Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 690 000,- for kr 2 690 000,-

Velkommen til visning i Bjørn Stallares vei 27

Entré

Entré

Stue

Stue

Stue

Nyslipte originale tregulv

Stue

Stilrent kjøkken

Stue/kjøkken

Heltre benkeplate

Plass til spisebord

Soverom

Soverom

Nymalte vegger i delikate farger

Badet ble rehabilitert i 2012

Bad

Fjordutsikt fra balkongen

Utsikt

Utsikt

Utsikt

Fasade

Fasade

Kulturhuset Soria Moria og spisested/bar "Hva Skjer"

Populære spisestedet Grisen på Torshov

Torshovdalen

Godt utvalg treningssentre i nærområdet

Kort vei til T-bane

Plantegning

Sinsen

Bjørn Stallares vei 27

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 740 000,-

Sinsen: Gjennomført 2-roms leilighet på Sinsen med ny balkong på ca 9 kvm og fjordutsikt.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 740 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 238,-
Fellesgjeld:
Kr 223 463,-
AREAL (P-ROM / BRA)
31 / 33 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Bjørn Stallares vei ligger sentralt plassert på Sinsen i et rolig boligområde med god tilknytning til kollektiv transport. Bygget ligger på en høyde med utsikt over "hele" byen.

Sinsen/Carl Berner har et godt utvalg servicetilbud for hverdagen med dagligvarebutikker, treningssentre, vinmonopol og serveringssteder i nærområdet. En liten gåtur unna finner man Grünerløkka med en bredt utvalg spisesteder, barer, utesteder og kulturtilbud. Få minutter unna leiligheten ligger Torshovdalen. Her er det fine muligheter for både avslapning, tur og trening. Nederst i parken ligger også Tufteparken.

Fra leiligheten har man 5 minutters gangen til buss, trikk og T-bane. Trikk nr. 17 tar deg fra Sinsenterrassen til Jernbanetorget på 13 minutter. Med T-banen kommer man seg til Handelshøyskolen BI på 3 minutter og til Blindern/Universitetet på 9 minutter.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Trikk nr. 17 stopper ved Sinsenterrassen. Herfra er det ca 5 minutter å gå til leiligheten. Nærmste T-banestasjon er Sinsen T. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 740 000,-

Fellesgjeld

Kr 223 463,-

Totalpris

Kr 2 963 463,-

Felleskostnader

Kr 3 238,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

5

Byggeår

1935

Soverom

1

Primærrom

31m2

Bruksareal

33m2

Tomt

3138m2

KR-kode

5317117

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bjørn Stallares vei 27, 0574 Oslo

Gnr. 83, bnr. 145 i Oslo kommune.

Leil.nr. 603, andelsnr. 51,

Borettslaget Bjørn Stallaresvei 21-29, org.nr. 947 790 404

Tomten

Eiet tomt på 3.138,6 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Borettslaget leier ut parkeringsplasser etter venteliste for kr 400,- per måned. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er kommunale ladestasjoner for el-bil i Båhusveien, få minutters gange fra leiligheten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 38 kvm

Totalt bruksareal: 33 kvm

Totalt primærrom: 31 kvm

Primærrom:

Entré, bad/wc, kjøkken/stue, soverom: 31 kvm

Sekundærrom:

Intern bod: 2 kvm

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.01.2018 utført av Håkon Hosle i Takstpartner. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med bærende kontruksjoner og skillende dekker i betong. Grunnmur i murkonstruksjoner antatt fundamentert på faste eller komprimerte masser.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Påkostet og moderne 2-roms leiligheten med ny balkong og fjordutsikt. Leiligheten ble overflateoppusset i desember 2017 med slipte tregulv og helsparklede, nymalte vegger i tidsriktige farger.

Entré:

Entré med plass for sko og yttertøy, fra entréen er det inngang og bad og stue/kjøkken.

Stue/kjøkken:

Tidløst kjøkken med hvite, slette fronter, hentre benkeplate og integrerte hvitevarer. Rommet er nymalt i delikate farger. Videre i stuen er det plass til sofagruppe og stuebord. Stuen har nye 3-lags vinduer og utgang til balkong.

Soverom:

Soverommet har plass til dobbeltseng og garderobeskap. Veggene er malt i mosegrønn. Stort soveromsvindu med utsikt over "hele byen". Vinduet er antatt skiftet i 2006.

Bad:

Godt utnyttet bad med toalett, dusjhjørne, servant og opplegg for vaskemaskin. Badet ble pusset opp i regi av borettslaget i 2012 og fremstår som godt vedlikehold.

