Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 200 000,- for kr 4 200 000,-

Velkommen til Bertrand Narvesens vei 9 - Presentert av Christoffer Fraurud i Krogsveen

Store vindusflater gir leiligheten godt med naturlig lys

Åpen og luftlig atmosfære

Direkte utgang fra stue til markterrasse

Sørøstvendt markterrasse på 10,5 kvm.

Her finnes rikelig med plass for sittegruppe, grill m.m.

Terrassen er delvis overbygget og tilbaketrukket som gjør at terrassen oppleves både lun og skjermet

 

 

Fra terrassen kan du enkelt ta deg direkte ut i plenlagte fellesområder

 

Lys og innbydende stue

Stuens utforming gjør den lett å møblere

Her finnes naturlig plass for både sofagruppe, spisebord, tv-seksjon m.m.

Leiligheten har nymalte veggflater og parkettgulv

Lyst kjøkken i åpen løsning mot stue

Kjøkkeninnredning fra Sigdal med glatte fronter og rustfrie håndtak

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger

 

Lysmalt soverom med plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord

Soverommet har medfølgende garderobeskap for oppbevaring

Flislagt baderom fra byggeår med varmekabler i gulv og downlights i tak

Dusjnisje med nye dusjdører i glass, vegghengt toalett, helt ny servant med underskap og speil over

Badet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel

Romslig og praktisk soverom nr. 2 med direkte adkomst fra entréen

Her finnes også plass til dobbeltseng om ønskelig

Fastmonterte garderobeskap også her

Ytterligere skapplass i entréen

Entré

Inngangsparti

Pent opparbeidede fellesområder

Barnevennlig nærområde

Fasade kveldstid

Velkommen til Tiedemannsjordet

Nærområdet - Lille Tøyen kolonial

Nærområdet - Hovinbekken

Nærområdet - Flere fine turområder i nærheten

Nærområdet - Andedammen på Hovin

Nærområdet - Teglverksdammen

Nærområdet - Hasle Torg

Nærområdet - Gladengveien

Nærområdet - Gladengveien

Nærområdet - Kort vei til flere parker og grøntområder

Nærområdet - Munchmuseet

Nærområdet - Postkontoret

Nærområdet - Botanisk hage

Nærområdet - Botanisk hage

Kart

Plantegning

Tiedemannsjordet

Bertrand Narvesens vei 9

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 050 000,-

Tiedemannsjordet: Pen og moderne 3-roms eierleil. med garasje og solrik markterrasse. Beklager, boligen er solgt! Bud direkte til selger.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 050 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 003,-
AREAL (P-ROM / BRA)
59 / 59 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentral og attraktiv beliggenhet i et av de nyere boligprosjektene på spennende Hasle, nærmere bestemt mellom Lille Tøyen Hageby, Hovin og Ensjø. Idylliske og ærverdige Lille Tøyen Hageby er nærmeste nabo. Nærområdet er betydelig oppgradert de senere år, både med hensyn til uterom og moderne bebyggelse. Barnevennlig og stille område med flotte grøntarealer. Området er i stadig utvikling med utbygging av boliger, servicefunksjoner, friarealer og infrastruktur. På den gamle Teglverkstomta ved Hasle Torg er det oppført ny skole med flerbrukshall. Tomten har fått flotte grøntområder med vannanlegg, gang- og sykkelvei, kunstgressbane samt broer med belysning.

Umiddelbar nærhet til Hasle t-bane (linje 5), Ensjø T-bane (linje 1-4), buss i Grenseveien (rute 21, 28 og flybuss) og Økernveien (rute 60) med kort vei til knutepunktene Carl Berner, Helsfyr og gangavstand til Tøyen t-bane (linje 1-4). Tur- og sykkelvei mot sentrum fra Groruddalen, Grefsenkollen og Østmarka passerer rett utenfor med svært gode turmuligheter. Store flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter med bl.a. Tiedemannsparken, Valle Hovin med andedammen, Hasleparken ved Hasle kirke, Tøyenparken, Kampen Park, Tøyenbadet, Munch-museet og Botanisk hage. Gangavstand til sentrum samt kort avstand med sykkel, bil eller offentlig kommunikasjon til Oslos parker, kafeer, restauranter, forretninger m.m.

