Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 9 400 000,- for kr 9 400 000,-

Velkommen til Badebakken 14. Toppleilighet med to store terrasser

Egen "gjesteentré" i 6.etasje. Skyvedørsgarderobe med speildører

Separat toalettrom med adgang fra entréen

Lys og luftig stue. Nytt parkettgulv i 2017

Plass til spisebord ved kjøkkenet

Kjøkken

Påkostet kjøkken fra HTH

Detalj kjøkken

Stor og lys stue. Utgang til terrasse

Herlig terrasse på ca. 24 kvm. God plass til utemøbler og solsenger

Nyere gulvbord og det er montert markise

Detalj

Det er montert 3 x terrassevarmere. Terrassen har også to uteboder

Utsikt fra terrassen

Spisestue

Stue

Plassbygget skap i nisje med vinskap

Stue

Gasspeis i stuen

Stuen har også utgang til en stor terrasse på den andre siden

Terrassen er på ca. 21 kvm og har god plass til utemøbler og gassgrill

Terrasse

Utsikt mot Nydalen

Trapp fra 6.etasje til "soveromsetasjen"

Flislagt gang i 5.etasje. Skyvedørsgarderobe med speildører. Adgang til en praktisk innvendig bod

Innvendig bod

Lekkert bad med dusjnisje og opplegg for vaskesøyle

Bad

Bad

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom 2

Soverom 2 med utgang til luftebalkong

Balkong

Soverom 3

Soverom 3

Planskisse 6.etasje

Planskisse 5.etasje

Fasade

Voldsløkka

Tursti langs Akerselva

Gangavstand til Nydalen med BI med mer.

Badebakken/Nydalen

Badebakken 14

Vis på kart

Prisantydning

Kr 8 750 000,-

Badebakken/Nydalen: Lekker toppleilighet med 2 store terrasser, 2 bad, 2 plan (heis til begge etasjer), garasje med ny elbillader

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 8 750 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 214,-
Fellesgjeld:
Kr 49 199,-
AREAL (P-ROM / BRA)
100 / 103 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Badebakken ligger i grønne og frodige omgivelser ved Akerselva, og er ett perfekt sted for den som ønsker nærhet til både natur og storbyliv. Noe av det beste med leiligheten er beliggenheten som er akkurat i grensen mellom kulturbydelen Sagene og marka nær bydelen Nordre Aker. Fra leiligheten har man ro, lys og luft, og en behagelig utsikt mot Voldsløkka, Ullevål og trehusbebyggelsen på Berg. Når man går ut, tvers over gaten har man Nydalen og Storo med alle dets servicetilbud, Handelshøyskolen BI og arbeidsplasser. På den andre siden, mot Sagene er det små lokal butikker, søndagsåpne butikker, kolonihager, spisesteder, parker og kulturtilbud.

Butikker/serveringssteder/Kino:

Det er gangavstand til alt man trenger i hverdagen. I enden av kvartalet har man Kiwi, Meny og Bjølsenhallen blant annet. I Nydalen er det ett nyåpnet torg, Norges største kino, ODEON Imax kino, hoteller, Storo Storsenter (som i dag huser 130 butikker fordelt på 50 bransjer), og plantasjen blant mye annet. Dette bare ca. 5 minutters gange fra Badebakken. Det er mange populære serveringssteder for alle anledninger beliggende i begge bydelene og innen kort gange.

Barnehager og skoler:

Det er flere barnehager og skoler i nærområdet. Badebakken barnehage er den nærmeste barnehagen. Fernanda Nissen skole og Bjølsen skole, samt Nydalen videregående ligger under 1 km unna. På andre siden av Voldsløkka legger nå Oslo kommune til rette for en ungdomsskole med en av de største satsningene innen idrett, kultur og skole i nyere tid.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Kommunikasjon:

God kommunikasjon i området med hyppige avganger både med T-bane (Nydalen T-banestasjon), buss, tog og trikk (trikketrasé i Grefsenveien og Nydalen stasjon for tog på Gjøvikbanen). Bussholdeplass like ved leiligheten med buss nr. 51, 54 og 37. Bussrute 54 og 37 har også nattruter. Kort vei til flybussen samt 23 og 24-bussen på Ring 3. Og enkel tilgang til 30, 20 og 21 bussen med flere.

