Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 150 000,- for kr 2 150 000,-

Stue

Fasade

Fellesområde

Entré

Stue

Stue

Spiseplass

Spiseplass

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Soverom

Soverom

Bad

Bad

Ny balkong fra 2018, renovert av borettslaget!

Balkong

Balkong

Utsikt

Svalgang med boder

Plantegning

Drone (før utvidelse av balkonger)

Drone

Drone

Drone

CoopExtra ligger i gangavstand

Supert aktivitetstilbud på Brånåsen!

Ypperlige turmuligheter og lysløype i Tæruddalen

Skedsmo Senter er et flott lokalsenter med godt servicetilbud!

FreshFitness

Skedsmokorset/Brånåsen - Lys 2-roms leilighet med stor sørvendt balkong med utsikt. Parkering. Sentralt!

Brånåshagen 26

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 150 000,-

Skedsmokorset/Brånåsen - Lys 2-roms leilighet med stor sørvendt balkong med utsikt. Parkering. Sentralt!: Skedsmokorset/Brånåsen - Lys 2-roms leilighet med stor sørvendt balkong med utsikt. Parkering. Sentralt!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 150 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 083,-
Fellesgjeld:
Kr 373 861,-
AREAL (P-ROM / BRA)
49 / 49 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Brånåshagen ligger i et etablert og rolig boligområde på populære Brånåsen i Skedsmo kommune. Skedsmokorset ligger ideelt til midt mellom Oslo og Gardermoen og med kort vei til E6. I tillegg kort vei til Lillestrøm, Jessheim, Strømmen og Lørenskog med et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

Skedsmokorset har et godt kollektivtilbud, og bussholdeplass er kun en kort gåtur unna. Lillestrøm er nærmeste by med de fleste fasiliteter tilgjengelig. Buss 400 stopper på Lund bussholdeplass og tar deg hele veien til Oslo bussterminal via Helsfyr. Det går også buss til Lillestrøm. Olavsgaard er et sentralt knytepunkt for videre ferdsel i alle retninger og ligger i noen få minutters avstand med kollektivt. Der er det også innfartsparkering.

For den aktive er det et bredt og variert tilbud på Skedsmokorset. Det finnes blant annet flere idrettsanlegg, tennisbaner, rikelig med fotballbaner, volleyballbane, rulleskibane, flotte turområder med utfart fra Tæruddalen som ligger i et par minutters avstand med bil, bade- og fiskevann, ridesentre, treningssenterne Avancia og Fresh Fitness og flott lysløype på vinteren m.m. Golf kan man spille på Hauger golfbane eller i Lillestrøm.

Gangavstand til daglivarebutikken Coop Extra og kort vei til Meny, Kiwi, Europris og Rema1000 på Skedsmokorset. Skedsmo Senter er under renovering/utbygging og ligger i kort avstand, kun 5 min. med bil. Her vil det snart bli rikelig med servicetilbud med blant annet matbutikk/post i butikk, apotek, vinmonopol, klesbutikker, skobutikk, interiør/møbelbutikker, kafé, frisør, helsetilbud etc.

Barnehager og skoler

Skoler:

1-7 kl. Brånås nærmiljøsenter 0.7 km

1-10 kl. Sten-Tærud skole 1.5 km

1-10 kl. Grunnskolen Oslo Kristne Senter 1.9 km

1-7 kl. Åsenhagen skole 2.9 km

Lillestrøm videregående skole 5.7 km

Skedsmo videregående skole 6 km

Barnehager:

Solhaug barnehage (1-5 år) 0.4 km

Brånåstoppen barnehage (0-6 år) 0.6 km

Skolsegglia barnehage (0-6 år) 0.9 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 150 000,-

Fellesgjeld

Kr 373 861,-

Totalpris

Kr 2 523 861,-

Felleskostnader

Kr 4 083,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

2006

Soverom

1

Primærrom

49m2

Bruksareal

49m2

Tomt

7231m2

KR-kode

591877

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Brånåshagen 26, 2019 Skedsmokorset

Gnr. 39, bnr. 422 i Skedsmo kommune.

Andelsnr. 6, Frøyatun Borettslag, org.nr. 989 587 374.

Tomten

Eiet tomt på 7.231,1 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass til leiligheten. Denne har motorvarmer. Ellers parkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Leiligheten har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget/Sameiet/Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 54 kvm

Totalt bruksareal: 49 kvm

Totalt primærrom: 49 kvm

Primærrom:

Bad, entré, stue/kjøkken og soverom: 49 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod på ca 4 kvm ved inngangspartiet og lagringsplass på loft.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.08.2018 utført av Jo Henrik Stigen.

Standard

Lys og fin leilighet i andre etasje med stor og ny balkong! Leiligheten er gjennomgående med godt naturlig lys. Det er parkett på gulv i alle oppholdsrom og lysmalte, glatte overfalter med noen mørke kontrastvegger. Lyst kjøkken med åpen løsning til stuen. Hvitevarene på kjøkkenet følger boligen. Utgang til sørvendt balkong med gode solforhold.

Flislagt bad med varmekabler og downlights i himling. Innredningen består av et underskap med servant, overskap, speil og armatur med stikk og en dusjsone. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og det er tilkoblet et vannklosett.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med enkelte panelovner, gulvvarme på badet. Boligen har pipeløp, men det er ikke montert noe varmekilde. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 21.12.2011. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Andelen overdrag fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom.

