Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 990 000,- for kr 3 990 000,-

Velkommen til Bertrand Narvesens Vei 4B - Ta gjerne kontakt om det skulle være ønskelig med privatvisning - Presentert av Dan-Christian Jensen, Krogsveen

Lekker stue med gode lysforhold

Sosial åpen stue-/kjøkkenløsning

God plass til både sofagruppe og spisebord

Lekker kontrastvegg

Store vindusflater gir mye naturlig lysinnslipp

 

Stemningsbilde kveld

Stemningsbilde kveld

Spiseplass i stue kveld

Stor balkong med god plass til utemøbler

Balkongen ligger høyt og fritt med fint utsyn

Balkongen er sydvestvendt og er på 12,5 kvm.

Solkart midtsommers - kun til illustrasjon

Stilren kjøkkeninnredning med hvite fronter

Integrert ovn med induksjonsplatetopp

Stemningsbilde kveld

Romslig og lyst soverom

Tilgang til soverommet fra to sider

God oppbevaringsplass i garderobeskap

Stemningsbilde kveld

Moderne bad med innfellbare dusjdører

Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel

Fra gang mot bad og stue

Stor entré med tilgang til bad og innvendig bod

Innvendig bod på 3 kvm. Et utmerket garderoberom-/oppbevaringsrom

Planskisse

Fasade

Et drøm av et område - nært byen

Teglverksdammen, Hasle Torg Nærsenter og Teglverket skole

Flotte turområder i nærområdet

I Gladengveien er det kommet diverse servicetilbud, bl.a. gastrobar

Hovinbekken ser igjen dagens lys

Idyllisk område

Kart

Marienfryd/Hasle

Bertrand Narvesens Vei 4B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 000 000,-

Marienfryd/Hasle: Meget flott 2-roms toppleilighet med sydvestvendt balkong på ca. 12,5 kvm|Heis og god standard

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 521,-
AREAL (P-ROM / BRA)
54 / 57 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentral og attraktiv beliggenhet i et av de nyere boligprosjektene på spennende Hasle, nærmere bestemt mellom Lille Tøyen Hageby, Hovin og Ensjø. Idylliske og ærverdige Lille Tøyen Hageby er nærmeste nabo. Nærområdet er betydelig oppgradert de senere år, både med hensyn til uterom og moderne bebyggelse. Barnevennlig og stille område med flotte grøntarealer. Området er i stadig utvikling med utbygging av boliger, servicefunksjoner, friarealer og infrastruktur. På den gamle Teglverkstomta ved Hasle Torg er det oppført ny skole med flerbrukshall. Tomten har fått flotte grøntområder med vannanlegg, gang- og sykkelvei, kunstgressbane samt broer med belysning.

Umiddelbar nærhet til Hasle t-bane (linje 5), buss i Grenseveien (rute 21, 28 og flybuss) med kort vei til knutepunktene Carl Berner, Helsfyr og gangavstand til Ensjø og Tøyen t-bane (linje 1-4) samt bussrute 60. Bysykler er det også flust av, både ved Hasle Torg (Grenseveien) samt på oversiden av torget (Økernveien). Hoved tur- og sykkelvei mot sentrum fra Groruddalen, Grefsenkollen og Østmarka passerer rett utenfor med svært gode turmuligheter. Store flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter med bl.a. Valle Hovin med andedammen, Hasleparken ved Hasle kirke, Tøyenparken, Kampen Park, Tøyenbadet, Munch-museet og Botanisk hage. Gangavstand til sentrum samt kort avstand med sykkel, bil eller offentlig kommunikasjon til Oslos parker, kafeer, restauranter, forretninger m.m.

Kort vei til Hasle Torg og Ensjø med treningssentre, butikker, vinmonopol, matforretninger, kaféer og annet nyttig. Rema 1000 og Kiwi butikk i umiddelbar nærhet. Det er også kort avstand til flere idretts-/fritidstilbud som fotballbane, svømmehall, skøytebane m.m.

