Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 810 000,- for kr 5 810 000,-

Velkommen på visning til Badebakken 2 - Lys og delikat hjørneleilighet som ligger høyt og med fint utsyn fra byggets 5.etg.

Sydvestvendt balkong på 8 kvm. Svært gode solforhold. Selger opplyser om sol fra ca. kl 11.30- 20.30 på sommeren.

Fin og lys stue med åpen kjøkkenløsning. Vinduer fra 2 sider gir fin gjennomlysning til rommet og god mulighet for utlufting. Der hvor spisestuen står idag er det originalt tegnet inn et ekstra soverom.

 

God plass til stor sofagruppe og spisestue ved siden av kjøkkenet.

 

Fint utsyn fra stuen hvor du ser langt i horisonten og mye himmel. Skjermet for innsyn. Utgang til solrik balkong.

 

 

Kjøkkeninnredning fra Sigdal med villavent ventilasjon som var ny i 2011. Kjøkkenet er oppgradert med ny benkeplate, kum, Newform blandebatteri, Høiax varmtvannsbereder og vannstopper for varmtvannsbereder og oppvaskmaskin i 2018. Lys under overskap.

 

 

Entré/gang med adkomst til omklednindsrom. Leiligheten er påkostet med eksklusiv parkett fra Boen Eik Andante i hvit matt lakk, uten fas, 181 bredde. Gulvlister og dørterskler er fra 2018.

Opprinnelig bod som er påkostet og pusset opp til et omkledningsrom. Parkett på gulvet og innredning som inneholder klesheng, skuffer og hyller.

Flislagt bad med varmekabler fra byggeår. Ny Aspen badromsinnredning med Hansgrohe servantbatteri fra 2018. Dusjhjørne med IFØ kabinett og Raindance dusj, Laufen wc og opplegg for vaskemaskin. Badet har mekanisk avtrekk.

Rommet har en fin størrelse og god plass til dobbeltseng med nattbord på hver side. Garderobeskap og tv-uttak.

Lyst og delikat barnerom. Rommet passer både som ekstra soverom, barnerom eller kontor. Mulighet for et tredje soverom: I stuen, der hvor spisestuen står idag, er det i den alternative planskissen tegnet inn et soverom.

Leiligheten ligger åpent og luftig med utsyn til trehus bebyggelse, trær, himmel, lys, utsikt over Voldsløkka og til Ullevål, ser kollene i horisonten, samt Holmenkollen når det ikke er blader på trærne.

Utsikt til trehusbebyggelsen på Berg.

 

Flott farger i horisonten og fine solnedganger kan sees fra balkongen og oppholdsrom.

Solnedgang. Bildet tatt av selger.

 

 

Badebakken ligger i grønne og frodige omgivelser ved Akerselva, og er et perfekt sted for den som ønsker nærhet til både natur og storbyliv.

Det tilhører en garasjeplass med direkte adkomst via heis ned i garasjeanlegget. Parkeringsplassen er dd. leid ut for kr. 1000,- pr mnd. Gratis gateparkering og gjesteplasser på sameiets parkeringsplass mot betaling.

Det har de siste årene blitt opparbeidet fine turstier helt fra Maridalsvannet i nord til Oslo sentrum og Bjørvika i sør. Her kan man følge elven nordover og finne flott urørt natur og ulike badeplasser, eller sydover mot urbant storbyliv.

 

Super leilighet for deg som ønsker en kombinasjon av en sentral beliggenhet og et grønt, rolig bomiljø!

 

 

God kommunikasjon i området med hyppige avganger både med T-bane (Nydalen T-banestasjon), buss, tog og trikk. Bussholdeplass like ved leiligheten med buss nr. 51, 54 og 37. Bussrute 54 og 37 har også nattruter. Kort vei til flybussen samt 23

Voldsløkka ligger rett ved leiligheten med store grøntarealer, fotball-, tennis- og sandvollyballbaner, skatepark og opparbeidede skiløyper om vinteren.

Opptråkkede skispor på Voldsløkka.

