Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 350 000,- for kr 2 350 000,-

Velkommen til Betzy Kjelsbergsvei 162 A, 3. etasje!

Fasade med markering på leilighetens veranda

Fasade

Innglasset veranda

Innglasset veranda

Entré / gang

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Soverom 1

Soverom 1

Soverom 2

3D plantegning - leiligheten ligger i 3. etasje

Kart

Åssiden - Lys og tiltalende 3-roms leilighet i 3. etg - Stor innglasset veranda - God internbeliggenhet - P-plass

Betzy Kjelsbergs vei 162 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 290 000,-

Åssiden - Lys og tiltalende 3-roms leilighet i 3. etg - Stor innglasset veranda - God internbeliggenhet - P-plass: Åssiden - Lys og tiltalende 3-roms leilighet i 3. etg - Stor innglasset veranda - God internbeliggenhet - P-plass

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 290 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 139,-
Fellesgjeld:
Kr 308 537,-
AREAL (P-ROM / BRA)
70 / 93 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Blokken er beliggende i meget attraktivt boligområde sentralt på Åssiden. Rolige omgivelser med kort vei til skole, offentlig kommunikasjon og servicetilbud. Marka med tur- og friluftsmuligheter i nærområdet, både sommer og vinter. Gode solforhold.

Meget gunstig busskommunikasjon i umiddelbar nærhet. Lokalbuss til sentrum med hyppige avganger. Timekspressen fra Rosenktantzgata retning Oslo og Kongsberg/Notodden døgnet rundt. Ca. 10 min kjøring til sentrum med buss. For mer detaljerte ruteopplysninger se www.brakar.no og www.timekspressen.no.

De fleste fritidstilbud på Åssiden. Åssiden IF med mange aktiviteter, se www.aif.no. Kort vei til Akropolis treningssenter med treningsstudio, sandvolleyball og squash. Moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og klatrepark. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb med organisert trening, skileik m.m. Lysløype inn mot Solbergelva og Drammensmarka.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen Kommune. Ett sammensatt tilbud av både privat og kommunale barnehager på Åssiden.

Åssiden og Aronsløkka barneskole samt kjøsterud ungdomskole.

Åssiden videregående skole og øvrige videregående skoler i Drammen sentrum, samt St. Hallvard og Lier videregående skoler i Lier. På Papirbredden ligger blant annet avdeling for Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Se mer på www.papirbredden.no og www.usn.no.

Adkomst

Fra Bragernes torg følg skilting mot Åssiden. Følg Rosenkrantzgata og ta til høyre inn Vårveien. Etter ca. 200 meter er det skiltet Betzy Kjelsbergsvei til venstre. Blokka ligger på høyre side av veien i krysset Betzy Kjelsbergsvei og Dalegårdsveien. Se for øvrig kartskisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 290 000,-

Fellesgjeld

Kr 308 537,-

Totalpris

Kr 2 598 537,-

Felleskostnader

Kr 5 139,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1966

Soverom

2

Primærrom

70m2

Bruksareal

93m2

Tomt

10444m2

KR-kode

2018292

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Betzy Kjelsbergsvei 162 A, 3028 Drammen.

Gnr. 117, bnr. 45 i Drammen kommune.

Andelsnr. 28 i Wamjordet Borettslag, org.nr. 848 435 902.

Tomten

Andel av borettslagets eiertomt på 10.444 kvm. Gårdsplassen og adkomsten er belagt med asfalt. Fellesarealene er for øvrig pent opparbeidet med plen, prydbusker og felles lekeplass.

Leiligheten har egen, innglasset veranda med utgang fra stue.

Parkering

Egen oppmerket biloppstillingsplass ved blokka som følger leiligheten. For øvrig vanlig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 100 kvm

Totalt bruksareal: 93 kvm

Totalt primærrom: 70 kvm

Primærrom:

3. etasje: Entré/gang, 2 soverom, bad, kjøkken og stue.: 70 kvm

Sekundærrom:

3. etasje: Innglasset veranda: 23 kvm

Leiligheten disponerer 2 kjellerboder på forholdvis 3 kvm og 3,5 kvm (tilsammen 6,5 kvm). Dette kommer som tillegg til ovenstående arealberegning.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.06.2018 utført av Lasse Holm. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Leiligheten ligger i 3. etasje med adkomst via felles inngangsparti med felles innvendig trappegang.

Leiligheten inneholder:

Entré / gang: Parkett. Lysmalte overflater. Skyvedørsgarderobe. Dørtelefon med fjernåpner.

Kjøkken: Pen innredning i hvit høyglans, som var ny i ca. 2012/2013. Fliser over den ene kjøkkenbenken. Ventilator i stål. Integrert steketopp og stekeovn. Opplegg for oppvaskmaskin. Parkett på gulvet. Lysmalte overflater i rommet forøvrig. God spiseplass.

Stue: Parkett på gulvet. Lysmalte overflater. Uttak for tv- og datasignaler. Hjørnepeis med lukkbar innsats for vedfyring. Utgang til stor, innglasset veranda på ca. 23 kvm. Flislagt dekke på veranda. Leiligheten har en fin internbeliggenhet vendt mot grøntareal, slik at veranda er usjenert og hyggelig. Utvendig stikkontakt på veranda.

Soverom 1: Parkett på gulvet. Lysmalte overflater.

