Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 000 000,- for kr 3 000 000,-

Velkommen til Bøgata 10 C!

Romslig stue med vinduer som slipper inn godt med naturlig dagslys

Stue

Stue

Separat kjøkken med vindu ut mot trivelig bakgård

Kjøkken

Kjøkken

Pent bad pusset opp i regi av aksjelaget i 2011

Bad

Veggmontert klosett, servant med skapinnredning og speilskap på bad

Soverom med store vindusflater

Stort og romslig soverom, delvis adskilt i to med en lettvegg

Soverom

Soverom

Her kommer du inn i en lys entré med plass til oppheng av yttertøy og sko.

Entré

Planskisse

Bakgård

Bakgård

Javelin på kampen ligger rett utenfor

Kampen park

Blomsterenga

Kampen Bistro

Kampen Park om kvelden

Kampen

Bøgata 10 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 050 000,-

Kampen: 2-roms leilighet med separat kjøkken og god planløsning | Pent bad fra 2011 | Moderniseringsbehov | Lave felleskostnader

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 050 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 937,-
Fellesgjeld:
Kr 136 530,-
AREAL (P-ROM / BRA)
51 / 51 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Idylliske Kampen er et område med en miks av sjarmerende trehusbebyggelse, klassiske bygårder og flotte grøntområdet. Her ligger småhusene tett, gatene er smale, folk er hyggelige og tar det med ro.

Her bor man godt skjermet for trafikk og støy, men allikevel i umiddelbar nærhet til de fleste service-tilbud. Kampen beskrives ofte som en idyllisk oase midt i byen. Kampen er kjent for sitt særegne, trivelige og barnevennlige miljø. Her er det godt naboskap og de som først bosetter seg her flytter sjelden mer enn noen få hundre meter. I grunnen mangler bare gamle kampentrikken, linje 7, for at inntrykket av Kardemomme by skal være fullkomment - og Thorbjørn Egner var da ganske riktig også født og oppvokst på Kampen, og plassen foran kirken er oppkalt etter ham.

Dette området har noe å by på for alle og enhver. Til et slikt landsbypreg hører naturlig nok også et sted å spise, og Kampen Bistro i Bydelshuset er vel verdt et besøk. Her kan garanteres en behagelig atmosfære og utsøkt mat. Bistroen deler hus med bydelshuset på Kampen og fremstår som hjemmekoselig blant brune bord, "loppemarkedsfunn" og stearinlys.

Kun noen minutters gange fra leiligheten finner du fredelige Kampen park. Her kan du komme deg bort fra byens kjas og mas, og nyte stillhet i frodige og pene omgivelser. Parken ligger på en høyde og er et perfekt sted for deg som ønsker å slappe av i sola, grille med venner eller ta deg en skikkelig treningsøkt. Den ble opprettet på slutten av 1800-tallet, og har siden da utviklet seg til å bli et idyllisk sted med flotte trær, variert terreng og utsikt over Oslo.

Tøyen har mye å by på og leiligheten har gangavstand til mange av disse fasilitetene. Parker og grøntområder som: Botsparken, Tøyenparken, Klosterenga, Kampen park og kanskje den mest kjente Botanisk Hage er et naturlig samlingspunkt på sommerstid med gressplener, uteservering og lekeplasser for barn.

Botanisk hage er som en grønn lunge i storbyen og også et viktig rekreasjonsområde for Oslos befolkning. Samlingene i Botanisk hage omfatter over 5 500 plantearter fra ulike deler av verden, og brukes i undervisning, formidling og forskning.

Svømmehallen på Tøyenbadet ligger bare en spasertur fra leiligheten. For den museum- og kunstinteresserte er det kort vei til Munch-museet, Naturhistorisk museum med Botanisk hage, Veksthusene, Zoologisk museum og Geologisk museum. Tøyen er også i 2014 blitt innehaver av den kjente Øyafestivalen og miniøya, som holdes i Tøyenparken og hvert år har verdenskjente musikere som opptrer.

På Tøyen, ofte kalt Oslos hipsterparadis, finner du nå også en rekke nye barer, restauranter og populære cafeer. Det er verdt å nevne Lyst Kafé og Restaurant som serverer god mat og har nydelig uteservering på varme sommerdager, samt Brutus, Golden Chimp og Human Mote.

