Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Velkommen til Bertrand Narvesens vei 49 - Ta gjerne kontakt med megler om det er ønskelig med privatvisning - Presentert av Dan-Christian Jensen, Krogsveen

Leiligheten har en god planløsning med naturlig plassering for møbler. Store vindusflater gir mye naturlig lys inn

God plass til spisebord

Kjøkkenet er stilrent med hvite fronter. Innredningen er fra Sigdal

Kjøkkenet har integrert oppvaskmaskin, ovn, kjøl/frys og keramisk platetopp.

Hyggelig balkong med plass til lounge/utemøbler. Balkongen er på ca. 6 kvm. og har ettermiddag- og kveldssol sommertid

Fra balkongen er det utsyn mot ærverdige Lille Tøyen Hageby (gateparkeringen i Hovinveien er nå fjernet)

Delikat flislagt bad med mørke gulvfliser og hvite fliser på vegg. Opplegg til vaskemaskin

Servant med underskap, speil og vegghengt toalett

Hovedsoverommet er lyst og romslig med plass til dobbeltseng

Garderobeskap medfølger

Soverom 2 egner seg utmerket som gjesterom, barnerom evt. kontor

Også her er det godt med oppbevaringsplass/garderobeskap

Praktisk gang med oppbevaringsplass (garderobeskap helt til venstre på bildet)

Plantegning

Leiligheten ligger i et nyere bygg med heis

Velkommen til Tiedemannsjordet

Fasade. Like ved leiligheten er nylig Tiedemannsparken opparbeidet

Fra leiligheten er det kort vei til det meste som f.eks. T.bane, buss, dagligvare og også bydeler som Tøyen og Løkka

Flott tur- og sykkelvei passerer rett utenfor døren

Lille Tøyen kolonial

Store grøntområder på Keyserløkka

Hasle Torg

Teglverket skole

Teglverksdammen med parkområder

T-banestasjon på Hasle

Andedammen på Hovin

Kort vei til flere parker og til sentrum for øvrig

Kart

Hasle/Tiedemannsjordet

Bertrand Narvesens vei 49

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 080 000,-

Hasle/Tiedemannsjordet: Lys og pen tre-roms selveier med balkong og god planløsning|Nyere bygg med heis|Attraktiv beliggenhet

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 080 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 118,-
AREAL (P-ROM / BRA)
60 / 60 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentral og attraktiv beliggenhet i et av de nyere boligprosjektene på spennende Hasle, nærmere bestemt mellom Lille Tøyen Hageby, Hovin og Ensjø. Idylliske og ærverdige Lille Tøyen Hageby er nærmeste nabo. Nærområdet er betydelig oppgradert de senere år, både med hensyn til uterom og moderne bebyggelse. Barnevennlig og stille område med flotte grøntarealer. Området er i stadig utvikling med utbygging av boliger, servicefunksjoner, friarealer og infrastruktur. På den gamle Teglverkstomta ved Hasle Torg er det oppført ny skole med flerbrukshall. Tomten har fått flotte grøntområder med vannanlegg, gang- og sykkelvei, kunstgressbane samt broer med belysning.

Det er kort vei til Hasle t-bane (linje 5), Ensjø T-bane (linje 1-4), buss i Grenseveien (rute 21, 28 og flybuss) med kort vei til knutepunktene Carl Berner, Helsfyr og gangavstand til Tøyen t-bane (linje 1-4). Tur- og sykkelvei mot sentrum fra Groruddalen, Grefsenkollen og Østmarka passerer rett utenfor med svært gode turmuligheter. Store flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter med bl.a. Tiedemannsparken, Valle Hovin med andedammen, Hasleparken ved Hasle kirke, Tøyenparken, Kampen Park, Tøyenbadet, Munch-museet og Botanisk hage. Gangavstand til sentrum samt kort avstand med sykkel, bil eller offentlig kommunikasjon til Oslos parker, kafeer, restauranter, forretninger m.m.

Kort vei til Hasle Torg og Ensjø med treningssentre, butikker, vinmonopol, matforretninger, kaféer og annet nyttig. Rema 1000 og Kiwi butikk i umiddelbar nærhet. Det er også kort avstand til flere idretts-/fritidstilbud som fotballbane, svømmehall, skøytebane m.m.

Her finner du et inkluderende og engasjert lokalmiljø som gjør områdets kafeer og spisesteder til trivelige møteplasser. I området ved eiendommen er Petersborgkvartalet nylig oppført med bl.a. kafé og bakeri med pizzaservering på kveldstid, samt søndagsåpen Joker-butikk. Kortreiste og økologiske produkter kan fåes hos Lille Tøyen Kolonial.

