Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 250 000,- for kr 4 250 000,-

Fasade

Balkong

Entrè

Kjøkken/stue med utgang til balkong på 15 kvm

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue/kjøkken

Balkong

Balkong

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Spisestue

Spisestue

Soverom

Soverom

Soverom

Bad

Bad

Gang

Plantegning

Asker/Bondistranda: Lekker 3-roms hjørneleilighet fra 2013 med stor balkong - Heis - Garasje - God standard

Bondistranda 36

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 390 000,-

Asker/Bondistranda: Lekker 3-roms hjørneleilighet fra 2013 med stor balkong - Heis - Garasje - God standard: Asker/Bondistranda: Lekker 3-roms hjørneleilighet fra 2013 med stor balkong - Heis - Garasje - God standard

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 390 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 379,-
AREAL (P-ROM / BRA)
70 / 74 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Flott beliggende 3-roms selveierleilighet på populære og moderne Bondistranda. Bondistranda er et nyere boligområde som ligger på Bondi i Asker. Sameiets uteområde grenser mot Bondivann noe som gir rikelig med muligheter for rekreasjon, lek og sosialt samvær for beboerne. Kort vei til badeplasser, båthavn, Vardåsen skisenter, lysløype og flotte turmuligheter sommer som vinter. Det er også en tursti gjennom skogen til Blakstad og bademuligheter i sjøen og videre langs Kyststien i begge retninger. Velegnet til løpe- eller gåturer. Det er et stort fellesområde med gressplen, benker, lekeplass og badestrand, like ved leiligheten. Kort gange til Risenga idrettsanlegg med flott svømmehall, tennisbaner, innendørs ishall, utendørs skøytebane, fotballbaner, treningspark m.m.

Offentlig kommunikasjon:

Leiligheten ligger sentralt i forhold til toget med kun ca. 5 minutter å gå til Bondivann togstasjon. Fra Bondivann stasjon er reisetiden med tog til Asker ca. 3 minutter og ca. 28 minutter til Nationalteateret og Oslo S. Det er også gangavstand(100m) til gode bussforbindelser fra Røykenveien.

Under arbeid:

Det er nå satt igang arbeid med å bygge et nærsenter på andre siden av Bondistranda (gamle Foliefabrikken).

Kort vei til Asker sentrum:

Det er ca. 3 min kjøring til Asker sentrum med de fleste servicetilbud. Her er lege og tannlege, apotek, vinmonopol, bank, Asker kommune servicetorg m.m. Asker sentrum kan også tilby gode shopping muligheter både inne på Trekanten senter og ute i gågatene. Trekanten senter har hele 70 varierte butikker å velge mellom, mens ute i gågatene finner man nisjebutikkene, hvor det er mulighet for å komme over de litt mer unike gjenstandene. De siste årene har vi vært heldige og fått et bredt utvalg av restauranter og kafeer. Her er mulighetene mange for smakfulle og spennende matopplevelser fra flere verdensdeler. For de kulturinteresserte kan Asker kulturhus samt noen kafeer, tilby konserter med flere kjente artister. På Asker kulturhus er også bibliotek, kino, teatersal og galleriutstilling. Radar kafé og -scene er ungdommens arena i kulturhuset. Dette er et trygt aktivitets- og kulturtilbud til ungdom i hele Asker. Alt dette ligger samlet i hjerte av Asker.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Bondi småbarngruppe (1-3 år)

Gullhella barnehage (1-5 år)

Nedre bleiker barnehus (1-5 år)

Skoler:

Bondi barneskole

Risenga ungdomsskole

Bleiker videregående skole

Asker videregående skole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Asker: Følg Røykenveien mot Heggedal til du får Bondistranda inn til høyre i rundkjøringen. Ta inn til venstre og parker på gjesteparkeringsplassen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 390 000,-

Felleskostnader

Kr 3 379,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2013

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

70m2

Bruksareal

74m2

Tomt

3525m2

KR-kode

151886

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bondistranda 36, 1386 Asker

Gnr. 51, bnr. 189, snr. 25, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 3.525 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med felles grøntareal og asfaltert adkomst/parkeringsareal. Fellesarealet er pent opparbeidet med asfalterte internveier, felles sykkelparkering, heller, plen og beplantninger. Det er videre felles sittegrupper og lekearealer for barn. Uteområdene ved Bondivann gir i tillegg fine muligheter for rekreasjon, lek og sosialt samvær. Det er opparbeidede, trivelige fellesarealer i tilknytning til velforeningens sjarmerende badeplass. Langs vannet er det etablert gang- og sykkelvei som Asker kommune har ambisjoner om å føre videre inn til Asker sentrum.

Parkering

Parkeringsplass (nr. 25) for 1 bil i felles garasjeanlegg. Garasjeanelegg ligger i bygget ovenfor denne leiligheten. Gjesteparkering på oppmerkede plasser på fellesområde.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 82 kvm

Totalt bruksareal: 74 kvm

Totalt primærrom: 70 kvm

Bruksareal:

Leilighet 74 kvm

Primærrom:

2. etasje 70 kvm: Entrè, gang, 2 soverom, bad og stue/ Kjøkken.

Sekundærrom:

2. etasje 4 kvm: Bod

I tillegg disponerer boligen 1 bod i underetasjen ca. 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.06.2018 utført av Lasse Holm. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Delikat og romslig 3-roms med stor balkong og god planløsning. Leilighet fra 2013 som har gjennomgående god standard. Det er heis i bygget. Flytt rett inn!

Kjøkken

Delikat kjøkken med laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Integrert ovn, koketopp og oppvaskmaskin. Ventilator med utblåsning. Innredning med lyse, slette fronter. Pent brukt innredning fra byggeår. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Stue

Stor stue med åpen kjøkkenløsning. Fra stuen er det utgang til en stor balkong.

