Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 350 000,- for kr 5 350 000,-

Velkommen til Brageveien 2E! Presentert av Marius Iversen v/ Eiendomsmegler Krogsveen.

Hvitmalte heltregulv og lyse vegger som er nymalt i 2018.

Lun og veldimensjonert stue med god plass til både sofagruppe og spisestue.

Stue

Adkomst til balkong på 2 kvm fra fra stuen gjennom det ene soverommet.

Balkong

Hyggelig utsyn mot trafikkstille og rolig nabolag.

Lekkert kjøkken i åpen løsning mot stuen med tidsriktig innredning fra 2013.

Kjøkkeninnredning med grålakkerte, profilerte fronter og håndtak i stål og benkeplate i finert eik. Rikelig med skap og benkeplass.

Integrert i kjøkkeninnredningen er oppvaskmaskin, ovn, induksjon platetopp og kjøl/frys.

Delikat baderom med lyse fliser på vegg og gulv. Badet ble pusset opp i 2015 i regi av sameiet i forbindelse med rehabilitering av alle soilrør i gården.

Baderomsgulv med varmekabler og downlightsbelysning i tak samt opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Velkommen inn!

Innholdsrik entrè med god plass for oppbevaring av yttertøy og sko. Praktisk innebygget garderobeskap.

Hovedsoverom av god størrelse. Her har du god plass dobbeltseng, nattbord og garderobeskap.

Soverommet vender mot bakgården og ligger helt skjermet for sjenerende innsyn.

Hovedsoverom

Utsyn fra soverommene mot bakgården.

Leilighetens andre soverom har plass til både seng og kontorplass.

Detaljbilde, kontorplass på soverom nr. 2.

Soverom nr. 3. Dette var ordinært en del av stuen, men det er satt opp en lettvegg som enkelt kan rives for den som heller ønsker et større stuerom.

Fasade.

Plantegning

Bolteløkka - Lekker 4- roms leilighet med balkong i rolig og tilbaketrukket gate - Bad fra 2015 - Fyring og vv inkl.

Brageveien 2 E

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 000 000,-

Bolteløkka - Lekker 4- roms leilighet med balkong i rolig og tilbaketrukket gate - Bad fra 2015 - Fyring og vv inkl.: Bolteløkka - Lekker 4- roms leilighet med balkong i rolig og tilbaketrukket gate - Bad fra 2015 - Fyring og vv inkl.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 5 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 897,-
Fellesgjeld:
Kr 91 996,-
AREAL (P-ROM / BRA)
62 / 62 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Bolteløkkas plassering midt i byen kan beskrives som meget god; området er både godt skjermet for trafikk og bystøy, du kan rusle til et yrende byliv den ene veien, og sykle langt inn i Marka den andre.

Beliggenheten i Brageveien gir deg et spesielt sentralt utgangspunkt med nærhet til alt hovedstaden har å by på i form av yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud – samt god offentlig kommunikasjon (buss og trikk). Taxiholdeplass rett i nærheten gir deg drosje på rappen. Ti minutters gange bringer deg til St. Hanshaugen med steder som Pascal, Rouleur, Java og Gutta På Haugen. Nye Tranen og Grus Grus på Alexander Kiellands plass ligger 15 minutter unna, mens Bislett yrer av koselige fortauskaféer og restauranter. Like ved ligger en av Oslos mest ettertraktede handlestripe; strekket fra Bogstadveien til enden av Hegdehaugsveien, med et unikt utvalg motehus og nisjeforretninger.

Området preges av parker og grøntområder, som "Idioten", Stensparken med plaskebasseng, lekeplasser og uteservering og selvsagt selveste St.hanshaugen.

Hva med å starte dagen med en løpetur i disse omgivelsene?

Det er gode treningsmuligheter innendørs ved bl.a. Bislett Stadion, SATS og historiske Bislett Bad, samt Voldsløkka. Søker du skog og mark er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper, både sommer og vinter.

Flere dagligvarebutikker i nærheten, deriblant Joker, Bunnpris, Coop Extra og Rema 1000. Ønsker du et enda større utvalg er det verdt å ta turen til Matvarehuset Jacobs ved Colosseum. Mathallen ved Vulkan, for å ikke glemme delikatesseforretningen Gutta på Haugen like ved. Du finner også vinmonopolet i Thereses gate.

