Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 670 000,- for kr 1 670 000,-

Stue

Entré

Entré

Stue

Stue

Stue

Stue

Detalj stue

Detalj stue

Balkong

Balkong

Balkong

Balkong

Kjøkken i åpen løsning med stue

Kjøkken med avsatt plass for oppvaskmaskin

Soverom

Soverom

Bad

Bad

Fasade

Fasade

Fasade

Plantegning 2 D

Plantegning 3D

Lørenskog/Metro: Tiltalende 2-roms leilighet med sentral beliggenhet. Heis - Balkong - IN-ordning.

Bibliotekgata 2

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 550 000,-

Lørenskog/Metro: Tiltalende 2-roms leilighet med sentral beliggenhet. Heis - Balkong - IN-ordning. : Lørenskog/Metro: Tiltalende 2-roms leilighet med sentral beliggenhet. Heis - Balkong - IN-ordning.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 550 000,-
Felleskostnader:
Kr 6 554,-
Fellesgjeld:
Kr 951 318,-
AREAL (P-ROM / BRA)
42 / 42 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Bibliotekgata 2 ligger i et sentralt og attraktivt boligområde i Lørenskog med umiddelbar nærhet til Metro senteret i Lørenskog sentrum. Fra leiligheten er det gangavstand til alle fasiliteter, blandt annet kulturhus og kollektivtilbud med god forbindelse til Oslo S og Lillestrøm. Videre er det nærhet til skoler, barnehager, flotte rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Boligen ligger nært til Østmarka med badevann, lysløyper og flott turterreng sommer som vinter.

Området har kort vei til lekeplass, flere ballplasser, ishall på Solheim, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Det er også nærhet til tursti langs Langvannet, flotte bademuligheter ved Vesletjernet med nyetablert turløype rundt vannet, samt flotte tur- og friluftsområder i Østmarka med lysløyper, skiterreng, bade- og fiskevann. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt i norgestoppen, og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og discodans.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene.

Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. I tillegg har Losby Golfklubb et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Lørenskog Kulturhus anbefales.

Populære Lørenskog Hus kan også anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole.

Det er vedtatt at verdens største og mest avanserte skihall skal bygges ved Lørenskog stasjon. Målet er å åpne i 2018. Med en størrelse på ca. 36 000 kvadratmeter skal det skapes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. I tillegg skal iFly etablere seg her. I tilknytning til Skihallen vil en ny bydel skapes - Lørenskog Vinterpark. Den nye bydelen vil ha et konferansehotell, butikker, serveringssteder, skiservice og leiligheter, bare for å nevne noe.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Solheim skole 1 km

1-7 kl. Benterud skole 1.7 km

1-7 kl. Åsen skole 1.8 km

1-7 kl. Fjellhamar skole 2.5 km

8-10 kl. Kjenn ungdomsskole 1.1 km

8-10 kl. Fjellsrud skole 1.6 km

8-10 kl. Løkenåsen ungdomsskole 1.9 km

Vgs. Mailand videregående skole 0.9 km

Vgs. Lørenskog videregående skole 1.6 km

Bhg. Solheim barnehage (1-6 år) 0.6 km

Bhg. Solheim familiebarnehage 0.6 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 550 000,-

Fellesgjeld

Kr 951 318,-

Totalpris

Kr 2 501 318,-

Felleskostnader

Kr 6 554,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

5

Byggeår

2010

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

42m2

Bruksareal

42m2

Tomt

2297m2

KR-kode

611839

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bibliotekgata 2, 1473 Lørenskog

Gnr. 108, Bnr. 803 i Lørenskog kommune.

Andelsnr. 64, Metro 1 Borettslag, org.nr. 995 551 225

Tomten

Eiet tomt på 2.297,9 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Det medfølger ingen parkeringsplass. Gateparkering etter gjeldende bestemmelser for området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 46 kvm

Totalt bruksareal: 42 kvm

Totalt primærrom: 42 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

Entré, soverom, stue/kjøkken m/utgang balkong og bad. : 42 kvm

I tillegg disponerer boligen1 bod på ca.1,4 kvm i samme etasje og kjellerbod på ca. 4.9 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.08.2018 utført av Asgeir Halvorsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Trivelig og praktisk leilighet beliggende i 5. etasje bestående av entre, soverom, stue/kjøkken og bad. Adkomst til balkong fra stue/kjøkken. Bod i samme etasje og i 1. etasje.

Entré:

Entré er holdt i lyse farger og gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Her er det plass til å henge fra seg yttertøy og sko.

Stue:

Stue med utgang til balkong. I stuen er det plass til sofagruppe og spiseplass samt diverse oppbevaringsmøbler man måtte ønske. Stuen har i dag en praktisk plassering av møbler, men det er flere møbleringsmuligheter og en kan enkelt sette sitt eget preg. Her er det store vindusflater som slipper inn godt med dagslys og er med på å gi en meget god romfølelse.

Kjøkken:

Moderne kjøkken i hvit glatt utførelse. Kjøkkenet er i delvis åpen løsning mot stue. Det er avsatt plass på kjøkken for oppvaskmaskin. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad:

Badet fremstår som tiltalende med mørke fliser på gulvet og hvite fliser på veggen. Badet inneholder et vegghengt toalett, dusj med glassvegger, speil, servant og en praktisk utformet benkeplate med avsatt plass for vaskemaskin. Det er i tillegg gode oppbevaringsløsninge i underskap ved servant. Det er varmekabler i gulvet som gir en behagelig temperatur.

Soverom:

Soverom med rikelig skapplass for oppbevaring av klær.

