Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 500 000,- for kr 4 500 000,-

Velkommen til Bentsebrugata 23A - Ta gjerne kontakt med megler om det er ønskelig med privatvisning - Presentert av Dan-Christian Jensen, Krogsveen

Leiligheten har en moderne og fin åpen stue-/kjøkkenløsning

Stuen er romslig med god plass til stor sofagruppe

Stuen har downlights i tak og opplegg til høytalere i vegg

Store vindusflater gir mye naturlig lys inn. Utgang til balkong

 

Romslig kjøkken med god plass til langbord og mange gjester

Innredning er fra 2015 med svært god benk- og skapplass

Kjøkkenet har integrert ovn, mikro, oppvaskmaskin OG vaskemaskin, platetopp samt nisje til kjøleskap

Også her er det godt med naturlig lysinnslipp

Fra kjøkken mot stue

Inviter venner over på et hyggelig lag!

 

 

Flott balkong mot bakgård

Her er det plass til utemøbler og evt. grill

Romslig hovedsoverom med stor skyvedørsgarderobe/meget god oppbevaringsplass

God plass til dobbeltseng

Soverom 2 egnet seg utmerket som gjesterom, barnerom eller kontor

Rommet har en smart løsning med henblikk på seng (nedfallbar)

Flislagt bad med varme i gulv, dusjhjørne og servant med underskap

Romslig entré med downlights i tak

Fra entré mot soverommene

Plantegning med mål

Fasade - boligselskapet har biloppstillingsplasser og det er p.t. ingen på venteliste

Flott bakgård

Områdebilde - Det er flere flott grøntområder i nærområdet

Området har også et godt kollektivtilbud

Myraløkka

Områdebilde - Grisen på Torshov

Områdebilde - I 2015 åpnet kulturhuset Hvaskjer dørene i det historiske Kulturslottet Soria Moria på Torshov. Hvaskjer har siden den gang blitt et samlingssted for matglade, musikkelskere, kulturentusiaster- og produsenter

Områdebilde - Området har et variert og rikt servicetilbud

Områdebilde - Leiligheten ligger ved Akerselva. Her fra badekulpen i Nydalen

Områdebilde - Det andre teater og Kolonihagen

Områdebilde - Sofies Hage

Områdebilde - Nydalen Bryggeri & Spiseri

Områdebilde - Storo storsenter

Kart

Sagene - Attraktiv 3-roms med balkong, moderne planløsning og flott kjøkken|Omfattende oppgradert i 2015

Bentsebrugata 23A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 300 000,-

Sagene - Attraktiv 3-roms med balkong, moderne planløsning og flott kjøkken|Omfattende oppgradert i 2015: Sagene - Attraktiv 3-roms med balkong, moderne planløsning og flott kjøkken|Omfattende oppgradert i 2015

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 107,-
Fellesgjeld:
Kr 390 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
68 / 68 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget sentral beliggenhet på populære Sagene. Beliggenheten er tilbaketrukket fra gaten med grøntområde rett utenfor døren. Med andre ord er beliggenhet skjermet, samtidig som det er sentralt!

Kort vei til et yrende liv og spennende kulturtilbud; blant annet Soria Moria med konserter, bar/restaurant og teater, spisesteder og kafèer som Åpent Bakeri, Sagene Lunsjbar, Grisen spiseri (Vertshuset Oskar Braaten) og Trikkestallen. Her har de flott uteservering om sommeren og teater for de minste. Det er også et godt tilbud av treningssentre i området, f.eks. Myrens Sportsenter (med Klatreverket). Gåavstand til Sandakersenteret med tilbud som apotek, vinmonopol og andre butikker. Gangavstand til Handelshøyskolen BI i Nydalen og Storo Storsenter. Kort vei til Torshovparken som brukes til bl.a. grilling, sommerleker, soling, piknik, aking om vinteren m.m. I tillegg er det kort vei til flotte Torshovdalen og flotte friområder langs hele Akerselva.

