Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 900 000,- for kr 4 900 000,-

Velkommen til Blomsterstykket 17 i Vollen

Leilligheten har en stor terrasse med fine solforhold

 

 

Idyllisk beliggenhet i vakre Vollen

Inngangsparti - Svalgang til leiligheten med heis opp fra garasjeanlegg

 

Velkommen inn!

Romslig entré/gang

Gangen

Stuen er stor og luftig

Koselig peisovn som varmer godt på kalde vinterkvelder

 

Kontrastvegg med kalkmaling

 

Åpen kjøkkenløsning mot stuen

God plass til stort spisebord

Påkostet kjøkken med lekre fliser over kjøkkenbenk

Integrerte hvitevarer

Lyst og pent kjøkken fra Sigdal

Spisestuen

 

Badet

 

 

Soverom 1

 

 

Soverom 2

Wc

Uteplassen

 

 

 

Fasaden

Inngangspartiet/ svalgangen

Uteområdet med innkjøring til garasjen

Planløsningen

Populære Bakeri Kafè "Oscar" i Vollen sentrum

Gå på skattejakt i flere små og store butikker i Vollen

Vollen marina med yrende båtliv

VOLLEN SENTRUM

Blomsterstykket 17

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 990 000,-

VOLLEN SENTRUM: STOR OG LEKKER 3-ROMS PÅ 90 KVM M/SENTRAL BELIGGENHET NÆR FJORDEN - Stor terrasse * Heis * Garasje

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 990 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 934,-
Fellesgjeld:
Kr 16 435,-
AREAL (P-ROM / BRA)
85 / 90 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en flott beliggenhet i Blomsterstykket 17 med kort gangavstand til Vollen sentrum. Her er det restauranter, konditori, kafe, galleri, legekontor, helsestasjon og matvareforretning.

Kort vei til Vollen marina med ett yrende båtliv om sommeren, hvor man kan gå og nyte ett godt måltid eller ett kaldt glass med drikke. Her legger MS Tryg til bryggen med ferske reker og fisk et par dager i uken. Vollen med Oslofjorden som nabo byr på en rekke fine badestrender. Vollen stranden med gangavstand fra boligen. Sjøstrand er en kjent strand i området. Her er det kiosk hvor man kan kjøpe is, pølser, snaks og drikke sommerstid. Sjøstrand byr på stupetårn med 2m og badebrygge. I nyere tid har Asker kommune lagt ut vanntrampoline som blir aktivt brukt av de mindre. Til Sjøstrand bruker man 5 min med bil, det er også mulighet for å gå Kystkulturstien som går som en rød tråd gjennom store deler av strandområdet forbi Vollen. Dette er en nydelig tur der man har mulighet til å følge stier langs med vannet hele veien til Slemmestad.

Vollen Montessoriskole og -barnehage ligger i nærheten. Kort gangvei til Arnestad barneskole og Vollen Ungdomsskole. Her finner man også et godt miljø for de som driver med idrett. Med ball binge, to store gressmatter, en kunstgressbane med nytt kunstgress sommeren 2015. Kunstgressbanen holdes åpen året rundt. Det er i tillegg til fotballbaner også mange lekestativer i tilknytning barneskolen. Sommeren 2015 ble det satt opp tuftepark (utetreningspark) der barn og voksene har mulighet til å stoppe innom etter en evt. løpetur og ta en treningsøkt med kroppsvekt.

God offentlig kommunikasjon. Hurtigbåten fra Vollen bruker ca. 30 minutter inn til Aker Brygge og er en behagelig måte å reise til Oslo. Eventuelt er både buss/ekspressbuss som går hvert 15 min og toget lett tilgjengelig. Det er mulighet for pendlerparkering ved Asker stasjon for dem som ønsker og ta tog.

Se også www.vollenvel.no for informasjon om butikker, rutetider for kollektivtrafikk og andre aktiviteter i nærområdet. Fra Vollen er det kun 10 minutter med bil til Asker sentrum som tilbyr et rikt utvalg av forretninger, servicetilbud, kino, kulturhus, spisesteder og offentlig kommunikasjon som buss, tog og flytog.

