Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 100 000,- for kr 3 100 000,-

Velkommen til Bjerregaards gate 31 A - Ta gjerne kontakt med megler om det er ønskelig med privatvisning - Presentert av Dan-Christian Jensen, Krogsveen

Lys og pen stue med 3-stavs eikeparkett og glatte, fine flater

Leiligheten er en hjørneleilighet og har lysinnslipp fra to sider

 

Leiligheten har en effektiv og god planløsning

Stilrent og moderne kjøkken fra 2013

Kjøkkenet har integrert oppvaskmaskin, kjøleskap, ovn og induksjonstopp. Induksjonstoppen er fra 2018

Naturlig plassering for spisebord

 

Delikat flislagt bad som ble pusset opp i 2013

Badet er påkostet med bl.a. regnfallsdusj

Det er varme i gulv og opplegg til vaskemaskin. Smart baderomsinnredning med servant med underskap og innfelt speil

Lyst pent soverom som vender mot rolig gate

Smart garderobesystem med hylle, kurver og stang

Praktisk entré med fine kontraster (teglsteinsvegg)

Her er det plass til skoskap og jakkeoppheng

I tillegg er det et praktisk plassbygd skap i entréen

Plantegning

Fasade

Frodig og flott bakgård

Skjermet og hyggelig hageflekk foran leiligheten

Områdebilde - St.Hanshaugen senter rett over gaten!

Områdebilde - Kiellands Hus med bl.a. Coop Mega

Områdebilde - Alexander Kiellands Plass

Områdebilde - Gutta på Haugen

Områdebilde - St.Hanshaugen Park

Områdebilde - Mathallen

Kart

St.Hanshaugen

Bjerregaards gate 31 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 900 000,-

St.Hanshaugen: Meget flott 2-R hjørneleil. m/lekkert bad og kjøkken|God, arealeffektiv planløsning|VV. og fyring inkl.|Lave felleskost.

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 899,-
Fellesgjeld:
Kr 50 432,-
AREAL (P-ROM / BRA)
31 / 31 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger stille og rolig til i Bjerregaards gate, med gangavstand til det meste Oslo har å by på. Dette er derfor en leilighet som passer deg som ønsker å bo sentralt og godt!

Området har god offentlig kommunkasjon med buss og trikk som gjør at du enkelt kommer deg rundt til alle kanter av Oslo.

Fra leiligheten er det gangavstand til et variert og godt servicetilbud. Rett over gaten ligger St.Hanshaugen senter med bl.a. Rema 1000 og treningssenter. Populære nisjebutikker som Gutta på Haugen er også ikke langt unna.

På Alexander Kiellands Plass finner du bl.a. Kiellands Hus med Coop Mega og Vinmonopol. Det er også gangavstand til "Løkkas" yrende folkeliv, Bislett og sentrum.

Det er flere grøntområder/parker ikke langt unna leiligheten hvor varme sommerdager kan nytes, som f.eks. St.Hanshaugen Park, Kuba parken m.fl. Det er også flotte turområder langs Akerselva.

Adkomst

Enkel adkomst fra Bjerregaards Gate. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 900 000,-

Fellesgjeld

Kr 50 432,-

Totalpris

Kr 2 950 432,-

Felleskostnader

Kr 1 899,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

1

Byggeår

1939

Soverom

1

Primærrom

31m2

Bruksareal

31m2

Tomt

1426m2

KR-kode

3718194

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bjerregaards gate 31 A, 0174 Oslo

Gnr. 218, bnr. 69 i Oslo kommune.

Leil.nr. 108, aksjenummer. 36,

AS Bjerregaards gate 31, org.nr. 930787353

Tomten

Eiet tomt på 1.426 kvm som tilhører aksjelaget.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Det er fire ladestasjoner til el-bil/hybrid i Bjerregaards Gate.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for aksjelaget. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 35 kvm

Totalt bruksareal: 31 kvm

Totalt primærrom: 31 kvm

Primærrom: Stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, gang og bad: 31 kvm

I tillegg disponerer boligen to boder i kjeller på hvv. 2 kvm. og 1 kvm.

Vedlagte plantegning er ikke målbar. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.10.2018 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med yttervegger i bærende mur/ betongkonstruksjoner. Teglforblendet fasade.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Det er gitt TG2 på noen vinduer med henvisning til levetidstabeller. Stuevinduet som vender ut mot Fredrikke Qvamsgate er fra 2013 og vindu på soverom er fra 2004.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Leiligheten har god standard og kan flyttes rett inn i! Den ble omfattende oppgradert i 2013. God takhøyde gir god romfølelse. Nærmere innhold:

Stue: Lys og pen stue med plass til sofagruppe og spisebord. Siden leiligheten ligger på hjørnet har den store vindusflater som gir godt med naturlig lysinnslipp. Glatte helsparklede vegger. 3-stavs eikeparkett på gulv. Åpen stue-/kjøkkenløsning.

