Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 485 000,- for kr 3 485 000,-

Stuen fremstår som meget lys og luftig med sine store vinduer som gir godt med naturlig lys til leiligheten

Stor og fin stue med god plass til både sofa og spisebord

Stuen har god plass til TV-bord. Her er mulighetene mange

Stuen har meget god takhøyde (2,97 meter)

Gulvene er slipt og lakket høsten 2016

Flott murt peis med Jøtul peisinnsats plassert i stuen

Den flotte peisen fra Jøtul varmer opp ellers kalde vinterkvelder

Stuen har god plass til spisebord

Moderne og tidsmessig kjøkkeninnredning fra 2016 med hvite fronter med integrerte håndtak

Integrert i innredningen er oppvaskmaskin, stekeovn, induksjon platetopp og kjøl-/fryseskap

Heltre benkeplate og led-lys under overskap

Leiligheten har smart romløsning med eget kjøkken og stor stue

Bad med plass til vaskemaskin

Flislagt bad med varmekabler

Badet ble overflateoppusset i 2008

Soverom

Romslig soverom innredet med stort garderobeskap

Over badet er det bygget en hems med tilgang fra soverommet. Hemsen fungerer som en gjesteseng eller som oppbevaring.

Hemsen er på ca. 1,7 x 2,0 meter.

Soverom med store vinduer mot stille bakgård

To boder og stor hems på soverommet som er en bonus enten til overnattingsgjester, barn, lekekrok eller oppbevaring

Detaljbilde

Innbydende inngangsparti

Detaljbilde

Bakgård

Fasade

Plantegning

Akerselva

Iladalen

St. Hanshaugen

Åpent Bakeri - Tranen

St. Hanshaugen

Bjerregaards gate 66 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 490 000,-

St. Hanshaugen: Klassisk og stilfull 2-roms med hems og peis. Skjermet og rolig bel. i indre gård. Nyoppusset i 2016.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 490 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 698,-
Fellesgjeld:
Kr 21 567,-
AREAL (P-ROM / BRA)
46 / 46 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet i populært boligområde på St.Hanshaugen. Dette er en av de flotteste bydeler i Oslo med parkanlegg, samt fine tur- og rekreasjonsområder.

Bjerregaards gate har meget gode adkomstforhold, med kort vei til det meste av bydelens fasiliteter, som butikker, kafeer, restauranter og de fleste utdanningsinstitusjoner. Leiligheten ligger også få meter unna den populære parken på St. Hanshaugen.

Kort gange til St. Hanshaugen Senter med Rema 1000, Fresh Fitness treningssenter, postkontor, Giardini frisører, Plantasjen og Apotek1, Rimi ligger også få meter fra senteret.

Kiellands Hus er et trivelig lite nærsenter som ligger lett tilgjengelig til ved Alexander Kiellands plass. Her finnes blant annet Coop Mega med ferskvaredisk, Vinmonopolet og bokhandel. Her kan du også få en god kopp kaffe eller oppfriskende smoothie hos Kaffe & Juice, eller et smakfullt og sunt måltid hos House of Sushi. (se www.kiellandshus.no).

Det ligger også flere sjarmerende nisjebutikker i området. Blant annet Gutta på Haugen, den økologiske helsekostbutikken Røtter og klesbutikken Kool Kidz. Hyggelige kafeer og restauranter som Java, Smalhans, Schrøder, Pascal, Kaffebrenneriet og Baker Hansen samt nyåpnede Tranen med Åpent Bakeri (www.tranen.no) er også å finne i området.

Flotte grøntarealer like utenfor døren som fantastiske St. Hanshaugparken, Kubaparken og Ilaparken. Gode tur- og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva. Av treningssentre kan man velge mellom blant annet SATS (Bislett), SIO (Vulkan), ELIXIA (Ringnes Park), Icon, Pilates Room og Fitness24seven.

Ca. ti minutters gange til Grünerløkka med sitt pulserende liv, kaféer, butikker, utesteder og hyggelige Birkelunden. Også kort gange til Vulkan, med Mathallen, BAR Vulkan, konsertscene og restauranter. Gangavstand også til Sagene, Torshov og sentrum med alle byens fasiliteter.

Kort vei til Majorstuen med eksklusive butikker, utesteder med mer.

Svært godt kollektivtilbud (21-, 33-, 54-, 34- og 37-bussen) i umiddelbar nærhet. Disse tar deg effektivt til Aker Brygge/ Tjuvholmen, sentrum eller marka.

Leiligheten ligger i gangavstand til utdanningsinstitusjoner som AHO, KhiO, HiOA, Westerdals, og kun en kort busstur unna Handelshøyskolen BI, Universitetet i Oslo,

Tannlegehøyskolen m.fl.

Barnehager og skoler

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Adkomst med bil fra Maridalsveien/Uelands gate eller Waldemar Thranes gate til Casparies gate og deretter

Bjerregaards gate.