Turområder/trening:

Badebakken ligger inntil fine turstier langs Akerselva, som går helt fra Maridalsvannet i Nord til Oslo Sentrum og Bjørvika i sør. Her kan man følge elven og finne urørt natur, badeplasser, parker og urbant storbyliv. Rundt Voldsløkka går det en 1460 m lang tursti, og her blir det også tråkket ski spor på vinteren. Alternativt kan man hoppe på 54 bussen til Maridalen og nå flotte tur- og ski løyper der. Det er tilrettelagt sykkelveinett til sentrum, som en del av by-rutene innen ring 3. Det er by- sykkel stativer ved busstoppet, samt ved Moldegata. For den som er glad i å trene innendørs ligger treningsstudioet SATS både på Storo senteret og i Nydalen, i tillegg til Fitnesspoint, EVO, Myrens sportssenter og Fitness Express i gangavstand unna.

Parker:

Det er flere parker innen kort gangavstand og som har en rekke tilbud for rekreasjon og trening. Det er konserter i enkelte parker med jevne mellomrom, og det er tilrettelagt for aktivitet, eller avslapping. Voldsløkka blant annet er ett flott friområde med kunstgressbane, gressbaner, gressletter, tennisbane, skatepark, sandvolleyballbane, ballbinge, lekeplass, bandy bane med mer.

Kort vei til tilbud på Sandaker, Bjølsen, Ullevål, Nydalen, Sagene og St. hans haugen, gangavstand til Grünerløkka.

Beliggenheten er perfekt for deg som ønsker en kombinasjon av en sentral beliggenhet og et grønt, rolig bomiljø!

Barnehager og skoler

Boligen sogner til Bjølsen barne- og ungdomsskole. Badebakken barnehage ligger like ved og er en del av sameiet. Det er også andre barnehager i området, for eksempel Mor Gohjertas barnehage og Margarinfabrikken. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 8 750 000,-

Fellesgjeld

Kr 49 199,-

Totalpris

Kr 8 799 199,-

Felleskostnader

Kr 5 214,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

5

Byggeår

2001

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

100m2

Bruksareal

103m2

Tomt

18340m2

KR-kode

4118107

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Badebakken 14, 0467 Oslo

Gnr. 57, bnr. 400, snr. 87 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 18.340 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er av god størrelse. Området byr på pene grøntområder, asfalterte gangveier/adkomstveier, lekeplasser og parkeringsområder.

Parkering

Det følger en garasjeplass med boligen, i oppvarmet garasjeanlegg. Garsjeplassen har helt nytt ladepunkt for EL-bil. Kjøper kan også overta leie av ekstra garasjeplass for kr 1.000,- pr mnd.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 117 kvm

Totalt bruksareal: 103 kvm

Totalt primærrom: 100 kvm

Primærrom:

5.etasje: 44 kvm - Bad, entré m/trapp og 3 soverom

6.etasje: 59 kvm - Stue/kjøkken, entré og WC

Sekundærrom:

5.etasje: 3 kvm - Bod

I tillegg disponerer boligen 3 utvendige boder. To av bodene ligger på den sørvendte balkongen og begge er ca 1 kvm. Den tredje boden ligger på den nordvendte balkogen og er på 2 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.08.2018 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i mur/betong. Det er grunn til å tro at bygningen er fundamentert på faste masser med betongsåler.

Selger har fått utarbeidet en tilstandssrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten skal takstmannen angi tilstandsgrader (TG1-TG3) på de forskjellige bygningsdelene. I rapporten er det kun gitt TG1 og boligen er velholdt. Det kommenteres i tilstandsrapporten at det er manglende drenering fra innebygget sisterne.

Selger opplyser om følgende oppgraderinger de siste årene:

2013 - Nye fliser i entré, nye terrassebord på balkongen og nytt HTH kjøkken.

2014 - Nytt vinskap bygget inn i veggen.

2017 - Ny parkett i stuen.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Spennende toppleilighet beliggende rett ved urbane og populære Nydalen, men samtidig i et landlig og idyllisk boligområde ved Akerselva. Leiligheten har en egen flott atmosfære med herlig gjennomgående lys, helt usjenert og med heis til begge etasjer. Det er altså både inngangsdør i 5. og 6.etasje. Dette gir familien muligheten til å ha "soveromsetasjen" (5.etg) som en helt privat sone ved å benytte 6.etasje som gjesteentré med gjestegarderobe, toalett og de sosiale rommene.

Det er heisadkomst fra garasjen til leilighetsplan.