Oppvarming

Fjernvarme ved radiatorer. Varmekabler på bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 25.11.2011. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutt på borettslagets eiendom:

2018/761332-1/200 14.05.2018

BESTEMMELSE OM PARKERING

Hjemmelshaver av Gnr. 108, Bnr. 802 i Lørenskog kommune gir Metro 1 BRL evigvarende bruksrett til 56 parkeringsplasser i garasjeanlegget. Garasjeplassene tilhører beboere i borettslaget som har kjøpt og disponerer garasje.

Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Metro 1 Borettslag.

Borettslaget består av 76 andelsboliger, fordelt på 1 bygning med adresse Bibliotekgata 2-18.

Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt, men skal rapporteres til styret for godkjenning.

Foretatt påkostninger de senere år:

Normalt vedlikehold.

Planlagte påkostninger:

Etter samtale med styreleder er det p.t. ikke planlagt vedlikehold som medfører at de må ta opp lån eller øke felleskostnadene på nåværende tidspunkt. Regulering av felleskostnader vil alltid vurderes etter løpende og kommende vedlikeholdsbehov. Borettslaget har en pågående tvist med utbygger. Tvisten omhandler feil ved utvendig panelplater, en del av platene er sprekt og flasser. Borettslaget har engasjert advokatfirmaet Økland og det er blitt tatt ut forliksklage. Utfallet av saken er pr. tid usikkert og borettslaget vil evn.t selv måtte stå for utbedringer dersom saken ikke fører frem.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Ingen har valgt å benytte seg av forkjøpsretten ved dette salget.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Reguleringsplan 33-5-03 Lørenskog nye sentrum datert 18.04.2000. Reguleringsformål gjelder bolig, forretning, kontor, bevertning, allmennyttig formål - treningssenter og plass/torg.

I tillegg foreligger det bebyggelsesplan 33-15-03 Lørenskog sentrum datert 29.06.2005. Formålet er angitt til bolig, forretning, kontor, bevertning, allmennyttig, treningssenter, samt felles grøntanlegg.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Megler er gjort kjent med at det er enkelte leiligheter i borettslaget som har forekomst av skjeggkre. Selger ved fullmektig har ikke kjennskap til at denne leiligheten p.t. har skjeggkre.

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og boligsalgsrapport.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 6.554,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, vaktmestertjeneste og renhold av fellesareal, betjening av fellesgjeld, fyring og varmtvann, kommunale avgifter og grunnpakke kabel-tv fra GET.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Fellesutgifter fordeles på følgende poster:

Felleskostnader 1 685,-

A konto renter IN-lån 1.189,- (avregnes etter løpende rentesats)

Avdrag IN 2.971,-

Driftsavtale 200,-

Enhet: 323/4505 Fyring ( 3231 - 4505) 382,-

Enhet: 323/4505 Varmtvann ( 3232 - 4505) 127,-

Boligselskapet har felles innkjøp av fjernvarme, med etterskuddsvis avregning etter måler. Målerne fjernavleses.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.063,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.509.913. Av dette beløpet utgjør kr 951.318,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lørenskog
Grunnkrets Solheim
Kirkesogn Skårer

Steder i nærheten

Knattenkrysset 0.5 km
Solheimkrysset 0.6 km
Kjenn 1 km
Thurmanskogkrysset 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 38.9 km
Sentralstasjon Oslo S 15.8 km
Jernbanestasjon Hanaborg 1.8 km
T-bane stasjon Ellingsrudåsen T-banestasjon 4.7 km
Bussholdeplass Knatten 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Rolvsrud stadion 0.8 km
Idrettsanlegg Kjenn skoleidrettsplass 0.9 km
Treningssenter SATS Metro 0.1 km
Treningssenter Condis Tr.senter Lørenskog 0.2 km

Steder av interesse

Skoler

Solheim skole (1-7 kl.) 1 km
Benterud skole (1-7 kl.) 1.7 km
Åsen skole (1-7 kl.) 1.8 km
Fjellhamar skole (1-7 kl.) 2.5 km
Kjenn ungdomsskole (8-10 kl.) 1.1 km
Fjellsrud skole (8-10 kl.) 1.6 km
Løkenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 1.9 km
Mailand videregående skole 0.9 km
Lørenskog videregående skole 1.6 km

Barnehager

Solheim barnehage (1-6 år) 0.6 km
Solheim familiebarnehage 0.6 km
Dukkestuen familiebarnehage 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Metro Senter 0.7 km
Kjøpesenter Lørenskog Storsenter 1.4 km
Postkontor Coop Mega Metro 0.2 km
Postkontor Bunnpris Skårer 1.1 km
Apotek Apotek 1 Metro 0.2 km
Apotek Boots apotek Lørenskog 0.7 km
Vinmonopol Triaden Vinmonopol 1.4 km
Dagligvare Rema 1000 Metro Senter 0 km*
Dagligvare Coop Mega Metro 0.2 km
Kiosk/video Guffen Godteparadis avd. Metro 0.2 km
Kiosk/video Narvesen Metro 0.4 km
Bensin Esso Tiger Skårer 0.4 km
Bensin Shell Skårer 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,8 %
Andel kvinner 53,2 %
Gj.snittalder menn 42,8 år
Gj.snittalder kvinner 49,1 år
Husholdninger med barn 15 %
Husholdninger uten barn 85 %
Gj.snitt byggeår 2002
Gj.snitt tomtestørrelse 325
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lørenskog 37406 16291
Grunnkrets: Solheim 1522 1023

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da fullmekte ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 36.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas Bygdås
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?