Her finner du et inkluderende og engasjert lokalmiljø som gjør områdets kafeer og spisesteder til trivelige møteplasser. I Høyhuset på Marienfryd er det åpnet bakeri som også er søndagsåpent, her er det også sushi restaurant, take away restaurant (pizza og grill) og frisør/make up. I området ved eiendommen er Petersborgkvartalet - her er det åpnet kafé og bakeri (Boulangerie M) med pizzaservering på kveldstid samt søndagsåpen Joker-butikk. Kortreiste og økologiske produkter kan fåes hos Lille Tøyen Kolonial.

I nærheten av Hasle ligger også Økern. Økern skal bli et viktig knutepunkt med bl.a. kino, kjøpesenter, samt et nytt badeland.

Adkomst

Enkel adkomst fra Hovinveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 000 000,-

Felleskostnader

Kr 2 521,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

5

Byggeår

2013

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

54m2

Bruksareal

57m2

Tomt

680m2

KR-kode

371812

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bertrand Narvesens Vei 4B, 0661 Oslo

Gnr. 128, bnr. 152, snr. 26 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 680,4 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Tidvis mulighet for leie eller kjøp av garasjeplass. Kfr. evt. megler. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser. Hver seksjonseier har fått utlevert en parkeringstillatelse som kun gjelder for gjesteparkering på oppmerkede plasser i Bertrand Narvesens vei.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 63 kvm

Totalt bruksareal: 57 kvm

Totalt primærrom: 54 kvm

Primærrom:

Stue, kjøkken, bad, soverom, entré: 54 kvm

Sekundærrom:

Innvendig bod: 3 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca. 5,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.01.18 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i bærende betongkonstruksjoner med teglforblendede fasader. Garasjeanlegg i kjelleren.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Leiligheten har gjennomgående fått TG1.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Dette er en nyere og lekker to-roms toppleilighet med bl.a. sydvestvendt balkong på 12,5 kvm, god planløsning og etterspurt beliggenhet. Bygget ble ferdigstilt i 2013 og standarden er god. Nærmere innhold:

Stue: Romslig og lys stue med god plass til sofagruppe og annet møblement. Flott kontrastvegg som gjør at leiligheten skiller seg ut. Store vindusflater gir gode lysforhold. Utgang til balkong.

Balkong: Stor sydvestvendt balkong på hele 12,5 kvm. Her kommer den gode beliggenheten virkelig frem med tanke på de gode solforholdene. God plass til utemøbler og grill.

Kjøkken: Åpen stue-/kjøkkenløsning hvor kjøkkenet er noe tilbaketrukket fra stuen, slik at det oppleves som forskjellige "soner." Kjøkken med glatte fronter med rustfrie håndtak fra Sigdal. Laminat kjøkkenbenk. Oppvaskkum med ett greps blandebatteri. Induksjon koketopp. Integrert oppvaskmaskin. Nisje til kjøleskap.

Bad: Moderne og arealeffektivt bad med vegghengt toalett med innebygget sisterne og avrenningsspalte. Dusjhjørne med dusjgarnityr og innfellbare glassdører. Opplegg for vaskemaskin. Servant med underskap og ett greps blandebatteri. Sluk med klemring og synlig membranmansjett.

Entré: Funksjonell entré med plass til klesavheng. Tilgang til innvendig bod.

Innvendig bod: Meget praktisk innvendig bod på 3 kvm. Et utmerket oppbevaringsrom eller evt. garderoberom.

Kort fortalt:

- Stor to-roms toppleilighet i et nyere bygg

- Sydvestvendt balkong på 12,5 kvm

- God planløsning og generelt store gode, rom

- Gulv er noe oppgradert enn hva som var standardleveransen (noe lysere)

- Heis

- Bod i kjeller

- Etterspurt beliggenhet med kort vei til et variert servicetilbud, offentlig kommuniksjon og turområder

Oppvarming

Fjernvarme. Varmtvann og fyring er inkludert. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 01.06.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst tre servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger/parkeringsanlegg og bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Varsel om utleie skal sendes forretningsfører og styret med opplysninger om navn, telefonnummer og e-postadresse til leietaker.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Sameiet består av 30 seksjoner. Marienfryd Hus B1 Eierseksjonsameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 911992019.

