Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 840 000,- for kr 2 840 000,-

Velkommen til Båhusveien 26 - Ta gjerne kontakt med megler om det er ønskelig med privatvisning - Presentert av Dan-Christian Jensen, Krogsveen

Lys og pen stue med store vindusflater som gir mye naturlig lysinnslipp. Plass til stor sofa

Leiligheten har en fin intern beliggenhet med god avstand til neste blokk

Originalt tregulv og lyse, pene flater. Inngang til adskilt alkoveløsning fra stuen

 

I alkoven er det plass til dobbeltseng og det er god oppbevaringsplass i skyvedørsgarderoben.

Stuen og alkoven er delt opp med et oppbevaringsmøbel, så det oppfattes som to forskjellige soner. Leiligheten har også andre alternative planløsninger, se pkt. "standard" i salgsoppgaven

Stort og flott kjøkken med profilerte fronter og rustfrie håndtak

Her er det godt med benk- og skapplass samt integrerte hvitevarer

Kjøkkenet har også plass til spisebord

Integrert kjøleskap. Nisje til oppvaskmaskin. Keramisk koketopp og innebygget stekeovn. Mikroovnen innebygget i overskap. Kjøleskap er byttet i 2016, oppvaskmaskin i 2017 og stekeovnen i 2018.

 

Lekkert og arealeffektivt bad fra 2015 (pusset opp i regi av borettslaget).

 

Entré/gang med plass til kommode samt tilgang til plassbygget skap. Originalt gulv

Plantegning

Alternativ plantegning

Fasade. Like utenfor blokken er det El-bil ladestasjoner

Bygget er ført opp i klassisk "funkis-stil"

Store, flotte grøntområder

Det er mulighet å leie parkeringsplass via borettslaget

Pent opparbeidede fellesarealer

Kort vei til T-bane på Sinsen eller Carl Berner

I tillegg er det gangavstand til trikk- og busslinjer

Torshovdalen

Kiwi

Elixia

Kart

Sinsen

Båhusveien 26

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 840 000,-

Sinsen: Meget flott 1(2)-roms med nyere bad, separat kjøkken og gode lysforhold|Balkongutredning*|Fyring og vv. inkl.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Prisantydning:
Kr 2 840 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 235,-
Fellesgjeld:
Kr 157 228,-
AREAL (P-ROM / BRA)
41 / 41 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Båhusveien ligger attraktivt og sentralt plassert på Sinsen i skjermet boligområde under bydel Grünerløkka. Nærområdet er preget av å være et veletablert og populært boområde. Like i nærheten finnes ulike servicetilbud man søker i hverdagen, et godt utvalg av kolonialforretninger, treningssentre (Elixia og Bare Trening) og flere serveringssteder. Trikk, buss og t-bane ligger i nærheten. Flybussen passerer både på Carl Berners Plass og nærmeste stopp er Rosenhoff. Kort vei til Oslo sentrum og Nydalen hvor bl.a. Handelshøyskolen BI ligger.

De kjente grønne lungene Torshovparken, Botanisk hage og Tøyenparken/Ola Narr er populære rekreasjonsområder for de mosjonsglade som ikke ligger langt unna.

Skulle en bli kaffetørst og lysten på et mer pulserende byliv slå inn er ikke spaserturen til Grünerløkka lang. Her finner du et meget godt utvalg av cafeer, butikker, spisesteder, gallerier og mye annet.

Nærområdet er i spennende utvikling med bl.a. en ny bydel som er under utvikling på Løren/Ensjø. Løren bydel er i sluttføringen og har blitt en fin blanding av boliger, arbeidsplasser og et rikt tilbud av service-, kultur- og rekreasjon.

Kollektivtilbud: Området har et svært velutviklet kollektivnett.

T-bane:

Linje 5 Storo-Sentrum-Carl Berner-Vestli

Linje 6 (Ringen som går i ring rundt indre by, en kort vei til BI Nydalen/Blindern eller sentrum)

Trikk:

Linje 17 Grefsen st.-Rikshospitalet (over Bislett/Høyskolen)

Buss:

31 Snarøya-Tonsehagen-Grorud

33 Filipstad-Ellingsrudåsen

21 Aker Brygge-Helsfyr

20 Skøyen-Galgeberg

Flybussen passerer også!