Kort vei til Hasle Torg og Ensjø med treningssentre, butikker, vinmonopol, matforretninger, kaféer og annet nyttig. Rema 1000 og Kiwi butikk i umiddelbar nærhet. Det er også kort avstand til flere idretts-/fritidstilbud som fotballbane, svømmehall, skøytebane m.m.

Her finner du et inkluderende og engasjert lokalmiljø som gjør områdets kafeer og spisesteder til trivelige møteplasser. I området ved eiendommen er Petersborgkvartalet under oppføring. I den forbindelse er det nylig åpnet kafé og bakeri (Boulangerie) med pizzaservering på kveldstid samt nyåpnet søndagsåpen Joker-butikk. Kortreiste og økologiske produkter kan fåes hos Lille Tøyen Kolonial.

I nærheten av Hasle ligger også Økern. Økern skal bli et viktig knutepunkt med bl.a. kino, kjøpesenter, samt et nytt badeland.

Barnehager og skoler

Bertrand Narvesens vei sogner p.t til Hasle skole. Skolegrensene er veiledende og revideres av Utdanningsetaten hver høst. Foresatte vil få plass til sitt/sine barn ved skolen de tilhører i henhold til skolegrensene, eller ved den nærmeste skolen med ledig plass. Foresatte kan også søke sitt/sine barn over til en annen skole.

For oversikt over skole- og barnehager i området, se nabolagsprofilen etter bildene i salgsoppgaven.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

T-bane (linje 5) eller buss (linje 21 eller 28) til stoppet Hasle. Det er også mulig å ta buss 60 til Hasle. Følg Grenseveien langs Hasle Torg, og ta til høyre inn på Hovinveien ved rundkjøringen.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 050 000,-

Felleskostnader

Kr 3 003,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

2008

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

59m2

Bruksareal

59m2

Tomt

11316m2

KR-kode

3718186

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bertrand Narvesens vei 9, 0661 Oslo

Gnr. 128, bnr. 5, snr. 94 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 11.316 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er pent opparbeidet med internveier, sittegrupper og beplantning.

Parkering

Det følger garasjeplass med leiligheten. Eiere av garasjeplass betaler driftskostnader i de månedlige felleskostnadene for garasjeplassen til sameiet (p.t. kr. 150,- pr garasjeplass). Det påløper administrasjonskostnader på kr. 697,- til forretningsfører ved separat salg av garasjeplass. Ved omsetning av garasjeplass må kjøper/selger selv bære omkostninger knyttet til dette, herunder kostnader til reseksjonering og tinglysning.

Sameiet har gjesteplasser i garasjekjelleren. Mulighet for gjesteparkering også i Bertrand Narvesens vei, hvor gjester av beboere i sameiet kan parkere med synlig parkeringsbevis/gjestekort i vinduet.

For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 66 kvm

Totalt bruksareal: 59 kvm

Totalt primærrom: 59 kvm

Primærrom:

Gang, mellomgang, kjøkken, stue, bad, 2 soverom

Tilhørende boligen er en markterrasse på ca 10,5 kvm.

I tillegg disponerer boligen en sportsbod beliggende på samme plan som leiligheten. Denne er på ca 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.10.2018 utført av Erik Øyum.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong, teglavblendet.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder kommentar om at inngangsdør subber litt i terskel og at det er noen mindre riper i dørbladet, samt kommentar om at bruksmerker kan forekomme på gulv. Alle punkter er vurdert til TG1.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Vi har gleden av å presentere en pen og moderne 3-roms eierleilighet fra 2008 med garasjeplass og solrik markterrasse i et meget barnevennlig og attraktivt sameie/område. Leiligheten har en moderne planløsning med bl.a. åpen stue-/kjøkkenløsning, parkettgulv i alle rom, nymalte veggflater, baderom med varmekabler og plass for vaskemaskin. Dette er en super leilighet for deg som ønsker å bo sentralt med kort vei til det meste, men samtidig tilbaketrukket i rolige og skjermede omgivelser. Offentlig kommunikasjon og forretninger, samt service- og treningstilbud i umiddelbar nærhet. Leiligheten disponerer også en sportsbod i kjeller på ca. 5 kvm. Trappefri adkomst med heis til etasjeplan og garasjeanlegg.

