Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 650 000,- for kr 5 650 000,-

Stue med gasspeis som varmer godt

Balkong med flislagt gulv og mulighet for gassgrill

Balkong-utsikt mot gårdstun og Lørenparken

Balkongen er overbygd slik at du kan sitte ute selv om det regner

Stue med ekstra vindu i gavlvegg som slipper inn mye lys

Stue med åpen kjøkkenløsning

Kjøkken med integrerte hvitevarer og spiseplass

Kjøkkeninnredning med rikelig med skap-og benkeplass

Kjøkkenet har også integrert microbølgeovn

Spiseplass ved vindu

Stuen er lys og romslig

Soverom I

Soverom I har direkte adkomst til bod

Soverom II

Soverom III

Soverom III har direkte adkomst til eget bad/wc

Bad/wc I med vegghengt toalett, badekar og dusj

Bad/wc I med overskap, speil og heldekkende servant med underskap

Dusjbad/wc/vaskerom II

Entré med skyvedørsgarderobe med speildører

3D-planskisse - Børsteveien 6 A - 3. etasje

2D-planskisse - Børsteveien 6 A - 3. etasje

Fasade

Gårdstun

Lekeplass

Lekeplass

Lørenparken

Løren Torg

Norli på Løren Torg

Baker Hansen - en smak og du er hektet

Kaffebrenneriet - for kaffe-elskere

House of Nerds for den spilleglade

Sterk Trening

Løren t-banestasjon

Kart over nabolaget

Løren - by night

Lørenplatået

Børsteveien 6 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 800 000,-

Lørenplatået: Lekker 4-roms endeleilighet med Sigdal-kjøkken, 2 bad, 11 kvm sydvestvendt balkong. Garasje. Like ved Lørenparken.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 800 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 648,-
Fellesgjeld:
Kr 3 288,-
AREAL (P-ROM / BRA)
82 / 84 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger like ved Lørenparken, sentralt på Løren. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder.

Dagligvarer handler du hos Meny, Rema 1000 eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, hudpleie, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Apotek 1, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin. Snart åpner søndagsåpen Bunnpris og i oktober blir det ny storkiosk på Løren Torg.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danseskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området. I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: karneval for de minste, Quiz-kvelder, utendørs kino i parken, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 400 m til nye Løren t-banestasjon og ca. 1 km til Økern med buss og t-bane. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/

Barnehager og skoler

Barnehager:

Kanonen bhg 0.2 km*

Espira Gartnerløkka bhg (1-6 år) 0.3 km*

Brødfabrikken FUS bhg (1-6 år) 0.4 km*

Skoler:

Løren skole (1-7 kl.) 0.6 km*

Sinsen skole (1-7 kl.) 0.5 km*

Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.6 km*

Kuben vgs 1.8 km

Valle Hovin vgs 2.4 km

Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje). Dersom ovennevnte skole-og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 800 000,-

Fellesgjeld

Kr 3 288,-

Totalpris

Kr 5 803 288,-

Felleskostnader

Kr 4 648,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

2008

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

82m2

Bruksareal

84m2

Tomt

9083m2

KR-kode

5418162

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Børsteveien 6 A, snr. 18, 0585 Oslo

Gnr. 124, bnr. 210, snr. 18 i Oslo.

Tomten

Eiet tomt på 9.082 kvm. Tomten er parkmessig opparbeidet med plener kantet med granitt, elvegrus, store bed, sandkasse, benker, bord og skulpturer. Asfalterte gang- og kjørevei.

Leiligheten ligger i et bilfritt område med store grøntarealer og flere lekeplasser. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass (nr. P-69)(tinglyst som bruksrett på boligen) i felles lukket og oppvarmet garasjeanlegg. Adkomst via heis direkte fra garasjeanlegget til alle byggets plan. Det er også gjesteparkeringsplasser i garasjeanlegget (avgift), og ellers gode parkeringsmuligheter ved gateparkering regulert etter gjeldene regler for området. Se også garasjelagets vedtekter §11 som sier at rettigheter tinglyst på garasjeanlegget ikke kan overdras på annen måte enn sammen med seksjonen. Det er ikke tillat å leie ut/fremleie rettigheter til garasjeplasser til andre enn medlemmer i Løren velforening.

Kontakt megler vedrørende mulighet for ladepunkt til elbil.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 91 kvm

Totalt bruksareal: 84 kvm

Primærrom: 82 kvm

Bad, entre, stue/kjøkken, bad 2, gang, 3 soverom

Sekundærrom: 2 kvm

Innvendig kott

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på 5,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.09.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong.

Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Fasaden er pusset og malt. Teglstein. Flatt tak. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. Entrédør i fabrikkmalt utførelse. Balkongdør med 3-lags isolerglass fra byggeår. Lette innerdører med formpresset overflate og bikubekjerne av papp. Vinduer med 3-lags isolerglass i treramme av gran eller furu, fra byggeår. Balkong på 10,8 kvm. Utført på betong dekke. Avrenning mot renne i balkong ytterkant. Merk at fall på gulv ikke kontrollert. Badet er et prefabrikkert modulbad produsert på fabrikk. Slike bad løftes ferdig konstruert inn i bygget hvor de kobles til vann, avløp og ventilasjon. De er utført som en vanntett betong og stål konstruksjon, med smøremembran under fliser på gulv og vegger. Sikringsskap med automatsikringer. Plassert i felles oppgang bak låsbar dør. Det er personheis i bygget.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Romslig, lys og sydvestvendt 4-roms leilighet i 3. etasje med 10,8 kvm balkong. Hele leiligheten ble malt i 2014. Fin beliggenhet i veletablert sameie på Løren. Kort vei til Løren t-banestasjon, kun 400 meter til nærmeste inngang.

Stue/kjøkken (ca. 32 kvm): Pen og lys sydvestvendt stue med utgang til balkong. Ekstra vindu i gavlvegg som slipper inn mye dagslys. "Heat&Glo"-gasspeis som varmer godt og utgang til balkong. Uttak for TV/tele/data. Innfelte LED downlights i himling.

Balkong (ca. 10,8 kvm): Solrik, sydvestvendt og overbygd uteplass med god plass til utemøbler og gassgrill. Flislagt gulv. Stikkontakt på vegg. Rekkverk i stål med stående spiler og plater. Tillatt å benytte elektrisk og gassgrill. Fint utsyn mot gårdstun og Lørenparken.

Kjøkken: Lekker Sigdal kjøkkeninnredning med lyse profilerte fronter. Heltre benkeplate med innfelt kjøkkenvask. Flislagt vegg over kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer med innfelt platetopp i benkeplate, oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn og kjøl/frys (2017). Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget.

Soverom: 3 soverom med garderobeskap/kott og vindu mot nordøst. Hovedsoverom har direkte adkomst til bad.

Bad/wc (ca. 5 kvm): Prefabrikert badekabin: Servant på vegghengt servantskap. Dusjdør i glass. Vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse. Badekar. Plassert i opprinnelig dusjsone med nedsenk i gulv og sluk. Fordelerskap i himling. Tak nedlektet og gipset i 2014. Integrerte downlights. Gulvvarme.

Dusjbad/wc (ca. 4 kvm): Prefabrikert badekabin: Servant på vegghengt servantskap. Dusjdør i glass. Vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse. Opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Integrerte downlights. Gulvvarme.

Entré: Skyvedørsgarderobe. Porttelefon med døråpner.

Lagringsplass: Garderobeskap og innvendig kott i soverom, skyvedørsgarderobe i entré samt kjellerbod.

Himlinger: Malt betong. Malte og sparklede gipsplater. Malt i 2014. Downlights på begge bad og i lyskasser i stue.

Vegger: Malte og sparklede gipsplater. Malt mur. Veggflater malt i 2014. Lyse fliser på bad.

Gulv: 3-stavs eikeparkett, eik gulvlist. Flislagte badegulv med gulvvarme.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming med radiatorer. Vannbåren varme i baderomsgulv. Bygget får levert varmtvann fra et fjernvarmeanlegg. Gasspeis i stue.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ventilasjon: Friskluftstilførsel via veggventil i stue og spalteventiler i vindu. Avtrekk badene og kjøkkenventilator er tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. Det er tilførsel av friskluft til badet via spalte under dørblad.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt i 2007. Denne følger vedlagt i salgsoppgaven.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

- Det må bekreftes at sluttdokumentasjon til Vann og avløpsetaten er innsendt.

- Sluttrapport for avfallshåndtering må innsendes til behandling.

- Ved nybygg med egen adresse må sort-hvitt husnummerskilt og eventuelt henvisningskilt monteres på godt synlig sted.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 3 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om adkomsrett til boligene, bruksrett av utearealer og regulerte fellesområder, samt rettighet til bruk av grunn til nødvendig vedlikehold av byggninger og garasjeannlegg. Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Utleie må meldes styret og forretningsfører for registrering.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Sameiet Lørenplatået, med sameiebrøk 83/16996.

Sameiet er registrert i enhetsregisteret og foretaksregisteret med organisasjonsnummer 992104104.

Sameiet består av 9 blokker med tilsammen 244 leiligheter.

Sameiet har egen nettside: www.lorenplataet.no.

Sameiet er medlem i Løren Velforening.

Forretningsfører for leilighetene og parkeringsplassene er OBOS Eiendomsforvaltning, tlf. 22865999.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt, men ikke dyr som er til ulempe for andre beboere.

Vaktmesteravtale med Bygårdsservice AS, tlf. 40675097.

Securitas Bomiljøvakt, tlf. 22971048.

Sameiet har vedlikeholdskontrakt og kontrakt om heisalarmer for samtlige heiser i sameiet med leverandøren OTIS AS.

Sameiets eiendommer er fullverdiforsikret i Gjensidige forsikring og har polisenummer 78918726.