Oslo skatehall ved Voldsløkka

Kort gangavstand til Handelshøyskolen BI.

I Nydalen, kun få minutter fra leiligheten, finnes bl.a. en nyåpnet Coop Mega med ferskvaredisk, Vinmonopolet, Nydalen Bryggeri og Spiseri, Godt Brød, Baker Hansen og en rekke andre serveringssteder. Samt treningssentrene SATS, Fitnesspoint og Evo.

Badebakken 2, seksjon 185

Alternativ planskisse med original planløsning som inneholder et ekstra soverom. Badebakken 2, seksjon 185a

Badebakken/Nydalen

Badebakken 2

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 750 000,-

Badebakken/Nydalen: Lys og delikat 3(4)-r hjørneleilighet i 5.etg. Garasje, heis og solrik balkong. Sjelden mulighet!

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 750 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 540,-
Fellesgjeld:
Kr 22 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
72 / 72 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Badebakken ligger i grønne og frodige omgivelser ved Akerselva, og er ett perfekt sted for den som ønsker nærhet til både natur og storbyliv. Noe av det beste med leiligheten er beliggenheten som er akkurat i grensen mellom kulturbydelen Sagene og marka nær bydelen Nordre Aker. Fra leiligheten har man ro, lys og luft, og en behagelig utsikt mot Voldsløkka, Ullevål og trehusbebyggelsen på Berg. Når man går ut, tvers over gaten har man Nydalen og Storo med alle dets servicetilbud, Handelshøyskolen BI og arbeidsplasser. På den andre siden, mot Sagene er det små lokal butikker, søndagsåpne butikker, kolonihager, spisesteder, parker og kulturtilbud.

Butikker/serveringssteder/Kino:

Det er gangavstand til alt man trenger i hverdagen. I enden av kvartalet har man Kiwi, Meny og Bjølsenhallen blant annet. I Nydalen er det ett nyåpnet torg, Norges største kino, ODEON Imax kino, hoteller, Storo Storsenter (som i dag huser 130 butikker fordelt på 50 bransjer), og plantasjen blant mye annet. Dette bare ca. 5 minutters gange fra Badebakken. Det er mange populære serveringssteder for alle anledninger beliggende i begge bydelene og innen kort gange.

Barnehager og skoler:

Det er flere barnehager og skoler i nærområdet. Badebakken barnehage er den nærmeste barnehagen. Fernanda Nissen skole og Bjølsen skole, samt Nydalen videregående ligger under 1 km unna. På andre siden av Voldsløkka legger nå Oslo kommune til rette for en ungdomsskole med en av de største satsningene innen idrett, kultur og skole i nyere tid.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Kommunikasjon:

God kommunikasjon i området med hyppige avganger både med T-bane (Nydalen T-banestasjon), buss, tog og trikk (trikketrasé i Grefsenveien og Nydalen stasjon for tog på Gjøvikbanen). Bussholdeplass like ved leiligheten med buss nr. 51, 54 og 37. Bussrute 54 og 37 har også nattruter. Kort vei til flybussen samt 23 og 24-bussen på Ring 3. Og enkel tilgang til 30, 20 og 21 bussen med flere.

Turområder/trening:

Badebakken ligger inntil fine turstier langs Akerselva, som går helt fra Maridalsvannet i Nord til Oslo Sentrum og Bjørvika i sør. Her kan man følge elven og finne urørt natur, badeplasser, parker og urbant storbyliv. Rundt Voldsløkka går det en 1460 m lang tursti, og her blir det også tråkket ski spor på vinteren. Alternativt kan man hoppe på 54 bussen til Maridalen og nå flotte tur- og ski løyper der. Det er tilrettelagt sykkelveinett til sentrum, som en del av by-rutene innen ring 3. Det er by- sykkel stativer ved busstoppet, samt ved Moldegata. For den som er glad i å trene innendørs ligger treningsstudioet SATS både på Storo senteret og i Nydalen, i tillegg til Fitnesspoint, EVO, Myrens sportssenter og Fitness Express i gangavstand unna.