Kjøkken: Stilig og effektiv kjøkken med integrert oppvaskmaskin, kjøleskap, ovn og induksjonstopp. Induksjonstoppen er fra 2018. Glatte fronter og rustfrie håndtak. Laminat kjøkkenbenk. Oppvaskkum med ett greps blandebatteri. Dimmbare spotter.

Soverom: Praktisk soverom med plass til dobbeltseng og en fin garderobeløsning med hyller, kurver og stang. Glatte, helsparklede vegger og 3-stavs eikeparkett. Dimmbare spotter mot garderobe.

Bad: Delikat bad med "spa-følelse." Badet ble pusset opp i 2013 med nytt støpt gulv, membran og nye delikate fliser. Varme i gulv og opplegg til vaskemaskin. Smart baderomsinnredning med servant med underskap og innfelt speil. Dusjhjørne med innfellbar dusjdør og stort dusjhode.

Entré: Funksjonell entré med plass til klesavheng og skoskap. Praktisk plassbygd skap. Glatte, helsparklede vegger og teglsteinsvegg. 3-stavs eikeparkett. Dimmbare spotter i tak.

Annet:

- Foran leiligheten er det en hyggelig og skjermet hageflekk. I tillegg har boligselskapet en flott og pent opparbeidet bakgård

- Leiligheten disponerer to kjellerboder

- Fellesvaskeri, felles smørebod og plass til å sette sykler i kjeller

- Ingen dokumentavgift

- Perfekt førstegangsleilighet

- Beboerparkering i Bjerregaards gate

- Kort vei til "alt"

Oppvarming

Varmekabler og vannbåren varme på badet. Radiatorer tilkoblet fjernvarmeanlegg. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1943, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest. Ekspedisjonsdokumentet omfatter ikke flytting av kjøkken fra soverom til stue. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst to servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vann og kloakkledning. Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i boligselskapet overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis eier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet AS Bjerregaards gate 31.

Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.

Aksjelaget består av 45 leiligheter.

Forretningsfører er Hurd Økonomi og Regnskap

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.

Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.7.77 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Husleie er kr 1.899,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, kommunale avgifter, kabel-tv og bredbånd grunnpakke (50/10 Mbits), varmtvann, fyring, betjening andel fellesgjeld m.m.

Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av husleie foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.500,- pr. år. Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 6.850,-

- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 2.988,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.960.270,-.

Av dette beløpet utgjør kr 50.432,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel St.Hanshaugen
Grunnkrets Gamle Aker Rode 3
Kirkesogn Sentrum og St.Hanshaugen

Steder i nærheten

Alexander Kiellands plass 0.4 km
Ilatrappen 0.6 km
Knud Knudsens plass 0.6 km
Gassverkstomta 0.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 49.1 km
Sentralstasjon Oslo S 2.8 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.7 km
T-bane stasjon Stortinget T-banestasjon 1.6 km
Trikkeholdeplass Frydenlund 1.1 km
Bussholdeplass Falck Ytters plass 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Evald Ryghs plass ballbinge 0.6 km
Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 0.9 km
Treningssenter Fresh Fitness St. Hanshaugen 0.2 km
Treningssenter SiO Athletica Vulkan 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Ila skole (1-7 kl.) 0.3 km
St. Sunniva skole (1-10 kl.) 0.9 km
Sagene skole (1-10 kl.) 1.1 km
Møllergata skole (1-7 kl.) 1.1 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.7 km
Oslo katedralskole 0.6 km
Foss videregående skole 0.8 km

Barnehager

Akersbakken barnehage (1-5 år) 0.1 km
Akersveien barnehage (1-5 år) 0.4 km
Den jødiske barnehage (1-5 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 0.2 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 0.5 km
Postkontor Rema 1000 Ila 0.2 km
Postkontor Coop Mega Alexander Kiellandsplass 0.5 km
Apotek Apotek 1 St. Hanshaugen Senter 0.2 km
Apotek Apotek 1 St. Hanshaugen 0.5 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 0.5 km
Dagligvare Rema 1000 Ila 0.2 km
Dagligvare Coop Prix Waldemar Thranesgate 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Kiellands Hus 0.5 km
Kiosk/video Deli De Luca St.Hanshaugen 0.5 km
Bensin Circle K Kiellands plass 0.5 km
Bensin Uno-X Fredensborg 0.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,8 %
Andel kvinner 51,2 %
Gj.snittalder menn 32,3 år
Gj.snittalder kvinner 31,6 år
Husholdninger med barn 15,9 %
Husholdninger uten barn 84,1 %
Gj.snitt byggeår 1977
Gj.snitt tomtestørrelse 658
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Gamle Aker Rode 3 2059 1353

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Dan-Christian Jensen
Daglig Leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?