Svært god offentlig kommunikasjon like ved. Trikk (nr. 11, 12 og 13) og bussforbindelser (nr. 20 til Majorstuen/Skøyen, 30 til Huk/Bygdøy, nr. 54 og 37 til sentrum og nr. 56 til Solemskogen i marka med flotte skiløyper). Flybussekspressen går fra Ring 2 i Vogts gate og Københavngata.

Boligselskapet beskriver selv beliggenheten sin slik:

"Nabolaget vårt er etter vår mening et av Oslos hyggeligste. Oslos livsnerve, Akerselva, har gjennomgått en metamorfose i de senere år. Nå er det vakkert opparbeidede gangstier på en eller begge sider av elva hele veien fra Nydalen til Grønland. Og midt i denne herligheten ligger Sagene. Fra Sagene kan man spasere oppover elva og bade på Frysja, gå tur rundt Maridalsvannet eller nedover elva til kafélivet på Grünerløkka og i sentrum.

Men hvorfor egentlig forlate bydelen i det hele tatt? Sole seg kan man gjøre utallige plasser langs elva. I umiddelbar nærhet finner du dessuten institusjoner som Kokkosbollefabrikken, Sagene Lunsjbar, Bamboo med fantastisk sushi og annen asiatisk mat, Mat og Mer med bl.a. nydelig brødmat og ikke minst Soria Moria med pub, restaurant."

Adkomst

Enkel adkomst fra Bentsebrugata. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 300 000,-

Fellesgjeld

Kr 390 000,-

Totalpris

Kr 4 690 000,-

Felleskostnader

Kr 5 107,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

1

Byggeår

1936

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

68m2

Bruksareal

68m2

Tomt

2510m2

KR-kode

3718105

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bentsebrugata 23A, 0469 Oslo

Gnr. 222, bnr. 11, leil.nr. 31 i Oslo kommune.

TRESCHOWSGATE TERRASSE D AS, org.nr. 933 714 861

Tomten

Eiet tomt på 2.510,5 kvm som tilhører aksjelaget. Opparbeidet fellesarealer med gressplen, beplantning, sittegrupper og asfaltert gangvei samt gårdsplass.

Parkering

Aksjelaget har 17 parkeringsplasser til utleie (kr 200,- pr. mnd.) som fordeles etter venteliste. Iht. til styreleder er det pr. 07.06.18 ingen på venteliste. Overdragelsesgebyr for tildeling av plass er kr. 697,-. Det er også beboerparkering i området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for aksjelaget. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 75 kvm

Totalt bruksareal: 68 kvm

Totalt primærrom: 68 kvm

Primærrom:

Stue, kjøkken, entré, to soverom og bad: 68 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på 3,5 kvm. og en på loft på ca. 7 kvm. gulvareal (skråhimling).

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.06.2018 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Leiligheten ble omfattende oppgradert i 2015 og holder bra standard. Badet ble tatt i regi av boligselskapet i 2001. Nærmere innhold:

Stue: Lys og romslig stue med god plass til sofagruppe. Tidsmessig farge på vegg. Downlights i tak. Store vindusflater gir gode lysforhold. Utgang til balkong.

Balkong: Meget hyggelig og flott balkong på ca 5. kvm. Her er det plass til utemøbler og grill. Balkongen vender mot fint grøntareal. Trelemmer på gulv.

Kjøkkenet: Stort kjøkken med innredning fra 2015. Glatte fronter og rustfrie håndtak. Benkeplate av laminat. Oppvaskkum med ett greps blandebatteri med dusjfunksjon. Induksjon koketopp. Innebygget stekeovn og mikroovn i høyskap oppvaskmaskin. Alle hvitevarer, inkludert vaskemaskin, er integrert med unntak av kjøleskap. Det er montert magnetventil under kummen. Meget god benk-/skapplass. I tilknytning til kjøkkenet/stuen er det plass til stort spisebord evt. langbord (plass til mange gjester).

Soverom: Leiligheten har to gode soverom. Hovedsoverommet er svært romslig med god plass til dobbeltseng. Godt med oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe. Soverom 2 egner seg utmerket som gjesterom, barnerom eller kontor.