Nærmere innhold:

Entré:

Innbydende og lysmalt entré med god lagringsplass i fastmonterte garderobeskap. Plass til klesavheng for øvrig.

Stue:

Lys og innbydende stue med store vindusflater som gir leiligheten godt med naturlig lys, samt en åpen og luftig atmosfære. Stuens utforming gir rikelig med møbleringsmuligheter og har plass for både sofagruppe, tv-seksjon og spisebord. Direkte utgang til romslig, sørøstvendt markterrasse på 10,5 kvm. som har rikelig med plass til sittegruppe, grill m.m. Terrassen er delvis overbygget og tilbaketrukket som gjør at terrassen oppleves både lun og skjermet. Fra terrassen kan du enkelt ta deg direkte ut i plenlagte fellesområder. Nesten som å ha en egen hage!

Kjøkken:

Lyst kjøkken i åpen løsning mot stue. Innredning fra byggeår levert av Sigdal med glatte fronter og rustfrie håndtak. Benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum. Belysning mellom benkeplate og overskap. Integrert kjøl/frys, innebygget stekeovn og keramisk koketopp. Nisje til oppvaskmaskin. Oppvaskmaskinen medfølger. Ventilator med mekanisk avtrekk.

Bad/wc:

Flislagt baderom fra byggeår med varmekabler i gulv, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Badet er videre utstyrt med dusjnisje med nye dusjdører i glass (2018), helt ny servant med underskap (2018) og speil over. Downlights i himling. Varmtvann leveres fra fellesanlegg (fjernvarme). Vaskemaskin medfølger.

Hovedsoverom:

Lysmalt soverom med plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Soverommet har medfølgende garderobeskap for oppbevaring. Soveromsvinduet vender ut mot stille og rolig område, så her kan du sove med vinduet åpent gjennom vår- og sommerhalvåret.

Gang:

I tilknytning til hovedsoverommet og badet har leiligheten en mellomgang med ytterligere oppbevaringsplass i garderobeskap.

Soverom II:

Romslig og praktisk soverom med direkte adkomst fra entréen som også har plass til dobbeltseng om ønskelig. Rikelig med oppbevaringsplass i fastmonterte garderobeskap.

Diverse:

- Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter

- Miljøvennlig fjernvarme via radiatorer

- Kabel-TV og fibernett inkl. i felleskostnader

- Porttelefon

Oppvarming

Boligen varmes opp via radiatorer tilkoblet fjernvarme. Det er varme i baderomsgulvet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 15.09.2009. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 15 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om adkomstrett og vei, bestemmelse om vann- og kloakkledning, erklæring/avtale vedrørende reseksjonering av garasje, erklæring/avtale omkring vedlikehold av ledninger, tilfluktsrom og vilkår vedrørende utskillelse/bebyggelse.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Ved utleie av bolig er den enkelte sameier pliktig til å informere styret om navn, telefonnummer og e-postadresse til leietakeren.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Eierseksjonssameiet Tiedemannsjordet, med sameiebrøk 59/14728

- Sameiet består av 187 boligseksjoner

- Eierseksjonssameiet er registrert med organisasjonsnummer 992208015

- Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

- Forsikringsselskap Gjensidige Forsikring - polisenummer 81385585

- Dugnad må påregnes

- Dyrehold er tillatt. Hunder skal gå i bånd i sameiets fellesarealer og skal holdes unna blomsterbed, sandkasser m.m.

- Det er det siste året arrangert en rekke sosiale tiltak i sameiet. Julegrantenning første søndag i advent, korpsmusikk og flaggheising på 17.mai, samt sommerfest for både store og små.

