Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 750 000,- for kr 3 750 000,-

Velkommen til toppleilighet med solrik sydvestvendt balkong med utsikt over Oslo

Stue med utgang til sørvestvendt balkong

Lys stue med plass til sofagruppe, tv-seksjon og spisebord

Stue

Sjarmerende detaljer

Plass til spisebord i stuen

Spiseplass

Fantastisk utsikt fra stuen med utsikt over Oslo - kveldssol på sommerstid

Solrik sydvestvendt balkong med utsikt over Oslo

Sydvestvendt balkong

Balkong

Utsikt fra balkong

Utsikt fra balkong

Utsikt mot Holmenkollen fra balkongen

Stilrent kjøkken

Delikat kjøkken på eget rom

Hentre benkeplate og integrerte hvitevarer

Plass til frokostbord

Kjøkkenet kan flyttes for å etablere ekstra soverom

Originale tregulv gjennom hele leiligheten

Soverom

Romslige garderobeskap på soverommet

Soverom

Soverom

Bad fra 2004 pusset opp i regi av borettslaget

Varmkabler i gulvet

Bad

Fra entréen er det inngang til alle rom

Lys og stor entré med garderobeskap

Entré med stor skyvedørsgarderobe

Plantegning

Alternativ plantegning

Fasade

Ende- og hjørneleilighet

Fasade

Sykkelparkering i bakgården

Kart

Torshov - Gjennomgående 2-roms toppleilighet med utsikt over Oslo, fjord og Holmenkollen - Sydvendt balkong

Bentsebrugata 16 J

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 750 000,-

Torshov - Gjennomgående 2-roms toppleilighet med utsikt over Oslo, fjord og Holmenkollen - Sydvendt balkong: Torshov - Gjennomgående 2-roms toppleilighet med utsikt over Oslo, fjord og Holmenkollen - Sydvendt balkong

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 750 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 331,-
Fellesgjeld:
Kr 190 477,-
AREAL (P-ROM / BRA)
51 / 51 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget sentral beliggenhet på populære Torshov. Beliggenheten kan beskrives som sentral, urban, men samtidig tilbaketrukken. På Torshov finnes de fleste fasiliteter med kort vei til yrende liv og spennende kulturtilbud; blant annet Soria Moria med konserter, bar/restaurant og teater, spisesteder og kafèer som Åpent Bakeri, Sagene Lunsjbar, Grisen spiseri (Vertshuset Oskar Braaten) og Trikkestallen. Her har de flott uteservering om sommeren og teater for de minste. Det er også et godt tilbud av treningssentre i området, f.eks Myrens Sportsenter (med Klatreverket) og Elixia Ringnes Park. Gåavstand til Sandakersenteret med tilbud som apotek, vinmonopol og andre butikker. Gangavstand til Handelshøyskolen BI i Nydalen og Storo Storsenter.

Kort vei til hyggelige parkområder. Flotte og populære Torshovparken som brukes til bla grilling, sommerleker, soling, piknik, aking om vinteren m.m. I tillegg er det kort vei til flotte Torshovdalen og hyggelige friområder langs hele Akerselva.

Svært god offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Trikk- (nr. 11, 12 og 13) som tar deg til Aker brygge, Frogner, Majorstuen, etc. Bussforbindelser (nr. 20 til Majorstuen/Skøyen, 30 til Huk/Bygdøy, 37 til Nydalen/Helsfyr, 54 til Kjelsås/Tjuvholmen. Flybussekspressen går fra Ring 2 i Vogts gate og Københavngata. Fra Torshov kommer du deg enkelt rundt omkring i Oslo by.

På Torshov får du virkelig i både pose og sekk. Her kan du la humøret bestemme om du ønsker å trekke deg tilbake og nyte stillheten på Torshov, eller ta deg en spasertur ned til Grünerløkkas pulserende og yrende liv dersom du ønsker det.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Enkel adkomst fra Bentsebrugata. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 750 000,-

Fellesgjeld

Kr 190 477,-

Totalpris

Kr 3 940 477,-

Felleskostnader

Kr 4 331,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

5

Byggeår

1938

Soverom

1

Primærrom

51m2

Bruksareal

51m2

Tomt

2146m2

KR-kode

531826

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bentsebrugata 16 J, 0476 Oslo

Gnr. 225, bnr. 29 i Oslo kommune.