Soverom

Leiligheten har 2 romslige soverom. Det er parkett på gulv, og malte flater på vegger og himling.

Bad

Flislagt prefabrikkert baderom utstyrt med servantskap, vegghengt skap, veggmontert toalett på utenpåliggende kasse, dusjnisje med sprutsikker plate i

glass og opplegg til vaskemaskin. Rommet har mekanisk ventilering med tilluft under dør. Vannbåren varme i gulv med egen styringsenhet i vegg ved toalett.

Innvendig overflater

Gulv - Parkett.

Vegger - Malte flater.

Himling - Malte flater.

Oppvarming

Felles varmtvann via fjernvarme og vannbåren varme i alle rom. Rørskap er plassert på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.01.2016. Se bakerst i salgsoppgaven.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 498154, tinglyst 19.06.2014, type heftelse: "Bestemmelse om adkomstrett og bruksrett" - Gjelder bestemelse om garasjeplass.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Bondistranda Sameie 4, med sameiebrøk 75/4090.

Sameiet består av 44 ideelle eiendomsandeler.

Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 69

Dugnad må påberegnes.

Dyrehold til sjenanse for andre beboere er ikke tillatt. Ved lufting skal dyr holdes i bånd og ekskrementer fjernes.

Sameiet har også pliktig medlemskap i Bondistranda Huseierforening som er en fellesorganisasjon for de fem boligsameiene på Bondistranda.

Eiendommen til Huseierforeningen eies i sin helhet av de fem sameiene, bestående av 208 eierseksjoner. Huseierforeningen drifter og har ansvaret for alle fellesarealer og parkeringsplasser utvendig, samt garasjeanlegget inkludert garasjeporten og de to inngangsdørene til garasjen. Huseierforeningen fører eget budsjett og regnskap. Huseierforeningen har av Asker kommune blitt ilagt en bot på 70.000,- for overdreven hogst ved dugnad høsten 2017. Denne er vedtatt.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Utleie av seksjon kan ikke foretas uten styrets skriftlige godkjennelse, som dog ikke kan nektes uten

saklig grunn.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse i henhold til reguleringsplan 122F med tilhørende reguleringsbestemmelser, ikrafttredelse: 23.03.2010.

Eiendommen ligger i nåværende boligområde med spesielle kvaliteter, type A, i kommuneplanen.

Det foreligger planer for utbygging av Kunstnerlia som er et nytt planlagt boligfelt ved siden av Bondistranda (i rettning Asker sentrum). ABBLs plan om å legge adkomstveien til Kunstnerlia gjennom Bondistranda har vært omdiskutert og sameiet har jobbet aktivt for å unngå dette. Det foreligger 2 alternativer som blir vurdert. Enten via Bondistranda eller via Lensmannslia. Dette er p.t. ikke avklart. Det antas at dette ikke vil få særlig betydning for bruken av leiligheten, ut over økt trafikk på veien, Bondistranda. Kontakt Asker kommune for mer informasjon.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.379,- pr. mnd. og inkluderer:Varmtvann, kommunale avgifter, oppvarming, kabel-tv/bredbånd, felles husforsikring, 1 stk. oppvarmet garasjeplass, strøm til fellesområdene, vaktmestertjenester , vask innvendig felles arealer bla. gang og trapper, vedlikeholdsfond, forretningsførsel.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Fellesutgiftene fordeles slik:

Felleskostnader kr 3 129,-

1 garasje kr 250,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.336,- pr. år. / 2.431,- kwh. pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.506.622,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Bondibroen
Kirkesogn Østenstad

Steder i nærheten

Østenstad kirke 2.3 km
Eid 2.7 km
Åby 2.6 km
Rådhuset 2.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 74.7 km
Sentralstasjon Oslo S 24.6 km
Jernbanestasjon Bondivann stasjon 0.4 km
Bussholdeplass Bondibrua 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ridderkleiva ballbinge 1 km
Idrettsanlegg Asker Tennishall 1.1 km
Treningssenter Asker treningssenter/Cross Fit 1.3 km
Treningssenter Elixia Asker 2.3 km

Steder av interesse

Skoler

Bondi skole (1-7 kl.) 0.8 km
Rønningen skole (1-7 kl.) 1.1 km
Blakstad skole (1-7 kl.) 2 km
Vettre skole (1-7 kl.) 2.3 km
Risenga ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Borgen skole (8-10 kl.) 1.8 km
Bleiker videregående skole 1.4 km
Asker videregående skole 1.8 km

Barnehager

Bondi småbarngruppe (1-3 år) 1 km
Østhellinga barnehage (1-5 år) 1.1 km
Nedre bleiker barnehus (1-5 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Trekanten Asker 2.6 km
Kjøpesenter Holmensenteret 6 km
Postkontor Bunnpris Blakstad 2.8 km
Postkontor Asker Postkontor 2.7 km
Apotek Apotek 1 Asker 2.4 km
Apotek Apotek 1 Trekanten 2.6 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 2.6 km
Dagligvare Coop Extra Borgen 1 km
Dagligvare Coop Extra Morellveien 1.4 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 1.9 km
Kiosk/video Mix Stasjonshandleriet 2 km
Bensin Circle K Asker 2.4 km
Bensin Shell Vettre 2.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48 %
Andel kvinner 52 %
Gj.snittalder menn 43,5 år
Gj.snittalder kvinner 45,5 år
Husholdninger med barn 27 %
Husholdninger uten barn 73 %
Gj.snitt byggeår 1990
Gj.snitt tomtestørrelse 1108
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Bondibroen 1029 456

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris 40.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Ola Skarra Arnesen
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?