På Grønland, som er et spennende område i utvikling, kan du spise på eksotiske restauranter, handle i bugnende grønnsaksbutikker og oppleve et yrende uteliv fra "brune" puber til supertrendy barer og kafeer, samt et yrende kunst- og kulturliv. Den nye Havnepromenaden er en flott søndagsaktivitet og strekker seg fra Sørhavna og hele veien bort til Lysaker langs vannet.

Med Kampen Skole, Kampen kunstbarnehage og flere andre barnehager like i nærheten, er området særdeles barnevennlig. Ikke mange bydeler er forunt å ha sin egen bondegård. Kampen Økologiske Barnebondegård ligger mellom Kampen skole og T-banestasjonen på Ensjø.

De landlige omgivelsene til tross, er det svært gode offentlige kommunikasjonsmuligheter. T-bane i alle retninger både fra Tøyen og fra Ensjø. Busslinje 20, som kjører Ring 2 fra Galgeberg til Skøyen. Busslinje 60 har holdeplass et par minutter unna og går til sentrum. Busslinje 37 stopper også rett i nærheten, og tar deg fra Nydalen til Helsfyr gjennom sentrum og kjører hele døgnet. Oslo S ligger kun 20 min gange fra leiligheten. Det er enkel tilgang på bysykler som er flittig brukt.

For den aktive har man et godt utvalg med Sats/Elixia treningssenter, Jordal Idrettspark, fotballbaner og Tøyenbadet med både utendørs og innendørs svømmebasseng innen gangavstand.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 050 000,-

Fellesgjeld

Kr 136 530,-

Totalpris

Kr 3 186 530,-

Felleskostnader

Kr 2 937,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

2

Byggeår

1938

Soverom

1

Primærrom

51m2

Bruksareal

51m2

Tomt

390m2

KR-kode

56.197

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bøgata 10 C, 0655 Oslo

Gnr. 231, bnr. 78 i Oslo kommune.

Aksjenummer. 745-860,

Bøgata 10 AS, org.nr. 930 672 114

Tomten

Eiet tomt på 390 kvm som tilhører aksjelaget.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 57 kvm

Totalt bruksareal: 51 kvm

Totalt primærrom: 51 kvm

Primærrom:

Entré, stue, kjøkken, bad, soverom : 51 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 boder, en på loftet og en i kjelleren.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.01.2019 utført av Rana Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong. Støpte betongdekker med antatt oppforet tregulv. Bærende konstruksjon i betong innfelt med murverk, utvendig med fasadeplater, pusset og malt fasade. Yttertak i trekonstruksjon.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder overflater, vinduer på grunn av alder, innvending dører på grunn av alder, svikt og skjevheter på gulvflater, samt kjøkkeninnredning.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

2-roms leilighet i andre etasje med god intern beliggenhet. Leiligheten består av separat kjøkken, entré, baderom, stue og soverom.

Entré

Her kommer du inn i en lys entré med plass til oppheng av yttertøy og sko.

Stue

Romslig stue med vinduer som slipper inn godt med naturlig dagslys. Overflater består av belegg og tapet.

Kjøkken

Separat kjøkken med vindu ut mot trivelig bakgård. Her er kjøkkenbenk og oppvaskkum skiftet i 2011. Lyse overflater.

Baderom

Pent bad pusset opp i regi av aksjelaget i 2011. Lyser fliser både på gulv og vegger, samt malte takflater. Dusj direkte på gulv med termostatbatteri, veggmontert klosett, servant med skapinnredning og speilskap.

Soverom

Stort og romslig soverom, delvis adskilt i to med en lettvegg. Innebygd skap i det ene hjørnet, samt et garderobeskap med plass til oppbevaring.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet av radiatorer.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca 1938.

Det foreligger et uattestert ekspedisjonsdokument fra 1935. I tillegg foreligger det ferdigattest på bad datert 02.05.2012.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser med unntak av andel fellesgjeld.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Utleie av leiligheter må godkjennes av styret og gis i utgangspunktet kun etter skriftlig søknad. Eventuell utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Leietaker må følge aksjelagets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet A/S Bøgaten 10 aksjelag.

Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.

Aksjelaget består av 16 leiligheter og 6 næringslokaler.