Andelsnr. 40,

Myrahagen borettslag, org.nr. 950 376 457

Tomten

Eiet tomt på 2.675,8 kvm som tilhører borettslaget. Parsellhage og uteplass med grill på fellesområdet, felles tenning av julegran i desember. Pent opparbeidet eiet tomt med grøntområder, beplantning, asfalterte områder og sittegrupper.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 57 kvm

Totalt bruksareal: 51 kvm

Totalt primærrom: 51 kvm

Primærrom:

Bad, entre, kjøkken, stue og soverom: 51 kvm

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på 3,1 kvm og en loftsbod med 7 kvm gulvareal (skråtak).

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.07.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Gjennomgående og lys 2-roms endeleilighet med solrik balkong. Stilige overflater med slipte originale tregulv og malte murvegger. Kontrastvegg av synlig teglstein i stuen.

Entré:

Innbydende entré med skyvedørsgarderobe for oppbevaring av sko og yttertøy. Fra entréen begynner de slipte originale tregulvene som strekker seg gjennom hele leiligheten. Videre fra entréen er det inngang til alle rom.

Stue:

Stor og lys stue med rom for sofagruppe og spisebord. Leiligheten har vegger i synlig malt mur, og i stuen er det en kontrastvegg av synlig teglstein. Videre fra stuen er det utgang til solrik balkong som blir en forlengelse av stuen på varme sommerdager.

Kjøkken:

Kjøkkenet fremstår godt vedlikeholdt og er av god størrelse. Lange benkeplater gir godt arbeidsrom for matlaging. Kjøkkenet består av heltre benkeplate med innfelt vask, integrerte hvitevarer og ventilator med kullfilter. Ved å flytte kjøkkenet ut i soverommet, langs vegg tilstøtende badet, kan det etableres et soverom nr 2 i leiligheten. Se alternativ plantegning.

Bad:

Flislagt bad fra 2004 pusset opp i regi av borettslaget. Badet består av toalett, servant med vegghengt servantskap, dusjnisje og opplegg for vaskemaskin. Det er gulvvarme på badet. Vaskemaskin på bad medfølger leiligheten.

Soverom:

Stort, romslig og svalt soverom. Her er det plass til dobbeltseng og kommode. Garderobeskap langs den ene veggen. Som i resten av leiligheten er det også er overflater med malt mur på vegg og slipte tregulv.

Balkong:

Fra stuen kommer man ut på en solrik sydvestvendt balkong. Balkongen ligger som topp- og endebalkong med god utsikt over Oslo. Her er det plass til kafésett/sittegruppe. Det er også montert markise på balkongen.

Oppvarming

Sentralfyring tilkoblet varmtvann og fyring inkludert i felleskostnadene, samt elektriske varmekabler på badet.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1938. Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 17.11.1939, som iht kommunen anses som datidens ferdigattest. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 3 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet vann, kloakk, bebyggelse og vedlikehold av veg. Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Myrahagen Borettslag.

Borettslaget består av 180 leiligheter, fordelt på 4 bygninger.

Forretningsfører er OBOS.

Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Sverre Dieset fra Vaktmester Andersen er Myrahagens faste vaktmester og er tilstede i borettslaget fast 3 dager i uken og ellers ved behov.

Borettslaget har sin egen hjemmeside: http://myrahagen.herborvi.no/

Grønn gruppe: Borettslaget har en grønn gruppe som steller i blomsterbedene.

Utleielokalet: Stiftelsen SOR leier utleielokalet og arbeider med informasjons- og kompetanseformidling, fagutvikling og med særlig fokus på holdningsarbeid og bevisstgjøring om utfordringer og utviklingsmuligheter for mennesker med utviklingshemning.

Dyrehold er tillatt iht. borettslagets vedtekter. Husdyrhold skal meldes styret. Husdyr som er til sjenanse kan bli pålagt fjernes.

Dugnad må påregnes.

