Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 500 000,- for kr 1 500 000,-

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Eirik Nguyen har gleden av å presentere Brånåslia 5

Lys og fin entré

God plass til å henge fra seg yttertøy og sko

 

 

Fra stuen er det direkte utgang til en solrik balkong

 

 

Stuen har god plass til sofagruppe med salongbord

Hvit glatt kjøkkeninnredning med opplegg for oppvaskmaskin

 

 

 

Flislagt bad med gulvvarme

Bad med bl.a. dusjhjørne og gulvstående toalett

Det er opplegg for vaskemaskin

 

Boligen innehar et fint soverom

 

God plass til garderobeløsning

Solrik balkong på ca. 9,5 kvm

Utebod i forbindelse med balkongen på ca. 1,8 kvm

 

Koselig fellesområde med sittergrupper og lekeapparater

 

 

2D

3D

Skedsmokorset

Brånåslia 5

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 560 000,-

Skedsmokorset: Attraktiv 2-roms med solrik balkong | Garasjeplass | Ingen forkjøpsrett eller dokumentavgift

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 560 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 829,-
Fellesgjeld:
Kr 1 231 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
50 / 50 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen har en fin beliggenhet i et populært og barnevennlig boligområde på Brånåsen nær Skedsmokorset. Det er gangavstand til bl.a. flere barnehager og barneskole på Brånåsen, dagligvarebutikk og bussholdeplass (bussforbindelse til Oslo og Lillestrøm via Hvam). Kort vei til Skedsmosenteret med flere forretninger og servicetilbud.

Det finnes aktive idrettslag med ishall og kunstgressbane på Skedsmo stadion, liten alpinbakke på Tuterud, ridesenter ved Skedsmo kirke, lysløype og idrettshall i Tæruddalen. Fra eiendommen er det ca. 6 km til Lillestrøm, 21 km til Oslo sentrum og 30 km til Oslo Lufthavn.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 560 000,-

Fellesgjeld

Kr 1 231 000,-

Totalpris

Kr 2 791 000,-

Felleskostnader

Kr 4 829,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

2009

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

50m2

Bruksareal

50m2

Tomt

7256m2

KR-kode

6018275

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Brånåslia 5, 2019 Skedsmokorset

Gnr. 39, bnr. 28, i Skedsmo kommune.

Leil.nr. 43, andelsnr. 43 i Brånåstunet borettslag, org.nr. 993 872 091

Tomten

Eiet tomt på 7.256 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med asfalterte internveier, uteplass belagt med belegningsstein, plenarealer, sittegrupper og annen beplantning.

Parkering

Leiligheten disponerer en garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 56 kvm

Totalt bruksareal: 50 kvm

Totalt primærrom: 50 kvm

Primærrom:

Entré, stue, kjøkken, bad, soverom.

I tillegg disponerer leiligheten 2 boder. En kjellerbod på henholdsvis ca. 6,3 kvm og en utebod i forbindelse med balkongen på ca. 1,8 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 12.09.2018 utført av Retttakst v/Kjell-Arne Hagen.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong. Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: Det ble montert ny servantinnredning i anno 2017 og i den forbindelse så er det noe gjenstående arbeider med fugemasse og en synlig elektrisk ledning (har blitt ordnet opp i pr. dags dato).

Diverse fra selgers egenerklæringsskjema: Montert ny servant og speilskap i badet ved hjelp av bekjent (2017), montert ny stikkkontakt over speilskap ved hjelp av bekjent (2018). Det har tidligere blitt observert lekkasje i felles garasjeanlegg men dette har pr. dags dato blitt ordnet opp i iht. styreleder.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Brånåslia 5!

Dette er en gjennomgående lys og attraktiv 2-roms andelsleilighet beliggende i 2. etasje. Denne leiligheten skiller seg fra mengden ved at den er lys og sjarmerende, i tillegg til at dette er en leilighet hvor man kan flytte rett inn uten at man må i gang med store oppussingsprosjekter. Leiligheten utnytter hver kvadratmeter maksimalt og romfordelingen, med store og luftige rom, gjør at du enkelt kan innrede etter eget ønske og behov. De store vindusflatene og det gjennomgående lyset gjør leiligheten spesielt solrik og fin! Dette er en perfekt leilighet for de fleste, enten alene eller i par. Her har du fordelen av å bo i et koselig boligområde med kort avstand til alt av servicetilbud, samtidig som du i nærområdet har lett tilgang til gode rekreasjonsmuligheter i marka med grønne og rolige omgivelser.

Verdt å merke seg:

- Ingen forkjøpsrett eller dokumentavgift

- Flislagt bad med opplegg for vaskemaskin

- Sikringsskap med automatsikringer

- Garasjeplass med direkte adkomst via heis

- Solrik og koselig balkong på ca. 9,5 kvm

- Trivelige fellesarealer med sittegrupper

- Flere barnehager og skoler i nærheten

- Dagligvarebutikk i umiddelbar nærhet

- Gangavstand til holdeplass for buss

- IN-ordning (mulighet for å nedbetale andel fellesgjeld)

Entré:

Et positivt førsteinntrykk dannes med en gang i det man kommer inn i leiligheten. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Stue:

Stuen er det naturlige oppholdsstedet i leiligheten og er et rom for avkobling og hygge. Her kan man nyte tilværelsen alene, eller i selskap med familie og venner. Store vindusflater sørger for godt med naturlig lys og gir hjerterommet en behagelig og god atmosfære å oppholdet seg i. Stuen er romslig og har god plass til stor sofagruppe med salongbord. Fra stuen er det direkte utgang til en solrik balkong med platting og koselig utsikt over nabolaget.