Bad: Badet ble renovert i 2001 i regi av aksjelaget. Dusjnisje med dusjforheng og ett greps blandebatteri. Sluk med klemring. Gulvstående toalett med spareknapp. Servant med underskap og ett greps blandebatteri. Varmekabel i gulv.

Entré: Praktisk entré med plassbygget skap til klesavheng/sko. Downlights i tak.

Boder: Leiligheten disponerer en kjellerbod på ca. 3,5 kvm og en loftsbod med skråhimling og ca 7 kvm gulvareal.

Oppvarming: Leiligheten er oppvarmet med sentralvarme samt gulvvarme på bad og i entre.

Oppvarming

Sentralfyring via fjernvarme. Elektrisk gulvarme på bad og i entre. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca. 1936. Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 06.02.1946, som iht kommunen anses som datidens ferdigattest. Kjøkkenet ble flyttet i 2015.

Det foreligger også ferdigattest på baderomsrehabilitering og oppføring av balkonger. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser med unntak av lovbestemt panterett til aksjelaget.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 5 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vann-og kloakk, Oslo Kommunes rett til adkomst og vedlikehold på eiendommen, og rett for OA til å ha transformatorstasjon på eiendommen.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre. Med styrets godkjenning kan aksjeeierne overlate bruken av hele boligen dersom:

- aksjeeieren selv eller aksjeeierens ektefelle eller slektning i rett opp- eller nedstigende linje eller fosterbarn av aksjeeieren eller ektefellen, har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene. Aksjeeieren kan i slike tilfeller overlate bruken av hele boligen for opp til tre år

- aksjeeieren er en juridisk person

- aksjeeieren skal være midlertidig borte som følge av arbeid, utdanning, militærtjeneste, sykdom eller andre tungtveiende grunner

- et medlem av brukerhusstanden er aksjeeierens ektefelle eller slektning i rett opp- eller nedstigende linje eller fosterbarn av aksjeeieren eller ektefellen

- det gjelder bruksrett til noen som har krav på det etter ekteskapslovens § 68 eller husstandsfellesskapslovens § 3 andre ledd.

Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt aksjeeier. Har selskapet ikke sendt svar på skriftlig søknad om godkjenning av bruker innen en måned etter at søknaden har kommet fram til selskapet, skal brukeren regnes som godkjent.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Treschowsgate Terrasse AS aksjelag.

Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.

Aksjelaget består av 40 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00.

Vaktmestertjenester gjennom ISS og vaktmesterkompaniet.

Dugnad må påregnes.

Aksjelaget har egen nettside, www.bentsebrugata23.no.

Arbeidskapitalen fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser aksjeselskapets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2017 var kr 870 358,-.

Aksjeselskapets eiendommer er forsikret i TRYG FORSIKRING med polisenummer 6597261.

Bare fysiske personer (enkeltpersoner) kan være aksjeeiere i selskapet.

Fellesboder i kjelleren (det gamle søppelrommet ved oppgang C) kan på eget ansvar benyttes til parkering av sykler, sparkstøttinger, barnevogner, kjelker og lignende

Planlagte påkostninger: Boligaksjeselskapet skal friske opp utearealer noe i 2018, dette bekostes med disponible midler. Det er i følge styret ingen andre konkrete planer, men på en 5-10 års periode bør tak og vinduer vurderes. For øvrig må normalt vedlikehold forventes.

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre. Kun fysiske personer kan være aksjeeiere i selskapet. Ingen kan eie flere aksjer enn de som gir borett til en bestemt bolig.

Ingen forkjøpsrett!

Aksjelaget er tilknyttet OBOS sikringsfond som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige aksjeeiere.

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i S-2937 datert 01.10.1987.

Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo Sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

I nærområdet har det vært forslag for å omregulere Lilleborgtomta fra næring til bolig, alternativt undervisning. Byrådet vedtok i byrådsmøte torsdag 01.01.2018 det alternative forslaget som omfatter skole, flerbrukshall og lokaler for ungdomstiltak. Se saken på saksinnsyn: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201310047&wfl=N&Dateparam=03/05/2018&sti=

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Kjøleskap med isbitmaskin kan evt. medfølge etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Husleie er kr 5.107,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring, varmt vann. forretningsførsel, felles forsikring for aksjelaget, kabel-TV/ internett grunnpakke, trappevask og kommunale avgifter.

