carl-Berner-Vestli, linje 6; Ringen som går i ring rundt indre by, en kort vei til BI Nydalen/Blindern eller sentrum. Trikk med linje 17; Grefsen st.-Rikshospitalet (over Bislett/Høyskolen) Buss; nr. 31 Snarøya-Tonsehagen-Grorud, nr. 33 Filipstad-Ellingsrudåsen, nr. 21 Aker Brygge-Helsfyr eller nr. 20 Skøyen-Galgeberg. Ta bussen opp til Årvoll - her ligger Grefsenkollen Alpinsenter og inngangsportalen til friluftsparadiset Lillomarka. Flybussen går også fra Trondheimsveien (Rosenhoff) to ganger i timen. Flere andre rekreasjonsområder som Torshovdalen, Torshovparken, Sofienbergparken og Botanisk Hage ligger kun en liten gåtur unna. Skulle kaffetørsten og lysten på et mer pulserende byliv slå inn er spaserturen til Grünerløkka innen rekkevidde. Her finner du et meget godt utvalg av cafeer, butikker, spisesteder, gallerier og mye annet. Kort vei til Storo Storsenter med en rekke butikker, dagligvare, vinmonopol, bank, apotek, frisør etc.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 990 000,-

Fellesgjeld

Kr 224 176,-

Totalpris

Kr 3 214 176,-

Felleskostnader

Kr 3 597,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1936

Soverom

1

Primærrom

42m2

Bruksareal

42m2

Tomt

3599m2

KR-kode

5418174

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Båhusveien 14, 0573 Oslo

Gnr. 83, bnr. 155, snr. 35, i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 3.599 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal med store og åpne utearealer med gode solforhold og mulighet for grilling og sosiale aktiviteter med naboer og venner.

Parkering

Sameiet eier 15 parkeringsplasser som leies ut. Månedlig leie er kr. 500,- + et engangsgebyr ved inngåelse av kontrakt. Ta kontakt med styret dersom du ønsker plass. Pr. 31.05.18 er det ledige plasser etter samtale med styreleder. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 46 kvm.

Totalt bruksareal: 42 kvm.

Totalt primærrom: Entré, kjøkken/stue, soverom og bad: 42 kvm.

Boligen disponerer en bod i kjelleren på ca 1,8 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.07.2018 utført av Oslo Akershus Taksering AS . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Boligblokk fra1936 med hoved konstruksjoner i mur/betong. Bygget etter den tids krav og byggeskikker. Antatt frostfritt fundamentert til stedlige masser. Etasjeskillere i armert betong. Yttervegger i betong og kledning med teglstein

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Følgende forhold er merket med TG2:

- Vinduer grunnet alder og slitasje.

- Boligens ventilasjonssystem er basert på naturlig ventilasjon, med mekanisk avtrekk på kjøkken og bad. Tilstandsgrad er satt ut ifra alder.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Båhusveien 14 - En lys og nyoppusset 2-roms leilighet med splitter nytt bad, romslig soverom, stue/kjøkken og entré. Boligen har en fin planløsning og store vinduer som slipper inn godt med naturlig lys.

Meget sentral beliggenhet med kort vei til offentlig kommunikasjon. Leiligheten er opprinnelig en 1-roms leilighet som er bygget om til en praktisk 2-roms.

Velkommen inn til en hyggelig visning:

Entré: Romslig entré med god plass til å henge fra seg yttertøy å sette fra seg sko. Fra entreen er det inngang til boligens øvrige rom. Selger har åpnet og fjernet døren mot stuen slik at rommet får en lys og luftig atmosfære.

Stue/kjøkken: Arealeffektiv og pen stue med god plas til sofa med tilhørende møblement. Ny en-stavs Berry Alloc laminat. Stuen er holdt i delikate fargevalg med en fin kontrastvegg. Store vinduer som slipper inn rikelig med lys. Åpen stue og kjøkkenløsning. Kjøkken med malte/lakkerte fronter, benkeplate i heltre eik, rustfri oppvaskkum, ventilator og integrerte hvitevarer som stekeovn og oppvaskmaskin. God skap og benkplass. Lyslister og rustikk teglstein over kjøkkenbenk. Kjøkkenøy med ekstra oppbevaringsmuligheter som skaper et naturlig skille mellom stuen og kjøkkenet.

Soverom:

Delikat soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og en praktisk og stor garderobe.

Bad: Flislagt og splitter nytt bad som ble pusset opp i 2018 i regi av sameiet. Badet har heldekkende servant med underskap og frostet glass på fronter. Eget romslig dusjhjørne med svingdør. Veggmontert toalett og varmekabler i gulv.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med varmekabler på baderom ellers sentralfyr med radiatorovner. Varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.03.1939. Denne kan fås ved henvendelse til megler.Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at badet er utvidet med 1 kvm, hvor det tidligere var bod.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser. Det følger en Erklæring/avtale: Panterett uten opptrinnsrett til sameiet for: NOK 10.000 med prioritet etter 90% av lånetakst. Gjelder denne registerenheten med flere.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over. Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom.

Disse omhandler blant annet bestemmelse om vei (kloakkledning og gjerde) og bestemmelse om vann/kloakkledning. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Sameiet Båhusveien 10-18, med sameiebrøk 42/3812.

