Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 675 000,- for kr 3 675 000,-

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Balkong

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Bad/wc

Entre

Entre

Entre

Fasade

Plantegning

Østmarka

Nøkkelvann

Østensjøvannet

Bølersenter

Bøler skole

Rustadsaga

Bøler - Rålekker 3-r med nytt kjøkken, nytt bad og solrik balkong. Attraktivt og barnevennlig område. Bør sees!

Bølerlia 63

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 580 000,-

Bøler - Rålekker 3-r med nytt kjøkken, nytt bad og solrik balkong. Attraktivt og barnevennlig område. Bør sees!: Bøler - Rålekker 3-r med nytt kjøkken, nytt bad og solrik balkong. Attraktivt og barnevennlig område. Bør sees!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 580 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 060,-
Fellesgjeld:
Kr 106 044,-
AREAL (P-ROM / BRA)
69 / 69 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Solrik og barnevennlig beliggenhet i naturskjønne omgivelser i et populært og veletablert boligområde på Bøler. Meget hyggelig intern beliggenhet i borettslaget. Balkongen vender ut mot fellesområde. Leiligheten ligger to minutters gange fra Kiwi ved Nøklevann skole.

Borettslagets tomt er pent opparbeidet med store grøntarealer, sittegrupper og lekeplasser. Tomten ligger rett i nærhet til Østmarka med idrettsanlegg og flotte rekreasjonsmuligheter; Lysløypenett og sykkelstier, supre bade- og fiskeplasser ved Nøklevann og videre innover i marka, og fantastisk terreng med gode turmuligheter sommer som vinter. En av de trivelige sportsstuene Rustadsaga, Skullerudstua eller Mariholtet kan kanskje friste som mål for søndagsturen?

Ca 5 minutters gange til Bøler Senter med

dagligvarebutikk COOP mega, godt utvalg av forretninger og servicetilbud, inkludert bl.a. lege, tannlege, fysioterapi, bibliotek, Bøler bad (med varmt vann og babysvømming) og bydelskontorer. Det ble også nylig etablert nytt vinmonopol. For større utvalg av butikker finnes det flere kjøpesentre i nærheten, som Bryn, Lambertseter, Tveita, Alna og Manglerud. Det er ca. 10 minutter med bil til Oslo sentrum med alt hva et rikt byliv kan tilby.

Det finnes også et mangfold av fritidsaktiviteter i nærheten som bl.a. Haraløkka idrettsanlegg, Bøler idrettshall, Abildsø og Rustad med kunstgressbaner og skiforening, Oppsal Arena med mange lag og foreninger, samt Bøler bad med ekstra oppvarmet vann. Nærmeste treningssenter er Sats på Hellerud, Oppsal Arena, Elixia på Ryen og Icon på Manglerud. Bøler har også egen filial av Deichmanske bibliotek. Bibliotekets særegne bygg er for øvrig tegnet av arkitekt Sverre Fehn.

Les mer om kultur, fritid og nærmiljø på Bydel Østensjø.

www.bydel-ostensjo.oslo.kommune.no

God tilgang til offentlig kommunikasjonen med T-bane (ca 18 min. reisetid til sentrum) og bussholdeplasser rett ved Bøler Senter.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Adkomst fra internvei inn fra Bølerlia. Ved kollektivtransport ta t-bane til Bøler. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 580 000,-

Fellesgjeld

Kr 106 044,-

Totalpris

Kr 3 686 044,-

Felleskostnader

Kr 4 060,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1956

Soverom

2

Primærrom

69m2

Bruksareal

69m2

Tomt

37588m2

KR-kode

5618103

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bølerlia 63, 0691 Oslo

Gnr. 163, bnr. 15 i Oslo kommune.

Andelsnr. 214,

Kollen borettslag , org.nr. 950 635 746

Tomten

Pent opparbeidet eiet tomt på 37 588 m². Tomten består av asfalterte internveier med omkringliggende

gressplen, beplanting, trær, lekeapparater m.m.

Parkering

Parkeringsplasser etter venteliste. Kollen borettslag disponerer i dag i alt ca. 104 bilplasser. 16 stk. ligger i garasjer på borettslagets indre område, og eies og drives av et eget garasjelag. De øvrige 88 plassene bestyres iht. generalforsamlingsvedtak av parkeringsutvalget/styret. Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 76 kvm

Totalt bruksareal: 69 kvm

Totalt primærrom: 69 kvm

Primærrom:

Entré, kjøkken, stue, bad og 2 soverom: 69 kvm

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod og en loftsbod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.09.2018 utført av Rett-Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong. Antatt fundamentert til fast grunn. Grunnmur i betong/murkonstruksjoner. Bærende konstruksjoner i betong, utvendig fasader belagt med teglstein og malt trekledning.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Bølerlia 63! Lekker 3-roms med solrik balkong. Her kan du flytte rett inn. Standarden er som følger:

Entré med skyvedørsgarderobe med god plass til oppheng av yttertøy. Laminat på gulv, malte vegger og malt himling med LED-downlights.

