Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 525 000,- for kr 3 525 000,-

Velkommen til Bertrand Narvesens vei 3 - Presentert av Emir Resulbegovic i Krogsveen

Moderne løsning med åpen stue- og kjøkkenløsning

Store vindusflater sørger for rikelig med lys og er med på å gi stuen en god atmosfære

Stuen er lett å innrede og har god plass til både sofagruppe og tv-seksjon

Doble glassdører til fransk balkong med hyggelig utsyn mot sameiets fellesområde

Hyggelig utsyn fra fransk balkong

Parkett (2017) på gulv og malte vegg- og himlingsflater

Lys og lekker kjøkkeninnredning fra Norema montert i 2017

Meget praktisk og smart plass kjøkkenbord/øy eller spisebord som skiller stue og kjøkken på en elegant måte

Laminat benkeplate, takhøye skap og spotter montert i skap over kjøkkenbenk. Integrert platetopp, stekeovn, kjøleskap/frys samt frittstående kjøleskap

Alle hvitevarer på kjøkken medfølger leiligheten

Lekkert og tidsriktig bad flislagt med varme i gulv og er ellers utstyrt med dusjhjørne med svingbare dusjdører, veggmontert klosett, servant på underskap, speil, høyskap og downlights i tak

Opplegg for vaskemaskin og stikkontakt for tørketrommel

Romslig og godt soverom med stort garderobeskap og god plass til dobbeltseng

Leilighetens beliggenhet er meget godt skjermet fra støy og trafikk noe som gjør at du fint kan sove med vinduet åpent på sommerstid

Om ønskelig er det mulig å dele soverommet i to i forhold til opprinnelig planløsning med en sovedel og en "walk-in" del om ønskelig

Pen entré med god utnyttelse av arealet og flere "nisjer" som sikrer rikelig med oppbevaringsplass for yttertøy og sko

Fra entré er det direkte adkomst til leilighetens øvrige rom, noe som understøtter den meget gode planløsningen

Velkommen hjem!

Uleievurdering - Bertrand Narvesens vei 3

Plantegning - Bertrand Narvesens vei 3

Et området du uten tvil vil trives i!

Fasade - bygget er oppført i 2008

Pent opparbeidet uteområde

Teglverkstomten er et fint samlingssted

Hasle T-banestasjon med linje 5 er bare 5 minutters gange fra leiligheten

Hasle Torg byr på blant annet: Treningssenter, Apotek, Vinmonopol, Baker Hansen, solstudio og Coop Mega

Teglverket skole byr på fotball, basketball og bordtennis - Tennishall like bak bygget

Vålerengas nye storstue Intility Arena er i gangavstand fra leiligheten

Lille Tøyen Kolonial ligger rett over Hovinveien

Lille Tøyen Kolonial

Hovin har store og flotte grønne lunger

Hovin

Andedammen på Hovin

Kart

Hasle - Nyere og flott 2-R m/sentral beliggenhet - Fransk balkong - Garasje.p* - Genial utleie/pendler/førstegangsbolig

Bertrand Narvesens vei 3

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 250 000,-

Hasle - Nyere og flott 2-R m/sentral beliggenhet - Fransk balkong - Garasje.p* - Genial utleie/pendler/førstegangsbolig: Hasle - Nyere og flott 2-R m/sentral beliggenhet - Fransk balkong - Garasje.p* - Genial utleie/pendler/førstegangsbolig

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 250 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 161,-
AREAL (P-ROM / BRA)
42 / 42 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentral og attraktiv beliggenhet i et av de nyere boligprosjektene på spennende Hasle, nærmere bestemt mellom Lille Tøyen Hageby, Hovin og Ensjø. Idylliske og ærverdige Lille Tøyen Hageby er nærmeste nabo. Nærområdet er betydelig oppgradert de senere år, både med hensyn til uterom og moderne bebyggelse. Barnevennlig og stille område med flotte grøntarealer. Området er i stadig utvikling med utbygging av boliger, servicefunksjoner, friarealer og infrastruktur. På den gamle Teglverkstomta ved Hasle Torg er det oppført ny skole med flerbrukshall. Tomten har fått flotte grøntområder med vannanlegg, gang- og sykkelvei, kunstgressbane samt broer med belysning.