Barnehager og skoler

Barnehager:

- Vollen Montessori barnehage

- Nilsemarka barnehage

- Nansentunet musikkbarnehage

- Bjerkås barnehage

- Vollen kystkulturbarnehager

Skoler:

- Arnestad barneskole

- Vollen ungdomsskole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Kjør E18 ut av Oslo. Ta av ved Holmen og følg Slemmestadveien langs Oslofjorden ut til Vollen. Ta til høyre opp Strandengveien (rett før bussholdeplassen - Skjæret). Ta så til høyre inn Blomsterstykket og du er fremme. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 990 000,-

Fellesgjeld

Kr 16 435,-

Totalpris

Kr 5 006 435,-

Felleskostnader

Kr 2 934,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

1

Byggeår

2013

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

85m2

Bruksareal

90m2

Tomt

24m2

KR-kode

1517198

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Blomsterstykket 17, 1390 Vollen

Gnr. 64, bnr. 148, snr. 2, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Leiligheten har eksklusiv bruksrett til 24,4 kvm av tomten iht. seksjoneringsbegjæring.

Parkering

Parkering for 1 bil i felles garasjeanlegg under leilighetene.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 96 kvm

Totalt bruksareal: 90 kvm

Totalt primærrom: 85 kvm

Primærrom:

1. etasje 85 kvm: Entré/gang, 2 soverom, bad/vaskerom, kjøkken, stue, wc.

Sekundærrom:

1. etasje 5 kvm: Bod/teknisk rom.

I tillegg er det parkering for 1 bil og 1 bod i fellesanlegg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.12.2017 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Lekker 3-roms leilighet i sameie med 12 boliger hvor bygget ble ferdigstilt i 2013. FDV-dokumentasjon er forevist. Boligen har i hovedsak bra utførelse og er pent brukt. Dog er det mindre avvik på wc og bad. Leiligheten inngir et generelt bra inntrykk.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur og bærende konstruksjoner i betong. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Ytterdører med karmer og dørblad i tre med isolerglass. Innvendige dører med slette dørblad i trekarmer. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Yttertekking av betongstein. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Utgang til terrasse i trekonstruksjon fra stue. Støpt gulv i leiligheten.

Bunnledninger for sanitærinstallasjoner:

- Utvendig avløp antatt i plast.

- Vannrør antatt i plast.

Ledningsnett for sanitærinstallasjoner:

- Innvendig avløp i plast.

- Vannrør i plast (rør i rør).

- Stoppekran i bod/teknisk rom.

Luftbehandling:

- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

- Aggregat plassert i bod/teknisk rom.

Lys:

- Downlights i bad/vaskerom.

Elektriske anlegg:

- 400-volts anlegg. 40 amp. hovedsikringer - 11 kurser.

- Sikringsskap med automatsikringer.

- Sikringsskap plassert i bod/teknisk rom.

- Kursoversikt samsvarer med utstyr i sikringsskap.

- El-anlegget ble kontrollert og godkjent i desember 2013.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Blomsterstykket 17 - En stor og lekker 3-roms selveierleilighet beliggende sentralt i vakre Vollen. Her bor du i en moderne og tidsriktig leilighet fra 2013 med umiddelbar nærhet til fjorden. Du får også en meget stor uteplass, lekkert kjøkken fra Sigdal med åpen løsning, 2 store soverom, lekkert bad, heis og garasje. Leiligheten har en gjennomgående god standard og praktisk planløsning. Det er lagt vekt på en stilren og moderne utførelse i leiligheten, med tidsriktig farger og materialvalg.

***

Leiligheten ligger i høy og skjermet 1. etasje i blokken. Den har enkel adkomst med heis opp fra fellesinngang og garasjeanlegg. Det er en svalgang som går på utsiden av leilighetene med plass til noen enkle utemøbler. Her har du også morgensolen. Inn døren er det en romslig entré. Videre inn i leiligheten ligger det 2 soverom på hver sin side av gangen. Begge rommene er store med god plass til garderobeløsning.

Videre inn i gangen ligger badet på den ene siden, og wc samt teknisk rom på den andre siden.