Herav:

Felleskostnader kr. 2.951,-

Bredbånd kr.115,-

Kapitalkost. lån 2 HUS601 kr. 807,-

Kapitalkost. lån 1 OBOS01 kr. 1.234,-

Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter.

Aksjeselskapet har lagt til rette for individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Dette gir aksjonær adgang til å innbetale sin del av fellesgjelden. Innbetaling forutsetter at aksjonær har inngått en egen avtale med aksjeselskapet. Ved henvendelse til OBOS Eiendomsforvaltning vil aksjonær få informasjon om avtalens betingelser og priser. Innbetaling kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall 30.4 og 30.10 på aksjeselskapets felleslån. Aksjonær må ta kontakt med OBOS minimum en måned før terminforfall for opprettelse av avtale. Innbetalingen må være kreditert OBOS’ klientkonto senest 10 dager før terminforfall. Dersom fristen ikke overholdes vil nedbetaling ikke kunne foretas, og beløpet blir returnert aksjonær. Minimumsbeløpet for innbetaling er kr 60 000 pr. gang. Aksjonæren vil da få redusert sine kapitalutgifter (andel renter og avdrag) som kreves inn sammen med felleskostnadene.

Innfris all fellesgjeld vil felleskostnadene reduserer med kr. 2.041,- pr. d.d., slik at da de vil bli kr. 3.066,- i mnd.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 400,- i mnd. Sameiet har avtale med Get på tv hvor bredbånd er inkludert. Det betyr at alle har både standard tv-kanaler og bredbånd inkludert i husleien. Ønsker man å ha flere kanaler eller raskere bredbånd kan man gå inn på Get sine nettsider.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 7.944,-

- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3.362,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.701.306,-. Av dette beløpet utgjør kr 390.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,- Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,- (valgfri).

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Bjølsen Rode 8
Kirkesogn Sagene og Iladalen

Steder i nærheten

Advokat Dehlis plass 0.2 km
Sagene Samfunnshus 0.6 km
Torshovteatret 0.6 km
Lisa Kristoffersens plass 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48 km
Sentralstasjon Oslo S 3.9 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.9 km
T-bane stasjon Nydalen T-banestasjon 1.5 km
Trikkeholdeplass Torshov 0.5 km
Bussholdeplass Advokat Dehlis plass 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Golfsenteret 0.5 km
Idrettsanlegg Voldsløkka idrettsplass 0.7 km
Treningssenter Myrens Sportssenter 0.5 km
Treningssenter SATS Sagene 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Bjølsen skole (1-10 kl.) 0.2 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.7 km
Sagene skole (1-10 kl.) 1 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 1.1 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.8 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 2.2 km
Foss videregående skole 1.4 km
Nydalen videregående skole 1.7 km

Barnehager

Bjølsenparken barnehage (0-6 år) 0.4 km
Kongsberggata barnehage (0-6 år) 0.5 km
Maridalsveien barnehage (1-5 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 0.8 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.4 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 0.6 km
Postkontor Coop Extra Sagene 0.7 km
Apotek Apotek 1 Sagene 0.4 km
Apotek Apotek 1 Torshov 0.6 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 1.4 km
Dagligvare Coop Extra Bjølsen 0.2 km
Dagligvare Joker Maridalsveien 0.3 km
Kiosk/video Nguyen Minh`s Kiosk 0.3 km
Kiosk/video Sagene Frukt & Grønt 0.5 km
Bensin Shell Bjølsen 1.1 km
Bensin st1 Kirkeveien/Tåsenveien 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,2 %
Andel kvinner 52,8 %
Gj.snittalder menn 33,6 år
Gj.snittalder kvinner 34,9 år
Husholdninger med barn 16,9 %
Husholdninger uten barn 83,1 %
Gj.snitt byggeår 1964
Gj.snitt tomtestørrelse 1449
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Bjølsen Rode 8 1145 788

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,95 %

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Dan-Christian Jensen
Daglig Leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?