Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 300 000,- for kr 4 300 000,-

Solrik balkong med flott utsikt. God plass til Grill og sittegruppe. Her kan du nyte lange sommerdager

Balkong

Flott utsikt over Oslo by fra balkongen

Lys og innbydende stue

Stue

Stue

Stue

Gasspeis mellom stue og kjøkken gir leilgheten en fin atmosfære utover kalde høstkvelder

Kjøkken

Lys og moderne kjøkkeninnredning med integrert oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn, kjøl-og fryseskap

Kjøkken med fliser over heltre benkeplate

Kjøkken

Kjøkken med hyggelig spiseplass og flott utsikt

Lekkert flislagt bad med senket tak, downlights, gulvvarme og opplegg for vaskemaskin

Hovedsoverom med stort garderobeskap

Hovedsoverom

Soverom nr 2

Soverom nr 2

Gang

Gang

Utvendig fasade

Sykkelparkering

Fine tur og badeplasser langs Akerselva

Storo storsenter

Handelshøyskolen BI

Grefsen/Lillo - Lekker 3-roms m/nyere bad/wc og kjk. VV&Fyring inkl. Solrik balkong m/flott utsikt.

Betzy Kjelsbergs vei 11

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 000 000,-

Grefsen/Lillo - Lekker 3-roms m/nyere bad/wc og kjk. VV&Fyring inkl. Solrik balkong m/flott utsikt. : Grefsen/Lillo - Lekker 3-roms m/nyere bad/wc og kjk. VV&Fyring inkl. Solrik balkong m/flott utsikt.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 483,-
Fellesgjeld:
Kr 200 100,-
AREAL (P-ROM / BRA)
65 / 65 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet i et rolig og etablert boligområde på Grefsen/Lillo.

Det er gode muligheter for utendørsaktiviteter i nærområdet, samtidig som at alle byens fasiliteter er lett tilgjengelig. Kort avstand til Grefsenkollen, Maridalen og marka med gode ski- og turmuligheter. Rett i nærheten ligger Akerselva som er et flott utgangspunkt for turen enten om du ønsker å gå nordover langsmed elva opp til Maridalsvannet og marka, eller om du velger å ta turen sørover ned mot Nydalen, Sagene og sentrum. Flere flotte badeplasser langs elva.

Ca. 50 meter til nærmeste dagligvarebutikk, nye Rema 1000. En liten spasertur unna ligger Nydalen som er er et av byens mest spennende områder, og som har hatt en voldsom vekst de senere år. I dag ligger BI, Nydalen Videregående skole, Fernanda Nissen skole og mange arbeidsplasser her. Det nye Torgbygget er nå ferdig og er blitt et fint nærsenter med butikker, kafeer, restauranter og T-banestasjon, og Norges største kino er under oppføring. Storo Storsenter er også like i nærheten og dette er pr. dags dato hovedstadens største kjøpesenter med over 130 butikker som dekker de fleste behov.

Grefsen barneskole ligger i Kapellveien rett bak borettslaget. Skolen ble renovert og påbygget i 2014, og det ble bygget en flerbrukshall og kunstgressbane som stod ferdig samtidig.

Det er også gangavstand til alt du trenger av offentlig kommunikasjon. Buss og flybuss langs Ring 3, T-bane fra Nydalen og Storo. Kort gangavstand til Nydalen togstasjon, hvor du bl.a. kan ta toget rett inn i marka.

Dette er en perfekt leilighet for den som ønsker rolige, barnevennlige omgivelser med kort vei til marka og skoler, men som samtidig vil ha byen lett tilgjengelig.

- Nytt bad i regi av borettslaget i 2012

- Kjøkken fra 2012 med integrerte hvitevarer

- Nymalte flater

- Solrik balkong med flott utsikt

- Heis opp til leilighetsplan

Barnehager og skoler

Boligen sokner til Grefsen skole (1. til 7. trinn), Morellbakken skole (8. til 10. trinn) og Engebråten skole (8. til 10. trinn). Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 000 000,-

Fellesgjeld

Kr 200 100,-

Totalpris

Kr 4 200 100,-

Felleskostnader

Kr 4 483,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

9

Byggeår

1959

Soverom

2

Heis

Ja

Primærrom

65m2

Bruksareal

65m2

Tomt

16714m2

KR-kode

411827

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Betzy Kjelsbergs vei 13, 0486 Oslo

Gnr. 77, bnr. 160 i Oslo kommune.

Andelsnr. 200 i Lillo Terrasse Borettslag, org.nr. 948308290

Tomten

Eiet tomt på 16.714 kvm som tilhører borettslaget. Opparbeidet fellestomt med plen, busker, trær, asfalterte gangveier, lekeplasser m.m.

Parkering

Borettslaget har 90 garasjeplasser som fordeles etter venteliste. De har i tillegg 30 parkeringsplasser forbeholdt de som står på venteliste til garasje. Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 72 kvm

Totalt bruksareal: 65 kvm

Totalt primærrom: 65 kvm

Primærrom:

Entré/gang, bad, omkledningsrom/garderobe, 2 soverom, kjøkken, stue: 65 kvm

I tillegg disponerer boligen to boder i kjeller merket 909 på 1,8 og 3,1 m².

