Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 900 000,- for kr 4 900 000,-

Fasade

Veranda

Veranda

Stue

Stue

Stue

Peisovn detalj

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Spisestue

Kjøkken

Fransk balkong

Spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken detalj

Kjøkken

Entré

Entré

Entré

Bad

Bad

Bad

Bad

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom/kontor

Soverom/kontor

Hage

Hage

Hage

Garasjeplass

Endelig bert

Nordstrand

Bernt Knudsens vei 48

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 900 000,-

Nordstrand: Lys og velholdt leilighet i flermannsbolig med vestvendt veranda, hage og garasje

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 900 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
81 / 81 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger trafikkskjermet til i et attraktivt, veletablert og barnevennlig villaområde. Boligen ligger i et stille og rolig boligområde med lite gjennomgangstrafikk. Området utmerker seg som et godt bomiljø med mye barn og kort vei barnehager, skoler, offentlig kommunikasjon og servicetilbud på bl.a. Sæter, Holtet og Lambertseter.

Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino. På Holtet finner man bl.a. den populære delikatessebutikken Jacobs og Åpent Bakeri, mens Sæter nå kan tilby et bredt og flott utvalg av butikker og caféer på «nye» Sæter.

Kort vei til buss i Oberst Rodes vei "matebuss" i Lambertseterveien, samt gangavstand til T-bane på Lambertseter og trikk på Kastellet.

Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. nærhet til fjorden med flere hyggelige badestrender som Nordstrand bad, Katten og Ulvøya. Gangavstand også til Østmarka, med flotte tur og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Mot sentrum finner man området rundt Ekebergsletta som kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, den nye skulpturparken og Ekebergrestauranten m.m.

Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:

Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre. Hallen er nå revet for å gi plass til ny idrettshall.

Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.

Bekkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på sportsplassen med bl.a. kunstgressbane, samt Ekeberghallen.

Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter - svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole samt lokal lysløype på Bergkrystallen.

Kort avstand til områdets lokale alpinbakker - Sloreåsen og Leirskallen.

Treningsstudio: ELIXIA og Fresh Fitness på Lambertseter, Evo på Sæter og BestHelse på Holtet. Grønnmo golfbane ca. 10 min. unna med bil.

Barnehager og skoler

Flere barnehager i nærområdet. I følge utdanningsetaten sogner boligen til Nordseter skole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Bernt Knudsens vei er en lite trafikkert villavei som strekker seg fra Raschs vei i nord til Sigurd Johannesens vei i sør. Bernt Knudsens vei 48 ligger mellom Lambertseterveien og Bakkerudveien.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 900 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

2

Byggeår

1947

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

81m2

Bruksareal

81m2

Tomt

1556m2

KR-kode

441852

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bernt Knudsens vei 48, 1152 Oslo

Gnr. 158, bnr. 517, snr. 4, i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.556 kvm som tilhører sameiet. Tomten er forholdsvis flat og opparbeidet med gressplen og beplantet med frukttrær. Felles gårdsplass med hagesingel. Tomten er inngjerdet.

Parkering

En garasjeplass på ca. 20 kvm- som er åpen mot naboens garasje følger seksjonen. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 90 kvm

Totalt bruksareal: 81 kvm

Totalt primærrom: 81 kvm

Primærrom:

Entre, bad, 3 soverom, kjøkken/ spisestue og stue med utgang til balkong på ca. 3 1/2 kvm: 81 kvm

