Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 500 000,- for kr 2 500 000,-

Velkommen til Bentsebrugata 23C!

Entré

Entré

Stue med utgang til balkong

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Plantegning

Balkong

Balkong

Utsikt fra balkong

Utsikt fra balkong

Områdebilde

Fasade

Områdebilde

Områdebilde

Områdebilde

Områdebilde

Områdebilde

Sagene

Bentsebrugata 23 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 300 000,-

Sagene: 1-roms med masse potensiale og god beliggenhet. Flott syd/-østvendt balkong. Moderniseringsbehov! Ingen forkjøpsrett!

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Prisantydning:
Kr 2 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 164,-
Fellesgjeld:
Kr 280 104,-
AREAL (P-ROM / BRA)
36 / 36 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget sentral beliggenhet på populære Sagene. Beliggenheten er tilbaketrukket fra gaten med grøntområde rett utenfor døren. Med andre ord er beliggenhet skjermet, samtidig som det er sentralt!

Kort vei til et yrende liv og spennende kulturtilbud; blant annet Soria Moria med konserter, bar/restaurant og teater, spisesteder og kafèer som Åpent Bakeri, Sagene Lunsjbar, Grisen spiseri (Vertshuset Oskar Braaten) og Trikkestallen. Her har de flott uteservering om sommeren og teater for de minste. Det er også et godt tilbud av treningssentre i området, f.eks. Myrens Sportsenter (med Klatreverket). Gåavstand til Sandakersenteret med tilbud som apotek, vinmonopol og andre butikker. Gangavstand til Handelshøyskolen BI i Nydalen og Storo Storsenter. Kort vei til Torshovparken som brukes til bl.a. grilling, sommerleker, soling, piknik, aking om vinteren m.m. I tillegg er det kort vei til flotte Torshovdalen og flotte friområder langs hele Akerselva.

Svært god offentlig kommunikasjon like ved. Trikk (nr. 11, 12 og 13) og bussforbindelser (nr. 20 til Majorstuen/Skøyen, 30 til Huk/Bygdøy, nr. 54 og 37 til sentrum og nr. 56 til Solemskogen i marka med flotte skiløyper). Flybussekspressen går fra Ring 2 i Vogts gate og Københavngata.

Boligselskapet beskriver selv beliggenheten sin slik:

"Nabolaget vårt er etter vår mening et av Oslos hyggeligste. Oslos livsnerve, Akerselva, har gjennomgått en metamorfose i de senere år. Nå er det vakkert opparbeidede gangstier på en eller begge sider av elva hele veien fra Nydalen til Grønland. Og midt i denne herligheten ligger Sagene. Fra Sagene kan man spasere oppover elva og bade på Frysja, gå tur rundt Maridalsvannet eller nedover elva til kafélivet på Grünerløkka og i sentrum.

Men hvorfor egentlig forlate bydelen i det hele tatt? Sole seg kan man gjøre utallige plasser langs elva. I umiddelbar nærhet finner du dessuten institusjoner som Kokkosbollefabrikken, Sagene Lunsjbar, Bamboo med fantastisk sushi og annen asiatisk mat, Mat og Mer med bl.a. nydelig brødmat og ikke minst Soria Moria med pub, restaurant."

Barnehager og skoler

10 kl. Bjølsen skole 0.5 km

1-7 kl. Lilleborg skole 0.7 km

1-10 kl. Nordpolen skole 0.9 km

1-10 kl. Sagene skole 1.1 km

8-10 kl. Morellbakken skole 1.8 km

8-10 kl. Vestre Aker skole 2 km

8-10 kl. Fagerborg skole 2.3 km

Vgs. Foss videregående skole 1.5 km

Vgs. Nydalen videregående skole 1.6 km

Bhg. Kongsberggata barnehage (0-6 år) 0.5 km

Bhg. Maridalsveien barnehage (1-5 år) 0.6 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Enkel adkomst fra Bentsebrugata. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 300 000,-

Fellesgjeld

Kr 280 104,-

Totalpris

Kr 2 580 104,-

Felleskostnader

Kr 3 164,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

4

Byggeår

1936

Primærrom

36m2

Bruksareal

36m2

Tomt

2510m2

KR-kode

43.1878

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bentsebrugata 23 C, 0469 Oslo

Gnr. 222, bnr. 11 i Oslo kommune.

Leil.nr. 6 , aksjenummer. 831 - 847

Treschowsgate terrasse D, org.nr. 933 714 861

Tomten

Eiet tomt på 2.510,5 kvm som tilhører aksjelaget.