Inneholder:

5.etasje:

Flislagt entré med gulvvarme. Det er montert skoskap og en praktisk, dyp garderobe/bod under trappen. I tillegg er det en skyvedørsgarderobe med speildører.

Lekkert bad som ble pusset opp i 2011. Badet er utstyrt med romslig dusjnisje med glassvegger. Dusjhode av type "regnfall" + separat hånddusj. Vegghengt wc og moderne innredning med underskap og speilskap. Opplegg for vaskesøyle. Downlights i himling, varme i gulv.

Stort hovedsoverom med skyvedørsgarderobe.

To mindre, men gode soverom, hvorav det ene har utgang til en liten balkong.

6.etasje:

Meget flott og lys etasje med ny 1-stavs eikeparkett i 2017. Egen entré som kan benyttes som gjesteinngang. Entréen har skyvedørsgarderobe og adgang til et separat toalettrom med wc og håndvask.

Stor og fin stue/kjøkkendel hvor kjøkkenet er plassert adskilt fra stuen på en fin måte. Det er naturlig plass til spisebord ved kjøkkenet og det er i tillegg god plass til sone for sofagruppe og lenestoler.

Kjøkkenet er påkostet i 2013 og det er utstyrt med kvalitetshvitevarer. Godt med skapplass og gode benkeflater.

Fin stue der det er laget en god løsning med vinskap og skap for oppbevaring i en nisje i veggen. Stuen har også gasspeis.

Fra kjøkkenet er det utgang til en fantastisk terrasse med meget god plass til solsenger og sittegruppe. Det er lagt trebord på dekket som er godt å gå på og det er montert utelys, markiser og 3 x terrassevarmere. Meget gode solforhold og fint utsyn mot nabolaget. Terrassen har to små boder.

Fra stuen er det utgang til enda en stor terrasse på den andre siden. Her kan man nyte de siste soltimene om sommeren og det er god plass ti utemøblement også her. Eier har tidligere fått godkjent søknad om innbygging av denne terrassen til vinterhage. Godkjennelsen er utløpt, men arkitektegningene kan fremvises ved forespørsel.

Velkommen til Badebakken 14.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner, samt gulvvarme på badet og i entrè. Det er også montert gasspeis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.05.2003. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Følgende 3 servitutter er tinglyst på tomten, og ingen av disse anses å ha betydning for bruken av seksjonen med unntak av seksjonerings- begjæringen som viser hva som tilhører den enkelte seksjon i bygningsmassen:

Dagbok nr 12883, tinglyst: 03.03.2000: Erklæring/avtale (bestemmelse om veg)

Dagbok nr 29895 tinglyst: 26.05.2000: Erklæring/avtale (forbud mot å bygge/grave på eiendommen uten samtykke fra Statens forurensingstilsyn)

Dagbok nr 66906, tinglyst: 10.11.2000: Erklæring/avtale (seksjoneringen).

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Badebakken 2-34, med sameiebrøk 104/20465.

Sameiet består av 259 eierseksjoner, en barnehage og et parkeringsanlegg.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22981464

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tilltatt så lenge det ikke er til sjenanse for andre beboere. Dyr skal være merket med eiers telefonnummer.

Det er mulig å leie ekstra bod fra sameiet.

Hjemmeside: www.badebakken.com

Eier av seksjon der det er installert gasspeis er i henhold til sameiets vedtekter(§23) pliktig til å gjennomføre en årlig kontroll på gasspeis og ledninger. Gass avregnes en gang i året og faktura tilsendes seksjonseier. Evt. fjerning av gasspeis skal utføres av godkjent leverandør. Kostnader for kontroll, fjerning av gasspeis etc. tilfaller seksjonseier.

Beboere som ønsker å anskaffe gasskomfyr, plikter å melde fra til styret jfr. sameiets vedteker §24.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Reparasjon av garasjetaket.

- Utarbeidet en tilstandsrapport av bygningsmassen og fått en oppdatert vedlikeholdsplan for 2018-2022 gjennom OBOS prosjekt AS. Tilstandsrapporten inneholder blant annet behov for innvendig og utvendig maling, betongundersøkelse, overflatebehandling av balkongdekker etc.

- Installasjon av ladeinfrastruktur for elbil.