Større vedlikehold og rehabilitering:

2017: Byttet sirkuleringspumpe i fyren

2017: Utvendig drenering og omlegging av vannledning

2015: Skifte av overvannsrør i bakken grunnet lekkasje, utenfor fyrhuset

2015: Nye rør i gulvet i 16 D-F og 16 G-J og nye grener

2014: Ca. 60 meter store og små rør skiftet i fyrhuset, samt bytte av alle stoppekraner

2014: Nye rør i gulvet i 16 A-C og nye grener

2014: Skifte av flere kloakk- o overvannsrør i bakken grunnet lekkasje

2013: Oppgradering inngangspartier i 16-blokkene

2012: Bytte av ekspansjonsrør i fyrhuset

2012: Maling av samtlige vinduer, samt dører på endebalkonger

2011: Utskifting av varmt- og kaldtsvannsledninger i kjeller i alle blokker

2011: Utskifting av sirkulasjonsledninger kjeller i alle blokker

2011: Utskifting av sirkulasjonspumper i fyrhuset

2011: Rens og kontroll av glassfirberoljetank

2010: Nytt brannanlegg samt nye branndører i kjeller i 18 blokka

2010: Skiftet brenner til fyrkjeler

2010: Bygging av balkonger samt rehabilitering av eksisterende

2006: Oppussing av oppganger

2006: Bytte av inngangsdører til leilighetene

2004: Våtromsrehabilitering

2001: Nytt dørtelefonanlegg

2001: Rehabilitering av to vaskerier og fellesrom

2001: Skiftet brennere og fyrkjeler

1996: Nytt el-anlegg i hele BRL

1987: Skiftet vinduer og balkongdører

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Det er utlyst parallell forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget. Avklaring vil dermed foreligge innen kort tid.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan s-2255 datert 28.07.1977 med tilhørende reguleringsbestemmelser s-2937 datert 01.10.1987. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.331,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring, varmtvann, kommunale avgifter, kabel-tv, internett(25mbit), forretningsførsel, strøm til fellesarealer, vaktmestertjenester, trappevask, renter og avdrag (lån 3) på andel fellesgjeld.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr. 3.694,-

Kapitalkost. lån 1 OBOS03: kr. 637,-

Ytterligere oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.520 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld. Dette vil medføre en reduksjon i felleskostnadene med kr 637,- som vil gi totale felleskostnader på kr. 3.694,-.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.948.565,-. Av dette beløpet utgjør kr 190.477,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Torshov Rode 2
Kirkesogn Torshov og Lilleborg

Steder i nærheten

Torshovteatret 0.4 km
Advokat Dehlis plass 0.6 km
Sagene Samfunnshus 0.8 km
Sæveruds plass 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48 km
Sentralstasjon Oslo S 3.7 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.7 km
T-bane stasjon Sinsen T-banestasjon 1.4 km
Trikkeholdeplass Torshov 0.3 km
Bussholdeplass Torshov 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Golfsenteret 0.4 km
Idrettsanlegg Torshovparken balløkke 0.5 km
Treningssenter Myrens Sportssenter 0.4 km
Treningssenter Mudo Torshov 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.4 km
Bjølsen skole (1-10 kl.) 0.6 km
Sagene skole (1-10 kl.) 0.7 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 1 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 2 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2.1 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 2.2 km
Foss videregående skole 1.2 km
Nydalen videregående skole 2.2 km

Barnehager

Sagene barnehage (1-5 år) 0.4 km
Lykketrollet familiebhg - Vogts gt. 0.5 km
Oskar Braaten barnehage (3-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 0.6 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.4 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 0.3 km
Postkontor Coop Extra Sagene 0.9 km
Apotek Apotek 1 Torshov 0.3 km
Apotek Vitusapotek Sandaker 0.6 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 0.6 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 1.3 km
Dagligvare Rema 1000 Torshov 0.3 km
Dagligvare Kiwi Vogtsgate 0.5 km
Kiosk/video 7-Eleven Vogts gate 0.3 km
Kiosk/video Deli De Luca Torshov 0.3 km
Bensin Circle K Kiellands plass 1.3 km
Bensin st1 Kirkeveien/Tåsenveien 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,2 %
Andel kvinner 49,8 %
Gj.snittalder menn 33,6 år
Gj.snittalder kvinner 32,9 år
Husholdninger med barn 14,2 %
Husholdninger uten barn 85,8 %
Gj.snitt byggeår 1992
Gj.snitt tomtestørrelse 187
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Torshov Rode 2 2203 1547

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Kamilla Kaptan
Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?