Badet er lekkert med tidsriktige fliser på vegger og gulv. Det er fall til sluk og materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk. Det er lokalt fall til sluk, men det er ikke tilstrekkelig fall iht. forskrift. Badet inneholder dusjhjørne med dusj på vegg, vegghengt toalett, servant i møbel og opplegg for vaskemaskin. Det er drenering av hulrom for skjult toalettsisterne. Ventil i himling. Tilluft via spalte ved dørterskel.

Praktisk wc med vegghengt toalett og servant. Drenasje for innkasset toalettsisterne er feilaktig ført til rom uten sluk - TG 2. Dette følges opp av styret i sameiet, da det gjelder alle 12 leiligheter i bygget. Bod/teknisk rom på 5 kvm som inneholder 200 liter varmtvannsbereder og sikringsskap.

Helt innerst i leiligheten ligger stuen og kjøkkenet. Stuen er lys og åpen med store vindusflater og god takhøyde. Rommet er malt i tiltalende farger og det er god plass til salong/sittegruppe samt spisebord. Koselig og varm peisovn med moderne utførelse er praktisk plassert sentralt rommet.

Kjøkkenet har en åpen og sosial løsning mot stuen. Kjøkkenet er normalt utstyrt og har innredning fra Sigdal med lyse, profilerte fronter. Laminat benkeplate. Fliser over kjøkkenbenk. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Integrert ovn, koketopp og oppvaskmaskin. Ventilator med utblåsning. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Det er utgang til dels overbygget terrasse på ca. 37 kvm fra stuen. Her har du gode solforhold sommerstid. Selger informerer at det er ettermiddagssol på terrassesiden fra ca. kl. 13 til solen går ned bak åsen rundt kl. 19:30. Morgensol på fremsiden ved inngangspartiet.

***

Vegger - Malte flater. Fliser over kjøkkenbenk.

Gulv - Parkett og fliser. Vinyl i bod/teknisk rom.

Himling - Malte flater.

Oppvarming

Ildsted: 1-løps stålpipe med 1 peisovn i stuen.

Elektrisk: Elektrisk gulvvarme i bad, wc og entré. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Ovnene er fjernet i stuen og i begge soverommene. Disse ligger lagret i sportsboden, og medfølger leiligheten.

Luftbehandling: Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Aggregat plassert i bod/teknisk rom. Filter er skiftet årlig iht. eiere.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 17.09.2013. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 492338, tinglyst: 02.07.2010: Bruksrett - Naboer har bruksrett til vei. Bruksretten omfatter bruk frem til atkomst på gnr. 64, bnr. 121. Denne bruksretten gjelder for hele sameiet og påvirker ikke leiligheten.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31, 1. ledd. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Blomsterstykket II Boligsameie, med sameiebrøk 89/1248.

Sameiet består av 13 seksjoner, fordelt på 12 boligseksjoner og 1 næringsseksjon.

Forretningsfører er HBRI AS, tlf. 22 86 75 16

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatte påkostninger:

- Bygningsmassen ble malt i 2017. Det ble i den forbindelse tatt opp lån i OBOS Bank på ca. 250.000,- til vedlikeholdet. Det omfattet ikke beising av terrasser og terrasseskiller.

Planlagte vesentlige påkostninger:

- Ingen informasjon p.t. som er mottatt av megler.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

REGULERINGSPLAN:

Id: 157Q

Navn: Vesleheimen GNR.64, BNR.18 og 23.

Plantype: Eldre reguleringsplan

Status: Endelig vedtatt arealplan

Ikrafttredelse: 30.08.2005

Bestemmelser: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0220/157Q/Dokumenter/157Q_bestemmelser.pdf

Delarealer:

Delareal: 2.065 m2

Formål: Konsentrert småhusbebyggelse

Feltnavn: B4

Fremtidige planer:

- Det ligger en tomt i forkant av leiligheten på gbnr. 64/165 (G. M. Brydes vei 10) som er regulert til frittliggende småhusbebyggelse(se vedlagt reguleringskart i salgsoppgaven). Det må påregnes bygging av bolig på denne tomten i fremtiden. Det er uklart når dette vil skje og hvor boligen vil bli plassert. Sameiet har mottatt varsel om oppmålingsforretning fra G. M. Brydes vei 10 i september 2017.