Parkering

Aksjelaget har 17 parkeringsplasser til utleie (kr 200,- pr. mnd.) som fordeles etter venteliste. Iht. til styreleder er det pr. 29.11.18 1 på venteliste. Overdragelsesgebyr for tildeling av plass er kr. 697,-. Det er også beboerparkering i området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for aksjelaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 40 kvm

Totalt bruksareal: 36 kvm

Totalt primærrom: 36 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 boder på ca. 5m² og 6m². Disse befinner seg i kjeller og på loft.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.11.18 utført av Håkon Hosle. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i bærende konstruksjon av betong. Skillende dekker i armert betong. Fasader forblendet med pusset og malt mur. Klassisk saltakkonstruksjon antatt tekket med papp/membran.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder at det er gitt TG2 på overflater, luftbehandling på bad grunner alder og manglende spalte for tilluft under dør. Videre setter takstmannen TG2 på kjøkkeninnredning grunnet slitasje og alder.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

1-roms leilighet med masse potensiale og god beliggenhet på flotte Sagene i Oslo. Flott syd/-østvendt balkong. Moderniseringsbehov! Ingen forkjøpsrett!

Entré: Lys og praktisk entré med gode oppbevaringsmuligheter. Fra entré er det direkte adkomst til alle boligens rom.

Stue/soverom: Stor stue med god plass til sofa og seng. Her kan man skape sin egen sovealkove. Utgang til en syd/-østvendt balkong på ca. 5m².

Kjøkken: Romslig kjøkken med god plass til spisebord. Eldre kjøkkeninnredning med slette skapfronter, laminat benkeplate med fliser på bakvegg. Her er mulighetene mange for å skape sitt eget drømmekjøkken!

Bad: Flislagt bad med innredning bestående av servant, speil med overlys, speilskap, frittstående toalett og åpen dusjløsning. Varmekabler i gulv.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med fjernvarme med radiatorovner og varmekabler på bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca. 1936. Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 06.02.1946, som iht kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det foreligger også ferdigattest på baderomsrehabilitering og oppføring av balkonger. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser med unntak av lovbestemt panterett til aksjelaget.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 5 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vann-og kloakk, Oslo Kommunes rett til adkomst og vedlikehold på eiendommen, og rett for OA til å ha transformatorstasjon på eiendommen.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre. Med styrets godkjenning kan aksjeeierne overlate bruken av hele boligen dersom:

- Aksjeeieren selv eller aksjeeierens ektefelle eller slektning i rett opp- eller nedstigende linje eller fosterbarn av aksjeeieren eller ektefellen, har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene. Aksjeeieren kan i slike tilfeller overlate bruken av hele boligen for opp til tre år

- Aksjeeieren er en juridisk person

- Aksjeeieren skal være midlertidig borte som følge av arbeid, utdanning, militærtjeneste, sykdom eller andre tungtveiende grunner

- Et medlem av brukerhusstanden er aksjeeierens ektefelle eller slektning i rett opp- eller nedstigende linje eller fosterbarn av aksjeeieren eller ektefellen

- Det gjelder bruksrett til noen som har krav på det etter ekteskapslovens § 68 eller husstandsfellesskapslovens § 3 andre ledd.

Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt aksjeeier. Har selskapet ikke sendt svar på skriftlig søknad om godkjenning av bruker innen en måned etter at søknaden har kommet fram til selskapet, skal brukeren regnes som godkjent.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Treschowsgate Terrasse AS aksjelag.

Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.

Aksjelaget består av 40 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00.

Vaktmestertjenester gjennom ISS og vaktmesterkompaniet.

Dugnad må påregnes.

Aksjelaget har egen nettside, www.bentsebrugata23.no.

Aksjeselskapets eiendommer er forsikret i TRYG FORSIKRING med polisenummer 6597261.

Bare fysiske personer (enkeltpersoner) kan være aksjeeiere i selskapet.

Fellesboder i kjelleren (det gamle søppelrommet ved oppgang C) kan på eget ansvar benyttes til parkering av sykler, sparkstøttinger, barnevogner, kjelker og lignende

Tidligere påkostninger:

2017-2017: Rørfornying: Siste del av bunnledningene.

2015-2015: Rørfornying: Rørfornying av bunnledningene. Gjennomført mars 2015.

2013-2014: Fasade: Fasaderehabilitering og nye balkonger

2010-2010: Fjernvarme: Gått over fra olje/el-basert oppvarming til fjernvarme våren 2010.

2009-2009: Uteområdet: Asfaltering av utearealene. Innkjøp av nye sykkelstativer.

2006-2006: Rehabilitering av fyrrommet.

1997-2003: Diverse rehabiliteringer: Skiftet ytterdører i 3 oppganger i 1997. Våtromsrehabilitering foretatt våren 2009.

Asfaltert deler av parkerinsplassen høsten 2002. Skiftet inngangsdører i 2002 og oppussing av oppganger 2002/2003.

1993-1993: Tak: Taket er tekket, fasaden og trappeoppgangene er pusset opp og el-anlegg er skiftet i 1993.

Planlagte påkostninger: Boligaksjeselskapet skal friske opp utearealer noe i 2018, dette bekostes med disponible midler. Det er i følge styret ingen andre konkrete planer, men på en 5-10 års periode bør tak og vinduer vurderes. For øvrig må normalt vedlikehold forventes.

Fellesvaskeriet i kjelleren har åpningstid fra kl 07-22 på hverdager, og 9.30-22.00 i helger og på helligdager. Åpningstiden er delt inn i seks perioder, 07.00-09.30, 09.30-12.00, 12.00-14.30, 14.30-17.00, 17.00-19.30, 19.30-22.00, og beboerne reserverer seg på lister som henger på utsiden av vaskeriene. Dette er gratis for beboerene.