Adkomst med kollektivtransport er nærmeste holdeplass Alexander Kiellands plass med buss 21, 33, 34 og

54 eller St. Hanshaugen med buss 37. Det er flere bysykkelstativ i umiddelbar nærhet. Ladestasjon for elbiler

i parkeringshuset under St. Hanshaugen senteret.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 490 000,-

Fellesgjeld

Kr 21 567,-

Totalpris

Kr 3 511 567,-

Felleskostnader

Kr 2 698,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

3

Byggeår

1899

Soverom

1

Primærrom

46m2

Bruksareal

46m2

Tomt

474m2

KR-kode

40189

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bjerregaards gate 66 B, 0174 Oslo

Gnr. 218, bnr. 82, snr. 17 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 474 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Steinbelagt bakgård med sykkelparkering og sittegrupper.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Nærmeste el-ladestasjon er ved Alexander Kiellands plass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 51 kvm

Totalt bruksareal: 46 kvm

Totalt primærrom: 46 kvm

Primærrom: 3. etasje 46 kvm: Entré/gang, stue, kjøkken, bad og soverom. Over badet er det bygget en hems med tilgang fra soverommet som fungerer som en gjesteseng eller som oppbevaring.

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca. 4 m2 og en bod på loft på ca. 3 m2.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.01.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur. Leiligheten ligger i 3. etasje i et bygg på 4 etasjer pluss kjeller og loft. Eldre vinduer utført med 2-lags isolerglass og enkle uisolerte glass. Frittbærende dekker / etasjeskiller av trebjelkelag. Det er opplyst av eier at utsiden av bygården ble drenert i 2012. Fasaden skal pusses opp ila 2018. Oppussingen blir finansiert av salg av loftsleiligheter i oppgang A, og vil ikke påføre ytterligere felleskostnader.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder som har fått tilstandsgrad TG2 og TG3:

TG 2: Vegger m.m. på bad: Det er ingen membranmansjetter rundt rørgjennomføringer. Dusjbatteriet henger skeivt på veggen og er løs. Dette bør utbedres da det er vannrørene er av loddet kobberrør som utgjør en fare for lekkasje ved bevegelser.

Sluk og gulvmembran på badet: Det er synlig bruk av smøremembran på gulv inn mot slukhalsen, men ingen overgang/mansjett mellom sluk og membran. Det er ukjent om det ligger en eldre membran under påstøpen som er tilknyttet sluket og dette er ikke mulig å konstantere grunnet støpemassene i slukhalsen. Ytterligere undersøkelser må utføres for å kunne konstantere dette.

TG 3: Vinduer: Et vindu på kjøkkenet er punktert og glasset i et vindu i stuen er sprukket. Ellers mangler vinduene generelt utvendig vedlikehold. Det må forventes at det kan oppleves stedvis trekk og kuldefall fra vinduene.

Gulv på bad: Det er motfall på gulvet utenfor dusjsonen. Det er også en lukket dusjinnredning som også hindrer lekkasjevann utenfor dusjsone å nå sluket før det renner ut av baderomsdøren.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Innbydende og pent oppusset 2-roms selveierleilighet med hems. Leiligheten ligger skjermet fra vei og støy i bygg i indre gård.

Leiligheten er nyoppusset høsten 2016 med nytt kjøkken i 2016, nyslipte gulv og nymalte, slette vegg og himlingsoverflater. Det elektriske anlegget er også oppgradert samtidig. Klassiske detaljer som generøs takhøyde, store vinduer og dype vinduskarmer, stukkaturer og rosetter er bevart og gjør leiligheten lys og luftig. Leiligheten har smart romløsning med eget kjøkken og stor stue. Badet er en eldre konstruksjon som er overflateoppusset i 2008. Over badet er det bygget en hems på 3,4 kvm med tilgang fra soverommet. Hemsen fungerer som en gjesteseng, lesekrok eller som oppbevaring.

MATERIALVALG:

Gang: Innbydende inngangsparti med gang/hall med integrerte skohyller. Porttelefon med fjernåpner.

Stue: Lys og hyggelig stue med god plass til både sofagrupper og spisestuebord. Murt peis med Jøtul peisinnsats i stuen varmer og skaper hygge.

Kjøkken: Moderne og tidsmessig kjøkkeninnredning fra 2016 med hvite fronter med integrerte håndtak. Heltre benkeplate. Led-lys under overskap. Integrert i innredningen er oppvaskmaskin (40cm), stekeovn, induksjon platetopp og kjøl/frys. Ventilator over kokeplate. Stålkum og ett-greps blandebatteri. Det er montert komfyrvakt over platetopp og waterguard (automatisk stenging av vanntilførsel ved vannlekkasje) for å unngå vannskader ved en evt. lekkasje. Hyggelig spiseplass for to foran kjøkkenvindu. Varmtvannsbereder fra 2007 på 116 liter er plassert under benk i kjørnet på kjøkkenet.

Soverom: Romslig soverom innredet med eget garderobeskap. Over badet er det bygget en hems med tilgang fra soverommet som fungerer som en gjesteseng eller som oppbevaring. Hemsen er på ca. 1,7 x 2,0 meter.