I tillegg disponerer boligen 3 boder fordelt på kjeller og loft. 2 boder i kjeller på henholdsvis 5,4 og 6,3 kvm. Boden med gulvareal på ca. 14 kvm med skråtak på loft.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.03.2018 utført av Taksator ved Finn H. Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Flermannsbolig i betong- og trekonstruksjoner. Betongsåler som antas å være fundamentert til faste masser/ fjell. Grunnmur i betong. Yttervegger i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning. Vinduer og og balkongdører med isolerglass. Brann- og lydklassifisert entredør. Etasjeskillere i trebjelkelag. Saltak i trekonstruksjonen tekket med betongstein, på undertak av panel og papp. Fra stuen er det utgang til balkong på ca. 3/12 kvm. Fransk balkong ved spisestue. Balkongen er tekket med membran- lagt ny i 2016. Tretapp og malte vegger i felles trappegang. Naturlig avtrekk over tak eller til yttervegg. Vannrør i kobber og plast. Naturlig avtrekksventilasjon med tilluft gjennom ventiler i vegger eller spalteventiler i vinduskarmer er den typiske løsningen for byggetiden. Løsningen fungerer, men det bemerkes at ventilasjonen er enklere enn de løsninger som anbefales i dag, og det er av den grunn vanskeligere å ha tilfredstillende luftkvalitet eller muligheter for utskiftning av luft.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velholdt og tiltalende leilighet med lyse og tidsriktige overflater kombinert med parkett (Larvik parkett stue) og fliser på gulvene. Solrikt beliggende i et barnevennlig og trafikkskjermet boligområde, med nærhet til kollektivtransport og servicetilbud.

Entré/hall:

Innbydende entré med praktisk tilknytning til alle rom. Tak og vegger er malt i lyse farger. Parkett på gulv.

Baderom:

Flislagt baderom i klassisk stil innredet med heldekkende servant, underskap, speilskap, høyskap, veggmontert wc og 2 svingbare dusjvegger. Elektrisk håndkletørker samt varmkabler i gulv og downlights. Badet ble modernisert i 2004.

Stue:

Boligen inneholder en romslig dagligstue med god plass til møblering i ulike soner. Sjarmerende vedkamin - perfek på kalde høst- og vinterkvelder. Utgang til solrik og vestvendt balkong. Tak og vegger er malt i lyse farger. Larvik parkett på gulv.

Kjøkken/spisestue:

Praktisk kjøkken i lyse farger med kjøkkeninnredning med takhøye overskap. Nedfelt beslag og benkeplate i heltre. Avtrekksvifte og fliser over benk. Integrert oppvaskmaskin, stekeovn og koketopp. Egen nisje for kjøleskap. Tak og vegger er malt i lyse farger. Parkett på gulv. Stor spisestue med god plass til langbord - et trivelig rom å samle familie og venner.

Hovedsoverom:

Lyst soverom med mulighet for garderobeskap.

Soverom x 2:

Forøvrig finnes det 2 stk. funksjonelle soverom. Ett av soverommene benyttes i dag som kontor.

Nåværende eier har gjort følgende tiltak i leiligheten:

2004: Badet modernisert/flissatt, arbeidet omfattet skifte av sluk og montering av hjelpesluk samt montering av ny sanitærutstyr og baderomsinnredning.

2004: Ble det montert nye vinduer og balkongdører samt brann- og lydklassifisert entredør.

2013: Ble det montert ny garasjeport - leddport m/åpner.

2016: Ble det lagt ny membran på balkongen samt at det montert 2 markiser mot vest.

2017: har det blitt montert nye innerdører i 2 soverom og bad.

Se vedlagte takst for ytterligere beskrivelse.

Oppvarming

Seksjonen har elektrisk oppvarming via panelovner. Varme i baderomsgulv. Vedkamin i stue.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1947. Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 23.05.1950, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 1957-3/105, tinglyst 18.08.1982, type heftelse: Pansettelseserklæring på kr. 5.000,- til sameiet.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.

Dagboknr 268-1/105, tinglyst 09.01.1957, type heftelse: Bestemmelse om adkomstvei og gjerdeplikt. Eiendommene mot øst og nordøst har adkomstrett over Bernt knudsens vei 48. Dette er en eldre rettighet som ikke benyttes i dag. Samtidig har Bernt knudsens vei 44 B eiendomsretten til vann og avløpsledninger som går over eiendommen og skal ha mulighet til å vedlikeholde og reparere eventuelle skader på disse. Samtidig forplikter BKV 44 B seg til å sette eiendommen i stand igjen etter endte arbeider.

Dagboknr 5655-1/105, tinglyst15.05.1957, type heftelse: Bestemmelser om at BKV er regulert bredere enn dagens bredde. Dersom kommunen krever det må eier av eiendommen være med på å opparbeide veien, med vann- og avløpsledninger, til reguler bredde for egen regning og uten erstatning.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 5 leiligheter, med sameiebrøk 243/1000.

Sameiet har ikke forretningsfører, sameiets styre fører regnskap og budsjett.