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre. Kun fysiske personer kan være aksjeeiere i selskapet. Ingen kan eie flere aksjer enn de som gir borett til en bestemt bolig.

Ingen forkjøpsrett!

Aksjelaget er tilknyttet OBOS sikringsfond som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige aksjeeiere.

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i S-2937 datert 01.10.1987.

Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo Sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

I nærområdet har det vært forslag for å omregulere Lilleborgtomta fra næring til bolig, alternativt undervisning. Byrådet vedtok i byrådsmøte torsdag 01.01.2018 det alternative forslaget som omfatter skole, flerbrukshall og lokaler for ungdomstiltak. Se saken på saksinnsyn: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201310047&wfl=N&Dateparam=03/05/2018&sti=

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og tilstandsrapport. Leiligheten vil ikke bli ytterligere vasket før overtagelse.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Husleie er kr 3.164,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring, varmtvann, kabel-tv/internett, forretningsførsel, felles forsikring for aksjelaget, trappevask og kommunale avgifter.

Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter.

Husleien fordeles slik:

Felleskostnader: 1.602,-

Bredbånd: 115,-

Kapitalkostnader lån 2 HUS601: 436,-

Kapitalkostnader lån 1 OBOS01: 1.011,-

Aksjeselskapet har lagt til rette for individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Dette gir aksjonær adgang til å innbetale sin del av fellesgjelden. Innbetaling forutsetter at aksjonær har inngått en egen avtale med aksjeselskapet. Ved henvendelse til OBOS Eiendomsforvaltning vil aksjonær få informasjon om avtalens betingelser og priser. Innbetaling kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall 30.4 og 30.10 på aksjeselskapets felleslån. Aksjonær må ta kontakt med OBOS minimum en måned før terminforfall for opprettelse av avtale. Innbetalingen må være kreditert OBOS’ klientkonto senest 10 dager før terminforfall. Dersom fristen ikke overholdes vil nedbetaling ikke kunne foretas, og beløpet blir returnert aksjonær. Minimumsbeløpet for innbetaling er kr 60 000 pr. gang. Aksjonæren vil da få redusert sine kapitalutgifter (andel renter og avdrag) som kreves inn sammen med felleskostnadene.

Innfris all fellesgjeld vil felleskostnadene reduserer med kr. 1.447,- pr. d.d., slik at da de vil bli kr. 1.717,- i mnd.

Nåværende eiers strømforbruk foreligger ikke.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv/ internett og inkluderer en starpakke på 13 faste kanaler + 50 poeng å velge kanaler for. Videre så er det inkludert 10mbit bredbånd.Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 7.944,-

- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3.362,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.591.141,-

Av dette beløpet utgjør kr 280.104,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Bjølsen Rode 8
Kirkesogn Sagene og Iladalen

Steder i nærheten

Advokat Dehlis plass 0.4 km
Treschows bru 0.5 km
Sagene Samfunnshus 0.6 km
Torshovteatret 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.8 km
Sentralstasjon Oslo S 4 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.7 km
T-bane stasjon Storo T-banestasjon 1.4 km
Trikkeholdeplass Torshov 0.6 km
Bussholdeplass Arendalsgata 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Myrens Sportssenter 0.6 km
Idrettsanlegg Bjølsenhallen 0.8 km
Treningssenter Myrens Sportssenter 0.6 km
Treningssenter SATS Sagene 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Bjølsen skole (1-10 kl.) 0.5 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.7 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 0.9 km
Sagene skole (1-10 kl.) 1.1 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 1.8 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 2 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 2.3 km
Foss videregående skole 1.5 km
Nydalen videregående skole 1.6 km

Barnehager

Kongsberggata barnehage (0-6 år) 0.5 km
Maridalsveien barnehage (1-5 år) 0.6 km
Bjølsenparken barnehage (0-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 0.7 km
Kjøpesenter Storo Storsenter 1.3 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 0.7 km
Postkontor Coop Extra Sagene 0.7 km
Apotek Apotek 1 Sagene 0.6 km
Apotek Apotek 1 Torshov 0.6 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 0.7 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 1.3 km
Dagligvare Rema 1000 Treschowsgate 0.1 km
Dagligvare Coop Extra Bjølsen 0.4 km
Kiosk/video Sagene Frukt & Grønt 0.5 km
Kiosk/video Nguyen Minh`s Kiosk 0.6 km
Bensin st1 Kirkeveien/Tåsenveien 1.2 km
Bensin Shell Bjølsen 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,2 %
Andel kvinner 52,8 %
Gj.snittalder menn 33,6 år
Gj.snittalder kvinner 34,9 år
Husholdninger med barn 16,9 %
Husholdninger uten barn 83,1 %
Gj.snitt byggeår 1964
Gj.snitt tomtestørrelse 1449
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Bjølsen Rode 8 1145 788

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 31.500,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: Inkl.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Julian Bjørnerem Hol
Salgskoordinator/Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?