I nærheten av Hasle ligger også Økern. Økern skal bli et viktig knutepunkt med bl.a. kino, kjøpesenter, samt et nytt badeland.

Barnehager og skoler

Det er kort vei til både skoler og flere barnehager i området. Barna på Tiedemannsjordet sogner til Hasle skole, som er under oppussing p.t. Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil.

Adkomst

Fra Økernveien eller fra Grenseveien ved Hasle. Ta inn Hovinveien. Inngang fra Bertrand Narvesens vei. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 080 000,-

Felleskostnader

Kr 3 118,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2008

Soverom

2

Heis

Ja

Primærrom

60m2

Bruksareal

60m2

Tomt

11785m2

KR-kode

37.18235

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bertrand Narvesens vei 49, 0661 Oslo

Gnr. 128, bnr. 5, snr. 33 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 11.786 kvm. Hyggelig og pent opparbeidet fellesarealer med plen, beplantninger og lekeplass for barn.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Sameiet har 8 gjesteplasser i garasjekjelleren, og det er mulighet for gjesteparkering også i Bertrand Narvesens vei, hvor gjester av beboere i sameiet kan parkere med synlig parkeringsbevis/gjestekort i vinduet.

Tidvis mulighet for kjøp/leie av garasjeplass av andre seksjonseiere i sameiet i eget garasjeanlegg i kjelleren. Hver seksjon kan maksimalt eie to garasjeplasser.

Ved omsetning av garasjeplass må kjøper/selger selv bære omkostninger knyttet til dette, herunder kostnader til reseksjonering og tinglysning.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 66 kvm

Totalt bruksareal: 60 kvm

Totalt primærrom: 60 kvm

Primærrom:

2. etasje 60 kvm: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad, entré, gang

Vedlagte plantegning er ikke målbar. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.01.2019 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca. 5,5 kvm.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med veggkonstruksjon i betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Det opplyses om at et vindu i stuen ikke lar seg lukke med letthet. Eier har informert styret og avventer tilbakemelding. Brukslitasje på parkett.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Leiligheten ligger i et nyere bygg og har generelt grei standard med brukslitasje, hovedsaklig på overflater. Nærmere innhold:

Stue: Lys og pen åpen stue-/kjøkkenløsning. Plass til både sofagruppe og spisebord. 3-stavs parkett på gulv. Store vindusflater gir mye naturlig lys inn.

Balkong: Hyggelig balkong på ca. 6 kvm. med plass til utemøbler. Fint utsyn mot Lille Tøyen Hageby. Balkongen vender mot nordvest, med ettermiddag- og kveldssol sommertid.

Kjøkken: Moderne kjøkken med innredning fra Sigdal. Hvite slette fronter og laminert benkeplate. Nedfeldt kum med et-greps blandebatteri. Integrert oppvaskmaskin, ovn, kjøl/frys og keramisk platetopp. Mekanisk avtrekk fra ventilator.

Bad: Moderne flislagt bad med varmekabler i gulvet og downlights i taket. Heldekkende servant med underskap, speil og belysning. Vegghengt klosett. Dusj med dusjvegger i herdet glass. Plastsluk med klemt funksjon i sluket. Opplegg til vaskemaskin og kondenstørketrommel.

Soverom: Leiligheten har to gode soverom med plass til seng og annen innredning. Begge rommene er lyse og pene og har godt med oppbevaringsplass i garderobeskap.

Entré/gang: Romslig gang med bra oppbevaringsplass i garderobeskap.

Leiligheten egner seg godt til enslige til par. Den er også et godt utleieobjekt.

Oppvarming

Fjernvarme som gir varme til varmtvann og radiatorer. Varmekabler på gulv på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 14 servitutter på sameiets eiendom som omhandler bl.a. bestemmelse om vann- og kloakkledning. Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Ved utleie av bolig er den enkelte sameier pliktig til å informere styret om navn, telefonnummer og e-postadresse til leietakeren.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Eierseksjonssameiet Tiedemannsjordet.

- Sameiet består av 187 boligseksjoner.

- Eierseksjonssameiet er registrert med organisasjonsnummer 992208015.

- Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

- Forsikringsselskap Gjensidige Forsikring - polisenummer 81385585.

- Dugnad må påregnes.

- Dyrehold er tillatt. Hunder skal gå i bånd i sameiets fellesarealer og skal holdes unna blomsterbed, sandkasser m.m.

- Det er det siste året arrangert en rekke sosiale tiltak i sameiet. Julegrantenning første søndag i advent, korpsmusikk og flaggheising på 17.mai, samt sommerfest for både store og små.

- Sameiet har egen hjemmeside: www.tiedemannsjordet.no

Foretatt påkostninger de senere år:

- 2018: Innstallert moderne fibernettverk i alle leilighetene.