Kjøkken:

Hvit glatt kjøkkeninnredning med laminat benkeplate, ett- greps blandebatteri, nedfelt rustfri stål kum, opplegg for oppvaskmaskin, fliser mellom benkeplate og overskap, lys under overskap, ventilator over koketopp og husbrannslange plassert under kjøkkenbenken.

Bad:

Flislagt bad med finert servantinnredning med skuffeseksjon, ett- greps blandebatteri, overskap med speilfronter, speil lys, dusjhjørne med glassdører, opplegg for vaskemaskin og gulvstående toalett.

Soverom:

Boligen innehar et fint soverom med garderobeskap og god plass til bl.a. en stor dobbeltseng og nattbord.

Balkong:

Solrik balkong på ca. 9,5 kvm. Gulvet består av betongdekke belagt med trefliser og malt rekkverk. Bod i forbindelse med balkongen på ca. 1,9 kvm.

Medfølger ikke:

Komfyr og kjøleskap.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med elektriske panelovner og gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 01.07.2009.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Området skal sikres med gjerde mot tilliggende anleggsområde som vist på situasjonskartet/illustrasjonsplanen datert 31.01.2007, mottatt 30.06.2009.

Gjenstående arbeider: Noe asfalt arbeid, noe beplantning og noen lekeplasser.

Før ferdigattest kan gis må følgende være utført: Det skal foreligge uttalse/gpdkjennelse fra kommunalteknisk avdeling for VA-løsning. Støyskjermingstiltak skal være dokumentert ivaretatt i prosjektet, ref. reguleringsbestemmelse §§ 3.6 og 3.7.

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 4 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vedlikehold av vann/kloakkledninger på eiendommmen, rett og plikter for Hafslund Nett AS til å oppføre, drifte og vedlikeholde frittliggende nettstasjon. Erklæring om adkomst, bruk og kostnadsdeling som sikrer en balansert avtale å forholde seg til når det gjelder fremtidige drifts- og samarbeidsforhold.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Brånåstunet borettslag. Borettslaget består av 49 leiligheter. Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64.

Dugnad samt trappevask må påregnes. Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år: For 2018 så har borettslaget startet utbedring av balkongene med NSU entreprenør. Det blir her påført fuktsperre belegg(smøremembran) av alle balkongene i 1, 2 og 3. etasje for å stoppe vannintrenging.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslaget har ikke forkjøpsrett.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål iht. reguleringsbestemmelser for Felt B og felt C på Brånåsen datert 01.03.2006.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.829,- pr. mnd. og inkluderer: Forretningsførsel, bygningsforsikring, nedbetaling av fellesgjeld, utvendig vedlikehold, a-konto energi m.m. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Felleskostnadene fordeles slik:

A-konto energi kr 824,-

Andelens rentekostnader fellesgjeld er på kr. 2.266,-

Felleskostnader kr 1.847,-

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv/internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Borettslagets lån er avdragsfritt i år. Frem til 01.10.2019 betales det dermed kun renter. Etter utløpet av avdragsfri periode for fellesgjelden, anslås at felleskostnadene vil øke til kr. 7.197,- pr mnd. Dette forutsetter uendret rente, samt at øvrige utgiftsposter forblir på dagens nivå.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.832.532,-. Av dette beløpet utgjør kr 1.231.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Skedsmo
Grunnkrets Skedsmokorset 16
Kirkesogn Skedsmo

Steder i nærheten

Skedsmo Kirke 1.2 km
Skedsmovollenkrysset 1.9 km
Kjeller bru 2.1 km
Jogstad industriområde 2.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 29.8 km
Sentralstasjon Oslo S 21.7 km
Jernbanestasjon Leirsund 5.8 km
Bussholdeplass Lund i Brånåsdalen 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Skedsmo ishall 2.4 km
Idrettsanlegg Skedsmo stadion 2.4 km
Treningssenter Fresh Fitness Skedsmokorset 2.5 km
Treningssenter Avancia Sport & Golf Skedsmo 2.9 km

Steder av interesse

Skoler

Brånås nærmiljøsenter (1-7 kl.) 1.2 km
Sten-Tærud skole (1-10 kl.) 1.2 km
Grunnskolen Oslo Kristne Senter (1-10 kl.) 1.7 km
Lillestrøm videregående skole 5.6 km
Skedsmo videregående skole 5.8 km

Barnehager

Solhaug barnehage (1-5 år) 0.8 km
Sten-Tærud barnehage (0-6 år) 0.9 km
Vestvollen barnehage (0-5 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Skedsmo senter 2.8 km
Kjøpesenter Skjetten Nærsenter 4.4 km
Postkontor Coop Extra Brånåsen 0.1 km
Postkontor Meny Skedsmokorset 2.8 km
Apotek Apotek 1 Holt Vestvollen 0.7 km
Apotek Vitusapotek Skedsmokorset 1.6 km
Vinmonopol Vinmonopolet Skedsmo senter 2.8 km
Dagligvare Coop Extra Brånåsen 0.1 km
Dagligvare Kiwi Holt Vestvollen 0.7 km
Kiosk/video Emo 3 km
Kiosk/video Mix Skedsmo Kiosk & Tipping 2.8 km
Bensin Smart Skedsmo 1 km
Bensin Circle K Skedsmokorset 1.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,2 %
Andel kvinner 49,8 %
Gj.snittalder menn 36,7 år
Gj.snittalder kvinner 43,1 år
Husholdninger med barn 34,2 %
Husholdninger uten barn 65,8 %
Gj.snitt byggeår 2000
Gj.snitt tomtestørrelse 554
Område Personer Husholdninger
Kommune: Skedsmo 53276 23859
Grunnkrets: Skedsmokorset 16 281 158

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 35.000,-.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Eirik Nguyen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?