- Sameiet har egen hjemmeside: www.tiedemannsjordet.no

Foretatt påkostninger de senere år:

- 2018: Innstallere moderne fibernettverk (vedtatt ordinært årsmøte 19.04.2018). I følge sameiets hjemmeside ferdigstilles dette ved utgangen av september.

- 2018: Opprette lufting i fasadene og sikre overdekninger over vinduer og inngangspartier. I følge sameiets hjemmeside ble arbeidet i første omgang gjort de to første ukene av august. Videre informasjon blir fortløpende publisert på hjemmesiden.

- 2017: Rehabilitering av fasade over garasjeport og langs Bertrand Narvesens vei i byggetrinn 1. Det ble avdekket flere feil og mangler, som blant annet manglende lufting av konstruksjon bak teglfasaden. Styret har engasjert en uavhengig murmester for total gjennomgang av alle tak og fasader i sameiet.

- 2016/2017: Enkelte utbedringer knyttet til vann og varme-problematikk på noen leiligheter. Eier opplyser om at det ikke har vært slike problemer i leiligheten.

- 2014: Oppussing av byggetrinn 1

- 2014: Sikring og skifte av låser i fellesdører iht vedtak fra sameiermøtet i 2014.

- 2014: Arbeid med å innstallere belysning på lekeplassen, samt utskiftning av ødelagte lamper langs gangvei.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-4157 datert 22.06.2005 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Området er fortsatt i stor utvikling og vil i løpet av de kommende årene omdannes til en helt ny bydel. Mer informasjon rundt planene ligger på www.ensjobyen.no. Utbygging av Tiedemannsfabrikken er godt igang. For mer informasjon se https://www.selvaagbolig.no/oslo/tiedemann/.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.003,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, internett, fjernvarme, felleskostnader, driftskostnader for garasjeplass, dugnad, vedlikeholdsfond, drift, forretningsførsel, bygningsforsikring, m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.10.2018.

Fordeling av fellesutgiftene:

Garasje: kr 150,-

Fjernvarme: kr 677,-

Felleskostnader: kr 1.656,-

Dugnad: kr 50,-

Vedlikeholdsfond: kr 32,-

Kabel-tv: kr 219,-

Internett: kr 219,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.200,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og Homenet som leverandør av internett. Tv-dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.152.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Lille Tøyen Øst
Kirkesogn Hasle

Steder i nærheten

Hasle kirke 0.6 km
Dronning Ingrids plass 0.7 km
Teglverkstomta 0.9 km
Tøyenbadet 1.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 46.1 km
Sentralstasjon Oslo S 3.6 km
Jernbanestasjon Tøyen 0.8 km
T-bane stasjon Hasle T-banestasjon 0.9 km
Trikkeholdeplass Carl Berners plass 1.6 km
Bussholdeplass Hasle kirke 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Valle treningsfelt 0.3 km
Idrettsanlegg Lille Tøyen 7-bane 0.4 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.6 km
Treningssenter Fresh Fitness Ensjø 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Hasle skole (1-7 kl.) 0.5 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 0.8 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.3 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.4 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.6 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 0.8 km
Valle Hovin videregående skole 1.6 km

Barnehager

Espira Marienfryd bhg- Hovinbekken (1-3 år) 0.4 km
Stålverkskroken barnehage (0-6 år) 0.5 km
Espira Marienfryd (1-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hasle Torg 0.6 km
Kjøpesenter Fyrstikktorget 1.1 km
Postkontor Etterstad Postkontor 1.2 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 1.3 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.6 km
Apotek Apotek 1 Ensjø 0.9 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.6 km
Dagligvare Kiwi Hovinveien 0.5 km
Dagligvare Rema 1000 Hovin 0.5 km
Kiosk/video Hasle Torg Kiosk 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Ensjø t-bane 1 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 1.2 km
Bensin Shell Etterstad 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,2 %
Andel kvinner 47,8 %
Gj.snittalder menn 30,2 år
Gj.snittalder kvinner 31,8 år
Husholdninger med barn 34,7 %
Husholdninger uten barn 65,3 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Lille Tøyen Øst 2133 1048

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Christoffer Fraurud
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Julia Hald
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?