Når det gjelder kollektive knutepunkter, er Bislett viktig. Her finner du både blåtrikken med trikkelinjene 17 og 18, samt 21-bussen. Flere holdeplasser innen rekkevidde med bl.a. rutene 20-, 28- og 37-bussen. Samtlige med hyppige avganger.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Bolteløkka skole 0.5 km

1-10 kl. Marienlyst skole 1.1 km

1-7 kl. Ila skole 1.3 km

1-7 kl. Ullevål skole 1.5 km

8-10 kl. Fagerborg skole 0.5 km

8-10 kl. Kristelig Gymnasium Ungdomsskole 0.9 km

8-10 kl. Vestre Aker skole 1.4 km

Vgs. Akademiet videregående skole Oslo 0.9 km

Vgs. Kristelig gymnasium 0.9 km

Bhg. Bolteløkka barnehage (1-5 år) 0.5 km

Bhg. Vestre Aker menighetsbarnehage (3-5 år) 0.6 km

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 000 000,-

Fellesgjeld

Kr 91 996,-

Totalpris

Kr 5 091 996,-

Felleskostnader

Kr 2 897,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

1936

Soverom

3

Primærrom

62m2

Bruksareal

62m2

Tomt

1459m2

KR-kode

401879

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Brageveien 2 E, 0452 Oslo.

Gnr. 217, bnr. 42, snr. 48 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.459 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Asfaltert bakgård med sittegrupper og sykkelparkering.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 70 kvm

Totalt bruksareal: 62 kvm

Totalt primærrom: 62 kvm

Primærrom:

Leilighet: 4. etasje 62 kvm: Bad, stue, kjøkken, entré og 3 soverom.

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 5.5kvm merket med nr. 48.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.07.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Det ble ikke registrert "svikt" i noen av de kontrollerte bygningsdelene på befaringsdagen.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til en lekker og stilsikker 4-roms med tilbaketrukket og ettertraktet beliggenhet på Bolteløkka.

God intern beliggenhet i byggets 4.etasje med gjennomgående og god planløsning. Leiligheten holder en gjennomgående god standard og er kledd i nydelige farger og gir et moderne, men samtidig tidløst uttrykk. Her er det bare å flytte rett inn!

Entré: Innbydende og romslig entré med god plass for oppbevaring av yttertøy og sko med en praktisk innebygget garderobeskap. Sikringsskapet er plassert i oppgangen utenfor leilighetsdøren og ble oppgradert i 2013 med nye sikringer og kurser. Arbeidet er utført av Ivar Pettersen AS.

Stue: Romslig og veldimensjonert stue og åpen kjøkkenløsning med plass til både sofagruppe og spisestue. Stuen vender med sine store vindusflater mot øst som gir et flott morgenlys. Fra stuen gjennom ene soverommet er det adkomst til en luftebalkong på 2 kvm. Smakfullt fargevalg med gråmalte heltregulv og lyse vegger, nymalt i 2018. Balkongdør og vinduer fra 1998. Boligen varmes opp via radiatorer tilknyttet sentralfyring.

Kjøkken: Lekkert kjøkken i åpen løsning mot stuen med tidsriktig innredning fra 2013. Veldisponert med rikelig med skap og benkeplass.

Kjøkkeninnredning med grålakkerte, profilerte fronter og håndtak i stål og benkeplate i finert eik. Lys under overskap. Integrert i innredningen er oppvaskmaskin, ovn, induksjon platetopp og kjøl/frys. Ventilator over platetoppen og stålkum og ett-greps blandebatteri. Et stilrent kjøkken som harmonerer godt med resten av leiligheten.

Bad: Fra gangen har man adkomst til et romslig og delikat baderom med lyse fliser på vegg og gulv. Badet ble pusset opp i 2015 i regi av sameiet i forbindelse med rehabilitering av alle soilrør i gården. Baderomsgulv med varmekabler og downlightsbelysning i tak. Servant med underskap som gir godt med oppbevaringsmuligheter, innfellbare dusjvegger i glass og vegghengt toalett. Badet har i tillegg opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Hovedsoverom: Et lunt og romslig hovedsoverom med god plass til stor dobbeltseng i tillegg til garderobeløsning. Stor garderobeseksjon hvor du har rikelig med plass til det du skulle ha av klær og sko. Soverommet vender mot bakgården og ligger helt skjermet for sjenerende innsyn. Rommet er malt i en lyse farger og har i likhet med stuen et hvitmalt heltregulv.