Parker:

Det er flere parker innen kort gangavstand og som har en rekke tilbud for rekreasjon og trening. Det er konserter i enkelte parker med jevne mellomrom, og det er tilrettelagt for aktivitet, eller avslapping. Voldsløkka blant annet er ett flott friområde med kunstgressbane, gressbaner, gressletter, tennisbane, skatepark, sandvolleyballbane, ballbinge, lekeplass, bandy bane med mer.

Kort vei til tilbud på Sandaker, Bjølsen, Ullevål, Nydalen, Sagene og St. hans haugen, gangavstand til Grünerløkka.

Beliggenheten er perfekt for deg som ønsker en kombinasjon av en sentral beliggenhet og et grønt, rolig bomiljø!

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 750 000,-

Fellesgjeld

Kr 22 000,-

Totalpris

Kr 5 772 000,-

Felleskostnader

Kr 3 540,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

5

Byggeår

2000

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

72m2

Bruksareal

72m2

Tomt

18340m2

KR-kode

49189

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Badebakken 2, 0467 Oslo

Gnr. 57, bnr. 400, snr. 185 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 18.340 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

1 fast parkeringsplass i garasjeanlegg medfølger. Utenfor garasjeanlegget er det gratis gateparkering og gjesteplasser på sameiets parkeringsplass mot betaling.

EL bil parkering: Innfrastruktur for lading av El-bil vil bli innstallert for samtlige garasjeplasser i sameiet. Pris for ladeboks ved bestilling i mars/april er stipulert til kr 18.834,- Ved etterbestilling er prisen stipulert til kr 19.938,-

Parkeringsplassen er dd. leid ut for kr 1000,- pr. mnd. Det 1 mnd. oppsigelse.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Bruttoareal: 82 kvm

Bruksareal: 72 kvm

Primærrom: 72 kvm

Inneholder: Entrè, bad, stue, kjøkken, omkledningsrom og 2 stk soverom

Omkledningsrom er opprinnelig bod med er medtatt som P-rom pga. bruken av rommet.

I tillegg disponerer boligen 1 bod med enkel adkomst i samme etasje som leiligheten.

Det medfølger også 1 parkeringsplass i garasjekjeller med heisadkomst til leilighetsplan.

Det er i bygningstegningene opprinnelig et soverom til som har ligget i stuen. Se alternativ planskisse.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Heiki Nygård. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med såle til antatt fast masse. Yttervegger er oppført i betong, utvendig pusset og malt. Skillende vegger i betong og tre. Etasjeskiller i betong. Yttertak av type flatt tekket med papp/folie e.l.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Kjøper gjøres oppmerksom på at det i rapporten bemerkes TG2 på følgende bygningsdeler:

Terrassedør: TG 2 til glass i terrassedør. Selger informerer om at hvis glasset er punktert så skiftes det av sameiet.

Bad: TG 2 er gitt med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Hjørneleilighet i 5 etg. med mye lys- og luft. Fin utsikt, ingen gjenboere og skjermet for innsyn.

Fra stuen og kjøkkenet ser du mye himmel og fine solnedganger.

Leiligheten er i det siste påkostet med nye gulv, inkludert i omkledningsrom, veggene i stuen er malt og boden er gjort om til omkledningsrom og innredet med klesheng, skap og hyller. Leiligheten er godkjent som 4-roms hos plan og bygg og det kan med enkle grep etableres et soverom i stuen.

Entré:

Entré/gang med adkomst til omklednindsrom. Mulighet for skyvedørsgarderobe i gangen.

Omkledningsrom:

Opprinnelig bod som er påkostet og pusset opp til et omkledningsrom. Parkett på gulvet og innredning som inneholder klesheng, skuffer og hyller.