Dagboknr 564352, tinglyst 16.11.2016, type heftelse: Driftsavtale om tilgang til anlegg og vedlikehold av ledninger på borettslagets eiendom.

Dagboknr 952872, tinglyst 21.11.2007, type heftelse: Bestemmelse om veg. Det gis tilgang til bruk av vei på borettslagets eiendom, her i henhold til utbygging av nærliggende tomter til utbygging.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Frøyatun Borettslag.

Borettslaget består av 53 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt på vilkår. Utekatt er ikke lov. Se husordensregler.

Foretatt påkostninger de senere år:

2011 - 2011 Maling/beising av hus på tun A1

2015 - Etablering av søppelbrønner

Planlagte påkostninger:

2018 - Det er rehabilit/utbygd balkonger i 2.etg. Dette vil medføre en økning av felleskostnader og andel fellesgjeld.

I følge styreleder planlegges også beising av boligene neste sommer. Det er usikkert om dette finansiereres med oppsparte midler eller lån.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Ingen forkjøpsrett i borettslaget.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 22.06.1992, revidert 02.04.2003.

Nabotomten gnr. 39, bnr. 1 er i kommuneplanen avsatt og regulert til boligbebyggelse. Arealet er per i dag ubebygd. Det foreligger planer hos kommunen om å utvikle tomten med bebyggelse med boligformål. Det foreligger pr i dag ingen tegninger over hvordan området vil bli seendes ut ei heller noen tidsramme for prosjektet.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.083,- pr. mnd. og inkluderer: Grunnpakke kabel-TV og internett, betjening av fellesgjeld, drift- og vedlikeholdskostnader, bygningsforsikring, kommunale avgifter, eiendomsskatt, styre- og forretningsfører honorar og snørydding/gressklipping. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter. Dette vil medføre en økning av felleskostnadene fra 1.1.2019. Ihht. opplysning fra forretningsfører vil dette utgjøre anslagsvis ca. kr 530 pr. mnd.

Felleskostander 2.332,-

Kapitalkostnader 1.751,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.000,- pr. år./9.600,- kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett og grunnpakken er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Selger har betalt kr 89,- ekstra for internett.

Hver enkelt eier faktureres årlig for forbruk av strøm tilknyttet parkeringsplassen. Styreleder nevnte at det kan blir endringer i fakturering, at enheten faktureres oftere hvis forbruket blir høyere, ved for eksempel lading av el-bil.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.524.893,- Av dette beløpet utgjør kr 373.861,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Skedsmo
Grunnkrets Skedsmokorset 16
Kirkesogn Skedsmo

Steder i nærheten

Skedsmo Kirke 1.5 km
Korsfjellet 2 km
Kjeller bru 2.2 km
Jogstad industriområde 2.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 30.3 km
Sentralstasjon Oslo S 21.8 km
Jernbanestasjon Leirsund 6.3 km
Bussholdeplass Fjellsetveien 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg FFI-banen 3 km
Idrettsanlegg Skedsmo ishall 2.8 km
Treningssenter Fresh Fitness Skedsmokorset 3 km
Treningssenter Avancia Sport & Golf Skedsmo 3.4 km

Steder av interesse

Skoler

Brånås nærmiljøsenter (1-7 kl.) 0.7 km
Sten-Tærud skole (1-10 kl.) 1.5 km
Grunnskolen Oslo Kristne Senter (1-10 kl.) 1.9 km
Åsenhagen skole (1-7 kl.) 2.9 km
Lillestrøm videregående skole 5.7 km
Skedsmo videregående skole 6 km

Barnehager

Solhaug barnehage (1-5 år) 0.4 km
Brånåstoppen barnehage (0-6 år) 0.6 km
Skolsegglia barnehage (0-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Skedsmo senter 3.2 km
Kjøpesenter Skjetten Nærsenter 4.5 km
Postkontor Coop Extra Brånåsen 0.3 km
Postkontor Meny Skedsmokorset 3.2 km
Apotek Apotek 1 Holt Vestvollen 0.8 km
Apotek Vitusapotek Skedsmokorset 1.7 km
Vinmonopol Vinmonopolet Skedsmo senter 3.2 km
Vinmonopol Lillestrøm Vinmonopol 5.9 km
Dagligvare Coop Extra Brånåsen 0.3 km
Dagligvare Kiwi Holt Vestvollen 0.9 km
Kiosk/video Emo 3.2 km
Kiosk/video Mix Skedsmo Kiosk & Tipping 3.2 km
Bensin Smart Skedsmo 1.1 km
Bensin Circle K Skedsmokorset 1.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,2 %
Andel kvinner 49,8 %
Gj.snittalder menn 36,7 år
Gj.snittalder kvinner 43,1 år
Husholdninger med barn 34,2 %
Husholdninger uten barn 65,8 %
Gj.snitt byggeår 2000
Gj.snitt tomtestørrelse 554
Område Personer Husholdninger
Kommune: Skedsmo 53276 23859
Grunnkrets: Skedsmokorset 16 281 158

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Ingvild Sørflaten
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?