KOMMUNEPLAN:

Id: 2018001

Navn: Kommuneplan Asker 2018-2030

Plantype: Kommuneplanens arealdel

Status: Endelig vedtatt arealplan

Ikrafttredelse: 14.11.2017

Bestemmelser: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0220/2018001/Dokumenter/2018001_Bestemmelser.pdf

Delarealer:

Delareal: 177 m2

KPHensynsonenavn: H540_2

Delareal: 2.065 m2

Arealbruk: Boligbebyggelse,Nåværende

Boligområde:

Ekstra informasjon: http://webhotel2.gisline.no/gislinefaktaark/0220/Bestemmelser_boligkart/Boligkart_kategorier.pdf

Type: A

Beskrivelse: Boligområder med spesielle kvaliteter

Utsnitt av planer med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Følgende medfølger ikke:

- Taklamper i stue/kjøkken

- Frittstående kjøleskap

Div. info om terrassen:

- Som følge av malearbeidene på bygningsmassen som ble utført sommer 2017, ble det anbefalt å vente med beising av terrassen til etter at malearbeidene var utført. Selger fikk derfor ikke beiset terrassen før frosten kom og terrassen er derfor slitt og må påregnes spyling/beising til våren.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er per 01.01.2018 kr 2.934,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, drift og vedlikehold, gressklipping, forretningsførsel, felles bygningsforsikring, garasje, kabel-tv og bredbånd, heis, m.m.

Fordeling av fellesutgiftene:

Garasje 85,-

Felleskostnader 2.541,-

TV/Bredbånd 308,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,- pr. år. / 10.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Selger betaler p.t. kr 99,- pr måned i leie for dekoder med opptaksmulighet, denne kan overføres til ny eier.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.120.999,-. Av dette beløpet utgjør kr 16.435,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 6.500,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets

Steder i nærheten

Venneslund 0.6 km
Vollen brygge 1.1 km
Blakstad brygge 1.6 km
Børsholmen (sjøskole) 1.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 76.6 km
Sentralstasjon Oslo S 26.6 km
Jernbanestasjon Gullhella stasjon 4.2 km
Bussholdeplass Skjæret 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Arnestad idrettsplass 1.4 km
Idrettsanlegg Bjerkås idrettsplass 2.5 km
Treningssenter Asker tr.senter - Slemmestad 3.8 km
Treningssenter Aktiv Fysioterapi og Trening 4.4 km

Steder av interesse

Skoler

Stiftelsen Vollen montessoriskole (1-7 kl.) 1.5 km
Vettre skole (1-7 kl.) 3 km
Blakstad skole (1-7 kl.) 2.6 km
Arnestad skole (1-7 kl.) 2.2 km
Sjøskolen (9-10 kl.) 1.2 km
Stordammen skole (9-10 kl.) 1.4 km
Vollen ungdomsskole (8-10 kl.) 2 km
Bleiker videregående skole 5.4 km
Asker videregående skole 5.6 km

Barnehager

Vollen Montessori barnehage (1-6 år) 1.5 km
Nilsemarka barnehage (0-5 år) 1.5 km
Nilsemarka barnehage (0-6 år) 1.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Rortunet Senter 4.3 km
Kjøpesenter Holmensenteret 7.1 km
Postkontor Bunnpris Blakstad 1.8 km
Postkontor Coop Prix Bjerkås 3.4 km
Apotek Vollen Apotek 0.8 km
Apotek Boots apotek Slemmestad 4.3 km
Vinmonopol Slemmestad Vinmonopol 4.3 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 7.1 km
Dagligvare Rema 1000 Vollen 0.9 km
Dagligvare Bunnpris Blakstad 1.8 km
Kiosk/video Narvesen Slemmestad sentrum 4.3 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 5.9 km
Bensin Shell Vettre 3.6 km
Bensin Uno-X Slemmestad 3.6 km

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,0% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.900,-

Visningshonorar: kr 2.500- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?