- 2018: Opprette lufting i fasadene og sikre overdekninger over vinduer og inngangspartier. I følge sameiets hjemmeside ble arbeidet i første omgang gjort de to første ukene av august. Videre informasjon blir fortløpende publisert på hjemmesiden.

- 2017: Rehabilitering av fasade over garasjeport og langs Bertrand Narvesens vei i byggetrinn 1. Det ble avdekket flere feil og mangler, som blant annet manglende lufting av konstruksjon bak teglfasaden. Styret har engasjert en Multiconsult for total gjennomgang av alle tak og fasader i sameiet.

- 2016/2017: Enkelte utbedringer knyttet til vann og varme-problematikk på noen leiligheter.

- 2014: Oppussing av byggetrinn 1

- 2014: Sikring og skifte av låser i fellesdører iht vedtak fra sameiermøtet i 2014

- 2014: Arbeid med å innstallere belysning på lekeplassen, samt utskiftning av ødelagte lamper langs gangvei

Styret har etter flere skader og utbedringer av bygningsmessige forhold de siste årene, startet en grundig kartlegging av bygningsmassen. De har søkt eksperthjelp hos Multiconsult som har et sterkt tverrfaglig miljø av ingeniører og eksperter på flere områder. Det er bestilt fire rapporter fra Multiconsult som beskriver tilstand, skadeomfang og forslag til tiltak, slik at styret kan få på plass en helhetlig plan for å utbedre skader og endre på dårlige løsninger slik at de ikke gjentar samme skadebilde om 10 år igjen. Styret har kartlagt følgende tema: Mur, betong, bygningsfysikk og VVS. Se www.tiedemannsjordet.no

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4157 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 22.06.2005. Området er fortsatt i stor utvikling og vil i løpet av de kommende årene omdannes til en helt ny bydel. Mer informasjon rundt planene ligger på www.ensjobyen.no. Utbygging av Tiedemannsfabrikken er godt igang. For mer informasjon se https://www.selvaagbolig.no/oslo/tiedemann/.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.118,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme, internett 1000/1000mbps, dugnad, kabel-tv, trappevask, bygningsforsikring, vedlikeholdsfond m.m.

Herav:

Fjernvarme 777,-

Internett 219,-

Felleskostnader 1.821,-

Dugnad 50,-

Vedlikeholdsfond 32,-

Kabel-tv 219,-

Felleskostnadene blir sist justert 1.1.2019.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 300,- i mnd. i snitt. Boligen er p.t. tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger. Alle leiligheter på Tiedemannsjordet har internett via fiber levert av Homenet. Det er ingen hastighetsbegrensninger på nettet og alle leiligheter har 1000/1000mbps hastighet til rådighet.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.750,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.188.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Lille Tøyen Øst
Kirkesogn Hasle

Steder i nærheten

Hasle kirke 0.6 km
Dronning Ingrids plass 0.6 km
Teglverkstomta 0.8 km
Tøyenbadet 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.9 km
Sentralstasjon Oslo S 3.7 km
Jernbanestasjon Tøyen 0.8 km
T-bane Hasle T-banestasjon 0.8 km
Trikk Carl Berners plass 1.5 km
Buss Hasle kirke 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Valle treningsfelt 0.3 km
Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 0.3 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.6 km
Treningssenter Fresh Fitness Ensjø 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Hasle skole (1-7 kl.) 0.4 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 0.8 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.2 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.3 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 0.7 km
Valle Hovin videregående skole 1.6 km

Barnehager

Espira Marienfryd bhg- Hovinbekken (1-3 år) 0.3 km
Stålverkskroken barnehage (0-6 år) 0.4 km
Espira Marienfryd (1-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 0.6 km
Kjøpesenter Fyrstikktorget 1 km
Postkontor / post i butikk Etterstad Postkontor 1.1 km
Postkontor / post i butikk Coop Mega Tøyen 1.3 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.6 km
Apotek Apotek 1 Ensjø 0.8 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.6 km
Dagligvare Kiwi Hovinveien 0.4 km
Dagligvare Rema 1000 Hovin 0.4 km
Kiosk Hasle Torg Kiosk 0.6 km
Kiosk Narvesen Ensjø t-bane 1 km
Bensinstasjon Shell/7-Eleven Tøyen 1.2 km
Bensinstasjon Shell Etterstad 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,2 %
Andel kvinner 47,8 %
Gj.snittalder menn 30,2 år
Gj.snittalder kvinner 31,8 år
Husholdninger med barn 34,7 %
Husholdninger uten barn 65,3 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Lille Tøyen Øst 2133 1048

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,12 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Dan-Christian Jensen
Daglig Leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?