Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 200 000,- for kr 4 200 000,-

Velkommen til gjennomgående og lys 3-roms leilighet med god planløsning

Stue

Stue

Plass til større spisebord i stuen

Stue med utgang til sydvendt balkong

Vindu fra stuen ut mot felles grønt områder for beboerne

Sydvendt balkong fra stuen

Sydvendt balkong

Utsyn til fellesområder fra balkongen

Kjøkken

Kjøkken

Plass til spisebord ved vinduet på kjøkkenet

Hovedsoverom

Originale garderobeskap på hovedsoverommet

Soverom 2

Soverom 2

Bad

Bad

Flislagt bad med badekar og vindu

Plass til skoskap/kommode i gangen/entréen

Entré

Lite kott i entréen for oppbevaring av klær etc.

Plantegning

Bjerregaards gate

St.Hanshaugen Senter ligger 2 minutters gange fra leiligheten

St.Hanshaugen

Små sjarmerende forretninger og kaféer på St.Hanshaugen

Gutta på Haugen

Fra leiligheten er det også kort avstand til Alexander Kiellandsplass

Mathallen

Kart

St.Hanshaugen

Bjerregaards gate 31 D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 200 000,-

St.Hanshaugen: Gjennomgående og lys 3-roms leilighet med sydvendt balkong. Varmt vann og fyring inkludert i felleskostnader

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 4 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 487,-
Fellesgjeld:
Kr 95 161,-
AREAL (P-ROM / BRA)
62 / 62 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv beliggenhet i rolig og tilbaketrukket gate på St. Hanshaugen. Området har et rikt utvalg av butikk-, service- og kulturtilbud med diverse kaféer, restauranter, gallerier, parker, skoler, butikker, spa- og treningssentre. I umiddelbar nærhet finner du St. Hanshaugen senter med blant annet stor Rema-forretning, apotek, solarium og Fresh Fitness treningssenter.

Få minutters gange til Kiellands Hus med diverse forretninger og servicefasiliteter, vinmonopol med mer. Parkområdet på Alexander Kiellands plass er omringet av hyggelige restauranter og serveringssteder med uteservering i sommerhalvåret. Kort gangavstand til Vulkan med blant annet Oslos første mathall. I Mathallen finner du spesialbutikker, kaféer og spisesteder. I tillegg arrangeres det en rekke matrelaterte aktiviteter som konferanser, kurs, messer og konkurranser.

Akerselva ligger også like ved, og her går det en hyggelig tursti langs elvebredden, ned til sentrum i sør og til Maridalsvannet i nord. Det er også grønn turløype til Sognsvann, samt flere gode sykkelmuligheter til Maridalen og Ullevålseter. Langs Akerselven arrangeres det årlig "elvevandring" som har blitt en voksende kulturbegivenhet for både store og små. Akerselva byr på industrihistorie, flotte broer og fossefall.

På den andre siden av Akerselva ligger Grünerløkka med et rikt utvalg av forretninger, nisjebutikker, gallerier, parker, restauranter, konsertscener, samt et yrende kafé- og uteliv, i behagelig gangavstand fra leiligheten. I tillegg er populære områder som Youngstorget, Egertorget/Karl Johans gate, Nationaltheatret og Hegdehaugsveien/Bogstadveien cirka 15 minutters gange unna.

Leiligheten har god tilknytning til kollektivtransport med buss nr. 21 og 33 og flybuss ved Falck Ytters plass, buss nr. 37 og 33 ved Stensberggata og buss nr 34 og 54 ved Telthusbakken. Frister ikke buss er det også stativ for bysykkel ved St.hanshaugen senter, cirka 2 minutter fra leiligheten.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Enkel adkomst fra Bjerregaards gate. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 200 000,-

Fellesgjeld

Kr 95 161,-

Totalpris

Kr 4 295 161,-

Felleskostnader

Kr 3 487,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

3

Byggeår

1939

Soverom

2

Primærrom

62m2

Bruksareal

62m2

Tomt

1426m2

KR-kode

42.18144

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bjerregaards gate 31 D, 0174 Oslo

Gnr. 218, bnr. 69 i Oslo kommune.