Bad: Flislagt bad med varmekabler. Badet er overflateoppusset i 2008 dog er konstruksjonen (sluk og røropplegg) eldre enn dette. Nøyaktig år er ukjent. Opplegg til vaskemaskin. Gulvmontert toalett

Dusjnisje med glassdør. Servantinnredning.

Hems: Stor hems på soverommet er en bonus enten til overnattingsgjester, barn, lekekrok eller oppbevaring.

Gulv: Slipte og oljet furugulv. Gulvene er slipt og lakket i 2016. Fliser på bad.

Vegger: Malte, slette flater. Alle vegger har fått nye gipsplater og malingstrøk høsten 2016. Fliser på bad.

Tak: Rabbitzpuss med stukkatur og rosett i stuen. Rabbitzpuss med stukkatur på soverommet. Nedsenket takesshimling på kjøkkenet. Nedsenket platehimling i entré/gang. Romhøyde (snitt) i stue er 2,97 meter.

Ytterdør: Brann- og lyddør inngangsdør/leilighetsdør. B-30 dB35. Automatsikringer i sikringsskap.

Oppvarming

Oppvarming av boligen gjennom panelovner, peis og varmekabler i gulvet på badet. Eier informerer om at pipene ble pusset opp i 2013. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1899, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement og kommunens rett til bruk av grunn for rep. og vedlikehold.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Bjerregaardsgt. 66, med sameiebrøk 78/1727.

Sameiet består av 21 leiligheter.

Forretningsfører er HBRI AS, tlf. 22 86 75 16

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt såfremt det ikke ikke er til sjenanse for øvrige beboere.

Foretatt påkostninger de senere år:

Fra egenerklæring :

Hafslund byttet til elektronisk strømmåler i sommer 2017.

Ekeberg elektro byttet alt elektrisk høsten 2016.

Eier informerer om at pipene ble pusset opp i 2013.

Det er opplyst av eier at utsiden av bygården ble drenert i 2012.

Planlagte påkostninger:

Iht. selger er det planlagt fasadeoppussing og utbedring av oppgang A. Dette blir finansiert av salg av loftsleiligheter i oppgang A.

Iht selger er det en mulig tvist om oppussing kun skal gjelde for oppgang A, og ikke for oppgang B også, men det er foreløpig ikke gjort noe rettslig eller skriftlig. Det er planlagt at oppgang B skal pusses opp når loftsleiligheter i oppgang B blir solgt.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Eiendommen er verneverdig og står oppført på byantikvarens gule liste. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Knaggrekke i gang og på soverom medfølger ikke salget.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.698,- pr. mnd. og inkluderer: Internett, kabel tv, trappevask, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningførsel m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2016.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.116,-pr. år. / 10 999 kwh. pr. år. Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.605.311,-

Av dette beløpet utgjør kr 21.567,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel St.Hanshaugen
Grunnkrets Gamle Aker Rode 4
Kirkesogn Sentrum og St.Hanshaugen

Steder i nærheten

Alexander Kiellands plass 0.2 km
Ilatrappen 0.3 km
Gassverkstomta 0.5 km
Ringen kino 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 49.1 km
Sentralstasjon Oslo S 2.8 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.9 km
T-bane stasjon Stortinget T-banestasjon 1.8 km
Trikkeholdeplass Birkelunden 0.9 km
Bussholdeplass Alexander Kiellands plass 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Evald Ryghs plass ballbinge 0.4 km
Idrettsanlegg Hallenhagen ballbinge 1.1 km
Treningssenter Fresh Fitness St. Hanshaugen 0.3 km
Treningssenter Gym Ila 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Ila skole (1-7 kl.) 0.5 km
Sagene skole (1-10 kl.) 0.8 km
Grünerløkka skole (1-7 kl.) 0.9 km
St. Sunniva skole (1-10 kl.) 1.1 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Foss videregående skole 0.6 km
Oslo katedralskole 0.9 km

Barnehager

Waldemars barnehage (0-6 år) 0.3 km
Akersbakken barnehage (1-5 år) 0.4 km
Lykketrollet familiebhg - Sagveien 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Kiellands Hus 0.2 km
Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 0.3 km
Postkontor Coop Mega Alexander Kiellandsplass 0.2 km
Postkontor Rema 1000 Ila 0.3 km
Apotek Apotek Kiellands Hus 0.2 km
Apotek Apotek 1 St. Hanshaugen Senter 0.3 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 0.2 km
Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol 1 km
Dagligvare Coop Mega Alexander Killelandsplass 0.2 km
Dagligvare Rema 1000 Darresgate 0.2 km
Kiosk/video Narvesen Kiellands Hus 0.2 km
Kiosk/video Deli De Luca A. Kiellandsplass 0.2 km
Bensin Circle K Kiellands plass 0.2 km
Bensin Uno-X Grünerløkka 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50 %
Andel kvinner 50 %
Gj.snittalder menn 34 år
Gj.snittalder kvinner 31,8 år
Husholdninger med barn 9,8 %
Husholdninger uten barn 90,2 %
Gj.snitt byggeår 1972
Gj.snitt tomtestørrelse 128
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Gamle Aker Rode 4 1135 887

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 37.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?