Dugnad og trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt etter godkjenning av styret.

Foretatt påkostninger de senere år:

Kjellervinduer er skiftet, utvendig kledning er skiftet og etterisolert. Huset er relativt nymalt utvendig.

Planlagte påkostninger:

Når det ble laget loftsleilighet, ble halve taket skiftet. Den andre halvdelen må skiftes etterhvert, men det er ikke bestemt noe tidspunkt.

Dersom arbeider, i sameiet, av stort omfang skal gjøres, må hver av seksjoneierene innbetale en engangssum.

Sameierbrøk og reseksjonering skal revideres i løpet av 2018 som følge av utbygging i loftsetasje.

Som nevnt ligger det en søknad om bruksendring hos plan og bygningsetaten som går ut på godkjenning av loftsleilighet. Et krav for å få ferdigattest på utbyggingen av loftsleiligheten er at loftsleiligheten får 2 utvendige parkeringsplasser. Det betyr at sameiet må gi avkall på ca. 36 kvm. av fellearealet. Sameiet har motsatt seg at loftsleiligheten skal få dette. Det jobbes i sameiet med å løse dette.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.

Regulering

iendommen er regulert til boligbebyggelse med tilhørende anlegg i henhold til reguleringsplan 631/52, S-406GA datert 16.12.1952 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Bernt Knudsens vei er regulert bredere enn dagens bredde. Dersom kommunen krever det må eier av eiendommen være med på å opparbeide veien, med vann- og avløpsledninger, til reguler bredde for egen regning og uten erstatning.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.133,- pr. mnd. og inkluderer: kommunale avgifter, varmt vann, strøm på fellesareal og fullverdiforsikring.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert september 2016.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 5.200 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Rikstv som leverandør av TV-signaler. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.023.749,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordstrand
Grunnkrets Søndre Hellerud
Kirkesogn Lambertseter

Steder i nærheten

Lambertseter kirke 0.7 km
Kastellet 1 km
Nordstrand Legesenter 1.3 km
Bergkrystallen 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 51.2 km
Sentralstasjon Oslo S 8.2 km
Jernbanestasjon Nordstrand stasjon 3.1 km
T-bane stasjon Lambertseter T-banestasjon 0.5 km
Trikkeholdeplass Kastellet 1 km
Bussholdeplass Søndre Hellerud 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nordstrand friidrettsanlegg 0.7 km
Idrettsanlegg Nordstrandhallen 0.8 km
Treningssenter Elixia Lambertseter 0.7 km
Treningssenter Fresh Fitness Lambertseter 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Lambertseter skole (1-10 kl.) 0.8 km
Kastellet skole (1-10 kl.) 1 km
Nordseter skole (1-10 kl.) 1.1 km
Lambertseter videregående skole 1.4 km
Holtet videregående skole 2.7 km

Barnehager

Lønneberget familiebarnehage - Emil 0.4 km
Treklossen familiebarnehage 0.5 km
Merkur familiebarnehage 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lambertseter Senter 0.6 km
Kjøpesenter Sæter senter 1.3 km
Postkontor Kiwi Lambertseter senter 0.7 km
Postkontor Bunnpris Lambertseter 1.1 km
Apotek Boots apotek Lambertseter 0.6 km
Apotek Apotek 1 Lambertseter 0.7 km
Vinmonopol Lambertseter Vinmonopol 0.6 km
Vinmonopol Mortensrud Vinmonopol 5 km
Dagligvare Meny Lambertseter 0.6 km
Dagligvare Spar Kastellet 0.7 km
Kiosk/video Mix Lambertseter Senter 0.7 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Lambertseter 0.8 km
Bensin Circle K Nordstrand 0.2 km
Bensin Shell/7-Eleven Lambertseter 0.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,9 %
Andel kvinner 49,1 %
Gj.snittalder menn 31,2 %
Gj.snittalder kvinner 33 %
Husholdninger med barn 44,7 %
Husholdninger uten barn 55,3 %
Gj.snitt byggeår 1966
Gj.snitt tomtestørrelse 600
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Søndre Hellerud 173 76

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven.

Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig.

I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,0 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.400,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.000,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Eirik Norheim
Megler
Les mer om megler
Jon Henrik Mathisen
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?