Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 400 000,- for kr 3 400 000,-

Lys og attraktiv 2-roms i toppetasje

Fantastiske lysforhold og utsikt

Sørvendt balkong med fantastisk utsikt

Sol fra ca. kl 10-22 sommerstid!

Utsikt

Plassbygget sittebenk med plass for oppbevaring

Inngang til soverom

Soverom med plass til dobbeltseng (sengen er 140 cm)

Detaljbilde

Stue med god plass til sofa

Kjøkken og spisebord

Utgang til balkong som er rehabilitert i 2017

Kjøkkeninnredning fra 2013 med hvite fronter og håndtak i stål.

Stort og luftig oppholdsrom

Flislagte vegger i dusjen, ellers malte flater

Nyere servantskap og speilskap

Skyvedørsgarderobe med speildører i entréen

Entre med god plass til å henge fra seg yttertøy

Kjøkken med spisegruppe

Spisebord med plass til middagsgjester

Hyggelig nabolag omkranset av parker og løvtrær

Sommerbilde

Planskisse

Bolteløkka

Bolteløkka allé 7

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 000 000,-

Bolteløkka: Luftig 2-roms toppleil. med solrik balkong i vakkert og attraktivt omr. Nydelig utsikt og flotte lysforhold!

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 574,-
AREAL (P-ROM / BRA)
30 / 30 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Attraktiv og sentral beliggenhet på Bolteløkka i et populært og veletablert nabolag omkranset av grønne parker og løvtrær. Området er ypperlig for den som vil bo rolig og usjenert, men samtidig ha gangavstand til alt av hovedstadens fasiliteter. I umiddelbar nærhet ligger Bislett og Thereses gate, som byr på blant annet Kaffebrenneriet, Godt Brød, apotek, Vinmonopolet, St. Lars og Laundromat, samt andre koselige kaféer, butikker og restauranter. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. søndagsåpen Bunnpris. Ellers er det kort vei til Coop Extra, og Coop Mega med ferskvaredisk.

Boligen ligger et steinkast fra både Stensparken og Idioten. Ca. 300 meter unna ligger St. Hanshaugen park, med flotte grøntområder, turstier, festplass og damanlegg. Parken er svært populær om sommeren, med mulighet for grilling og solbading i idylliske omgivelser med fantastisk utsikt.

Gangavstand også til Majorstuen, med nyoppussede Hegdehaugsveien/Bogstadveien med sitt store utvalg av fashionable butikker, hyggelige restauranter og barer. Til Universitet og Nasjonalteateret som er knutepunkt med tog og T-bane.

Fra leiligheten er det også gangavstand til St. Hanshaugen med spesialbutikker og restauranter som Gutta på Haugen, Kaffebrenneriet, Pascal, Smalhans, Espresso House og Java. Gangavstand også til sentrum, med alt Oslo har å by på.

God offentlig kommunikasjon, med kort vei til trikk nr 17 og 18 samt 21-, og 37-bussen, som enkelt og raskt tar deg til sentrum, Oslo S, Solli plass, Aker Brygge, Nydalen, Sagene, St. Hanshaugen, Ullevål sykehus, Blindern, Handelshøyskolen BI, Veterinærhøyskolen og Ullevål Sykehus.

Bolteløkka barneskole ligger kun 100 meter fra leiligheten, og for studenter ligger høyskolesenteret på Bislett kun 10 minutters gange fra leiligheten, retning sentrum. Gangavstand i motsatt retning ligger Tannlegehøyskolen og Veterinærhøyskolen. Ellers er det gode kollektivmuligheter til Universitetet i sentrum, Blindern og BI i Nydalen.

Den treningsglade har et stort utvalg av treningsfasiliteter; SATS/ELIXIA (Bislett), Bislet bad, Bislett stadion, FitnessXpress m.fl . Ellers kan man benytte seg av Stensparken, Idioten og parken på St.Hanshaugen med sine fine tur- og rekreasjonsmuligheter.

Barnehager og skoler

Bolteløkka barneskole i umiddelbar nærhet. Flere barnehager i området. Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Enkel adkomst fra Johannes Bruns gate. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 000 000,-

Felleskostnader

Kr 1 574,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

3

Byggeår

1965

Soverom

1

Primærrom

30m2

Bruksareal

30m2

Tomt

851m2

KR-kode

40188

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bolteløkka allè 7, 0168 Oslo

Gnr. 217, bnr. 36, snr. 19 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 851 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Fellesarealer er opparbeidet med gressplen og annen beplantning. Asfalterte gangarealer. Sykkelparkering.