Leil.nr. 301, aksjenummer. 3 i Bjerregaards gate 31 AS, org.nr. 930 787 353.

Tomten

Eiet tomt på 1.426,5 kvm som tilhører aksjelaget. Felles grøntområder med prydebusker og trær

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 69 kvm

Totalt bruksareal: 62 kvm

Totalt primærrom: 62 kvm

Primærrom:

Gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad: 62 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 kjellerborder.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.12.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur. Grunnmur i støpt betong, antatt fundamentert til faste masser. Bærende yttervegger og leilighetsskillevegger i murverkskontrsuksjon. Flatt tak, antatt utført som kompakt tak.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Det er gitt TG2 på følgende forhold:

- Vinduer i soverom vest og bad er nylig skiftet ut. Øvrige vinduer fra 80-tallet. Det ble ikke registrert feil eller større negative avvik, men det gjøres oppmerksom på

vinduenes alder.

- Balkongdør med 2 lags isolerglass datert 1973. Entredør i finert utførelse. Døren er lyd og brannklassifisert og iht gjeldende krav i "forskrift om brannforebygging". Balkongdør fremstår som velholdt og velfungerende. Balkongdøren er delvis punktert.

- Naturlig avtrekk i leiligheten som er normalt for byggeåret.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Gjennomgående og hyggelig 3-roms leilighet med utgang til balkong. Fra balkongen er det pent utsyn mot felles grøntområder for beboerne, samt flotte trær og prydebusker.

Gulv og overflater:

Lakket og malt parkett, samt malt originalt furugulv. Vinyl.

Innervegger:

Malte og sparklede gipsplater, samt malt mur. Fliser på baderomsvegger.

Entré:

Romslig entré som er plassert midt i leiligheten og det bidrar til en god og effektiv planløsning. I entréen er det god plass til å sette skoskap eller garderobeskap. Fra entréen kommer man til bad, hovedsoverom og stuen/kjøkkenet.

Kjøkken:

Lyst og pent som har en delvis åpen kjøkkenløsning mot stuen. Kjøkkenet er fra 2010 og noen av dørene ble nylig behandlet med nye overflater. Kjøkkenet inneholder integrerte hvitevarer som komfyr med gasstopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys som medfølger. Det er montert aquastop for oppvaskmaskin, samt waterguard. Heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det er også plass til frokost-/spisebord i kroken for vinduet på kjøkkenet. Vinduet vender ut mot Bjerregaard gate.

Stue:

Stor og lys stue. Her er det god plass til sittegruppe, tv-seksjon og spisegruppe. Fra stuen er det utgang til sydvendt balkong med utsyn over beboernes felles grønt områder.

Hovedsoverom:

Stort og fint soverom med god plass til dobbeltseng med nattbord på hver side, og kommode. Stort garderobeskap langs den ene veggen for oppbevaring av klær etc. Hovedsoverommet vender ut mot bakgården, rolig på kveldstid.

Soverom 2:

Soverom 2 er også av god størrelse. Her er det plass til seng, kommode og det er montert overskap for oppbevaring.

Bad:

Nytt flislagt bad pusset opp i 2016. Vegghengt toalett med innebygd sisternekasse. Det er synlig drensåpning underside sisternekasse. Denne skal kunne lede eventuelt lekkasjevann innvendig i sisterne til sluk i rommet. Vegghengt servant. Innmurt badekar. Dusjvegg i glass montert ved badekaret. Vindu på badet som man kan fint åpne hvis man ønsker mer luftighet. Varmepanel ved servanten. Dokumentasjon på badet foreligger.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming med radiatorer. Oppvarming og varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Det er også radiatoroppvarming på bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 26.02.1943, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 2 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vann/kloakkledning, erklæring/avtale om rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Bjerregaardsgate 31 aksjelag.

Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.

Aksjelaget består av 45 leiligheter.

Forretningsfører er Hurd Økonomi og Regnskap.

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Planlagte påkostninger:

Styre innkalte OPAK til befaring høsten 2016 for å få tilsendt rapport på kommende vedlikehold de mente bør utbedres tiden fremmover. På årsmøte våren 2018 ble det vedtatt at de skal fjerne to gamle oljebrennere og omlegge varmerør i fyrrom. I følge protokollen fra årsmøte i våres er det notert at dette gjøres på disponible midler i boligsselskapet.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.

Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan datert 31.01.18 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2255 datert 28.07.77.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Medfølger ikke leiligheten:

- Glasshylle over spisebord i stuen

- To små hyller på kjøkkenet

- Taklampe over salongbord i stuen

- Taklampe på kjøkkenet

- Vegghengt lampe på soverom 2

Økonomi

Eiendommens utgifter

Husleie er kr 3.487,- pr. mnd. og inkluderer: Varmt vann, fyring, kabel-tv, nedbetaling av andel fellesgjeld, vaktmestertjeneste, drift og vedlikehold, bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel m.m

Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av husleie foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.422,- pr. år. / 2.030 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv som er inkludert i felleskostnadene. Get er også leverandør av internett har avgift på kr 288 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 6.850,-

- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 2.988,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.209.838,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.304.999,-

Av dette beløpet utgjør kr 95.161,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel St.Hanshaugen
Grunnkrets Gamle Aker Rode 3
Kirkesogn Sentrum og St.Hanshaugen

Steder i nærheten

Alexander Kiellands plass 0.3 km
Ilatrappen 0.5 km
Gassverkstomta 0.5 km
Knud Knudsens plass 0.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 49 km
Sentralstasjon Oslo S 2.7 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.7 km
T-bane Stortinget T-banestasjon 1.7 km
Trikk Olaf Ryes plass 1 km
Buss Falck Ytters plass 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Evald Ryghs plass ballbinge 0.5 km
Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 1 km
Treningssenter Fresh Fitness St. Hanshaugen 0.1 km
Treningssenter SiO Athletica Vulkan 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Ila skole (1-7 kl.) 0.3 km
St. Sunniva skole (1-10 kl.) 0.9 km
Sagene skole (1-10 kl.) 1 km
Bolteløkka skole (1-7 kl.) 1 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.7 km
Oslo katedralskole 0.7 km
Foss videregående skole 0.8 km

Barnehager

Akersbakken barnehage (1-5 år) 0.2 km
Den jødiske barnehage (1-5 år) 0.4 km
St - Hanshaugen barnehage (3-5 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 0.1 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 0.4 km
Postkontor / post i butikk Rema 1000 Ila 0.1 km
Postkontor / post i butikk Coop Mega Alexander Kiellands plass 0.4 km
Apotek Apotek 1 St. Hanshaugen Senter 0.1 km
Apotek Apotek Kiellands Hus 0.4 km
Vinmonopol Kiellands plass Vinmonopol 0.4 km
Dagligvare Rema 1000 Ila 0.1 km
Dagligvare Coop Mega Alexander Kiellands plass 0.4 km
Kiosk Narvesen Kiellands Hus 0.4 km
Kiosk Deli De Luca A. Kiellands plass 0.4 km
Bensinstasjon Circle K Kiellands plass 0.4 km
Bensinstasjon Uno-X Fredensborg 0.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,8 %
Andel kvinner 51,2 %
Gj.snittalder menn 32,3 år
Gj.snittalder kvinner 31,6 år
Husholdninger med barn 15,9 %
Husholdninger uten barn 84,1 %
Gj.snitt byggeår 1977
Gj.snitt tomtestørrelse 658
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Gamle Aker Rode 3 2059 1353

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Kamilla Kaptan
Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?