Umiddelbar nærhet til Hasle t-bane (linje 5), Ensjø T-bane (linje 1-4), buss i Grenseveien (rute 21, 28 og flybuss) med kort vei til knutepunktene Carl Berner, Helsfyr og gangavstand til Tøyen t-bane (linje 1-4). Tur- og sykkelvei mot sentrum fra Groruddalen, Grefsenkollen og Østmarka passerer rett utenfor med svært gode turmuligheter. Store flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter med bl.a. Tiedemannsparken, Valle Hovin med andedammen, Hasleparken ved Hasle kirke, Tøyenparken, Kampen Park, Tøyenbadet, Munch-museet og Botanisk hage. Gangavstand til sentrum samt kort avstand med sykkel, bil eller offentlig kommunikasjon til Oslos parker, kafeer, restauranter, forretninger m.m.

Kort vei til Hasle Torg og Ensjø med treningssentre, butikker, vinmonopol, matforretninger, kaféer og annet nyttig. Rema 1000 og Kiwi butikk i umiddelbar nærhet. Det er også kort avstand til flere idretts-/fritidstilbud som fotballbane, svømmehall, skøytebane m.m.

Her finner du et inkluderende og engasjert lokalmiljø som gjør områdets kafeer og spisesteder til trivelige møteplasser. I området ved eiendommen er Petersborgkvartalet under oppføring. I den forbindelse er det nylig åpnet kafé og bakeri (Boulangerie) med pizzaservering på kveldstid samt nyåpnet søndagsåpen Joker-butikk. Kortreiste og økologiske produkter kan fåes hos Lille Tøyen Kolonial.

I nærheten av Hasle ligger også Økern. Økern skal bli et viktig knutepunkt med bl.a. kino, kjøpesenter, samt et nytt badeland.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Fra Hasle T-bane (linje 5): Følg Grenseveien, i rundkjøringen ta til høyre inn Hovinveien. Buss nr. 21 eller 28: Gå av på stoppet som heter Hasle. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 250 000,-

Felleskostnader

Kr 2 161,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2008

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

42m2

Bruksareal

42m2

Tomt

11316m2

KR-kode

3718165

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bertrand Narvesens vei 3 , 0661 Oslo

Gnr. 128, bnr. 5, snr. 122 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 11.316,4 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er pent opparbeidet med internveier, sittegrupper og beplantning.

Parkering

*Selger eier egen garasjeplass i lukket og oppvarmet garasjeanlegg. Denne kan kjøpes for 325.000,- eller inkluderes i bud for leiligheten. Sameiet har 8 gjesteplasser i garasjekjelleren. Mulighet for gjesteparkering også i Bertrand Narvesens vei, hvor gjester av beboere i sameiet kan parkere med synlig parkeringsbevis/gjestekort i vinduet. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser. Tidvis mulighet for kjøp/leie av garasjeplass i eget garasjeanlegg i kjelleren.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 47 kvm

Totalt bruksareal: 42 kvm

Totalt primærrom: 42 kvm

Primærrom:

Entré, kjøkken/stue, soverom og bad/wc

I tillegg disponerer boligen en sportsbod i kjelleren på ca 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.09.18 utført av Erik Øyum.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong, teglavblendet.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være oppmerksom på. Det er gitt TG2 på et punkt i tilstandsrapporten, dette gjelder sprekk i flis på bad. Ut over dette er det gitt gjennomgående TG1 på øvrige punkter.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget pen og nyere 2-roms selveierleilighet med fransk balkong i en flott tilbaketrukket beliggenhet på Hasle. Tiedemannsjordet ligger på Hasle og er å anse som et av områdets mest etterspurte leiligheter. Her er alt av service- og kollektivtjenester i tøffelavstand (3-4 minutters gange) fra leiligheten. Leiligheten er velholdt med en gjennomgående god standard fra byggeår. Boligen har mange flotte kvaliteter som bør oppleves og vil av de fleste betegnes som innflytningsklar. Her kan nevnes:

- Gode sol- og lysforhold

- Høy standard på innredning og utstyr

- God romlayout og arealfordeling

- Generøs takhøyde

- Miljøvennlig oppvarming med fjernvarme

- Tilhørende bod i kjeller på 5 kvm

- Garasjeplass i felles oppvarmet kjeller

Entré:

Pen entré med god utnyttelse av arealet og flere "nisjer" som sikrer rikelig med oppbevaringsplass for yttertøy og sko. Parkett på gulv, nymalte flater på vegg. Lys og lekker parkett lagt i 2017. Fra Entré er det direkte adkomst til leilighetens øvrige rom, noe som understøtter den meget gode planløsningen.

Bad/wc:

Lekkert og tidsriktig bad flislagt med varme i gulv og er ellers utstyrt med dusjhjørne med svingbare dusjdører, veggmontert klosett, servant på underskap, speil, høyskap og downlights i tak. Opplegg for vaskemaskin og stikkontakt for tørketrommel.

Stue:

Moderne løsning med åpen stue- og kjøkkenløsning. Store vindusflater sørger for rikelig med lys og er med på å gi stuen en god atmosfære. Stuen er lett å innrede og har god plass til både sofagruppe og tv-seksjon. Doble glassdører til fransk balkong med hyggelig utsyn mot sameiets fellesområde. Parkett (2017) på gulv og malte vegg- og himlingsflater.

Kjøkken:

Lys og lekker kjøkkeninnredning fra Norema montert i 2017 med laminat benkeplate, takhøye skap og spotter montert i skap over kjøkkenbenk. Integrert platetopp, stekeovn, kjøleskap/frys samt frittstående kjøleskap. Meget praktisk og smart plass kjøkkenbord/øy eller spisebord som skiller stue og kjøkken på en elegant måte.

Soverom:

Romslig og godt soverom med stort garderobeskap og god plass til dobbeltseng. Leilighetens beliggenhet er meget godt skjermet fra støy og trafikk noe som gjør at du fint kan sove med vinduet åpent på sommerstid. Om ønskelig er det mulig å dele soverommet i to i forhold til opprinnelig planløsning med en sovedel og en "walk-in" del om ønskelig. Stor medfølgende skyvedørsgarderobe på soverom med speil montert i 2017l. Parkett på gulv og malte vegg- og himlingsflater.

Utstyr:

- Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter

- Lyst og lekkert parkettgulv i entré og stue/kjøkken

- Integrerte hvitevarer

- Porttelefon

Oppvarming

Radiatorer tilkoblet fjernvarme. Varme i baderomsgulvet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 15.09.2009. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 15 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om adkomstrett og vei, bestemmelse om vann- og kloakkledning, erklæring/avtale omkring reseksjonering av garasje, samt erklæring/avtale omkring vedlikehold av ledninger, tilfluktsrom og vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Eierseksjonssameiet Tiedemannsjordet, med sameiebrøk 42/14728.

- Sameiet består av 187 boligseksjoner.

- Eierseksjonssameiet er registrert med organisasjonsnummer 992208015.

- Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

- Forsikringsselskap Gjensidige Forsikring - polisenummer 81385585.

- Dugnad må påregnes.

- Dyrehold er tillatt. Hunder skal gå i bånd i sameiets fellesarealer og skal holdes unna blomsterbed, sandkasser m.m.

- Det er det siste året arrangert en rekke sosiale tiltak i sameiet. Julegrantenning første søndag i advent, korpsmusikk og flaggheising på 17.mai, samt sommerfest for både store og små.

- Sameiet har egen hjemmeside: www.tiedemannsjordet.no

Foretatt påkostninger de senere år:

- 2018: Opprette lufting i fasadene og sikre overdekninger over vinduer og inngangspartier. I følge sameiets hjemmeside ble arbeidet i første omgang gjort de to første ukene av august. Videre informasjon blir fortløpende publisert på hjemmesiden.