Adkomst

Enkel adkomst fra Båhusveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 840 000,-

Fellesgjeld

Kr 157 228,-

Totalpris

Kr 2 997 228,-

Felleskostnader

Kr 3 235,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

5

Byggeår

1939

Primærrom

41m2

Bruksareal

41m2

Tomt

2239m2

KR-kode

3718155

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Båhusveien 26, 0573 Oslo

Gnr. 83, bnr. 150, andelsnr. 57 i Oslo kommune.

Borettslaget Båhusveien 20-28, org.nr. 956 817 943

Tomten

Eiet tomt på 2.239 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Borettslaget eier 21 biloppstiilingsplasser som fordeles etter ansienitetsprinsippet. Styret har oversikt over ventelisten. Biloppstillingsplassen følger ikke leiligheten ved overdragelser.

Det er også seks ladestasjoner til EL-bil like ved blokken.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 46 kvm

Totalt bruksareal: 41 kvm

Totalt primærrom: 41 kvm

Primærrom:

Bad, gang, stue, kjøkken, alkove: 41 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca. 4 kvm.

Vedlagte plantegning er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.08.2018 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til Båhusveien 26! Dette er en flott førstegangsleilighet med sentral beliggenhet samtidig som den ligger skjermet til. Herfra er det kort vei til meget god offentlig kommunikasjon i området, nærhet til en rekke grøntområder og "Løkkas" yrende folkeliv. Leiligheten har inneholder bl.a. et romslig kjøkken fra IKEA samt lekkert bad fra 2015. For øvrig gir leiligheten et godt inntrykk og fremstår som pent vedlikeholdt. Varmtvann/fyring er inkl. i felleskostnadene. Nærmere innhold:

Stue: Lys og pen stue med store vindusflater som gir mye naturlig lysinnslipp. Naturlig plassering for sofagruppe og tv-seksjon. Leiligheten har en fin intern beliggenhet med god avstand til neste blokk, det ser man tydelig fra stuevinduene (lite innsyn). Originalt tregulv og lyse, pene flater. Inngang til adskilt alkoveløsning fra stuen.

Alkove: Her er det plass til dobbeltseng og det er god oppbevaringsplass i skyvedørsgarderoben. Stuen og alkoven er delt opp med et oppbevaringsmøbel, så det oppfattes som to forskjellige soner.

Tilsvarende leiligheter har endret på planløsningen, slik at man få et separat soverom. En løsning er å dele kjøkkenrommet i to hvor en del blir soverom og den andre delen kjøkken. En annen er å flytte kjøkkenet til der alkoven er i dag og etablere soverom der kjøkkenet er i dag.

Kjøkken: Stort og flott kjøkken med profilerte fronter og rustfrie håndtak. Benkeplate i laminat. Rustfri oppvaskkum med ett greps batteri. Ventilator med kullfilter. Integrert kjøleskap. Nisje til oppvaskmaskin. Keramisk koketopp og innebygget stekeovn. Mikroovnen innebygget i overskap. Kjøleskap er byttet i 2016, oppvaskmaskin i 2017 og stekeovnen i 2018. God benk- og skapplass.

Bad: Lekkert og arealeffektivt bad fra 2015 (pusset opp i regi av borettslaget). Vegghengt toalett med innebygget sisterne og avrenningsspalte for synliggjøring av eventuelt lekkasjevann. Servant med ett greps blandebatteri. Opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin (smal type) kan medfølge etter nærmere avtale. Det er også plass til vaskemaskin standard størrelse. Stoppekran er montert over inspeksjonsluke i himlingen på badet. Stoppekraner er også montert mellom vegg og kjøkkeninnredning på kjøkkenet. Varmtvann leveres fra fellesanlegg.

Entré: Fra entreén har man tilgang til alle leilighetens rom, noe som bidrar til den gode planløsningen. Praktisk kott/oppbevaringsrom i tilknytning til entreén. Fabrikkmalt entredør b-30 35 db av nyere type.

Oppvarming

Fjernvarme (oppvarming og varmtvann er inkludert). Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det ble gitt ferdigattest på eiendommen den 21.04.1939. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst to servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vann- og kloakkledning. Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Båhusveien 20-28.

Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS, tlf.

Dugnad må påregnes.

Borettslaget består av 67 andeler og er eier av eiendommen med gnr./bnr. 217/452 i Oslo kommune.

Borettslaget har avtale med Get om kabel-tv tjenester, som inkluderer bredbånd og digital-tv, og individuell mulighet for telefoni.

Det er ikke tilltatt å holde husdyr uten styrets godkjenning. Godkjenning er avhengig av at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre brukere av eiendommen.

Borettslaget eiendommer er forsikret i forsikringsselskapet Gjensidige Forsikring ASA

med polisenummer: 54568479

Borettslagets disponible mider utgjorde pr. 31.12.17 kr. 1.768.028,-.

Planlagte oppgaver:

Fasadeoppussing og evt. bygging av balkonger

Dette er p.t. i prosess/under utredning. I tillegg til generalforsamlingens samtykke krever også oppsett av balkong godkjenning fra Plan- og bygningsetaten og Byantikvaren. Det er ikke planlagt at fasaderehabilitering skal påvirke felleskostnadene, da disse ble økt 7% 2017/2018. Økning i fellesgjeld må forventes. Om balkongutbygging blir en realitet vil dette også normalt påvirke fellesgjeld/felleskostnader, så fremt ikke løsningen blir at hver enkelt skyter inn egenkapital på hva balkongen koster. Evt. balkong vil gi en verdiøkning på leiligheten.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget har forkjøpsrett. Denne parallellavklares og ble avklart 05.09.2018. Ingen kan ta boligen på forkjøpsrett.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.77 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 05.05.14

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.235,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, fyring, kabel-tv,vaktmestertjenester, trappevask, forretningsførsel, betjening andel gjeld, felles bygningsforsikring og kommunale avgifter m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 2017/2018.

Felleskostnadene fordeles slik:

Renter og avdrag 851,-

Trappevasktillegg 59,-

Fjernvarme 307,-

Felleskostnader 2 018,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 3073 kWh i året. Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Det er lagt opp til fiber fra Lynet og nåværende eier betaler kr. 199,- i mnd. for 250/250 MB. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.062,50,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.005.323,-. Av dette beløpet utgjør kr 157.228,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-. Det er mulig å velge valgfri ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.062,50,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Sinsen Rode 5
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sæveruds plass 0.8 km
Carl Berners plass 0.8 km
Sinsenkrysset 0.9 km
Sinsen kirke 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.4 km
Sentralstasjon Oslo S 4.1 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.4 km
T-bane stasjon Sinsen T-banestasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass Rosenhoff 0.3 km
Bussholdeplass Rosenhoff 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Torshovparken balløkke 1.1 km
Idrettsanlegg Muselunden balløkke 1.4 km
Treningssenter Bare Trening Sinsen 0.4 km
Treningssenter Elixia Carl Berner 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Sinsen skole (1-7 kl.) 1 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 1.3 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 1.4 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.5 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.9 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2.5 km
Foss videregående skole 1.9 km
Hersleb videregående skole 2 km

Barnehager

Dynekilen barnehage (0-6 år) 0.5 km
Rosenhoff barnehage (1-6 år) 0.6 km
Sophies Hage barnehage (1-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 1.3 km
Kjøpesenter Løren Torg 1.3 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 0.9 km
Postkontor Meny Løren 1.2 km
Apotek Boots apotek Carl Berner 0.7 km
Apotek Vitusapotek Sinsen 0.9 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.3 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1.4 km
Dagligvare Bunnpris Sinsen 0.3 km
Dagligvare Kiwi Rosenhoff 0.3 km
Kiosk/video Narvesen Chr. Michelsensgate 0.8 km
Kiosk/video 7-Eleven Christian Michelsensgate 0.9 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 0.4 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 54,9 %
Andel kvinner 45,1 %
Gj.snittalder menn 36,2 år
Gj.snittalder kvinner 35,3 år
Husholdninger med barn 9,9 %
Husholdninger uten barn 90,1 %
Gj.snitt byggeår 1982
Gj.snitt tomtestørrelse 387
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sinsen Rode 5 829 608

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,6 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Dan-Christian Jensen
Daglig Leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler
Julia Hald
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?