Øvrige soverom: Leiligheten har totalt 3 soverom hvor du har et mindre barnerom og hovedsoverom som vender mot bakgård. Det tredje soverommet har adkomst fra stuen. Dette var ordinært en del av en større stue, og det er satt opp en lettvegg som enkelt kan rives for den som heller ønsker et større stuerom.

Kort oppsummert en flott leilighet med gjennomgående planløsning og god standard. Denne vil du ikke gå glipp av!

Oppvarming

Radiatorer koblet på byggets anlegg. Varmekabler i gulv på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca. 1937.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 23.07.1937 som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr: 523454, tinglyst 13.11.1975, type heftelse: Pantsettelseserklæring til sameiet på kr. 5.000,-

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst en servitutt på sameiets eiendom. Denne omhandler bestemmelser om vann og kloakkledninger.Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Utleie må meddeles styret og/eller forretningsfører til registrering.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Brageveien 2, med sameiebrøk 944/53210.

Sameiet består av 54 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Felles vaskeri og tørkerom.

Dyrehold er tillatt med styrets godkjenning.

Foretatt påkostninger de senere år:

2015 - Våtroms rehabilitering skiftet vannrør og soilrør.

2013 - Rehabilitert av pipeløpene.

2011 - Utskifting av ytterdører.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Eiendommen er registrert på byantikvarens liste over bevaringsverdige eiendommer. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen før igangsetting.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.897,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann og fyring, Kabel-tv, internett, trappevask, kommunale avgifter, forretningsførsel, vaktmestertjenester, bygg forsikring m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert....

Fellesutgiftene fordeles slik:

Fellesutgifter: kr 2.784,-

Kabel-tv: kr 113,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 4.200 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.223.463,-

Av dette beløpet utgjør kr 91.996,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel St.Hanshaugen
Grunnkrets St.Hanshaugen Rode 7
Kirkesogn Fagerborg

Steder i nærheten

Ullevål sykehus hovedinngang 0.7 km
Fagerborg kirke 0.8 km
Bislett Stadion 0.8 km
Sofies plass 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 52.7 km
Sentralstasjon Oslo S 4 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.9 km
T-bane stasjon Blindern T-banestasjon 1.6 km
Trikkeholdeplass Stensgata 0.2 km
Bussholdeplass Stensgata 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Sophus Bugges plass ballbinge 0.8 km
Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 1 km
Treningssenter The Work Out 0.4 km
Treningssenter Fitness.xpress Bislet 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Bolteløkka skole (1-7 kl.) 0.5 km
Marienlyst skole (1-10 kl.) 1.1 km
Ila skole (1-7 kl.) 1.3 km
Ullevål skole (1-7 kl.) 1.5 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 0.5 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 0.9 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.4 km
Akademiet videregående skole Oslo 0.9 km
Kristelig gymnasium 0.9 km

Barnehager

Bolteløkka barnehage (1-5 år) 0.5 km
Vestre Aker menighetsbarnehage (3-5 år) 0.6 km
Fagerborg menighets barnehage (1-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 1.3 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.4 km
Postkontor Majorstuen Bedriftssenter 0.8 km
Postkontor Coop Mega Bislett 1 km
Apotek Veso apotek 0.2 km
Apotek Boots apotek Bislett 0.4 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 0.4 km
Dagligvare Joker Theresesgate 0.1 km
Dagligvare Bunnpris Theresesgate 0.1 km
Kiosk/video Mix Scene1 Bislett 0.4 km
Kiosk/video 7-Eleven Theresesgate 0.5 km
Bensin st1 Pilestredet 0.7 km
Bensin st1 Kirkeveien/Tåsenveien 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,8 %
Andel kvinner 51,2 %
Gj.snittalder menn 33,6 år
Gj.snittalder kvinner 33,1 år
Husholdninger med barn 19,1 %
Husholdninger uten barn 80,9 %
Gj.snitt byggeår 1979
Gj.snitt tomtestørrelse 113
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: St.Hanshaugen Rode 7 1235 828

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?