Planlagte påkostninger:

På årsmøtet 2018 ble det vedtatt å utføre diverse vedlikeholdsarbeider i sameiet. Blant annet innvendig og utvendig maling. I forbindelse med dette ble det også vedtatt å foretå et låneopptak på ca 50 millioner kroner. Dette vil øke fellesgjelden, men pr. d.d er det ikke gitt at felleskostnadene vil øke. Dersom styret ser det nødvendig vil de kunne økes på sikt. I følge styret er det besluttet å benytte inntill kr 40 mill til maling av bygget utvendig, samt til å male hulekilene i garasjen. I tillegg også å bytte ut 17 heiser. Dette er planlagt ferdigstilt innen første kvartal 2020. Videre planer etter dette er oppussing av oppganger, samt annet vedlikehold.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-3620 datert 19.11.97 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Det er diverse mindre pågående byggesaker i nærområdet. Nydalsveien 15 har søkt om ferdigattest for nytt inngangsparti på fasaden mot sør, den 23.01.2018.

Overtagelse

Oppgi ønsket overtagelse i budskjema.

Diverse

- Garderobeskap på barnerom medfølger ikke.

- Bang & Olufsen-anlegg og lampe over kjøkkenbord medfølger ikke.

- Kjøleskap medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 5.214,- pr. mnd. og inkluderer: .

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Det er besluttet 19.09.18 at felleskostnadene skal øke med 5% fra 01.01.2019. Felleskostnadene økes for å ivareta hensynet til alminnelig prisstigning.

Felleskostnadene foredeles slik:

Gass kr. 100,- (Avregnes - man betaler bare for det man selv bruker)

Felleskostnader kr. 5.114,-

I tillegg kommer nedbetaling av El-bil ladeuttak kr. 3.139,-. Dette nedbetales f.o.m juli 2018 t.o.m desember 2018 - totalt kr. 18.834,-.

Eiendomsskatten er kr 3.778,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 13.500,- inkl. nettleie pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Lynet internet som leverandør av bredbåndstjenester. Eier har avtale som koster kr 159,- pr måned.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 8.976.437,-.

Av dette beløpet utgjør kr 49.199,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordre Aker
Grunnkrets Bakke
Kirkesogn Bakkehaugen, Majorstuen og Vestre Aker

Steder i nærheten

Lisa Kristoffersens plass 0.4 km
BI 0.7 km
Treschows bru 0.8 km
Advokat Dehlis plass 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.3 km
Sentralstasjon Oslo S 5.5 km
Jernbanestasjon Nydalen stasjon 1.3 km
T-bane stasjon Nydalen T-banestasjon 0.6 km
Trikkeholdeplass Grefsenveien 1 km
Bussholdeplass Badebakken 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bjølsenhallen 0.5 km
Idrettsanlegg Voldsløkka idrettsplass 1 km
Treningssenter Fitnesspoint Nydalen 0.4 km
Treningssenter CrossFit Oslo 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Fernanda Nissen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Bjølsen skole (1-10 kl.) 0.9 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 1.1 km
Tåsen skole (1-7 kl.) 1.6 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 1.5 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.9 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 2.9 km
Nydalen videregående skole 0.8 km
Blindern videregående skole 3 km

Barnehager

Badebakken barnehage (1-6 år) 0.2 km
Mor Go'hjertas barnehage (1-5 år) 0.2 km
Montessoribhg. Solsikken Maristova (1,5-3 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Torgbygget 0.7 km
Kjøpesenter Storo Storsenter 0.8 km
Postkontor Meny Bjølsen 0.5 km
Postkontor Nydalen postkontor 0.5 km
Apotek Vitusapotek Bjølsen 0.5 km
Apotek Apotek 1 Nydalen 0.7 km
Vinmonopol Torgbygget Vinmonopol 0.7 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 0.8 km
Dagligvare Kiwi Bjølsen 0.4 km
Dagligvare Meny Bjølsen 0.5 km
Kiosk/video Narvesen Torgbygget 0.7 km
Kiosk/video Nguyen Minh`s Kiosk 0.7 km
Bensin Shell Bjølsen 0.4 km
Bensin Circle K Storo 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,1 %
Andel kvinner 48,9 %
Gj.snittalder menn 35,5 år
Gj.snittalder kvinner 35 år
Husholdninger med barn 29,8 %
Husholdninger uten barn 70,2 %
Gj.snitt byggeår 1991
Gj.snitt tomtestørrelse 417
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Bakke 1030 507

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,85% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Tommy Løvli
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?