Selvaag Parkering AS har inngått avtale med Q-Park for hele området til velforeningen og parkeringskjellerene.

Elbil-lader kan monteres for kr 17.990,-: EVlink Smart Wall Box 22 kWt ferdig installert og klar til bruk.

Sameiets energileverandører:

- Strøm: Innkjøpssamarbeidet LOS gjennom OBOS

- Fjernvarme: Fortum Oslo Fjernvarme

- Gass: Flogass Norge AS leverer gass til Løren Velforening

Planlagte påkostninger/vedtak fra sameiermøtet av 25.04.2018:

- Skifte til LED-lamper i fellesarealer tas fortløpende

- Vurderer å bygge om utebodene til utleie av sykkelparkering.

Tidligere utbedringer:

- Utvedig vedlikehold

- El-kontroll og termofotografering av el-anlegget

- Byttet av sirkulasjonspumpe for varmtvann

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-TV og fibernett. Viken Fiber TV­pakke med ca. 60 kanaler, PVR­opptaker og tjenesten TV Overalt – som en del av grunnpakken. Internett-hastigheten i grunnpakken er på 300/300 Mbit/s. Dette er inkludert i fellesutgiftene per måned. Tv-tuner/dekoder medfølger. Som individuell tilleggstjeneste kan du også få levert internett med 1000/1000 Mbit/s hastighet.

Vi gjør oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4083 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 26.05.2004. Løren er for øvrig ett område i utvikling og byggeaktivitet er å påregne.

Det er flere planforslag i nærheten som bl. a:

- 201307159 - Reguleringssak: Det er foreslått å rive kontorbygningene på vestsiden av Kanonhallveien, i Sinsenveien 45-49.

Her er det søkt om å føre opp 6 boligblokker på inntil 9 etasjer, med 2 barnehager og noe næring. Saken er til behandling hos Plan-og Bygningsetaten som har fremmet forslag om å endre til 7 bygninger på maks 8 etasjer og noe lavere utnyttingsgrad. Se http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?direct=Y&mode=&caseno=201307159

- 201412329 - Reguleringssak: Peter Møllers vei 8 - 14 - Bestilling av oppstartsmøte - Boliger. se

http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?mode=&caseno=201412329

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 4.648,- pr. mnd. og inkluderer: kabel-tv, fibernett, á konto energi, trappevask, felles byggningsforsikring, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Herav:

Felleskostnader kr 2.796,-

Kabel-tv/fibernett kr 399,-

A-konto energi kr 1.453,-

I tillegg faktureres kr. 750,- per kvartal for garasjeplassen.

Techem AS avregner faktisk energiforbruk per år mot innkrevd á konto beløp. Nåværende eier har et energiforbruk som tilsvarer (varmtvann, fjernvarme og gass) ca. kr 1.000,- og (strøm) kr 360,- pr mnd. Forbruket i 2017 fordelte seg på fjernvarme (5.400 kwh), varmtvann (90 m3), gass (1 m3) og strøm (4.200 kWh).

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca. kr 94,- for 2018. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-TV og fibernett. Grunnpakken er inkludert i fellesutgiftene per måned. TV-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-

- Eierskiftegebyr for garasjeplass kr 697,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.955.532,-.

Av dette beløpet utgjør kr 3.288,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Løren Vest
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sinsenkrysset 0.7 km*
Økernparken 1 km*
Aker sykehus 0.6 km*
Bjerke travbane 1.4 km*

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.4 km
Sentralstasjon Oslo S 4.7 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.6 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.4 km*
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 0.7 km*
Bussholdeplass Sinsenveien 0.1 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 0.7 km*
Idrettsanlegg Hasle/Løren idrettslag 0.8 km*
Treningssenter STERK 0.3 km*
Treningssenter Condis Treningssenter Økern 0.8 km*

Steder av interesse

Skoler

Løren skole (1-7 kl.) 0.6 km*
Sinsen skole (1-7 kl.) 0.5 km*
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.6 km*
Kuben videregående skole 1.8 km
Valle Hovin videregående skole 2.4 km

Barnehager

Kanonen barnehage 0.2 km*
Espira Gartnerløkka barnehage (1-6 år) 0.3 km*
Brødfabrikken FUS barnehage (1-6 år) 0.4 km*

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.3 km*
Kjøpesenter Hasle Torg 1 km*
Postkontor Meny Løren 0.2 km*
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.3 km*
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 1 km*
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1 km*
Vinmonopol Storo Vinmonopol 2.4 km
Dagligvare Meny Løren 0.2 km*
Dagligvare Rema 1000 Lørenveien 0.2 km*
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.2 km*
Kiosk/video Løren Frukt & Grønt 0.2 km*
Bensin Circle K Økern 1.3 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,2 %
Andel kvinner 48,8 %
Gj.snittalder menn 32,4 år
Gj.snittalder kvinner 31,2 år
Husholdninger med barn 29,4 %
Husholdninger uten barn 70,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Løren Vest 1530 788

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Kristine Mevik
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?