Parkering

Området er del av ordningen beboerparkering. Da kan man parkere døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 3.000,- pr. år.

Garasjeanlegget Sameiet bolteløkka Alle 7 har 12 garasjeplasser tilknyttet leilighetene. Denne leiligheten har ingen garasjeplass, men det er jevnlig mulighet for å leie plass av øvrige beboere.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 35 kvm

Totalt bruksareal: 30 kvm

Totalt primærrom: 30 kvm

Primærrom: 3. etasje 30 kvm: Entré, stue/kjøkken, bad og soverom. Sørvendt balkong på 4,5 m2, med utgang fra stue/kjøkken.

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller på ca. 2 kvm. merket med nr 19 og det er tilgang til fellesvaskeri i sameiet.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.01.2018, utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur. Yttervegger av tegl. Frittbærende dekker / etasjeskiller i armert betong. Leiligheten ligger i 3. etasje i et bygg på 3 etasjer pluss underetasje og kjeller/garasje. Brann- og lyddør inngangsdør/leilighetsdør. B-30 dB35. Vinduer og terrassedør fra 2006.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder kontrollpunkter som har fått tilstandsgrad TG2 og TG3:

TG 2: Bad: Tilstandsgraden på baderomsvegg er satt på grunnlag av alder på konstruksjonen.

TG 3: Bad generelt: Baderomskonstruksjonen er en eldre konstruksjon med enkle oppgraderinger som varmekabler, fliser og innredning. Gulvet utenfor dusjsonen er tilnærmet flatt. Sluket er et eldre støpejernssluk med rustutslag og ingen tilknytning til membran. Det anbefales at det settes inn et dusjkabinett dersom badet ikke renoveres.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Attraktiv 2-roms selveier i toppetasje med fantastiske lysforhold og nydelig utsikt over Oslo by og fjorden! Leiligheten ligger flott til i byggets 3. etasje med en sørvendt balkong hvor en kan nye solen fra ca. kl 10 til ca. kl 22 sommerstid.

Innvendig fremstår boligen som lys og trivelig med tidsmessige fargevalg og fine innredningsdetaljer. Leiligheten har en fin planløsning hvor opprinnelig kjøkken er flyttet inn til stue til fordel for soverom i 2013. Dette gjør at leiligheten har en pen stue med åpen kjøkkenløsning og soverommet er delt av mot stuen med skyvedør. Videre har leiligheten entré med romslig skyvedørsgarderobe og bad med varmekabler. På badet er det montert nytt toalett og baderomsinnredning i 2017 og balkongene er rehabilitert i 2017. Det store oppholdsrommet er nymalt i 2018 (både vegger og tak).

MATERIALVALG:

Entre: Hyggelig entre/gang med god skapplass i skyvedørsgarderobe med speildører. Knagger for ekstra klesavheng. Porttelefon med fjernåpner.

Kjøkken: Moderne kjøkkeninnredning fra 2013 med hvite fronter og håndtak i stål. Plassbygget sittebenk med praktiske skuffer under for ekstra lagringsplass. Flott spiseplass foran de store vinduene mot balkongen. Integrert i innredningen er oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp og kjøl/fryseskap. Ventilator over kokeplate. Heltre benkeplate og metrofliser mellom over- og underskap. Lys under overskap. Stålkum og ett-greps blandebatteri. Kjøkkenet ble flyttet ut fra original plassering (nåværende soverom) i 2013.

Stue: Lyst oppholdsrom hvor kjøkken og stue er i åpen løsning. I stuedelen er det god plass til sofagruppe og tv møblement.

Soverom: Innbydende soverom med plass til liten dobbeltseng og nattbord. Skap for oppbevaring samt stang for klesoppheng.

Bad: Eldre baderomskonstruksjon oppgradert med varmekabler og fliser av tidligere eier. Nytt toalett i 2015 og ny servant og baderomsinnredning i 2017. Dusjhjørne med oppheng for dusjforheng. Det er fall til sluk i dusjsonen, ellers er gulvet tilnærmet flatt. Det anbefales å bruke dusjkabinett på badet dersom badet ikke skal renoveres. Det ble tatt et fuktsøk med en Protimeter MMS2, uten unormale utslag.

Balkong: Sørvendt balkong på 4,5 m2, med utgang fra stue/kjøkken. Sol på balkongen fra kl 10-22 sommerstid. Balkongen er rehabilitert høsten 2017 og vil få nytt dekke våren 2018.