Balkong:

Blokken har helt nye balkonger oppført i desember 2017. Balkongen er på ca 9 kvm (6x1,5 meter) med fjordutsikt.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med vannbårne radiatorer tilknyttet fjernvarme. Varmekabler i gulv på bad.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.03.1939. I tillegg foreligger det ferdigattest på rehabilitering av bad datert 03.01.2013. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Etter at ferdigattest ble gitt har kjøkken blitt flyttet ut i stuen for å etablere soverom. Balkonger er under ferdigstilling i januar 2018, og det har per tid ikke blitt gitt ferdigattest på disse.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 9417, tinglyst 21.02.1996, type heftelse: Fellesobligasjon for borettsinnskudd.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst én servitutt på borettslagets eiendom. Denne innebærer bestemmelser om tilgang på og vedlikehold av ledninger på borettslagets eiendom. Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Bjørn Stallaresvei 21-29.

Borettslaget består av 69 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS,

tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Gratis fellesvaskeri i kjelleren.

Det er iht. husordensreglene tillatt å ha hund eller katt etter søknad til styret.

Foretatt påkostninger de senere år:

2015: Omtekking av yttertak

2012: Bad og søylrør rehabilitering

2006: Vindusrehabilitering

Planlagte påkostninger:

Det bygget balkonger på blokken som ferdigstilles i januar 2018. Det har også blitt gjort oppussing av fasaden. I forbindelse med dette har det i stuen blitt satt inn balkongdør og byttet vinduer.

Det har i tillegg vært planer om å pusse opp trappegangen. Dette ble satt på vent til fordel for fasadeoppussing og balkongbygging.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder. Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 22.11.2017 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.07.1977. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.238,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring, varmtvann, kabel-tv (Riks-TV), fibernett (150/150 mbit), renter og avdrag, felles forsikringer, kommunale avgifter, honorarer, mm.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018 med 10 % for å nedbetale lån forbundet med fasaderehabilitering (lånenr. OBOS03-98207647179) i tillegg til å ha en viss sikkerhetmargin for å bygge kapital.

Det gjenstår én utbetaling på balkonglån (lånenr. OBOS05-98207647365). Beregnet ut fra planlagt totalt låneopptak vil denne utbetalingen vil gi en økning i fellesutgiftene på ca kr 650,-. Totale fellesutgifter vil da bli kr 3.888,-. (Dette forutsetter at borettslaget holder seg til det låneopptaket som var beregnet ved ekstraordinær generalforsamling i 2016).

Felleskostnadene fordeles slik:

Renter og avdrag: kr 485,-

Felleskostnader: kr 1.376,-

Ytre Vedlikehold: kr 439,-

Kabel-tv: kr 398,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 1.500,-pr. år. Boligen er tilknyttet Riks-TV som leverandør av kabel-tv og Lynet internett som leverandør av fiber. Dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.965.022,-. Av dette beløpet utgjør kr 223.463,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Sinsen Rode 5
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sæveruds plass 0.7 km
Sinsenkrysset 0.8 km
Carl Berners plass 0.9 km
Torshovteatret 1.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.1 km
Sentralstasjon Oslo S 3.8 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.3 km
T-bane stasjon Sinsen T-banestasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass Sinsenterrassen 0.3 km
Bussholdeplass Rosenhoff 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Torshovparken balløkke 1 km
Idrettsanlegg Muselunden balløkke 1.3 km
Treningssenter Bare Trening Sinsen 0.5 km
Treningssenter Elixia Carl Berner 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Nordpolen skole (1-10 kl.) 1.2 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 1.2 km
Sinsen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Sagene skole (1-10 kl.) 1.5 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.2 km
Foss videregående skole 1.8 km
Kuben videregående skole 3.7 km

Barnehager

Dynekilen barnehage (0-6 år) 0.5 km
Rosenhoff barnehage (1-6 år) 0.7 km
Askeladden barnehage (1 1/2-5 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 1.3 km
Kjøpesenter Hasle Torg 1.6 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1 km
Postkontor Meny Løren 1.5 km
Apotek Boots apotek Carl Berner 0.8 km
Apotek Vitusapotek Sinsen 0.8 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1.3 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.6 km
Dagligvare Kiwi Rosenhoff 0.2 km
Dagligvare Bunnpris Sinsen 0.3 km
Kiosk/video Narvesen Chr. Michelsensgate 0.9 km
Kiosk/video 7-Eleven Christian Michelsensgate 1 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 0.3 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 0.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,8 %
Andel kvinner 47,2 %
Gj.snittalder menn 36 %
Gj.snittalder kvinner 34,8 %
Husholdninger med barn 9,8 %
Husholdninger uten barn 90,2 %
Gj.snitt byggeår 1982
Gj.snitt tomtestørrelse 387
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Sinsen Rode 5 827 610

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kjetil Kraabøl
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?