Forretningsfører er Eiendomsnøkkelen Forvaltning AS, tlf. 21 06 33 60.

Dyrehold kan godkjennes ved skriftlig søknad.

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.

Foretatte påkostninger de senere år: Våtromsrehabiliteing.

Planlagte påkostninger: Tilknytning til fjernvarme eller elektrisk fyr. Dette vil i følge styreleder koste et sted mellom 700.000 og 1.500.000. Dette vil øke fellesgjelden for hver andel, men det er uvisst om dette vil øke felleskostnadene på grunn av renter/refinansiering.

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan KDP-17 datert 22.04.2009.

Pågående byggesaker i nærheten:

- Tilbygg, fasadeendring og bruksendring fra garasje til boenhet i Bøgata 6 (saksnummner: 201706493)

- Tilbygg og fasadeendring i Bøgata 5 og 5 B (saksnummer: 201817458)

- Bruksendring til servering/kafé i Normannsgata 44 (saksnummer: 201716842)

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Så snart som mulig, etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er gitt.

Diverse

Regulator på Radiator i stuen har hatt en mindre lekkasje. Dette er midlertidig utbedret av selger. I følge selger er aksjelaget klar over at dette har vært et problem i flere leiligheter og er innstilit på å utbedre dette for aksjelagets regning.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Husleie er kr 2.937,- pr. mnd. og inkluderer: varme, varmtvann, nedbetaling av renter og avdrag på fellesgjeld, kommunale avgifter, forsikring og forretningsførsel.

Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter.

I løpet av andre eller tredje kvartal vil det komme en økning i felleskostnadene på ca. 300 kr.

Husleien fordeles slik:

Renteutgifter kr 503,-

Avdrag kr 506,-

Fellesutgifter kr 1.928,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.600,- pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Ved bruk av fellesvaskeri i selskapet belastes dette med et engangsbeløp per år på kr. 400,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 7.944,-

- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3.362,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.197.836,-

Av dette beløpet utgjør kr 136.530,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Kampen Rode 8
Kirkesogn Kampen

Steder i nærheten

Kampen kirke 0.1 km
Jordal Amfi 0.4 km
Munchmuseet 0.8 km
Politihuset 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 46.9 km
Sentralstasjon Oslo S 2.6 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.2 km
T-bane Ensjø T-banestasjon 0.5 km
Trikk Munkegata 1.2 km
Buss Kampen kirke 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Jordal idrettsanlegg 0.5 km
Idrettsanlegg Kampen park 0.5 km
Treningssenter SATS Kampen 0.5 km
Treningssenter Fresh Fitness Ensjø 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Kampen skole (1-7 kl.) 0.2 km
Nyskolen i Oslo (1-10 kl.) 0.6 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 0.6 km
Vålerenga skole (1-7 kl.) 1 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 0.7 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.4 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
Etterstad videregående skole 1.1 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.2 km

Barnehager

Kampen Kunstbarnehage (1-6 år) 0.1 km
Hola barnehage (1-3 år) 0.1 km
Ullensakergata barnehage (0-6 år) 0.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tøyen Torg 0.5 km
Kjøpesenter Grønland Basar 1.2 km
Postkontor / post i butikk Coop Mega Tøyen 0.6 km
Postkontor / post i butikk Coop Prix St. Halvardsgate 0.6 km
Apotek Boots apotek Tøyen 0.5 km
Apotek Apotek 1 Ensjø 0.6 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 1.2 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.7 km
Dagligvare Coop Prix Brinken 0.2 km
Dagligvare Bunnpris Kampen 0.3 km
Kiosk Shell/7-Eleven Tøyen 0.5 km
Kiosk Mix Tøyen Videosenter 0.5 km
Bensinstasjon Shell/7-Eleven Tøyen 0.5 km
Bensinstasjon Shell Etterstad 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 45 %
Andel kvinner 55 %
Gj.snittalder menn 36,2 år
Gj.snittalder kvinner 38,7 år
Husholdninger med barn 19,3 %
Husholdninger uten barn 80,7 %
Gj.snitt byggeår 1946
Gj.snitt tomtestørrelse 271
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Kampen Rode 8 696 435

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon (fastpris): kr 32.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Julie Vikheim Bjerklund
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?