Gulv: Pen 2-stavs eik parkett i alle rom. Fliser med varmekabler på bad.

Vegger: Malt strie. De fleste vegger og tak er nymalt i 2016/2017. Flislagte vegger i dusjen, ellers malte flater. Metrofliser over kjøkkenbenk.

Tak: Malte, slette flater (betongdekker). Romhøyde i stue er 2,60 meter.

Vinduer: Vinduer og balkongdør fra 2006 utført med 2-lags isolerglass.

Oppvarming

Radiatorer tilkoblet bergvarme hvor varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene. Elektriske varmekabler i baderomsgulv.

Det gjøres oppmerksom på at noen av rommene kan mangle oppvarming. Kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 1 servitutt på sameiets eiendom. Denne omhandler blant annet vedtak om Oslo kommunes vann-og kloakkreglement. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Ved utleie må sameiestyret ha skriftlig tilbakemelding om dette, med navn på leieboer. Leieboere plikter å delta i felles aktiviteter som dugnad o.l. på lik linje med sameierene. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Bolteløkka allé 7, med sameiebrøk 51/1285.

Sameiet består av 21 leiligheter.

Forretningsfører er HBRI AS, tlf. 22 86 75 16

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt såfremt det ikke ikke er til sjenanse for øvrige beboere.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017- Utbedring av balkonger.

2016- Installering av bergvarme.

Planlagte påkostninger: Balkongene i sameiet utbedres videre i 2018 og i forbindelse med dette har sameiet fått innvilget lån på kr. 200.000,-. Iht til styreleder vil kostnaden pr. balkong være på ca. kr 8000,-/9000,- og det vil være opp til hver enkelt sameier om de vil betale denne kostnaden pr. faktura eller gjennom fellesgjeld. I forbindelse med utskiftning av rekkverk på balkongene ble det oppdaget råteskader under vinduene på balkongene. Ifølge styreleder vil denne kostnaden pr. balkong være på rundt kr 20.000-25.000,- å utbedre. Denne kostnaden vil belastes ny kjøper.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2837 datert 15.01.1986. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Overtagelse

Leiligheten er ledig for overtaklese.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.574,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme, varmtvann, kabel-tv, trappevask, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsførsel, generell drift av sameiet.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.07.2017.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.500,-pr. år. / 2.500 kwh. pr. år. Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.081.494,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel St.Hanshaugen
Grunnkrets St.Hanshaugen Rode 8
Kirkesogn Fagerborg

Steder i nærheten

Sofies plass 0.6 km
Fagerborg kirke 0.6 km
Bislett Stadion 0.7 km
Knud Knudsens plass 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 49.9 km
Sentralstasjon Oslo S 3.5 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.8 km
T-bane stasjon Majorstuen T-banestasjon 1.8 km
Trikkeholdeplass Stensgata 0.3 km
Bussholdeplass Stensgata 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 0.8 km
Idrettsanlegg Sophus Bugges plass ballbinge 1 km
Treningssenter The Work Out 0.3 km
Treningssenter Fitness.xpress Bislet 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Bolteløkka skole (1-7 kl.) 0.1 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 0.8 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 0.9 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.7 km
Akademiet videregående skole Oslo 0.8 km
Kristelig gymnasium 0.8 km

Barnehager

Bolteløkka barnehage (1-5 år) 0.1 km
Rosenborg barnehage (1-5 år) 0.7 km
Melkeveien barnehage (1-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 1.1 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.4 km
Postkontor Majorstuen Bedriftssenter 0.7 km
Postkontor Coop Mega Bislett 0.8 km
Apotek Boots apotek Bislett 0.3 km
Apotek Veso apotek 0.4 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 0.3 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 1.4 km
Dagligvare Kiwi Bislett 0.3 km
Dagligvare Coop Extra Theresesgate 0.3 km
Kiosk/video Mix Scene1 Bislett 0.3 km
Kiosk/video 7-Eleven Theresesgate 0.4 km
Bensin st1 Pilestredet 0.6 km
Bensin st1 Kirkeveien/Tåsenveien 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,2 %
Andel kvinner 50,8 %
Gj.snittalder menn 34,6 %
Gj.snittalder kvinner 37,2 %
Husholdninger med barn 19,8 %
Husholdninger uten barn 80,2 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 275
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: St.Hanshaugen Rode 8 1071 643

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 35.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?