Sameiet består av 88 seksjoner i en bygård. Sameiet eier fire næringsseksjoner, hvorav tre benyttes som styrkerom, sykkelrom og lager.

Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS.

Sameiet har med virkning fra 1. mars 2018 inngått ny forsikringsavtale med Berkley Nordic, skadedyrsforsikringen dekkes via Norsk Hussopp Forsikring.

Sameietet har fellesvaskeri i Båhusveien 14.

GET er leverandør av kabel-TV og bredbåndtjenester.

Dugnad må påregnes.

Det er tillatt å ha husdyr i sameiet så lenge ordensreglene og båndtvangsreglene overholdes.

Husdyr skal ikke oppholde seg på brannbalkongene.

Sameiet har egen nettside: www.bahusveien.no

Det skal avholdes ekstraordinær generalforsamling 30.oktober hvor det skal fremmes forslag om etablering av særfordelt lån med individuell nedbetalingsmulighet.

Foretatt påkostninger de senere år:

2018 - Rørrehabilitering i sameiet med oppgradering av baderom

2017 - Nye postkasser til alle oppganger (12-14-16-18 montert Q1-2018. Inngått avtale med OPAK AS for oppfølging i byggeperioden inkl uavheng kontroll/prosjekt og byggeledelse og inngått avtale med Sans Bygg AS for rehabilitering av rør og bad. Videre er det foretatt mindre asfaltreparasjon i innkjørsel.

2016 - Utskiftning knust/lekk trådglass takvinduer oppganger, lagt om taket med ny papp, byttet enkelte beslag på taket, 2 nye vaskemaskiner og tørketromler til vaskerommet og nytt rekkverk ved nr.18.

2015 - Rehabilitering av bunnledning avløp og maling av oppganger.

2014 - Reperasjon av 2 sluk på tak (over nr.16) og reperasjon av skader betongoppganger.

2013 - Spyling av kloakk/avløp.

2012 - Oppgradering av vaskeri.

2011 - Skiftet beslag ventiler på tak.

2010 - Asfaltering/kantstein gårdsplass.

Planlagte påkostninger:

Det ble på ordinært sameiermøte i 2017 vedtatt å rehabilitere vann- og avløpsrør i sameiet med oppgradering av baderom. Badet på denne leiligheten er ferdigstilt. Prosjektet er forventet ferdig i løpet av 2018. Styret fikk videre fullmakt av sameiermøtet til å ta opp lån på inntil kr. 20.000.000,- i forbindelse med rørrehabiliteringen. Etter samtale med forretningsfører 27.09.18 er lånet fordelt på seksjonene.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S- 2255 datert 26.07.1977 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Kommuneplan Oslo mot 2030: smart, trygg og grønn vedtatt 23.09.2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.597,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring, varmtvann, kabel-tv- internett (grunnpakke), trappevask, bygningsforsikring, offentlige avgifter, bygningsforsikring m.m. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert med kr. 225,- pr.1 februar.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: 2.215,-

Renter og avdrag: 914,-

Tillegg bredbånd: 102,-

Kabel-tv avgift: 245,-

Vedlikeholdstillegg: 121,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca.1.500 kWh,- pr. år. Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 6.190,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.301.942. Av dette beløpet utgjør kr 224.176,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Sinsen Rode 5
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sæveruds plass 0.7 km
Carl Berners plass 0.7 km
Sinsenkrysset 0.9 km
Sinsen kirke 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.3 km
Sentralstasjon Oslo S 4.1 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.4 km
T-bane stasjon Sinsen T-banestasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass Rosenhoff 0.2 km
Bussholdeplass Rosenhoff 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Torshovparken balløkke 1 km
Idrettsanlegg Dælenenga fotballanlegg 1.4 km
Treningssenter Bare Trening Sinsen 0.4 km
Treningssenter Elixia Carl Berner 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Sinsen skole (1-7 kl.) 1.1 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 1.2 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 1.3 km
Sagene skole (1-10 kl.) 1.5 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.1 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
Foss videregående skole 1.8 km
Hersleb videregående skole 1.9 km

Barnehager

Dynekilen barnehage (0-6 år) 0.4 km
Rosenhoff barnehage (1-6 år) 0.5 km
Sophies Hage barnehage (1-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 1.4 km
Kjøpesenter Hasle Torg 1.4 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 0.9 km
Postkontor Meny Løren 1.3 km
Apotek Boots apotek Carl Berner 0.6 km
Apotek Vitusapotek Carl Berner 0.8 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1.4 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.5 km
Dagligvare Kiwi Rosenhoff 0.2 km
Dagligvare Rema 1000 Rosenhoff 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Chr. Michelsensgate 0.8 km
Kiosk/video 7-Eleven Christian Michelsensgate 0.8 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 0.3 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 0.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 54,9 %
Andel kvinner 45,1 %
Gj.snittalder menn 36,2 år
Gj.snittalder kvinner 35,3 år
Husholdninger med barn 9,9 %
Husholdninger uten barn 90,1 %
Gj.snitt byggeår 1982
Gj.snitt tomtestørrelse 387
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sinsen Rode 5 829 608

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,2% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Charlotte Jenshagen Lunde
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?