Kjøkken:

Kjøkkeninnredning fra Sigdal med villavent ventilasjon som var ny i 2011. Kjøkkeninnredning fra byggeår men er oppgradert med ny benkeplate, kum, Newform blandebatteri, Høiax varmtvannsbereder og vannstopper for varmtvannsbereder og oppvaskmaskin i 2018. Opplegg for oppvaskmaskin. Lys under overskap.

Kombiskap, oppvaskmaskin og komfyr kan medfølge om kjøper ønsker.

Stue/spisestue:

Fin og lys stue med åpen kjøkkenløsning. Vinduer fra 2 sider gir fin gjennomlysning til rommet og god mulighet for utlufting.

God plass til stor sofagruppe og spisestue ved siden av kjøkkenet. Alternativt kan det her etableres et ekstra soverom. Se alternativ planskisse.

Fint utsyn fra stuen hvor du ser langt i horisonten og mye himmel. Nesten uten innsyn. Utgang til solrik balkong.

Bad:

Flislagt bad med varmekabler fra byggeår. Ny Aspen badromsinnredning med Hansgrohe servantbatteri fra 2018. Dusjhjørne med IFØ kabinett og Raindance dusj, Laufen wc og opplegg for vaskemaskin. Hvitevarer på badet medfølger ikke med mindre annet blir avtalt.

Hovedsoverom:

Rommet har en fin størrelse og god plass til dobbeltseng med nattbord på hver side. Garderobeskap og tv-uttak. Originale Sigdal garderobeskap. Utvendige persienner.

Soverom 2:

Lyst rom delikat barnerom. Rommet passer både som ekstra soverom, barnerom eller kontor.

Mulighet for soverom 3:

I stuen, der hvor spisestuen står idag, er det i den alternative planskissen tegnet inn et soverom.

Bod:

- Gardroberom som også alternativt kan brukes som bod

- Leiligheten disponerer 1 stk bod på 3 kvm i gangen. Enkel tilgang og avlåst rom. Det er bod nr. 185. Det er også mulig å leie ekstra bodplass som fordeles etter venteliste.

Balkong:

Fra stuen er det utgang til overbygget og lun ca sydvestvendt balkong. Svært gode solforhold og flott utsyn uten direkte innsyn. Sol fra ca. 1130- 2030. Tillatt med gassgrill.

Gulv:

Eksklusiv parkett, Boen Eik Andante Hvit matt lakk, uten fas, 181 bredde. Gulvlister. Dørterskler. 2018.

Selger opplyser om følgende:

- Kun 2 eiere av leiligheten. Begge med lang eiertid og elsker å bo her. Begge ble for mange og må ha større plass.

- Vegger og tak: malt i 2008, samt noen vegger er malt i 2018.

- Sykkelbod og sykkelreparasjons stasjon.

- Kommunen har laget sykkel trasser til sentrum med mer. By sykkel stativ like utenfor.

- Lavt energiforbruk og selger informerer om at leiligheten er godt isolert.

- God lufting og bra ventilasjon.

- Elektrisk: Infratek kontroll i 2010. Alt ok. TV uttak flyttet fra vindusvegg, til dagens sted, samt ett ekstra uttak på soverom.

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler på bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 13.05.2013. Denne kan følger som vedlegg i salgsoppgaven.

Leiligheten opprinnelig tegnet inn med et soverom der spisestuen er idag. Omkledningsrom er på bygningstegningene fra kommunen opprinnelig en bod.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser utover andel fellesgjeld.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 3 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet vei, bygning/tileggsdel og forbud om bygg-og gravearbeid.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Badebakken 2-34, med sameiebrøk 72/20465.

Sameiet består av 259 leiligheter og 1 næringsseksjon (Badebakken barnehage).

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 002333.

Sameiet har egen hjemmeside: www.badebakken.com

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for ande beboere.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Omtekking av tak i Badebakken 24.

- Bytting av råtten og dårlig panel.

- Utbedring av tak i garasje.

Sameiet har leieinntekter fra Time Park gjesteparkering på ca kr 208.000,- og fellekosnader fra barnehage på ca kr 193.000,- i tillegg til felleskostnadene fra leilighetene. Tallene er hentet fra balansen for 2016.