Forretningsfører er Obos eiendomsforvaltning.

Dugnad må påregnes.

Styret ønsker å få utarbeidet en vedlikeholdsplan for bygget, og vil ta kontakt med de øvrige sameiene på Marienfryd for å foreslå å innhente tilbud fra f.eks. Obos Prosjekt for å utarbeide vedlikeholdsplaner.

Styret skal varsles om dyrehold. Hunder skal gå i bånd på fellesområdene og hunder og katter skal holdes unna lekeplasser og sandkasser. Styret kan nekte dyrehold hvis det fører til ulempe for andre beboere.

Arbeidskapitalen fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2016 var kr 564 947.

Sameiets eiendommer er forsikret i SpareBank 1 Skadeforsikring AS med polisenummer 13170046.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4411 datert 12.11.2008 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 12.11.2008.

Området er i stor vekst, og videre utvikling syd/sydøst for eiendommen må påregnes. Nærmeste naboboligfelt er Tiedemannsjordet og dette ble ferdigstilt i 2008. Se http://www.ensjo3d.no/ og www.ensjobyen.no.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Solkart vedlagt i salgsoppgaven er kun ment som en illustrasjon over solforholdene midtsommers (21.6). Teknologien som brukes kan slå feil pga. kalibrering e.l. Solforhold må derfor også kontrolleres selv ved hjelp av kompass, kart eller egen app hvis dette er av betydning. Bygg, vegetasjon o.l. kan skygge for solen. Konferer med megler ved spørsmål eller hvis du har behov for veiledning.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.521,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, fyring, kabel-tv, bredbånd, bygningsforsikring, trappevask, forretningsførsel m.m.

Herav:

Felleskostnader 2.074,-

Kollektiv TV-avtale 224,-

Bredbånd 223,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 1.1.17.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 3877 kWh (forbruk 2017). Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.106.494,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Lille Tøyen Øst
Kirkesogn Hasle

Steder i nærheten

Hasle kirke 0.5 km
Dronning Ingrids plass 0.6 km
Teglverkstomta 0.8 km
Tøyenbadet 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.8 km
Sentralstasjon Oslo S 3.5 km
Jernbanestasjon Tøyen 0.7 km
T-bane stasjon Hasle T-banestasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass Carl Berners plass 1.5 km
Bussholdeplass Hasle kirke 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Valle treningsfelt 0.2 km
Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 0.3 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.5 km
Treningssenter Fresh Fitness Ensjø 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Hasle skole (1-7 kl.) 0.4 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 0.7 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.2 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.3 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 0.7 km
Valle Hovin videregående skole 1.5 km

Barnehager

Espira Marienfryd bhg- Hovinbekken (1-3 år) 0.3 km
Stålverkskroken barnehage (0-6 år) 0.4 km
Espira Marienfryd (1-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 0.6 km
Kjøpesenter Fyrstikktorget 1 km
Postkontor Etterstad Postkontor 1.1 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 1.2 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.6 km
Apotek Apotek 1 Ensjø 0.8 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.5 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 1.8 km
Dagligvare Kiwi Hovinveien 0.4 km
Dagligvare Rema 1000 Hovin 0.4 km
Kiosk/video Hasle Torg Kiosk 0.5 km
Kiosk/video Narvesen Ensjø t-bane 1 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 1.1 km
Bensin Shell Etterstad 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,9 %
Andel kvinner 51,1 %
Gj.snittalder menn 32,9 %
Gj.snittalder kvinner 35,7 %
Husholdninger med barn 34,7 %
Husholdninger uten barn 65,3 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Lille Tøyen Øst 4655 1937

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,2 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Dan-Christian Jensen
Daglig Leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler
Anders Dalvor
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?