Åpen og lys stue med plass til sofagruppe med tilhørende bord og spisebord, eller andre møbler etter eget ønske. Utgang til solrik balkong. På balkongen er det plass til utemøbler og grill. Laminat på gulv, malte vegger og malt himling med LED-downlights.

Lekkert kjøkken med hvite fronter. Godt med skap og benkeplass. Integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap. Laminat på gulv, malte vegger og malt himling med LED-downlights.

Delikat baderom med opplegg for vaskemaskin. Dusjhjørne med glassdør. Vegghengt wc. Servant med skuffer og speil over. Fliser på gulv med varmekabler, fliser på vegger og malt himling med LED-downlights.

Stort hovedsoverom med plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord.

Soverom 2 passer for eksempel utmerket som gjesterom, kontor eller barnerom. Laminat på gulv, malte vegger og malt himling med LED-downlights.

Diverse:

- Omfattende oppusset i 2018

- Meget god planløsning

- Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer

- 1 kjellerboder og 1 loftsbod

- Pent opparbeidede fellesarealer

- Barnevennlig område

- Rett ved Østmarka

Oppvarming

Sentralfyring som er inkl. i felleskostnadene

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 07.02.1959. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst to servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet vedlikehold av ledning og bestemmelse om fyrhus.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Kollen borettslag.

Borettslaget består av 265 boliger.

Forretningsfører er USBL, tlf: 22983800

Borettslaget har egen hjemmeside: http://kollenborettslag.no .

Dugnad må påregnes.

Hundehold er tillat etter at søknad om dette er innvilget av styret.

Foretatt påkostninger de senere år:

Det er gjort mindre vedlikehold og oppgradering av felles fyrhus.

Planlagte påkostninger:

Det er ikke vedtatt noen store påkostninger i borettslaget i følge styreleder. Det skal utarbeides en 10 års vedlikeholdsplan som skal legges frem på neste års generalforsamling.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Usbls medlemmer har frist til torsdag, 27.09.2018 kl 10.00 for å gjøre forkjøpsretten gjeldende.

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan datert 23.10.2017 med tilhørende reguleringsbestemmelser 69054 datert 12.10.1954.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4 060,- pr. mnd. og inkluderer: VARMTVANN, FYRING, kabel-tv/bredbånd (Get), trappevask, vaktmestertjenester, komm.avgifter, fellesforsikring, kapital kostnader, forretningsførsel og øvrige driftskostnader.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 3 038

Lånekostnader 28

Lånekostnader 548

Lånekostnader 125

Lånekostnader 66

Tilleggsytelser:

Get Bredbånd 70

Get TV 185

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.850,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.693.926,-. Av dette beløpet utgjør kr 106.044,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Østensjø
Grunnkrets Bølerlia
Kirkesogn Bøler

Steder i nærheten

Bøler kirke 0.7 km
Katisa 1.7 km
Rustadsaga/Sagstua 1.8 km
Oppsal samfunnshus 1.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.9 km
Sentralstasjon Oslo S 9.1 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 4.5 km
T-bane stasjon Bøler T-banestasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass Kastellet 4.7 km
Bussholdeplass Bølerskrenten 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bøler bad 0.4 km
Idrettsanlegg Bøler fotballanlegg 0.7 km
Treningssenter Mudo Ulsrud 1.6 km
Treningssenter Skullerud Sport Senter 2 km

Steder av interesse

Skoler

Nøklevann skole (1-7 kl.) 0.4 km
Bøler skole (1-10 kl.) 0.7 km
Østmarka skole (1-10 kl.) 1.6 km
Rustad skole (1-7 kl.) 1.9 km
Skullerud skole (8-10 kl.) 1.2 km
Ulsrud videregående skole 0.9 km
Lambertseter videregående skole 4 km

Barnehager

Nøklevann barnehage (1-5 år) 0.3 km
Bøler barnehage (1-5 år) 0.3 km
Bøler sentrum barnehage (1-5 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bøler Senter 0.4 km
Kjøpesenter Oppsal Senter 2.8 km
Postkontor Coop Mega Bøler 0.4 km
Postkontor Kiwi Bogerud Senter 1.5 km
Apotek Boots apotek Bøler 0.4 km
Vinmonopol Bøler Senter Vinmonopol 0.4 km
Dagligvare Kiwi Bølerlia 0.3 km
Dagligvare Coop Mega Bøler 0.5 km
Kiosk/video Narvesen Bøler Senter 0.6 km
Kiosk/video Rustadbua 1.5 km
Bensin Circle K Bøler 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 45,7 %
Andel kvinner 54,3 %
Gj.snittalder menn 37,7 år
Gj.snittalder kvinner 43,6 år
Husholdninger med barn 22,5 %
Husholdninger uten barn 77,5 %
Gj.snitt byggeår 1978
Gj.snitt tomtestørrelse 9922
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Bølerlia 2251 1264

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Hamdi Kaptan
Daglig leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?