Planlagte påkostninger:

Høsten 2017 engasjerte styret OBOS Prosjekt AS (OPAS) til å gjennomføre en tilstandsvurdering av bygningsmassen slik at sameiet kunne planlegge nødvendig vedlikeholdsarbeid i et fem års perspektiv. OPAS har laget en utførlig vedlikeholdsnøkkel som ble presentert for styret sist i januar. Deres plan viser behov for å gjennomføre et omfattende vedlikehold og styret vil ta opp ett lån på inntil 50 mill.

Lånet vil medføre økning i fellesgjeld og felleskostnader, men det er pt. ikke fastsatt hvor mye dette blir eller hvordan dette skal fordeles. Dette vil antagelig bli avklart i løpet av de nærmeste månedene.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringskart datert 31.08.2017 og reguleringsplan S-3620 datert 19.11.1997 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Kommunedelplan: KDP-15.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.540,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, betjening av andel fellesgjeld, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, internett, kabel-tv, diverse drift og vedlikehold av sameiet.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Eiendomsskatten er kr 0 pr dd.

Det er vedtatt eiendomsskatt i Oslo kommune. Likningsverdien er rettningstyrende for eiendomsskatten og hvor høy denne vil være. Pr. idag er likningsverdien lavere enn det beløpet som er satt som grense for eiendomsskatt.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8.916,- pr. år. / 9.287 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av internett og kabel-tv og selger opplyser at GET box II, inkl. 20 faste og 20 valgfrie kanaler ligger i fellesutgiftene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og andel fellesgjeld

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

DERSOM SAMEIET HAR FELLESGJELD

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.922.794,-

Av dette beløpet utgjør kr 22.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordre Aker
Grunnkrets Bakke
Kirkesogn Bakkehaugen, Majorstuen og Vestre Aker

Steder i nærheten

Lisa Kristoffersens plass 0.3 km
BI 0.8 km
Advokat Dehlis plass 0.8 km
Treschows bru 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 49.6 km
Sentralstasjon Oslo S 5.2 km
Jernbanestasjon Nydalen stasjon 1.3 km
T-bane stasjon Nydalen T-banestasjon 0.7 km
Trikkeholdeplass Grefsenveien 1 km
Bussholdeplass Badebakken 0.1 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bjølsenhallen 0.4 km
Idrettsanlegg Voldsløkka idrettsplass 0.9 km
Treningssenter Fitnesspoint Nydalen 0.4 km
Treningssenter CrossFit Oslo 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Fernanda Nissen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Bjølsen skole (1-10 kl.) 0.8 km
Nydalen videregående skole 0.8 km

Barnehager

Montessoribhg. Solsikken Maristova (1,5-3 år) 0.1 km*
Badebakken barnehage (1-6 år) 0.1 km
Mor Go?hjertas barnehage (1-5 år år) 0.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Torgbygget 0.8 km
Kjøpesenter Storo Storsenter 0.8 km
Postkontor Meny Bjølsen 0.4 km
Postkontor Nydalen postkontor 0.5 km
Apotek Vitusapotek Bjølsen 0.4 km
Apotek Apotek 1 Nydalen 0.8 km
Vinmonopol Torgbygget Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 0.8 km
Dagligvare Kiwi Bjølsen 0.3 km
Dagligvare Meny Bjølsen 0.4 km
Kiosk/video Nguyen Minh`s Kiosk 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Torgbygget 0.8 km
Bensin Shell Bjølsen 0.3 km
Bensin Circle K Storo 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,1 %
Andel kvinner 48,9 %
Gj.snittalder menn 35,5 %
Gj.snittalder kvinner 35 %
Husholdninger med barn 29,8 %
Husholdninger uten barn 70,2 %
Gj.snitt byggeår 1991
Gj.snitt tomtestørrelse 417
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Bakke 1030 507

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Ida Alve Koppang
Eiendomsmegler/Daglig leder
Les mer om megler

Lurer du på noe?