Soverom 2: Parkett på gulvet. Lysmalte overflater.

Bad: Flislagte vegger og gulv. Varmekabler. Dusjhjørne. Baderomsinnredning med speil, skap og servant. Wc. Opplegg for vaskemaskin.

Leiligheten disponerer i tillegg 2 kjellerboder på forholdvis 3 kvm og 3,5 kvm (tilsammen 6,5 kvm). I tillegg har leiligheten et låsbart matskap som brukes til lagring, også stående i kjelleren.

Oppvarming

Peis med lukket innsats for vedfyring i stue.

Varmekabler på badet.

Forøvrig tilrettelagt for elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 13.06.67 fra Drammen Kommune, samt midligertidig brukstillatelse vedr. verandaer fra 15.12.06.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen:

Dagboknr. 1751, tinglyst: 13.11.1965: Best. om vann/kloakkledning.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier, det er ikke utført radonmåling. Radonmåling ansees imidlertid som lite relevant mer enn 2 etasjer over bakkeplan. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Wamjordet Borettslag. Borettslaget består av 72 leiligheter fordelt på 3 bygninger.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag, tlf. 32 21 15 00.

Styreleder i borettslaget er Alf Martin Medalen.

Borettslaget har bygningsforsikring i Gjensidige.

Borettslaget hadde et regnskapsmessig overskudd i 2017 på kr. 1.646.858,-.

Dyrehold er ikke tillatt ifølge forretningsfører.

Dugnad må påregnes.

Iht. borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

Øvrige andelseiere i borettslaget har forkjøpsrett (intern forkjøpsrett). Forkjøpsretten er forhåndsutlyst, med utløp av meldefrist før fellesvisning. Ved bruk av forkjøpsrett vil det påløpe et gebyr som faktureres direkte fra forretningsfører. Kontakt gjerne megler for mer informasjon.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Prosjekter i 2018: utbedring/modernisering av pipeløp samt utvendig impregnering av vegger. Det er ikke planlagt prosjekter som vil øke andel felleskostnader/fellesgjeld.

Det er vedtatt på årsmøtet i 2018 at beboere kan montere solskjerming/screens på veranda, da i henhold til forhåndsutvalgt sortiment/fasong fra Fasadeprodukter AS. Dette er frivillig/valgfritt for hver andelseier, og dekkes isåfall fullt ut av den enkelte andelseier selv.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan nord for Betzy Kjeldsbergsvei og vest for Valbrottveien datert 11.07.1963 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart. Forkjøpsretten (internt i borettslaget) er forhåndsutlyst, med utløp av meldefrist før fellesvisning. Kontakt gjerne megler for mer informasjon.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer medfølger (steketopp og stekeovn).

Selger anfører at det er en synlig sprekk i steketoppen, men at den er fullt funksjonell.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.139,- pr. mnd. og inkluderer:

trappevask, plenklipping, snømåking, bygningsforsikring, varmtvann (felles varmtvannsberedere i kjelleretasje), renter og nedbetaling av andel fellesgjeld, kabel-TV (grunnpakke), strøm i fellesareal, vann/avløp, renovasjon og forretningsførsel.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Kjøper må selv tegne egne abonnement for strøm/nettleie, internett samt innboforsikring.

Ovenstående er basert på nåværende eier/hustands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.650,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.296.682,-. I tillegg dette beløpet utgjør kr 308.537,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men som følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Åssiden 10
Kirkesogn Åssiden

Steder i nærheten

Buskerud sentralsykehus 2.5 km
Solberg Legesenter 5 km
Fylkeshuset 4.7 km
Tinghus 4.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 98.3 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 4.5 km
Bussholdeplass Dalegårdsveien 0 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Kjøsterud skole akt.anlegg 0.1 km
Idrettsanlegg Berskaug fotballbaner 0.8 km
Treningssenter SKY Fitness Drammen 0.6 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Åssiden 1.1 km

Steder av interesse

Skoler

Aronsløkka skole (1-7 kl.) 1.1 km
Åssiden skole (1-7 kl.) 1.1 km
Kjøsterud skole (8-10 kl.) 0.3 km
Åssiden videregående skole 0.7 km
Akademiet Ypsilon vgs 3.9 km

Barnehager

Dalegårdsveien barnehage (0-5 år) 0.4 km
Solhagen Rudolf Steiner barnehage (0-6 år) 0.4 km
Åsløkka barnehage (3-5 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Solberg Senter 3.5 km
Kjøpesenter Gulskogen Senter 4.6 km
Postkontor Meny Åssiden 0.5 km
Postkontor Coop Prix Store Landfall 0.7 km
Apotek Ditt Apotek Åssiden 0.6 km
Apotek Apotek 1 Åssiden 0.9 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 5.7 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 6.7 km
Dagligvare Meny Åssiden 0.5 km
Dagligvare Kiwi Ligosenteret 0.6 km
Kiosk/video Vårveien Spill 0.9 km
Kiosk/video Åssiden Grill 1.2 km
Bensin st1 Drammen 0.7 km
Bensin Uno-X Travbanen 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 45
Andel kvinner 55
Gj.snittalder menn 40,7 år
Gj.snittalder kvinner 44,6 år
Husholdninger med barn 19,5 %
Husholdninger uten barn 80,5 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 2033
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Åssiden 10 420 236

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 37.500,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Morten Solberg Helgerud
Jurist - Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?