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.11.2017 utført av Fredrik Hauki.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med bærende konstruksjoner, etasjeskillende og leilighetsskillende vegger i mur/betong. Fasade belagt med fliser, fasadeplater og pussede, malte plater. Flatt takk antatt tekket med membran/folie.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det ingen TG2. Det ble registrert noe svell nederst på baderomsdøren. Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys og pen leilighet som holder en god standard. Parkett på alle gulv med unntak av bad og nymalte flater i hele leiligheten. Alle innerdører ble byttet, samtidig med at leiligheten ble malt.

Leiligheten har en god intern beliggenhet i byggets 9. etasje med nordvestvendt balkong med flott utsikt mot Oslo by og Holmenkollen. Kjøkkenet fra 2012. Badet ble tatt i 2012 i regi av borettslaget. Det er heis og fellesvaskeri i bygget.

Entré:

Lys entré med fliser på gulv og lysmalte flater. Meget god oppbevaringsplass i innvendig garderobe/bod. I garderoben er det satt inn praktisk hyllesystem.

Bad/wc:

Pent flislagt bad med vannbåren gulvvarme og opplegg for vaskemaskin. Badet ble pusset opp i regi av borettslaget i 2012. Lyse fliser på både vegger og gulv, lyse baderomsmøbler og dusjhjørne med glassdører. Speil med lys og servant og downlights i tak.

Stue:

Romslig og lys stue med god plass til både sofagruppe og spisebord. Store vindusflater slipper mye naturlig lys inn i rommet. Fra stuen er det utgang til balkong på ca 8,5 kvm med flott utsikt mot Holmenkollen og mot Oslo by. Gode solforhold med sol til ca. 21.00 på sommerstid.

Det er en fin gasspeis i mellomgangen fra stuen til kjøkkenet som gir en god atmosfære i leiligheten utover lange høstkvelder.

Kjøkken

Praktisk kjøkken fra 2012 med hvite profilerte fronter og meget god skapplass. Et godt arbeidskjøkken med integrerte platetopp og stekeovn fra 2017. Oppvaskmaskin, kjøl-og fryseskap. Under kjøkkenvinduet er det plass til hyggelig frokostbord. Her kan du nyte utsikten og morgenkaffen!

To gode soverom med god oppbevaringsplass. På hovedsoverommet er det god plass til kontorløsning.

I tillegg til den innvendige boden følger det med to boder i kjeller.

Oppvarming

Leiligheten har sentralfyr via radiatorer og vannbåren gulvvarme i badegulv. Oppvarming er inkludert i fellesutgiftene. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 01.04.1963, samt ferdigattest på rehabilitering av bad datert 09.10.2012. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 13 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vei og vannledning.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Lillo Terrasse Borettslag.

Borettslaget har egen hjemmeside http://lillo.borettslag.net/

Borettslaget består av 264 andelsleiligheter fordelt over 4 blokker.

Dyrehold som sjenerer andre er ikke tillatt. Hold av dyr som kan avgi lukt, støy eller fremkalle allergi hos andre skal meldes til og godkjennes av styret. Styret vil registrere dyrehold og forvalte reglene iht. gjeldende lovgivning.

Forretningsfører er OBOS.

Dugnad må påregnes.

Neste årsmøte er 28.05.18

Foretatte påkostninger senere år:

2016: Varmekabler i alle oppkjørsler. Asfaltering.

2014/2015: Alle blokkene rehabilitert utvendig. Uteområdene fikk også en betydelig oppgradering i 2015.

2013: Korridorer pusset opp. Nye branndører og energibesparende lyskilder ble montert. Avfallsbrønner erstattet søppelsjaktene som nå er konvertert til sykkelboder. Nytt og moderne porttelefon- og låssystem montert. System for å sikre jevnt og høyt vanntrykk ble installert.

2012: Sluttført våtromsrehabilitering. Fellesvaskeriet og barnevognrommene ble pusset opp.

2011/2012: Rehabilitering av bad. Sluk og alle vann- og avløpsrør til bad og kjøkken ble skiftet ut. Kontroll og forbedring av borettslagets brannsikkerhet.

2010: Nye heiser installert. Nye varmtvannsberedere samt installering av varmepumper hvor overskuddsvarme går til oppvarming av baderomsgulvene med vannbåren varme.

2009: Nyplanting av trær. Opparbeidet en ny uteplass, nye lekeapparater, nye pappgjenvinningsplasser. Støydemping av oljekjele.

2008: Samtlige vaskerier fikk nye branndører med dempende dørlukkere. Inngangspartiene ble pusset opp og malt.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten parallellavklares. Dersom boligen tas på forkjøpsrett, løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-636 datert 20.05.1956 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen omfattes også av kommuneplanen Oslo 2015, Smart, trygg, grønn-Oslo mot 2030.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.483,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann og fyring, kabel-tv, trappevask, fellesvaskeri, kommunale avgifter, renter og avdrag på andel fellesgjeld, vektertjeneste, felles bygningsforsikring, generell drift av borettslaget.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Fellesutgifter: 3.526,-

Brensel: 957,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8.500,- pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv, grunnpakke er inkludert i felleskostnadene.

Boligen er tilknyttet Lynet som leverandør av internett med en månedlig kostnad på kr 399,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4 209 115,- Av dette beløpet utgjør kr 201.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 2.490,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Glenn Salomonsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?