- 2017: Rehabilitering av fasade over garasjeport og langs Bertrand Narvesens vei i byggetrinn 1. Det ble avdekket flere feil og mangler, som blant annet manglende lufting av konstruksjon bak teglfasaden. Styret har engasjert en uavhengig murmester for total gjennomgang av alle tak og fasader i sameiet.

- 2016/2017: Enkelte utbedringer knyttet til vann og varme-problematikk på noen leiligheter.

- 2014: Oppussing av byggetrinn 1

- 2014: Sikring og skifte av låser i fellesdører iht vedtak fra sameiermøtet i 2014

- 2014: Arbeid med å innstallere belysning på lekeplassen, samt utskiftning av ødelagte lamper langs gangvei

Planlagte påkostninger:

- Innstallere moderne fibernettverk (vedtatt ordinært årsmøte 19.04.2018). I følge sameiets hjemmeside pr 06.09.18 er innstallasjon av dette i gang.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4157 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 22.06.2005. Området er fortsatt i stor utvikling og vil i løpet av de kommende årene omdannes til en helt ny bydel. Mer informasjon rundt planene ligger på www.ensjobyen.no. Utbygging av Tiedemannsfabrikken er godt igang. For mer informasjon se https://www.selvaagbolig.no/oslo/tiedemann/.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er pr i dag kr 2.161,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV, driftskostnad garasjeplass, fjernvarme, felleskostnader, dugnad, vedlikeholdsfond, generell drift og vedlikehold, forretningsførsel, bygningsforsikring m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter, og justeres neste gang 01.10.2018. Fellesutgiftene vil da justeres opp til kr 2.323,-. Dette er grunnet innstallering av fibernett i tillegg til økning av fjernvarme- og felleskostnadposten.

Fordeling av utgiftene pr i dag er:

Garasje: 150,-

Fjernvarme: 428,- (øker med 12,5% 01.10.2018)

Felleskostnader: 1.124,- (øker med 5% 01.10.2018)

Dugnad: 50,-

Vedlikeholdsfond: 23,-

Kabel-TV: 386,- (øker til kr 438,- 01.10.18 og vil da være inkl. fibernett)

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.171,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.337.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Lille Tøyen Øst
Kirkesogn Hasle

Steder i nærheten

Hasle kirke 0.6 km
Dronning Ingrids plass 0.6 km
Teglverkstomta 0.8 km
Tøyenbadet 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 46 km
Sentralstasjon Oslo S 3.6 km
Jernbanestasjon Tøyen 0.7 km
T-bane stasjon Hasle T-banestasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass Carl Berners plass 1.5 km
Bussholdeplass Hasle kirke 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Valle treningsfelt 0.3 km
Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 0.3 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.6 km
Treningssenter Fresh Fitness Ensjø 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Hasle skole (1-7 kl.) 0.4 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 0.8 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.2 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.3 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 0.7 km
Valle Hovin videregående skole 1.6 km

Barnehager

Espira Marienfryd bhg- Hovinbekken (1-3 år) 0.3 km
Stålverkskroken barnehage (0-6 år) 0.4 km
Espira Marienfryd (1-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 0.6 km
Kjøpesenter Fyrstikktorget 1 km
Postkontor Etterstad Postkontor 1.1 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 1.3 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.6 km
Apotek Apotek 1 Ensjø 0.8 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.6 km
Dagligvare Kiwi Hovinveien 0.4 km
Dagligvare Rema 1000 Hovin 0.4 km
Kiosk/video Hasle Torg Kiosk 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Ensjø t-bane 1 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 1.2 km
Bensin Shell Etterstad 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,2 %
Andel kvinner 47,8 %
Gj.snittalder menn 30,2 år
Gj.snittalder kvinner 31,8 år
Husholdninger med barn 34,7 %
Husholdninger uten barn 65,3 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Lille Tøyen Øst 2133 1048

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Emir Resulbegovic
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?