Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 900 000,- for kr 5 900 000,-

Romslig og lys stue med utgang til balkong på 11 kvm

Meget pen og romslig 3-roms endeleilighet fra 2011 med stor balkong, heis og garasjeplass. Markanært

Stue

Store vindusflater på to sider av stuen gir godt med lys inn i leiligheten

Stue

Åpen kjøkkenløsning med pen innredning fra HTH

Kjøkkeninnredningen har heltre benkeplate og hvite, slette fronter. Fliser over benk og integrerte hvitevarer

God plass til stort spisebord

Kjøkken

Solrik balkong med fint utsyn

Balkong

Balkong

Utsyn

Gang

Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng.

Soverom 2

Soverom 2

Pent flislagt bad med gulvvarme, vegghengt toalett, servantskap og opplegg vaskemaskin/vaskesøyle

Badekar med svingbar skjermvegg i glass

Bad

Entré med romslig skyvedørsgarderobe

Entré

Fra hovedsoverom er det inngang til en fin walk-in-garderobe/bod

Fasade

Fasade

Plantegning

Maridalsporten - Meget pen og romslig 3-roms endeleilighet fra 2011 med stor balkong, heis og garasjeplass. Markanært

Brekkeveien 14

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 900 000,-

Maridalsporten - Meget pen og romslig 3-roms endeleilighet fra 2011 med stor balkong, heis og garasjeplass. Markanært: Maridalsporten - Meget pen og romslig 3-roms endeleilighet fra 2011 med stor balkong, heis og garasjeplass. Markanært

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 927,-
Fellesgjeld:
Kr 1 731,-
AREAL (P-ROM / BRA)
73 / 77 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et svært attraktivt boligområde på Brekke (Frysja) med markagrensen og Maridalsvannet som nærmeste nabo. Store utearealer og friområder byr på de aller beste muligheter for friluftsliv og rekreasjon. Sammenhengende gang- og sykkelstier langs Akerselva fører deg direkte ned til sentrum gjennom Nydalen med alle sine butikker, kafeér og restauranter. Idylliske Brekkedammen (Stilla) er en av Oslos flotteste badeplasser og ligger kun 5 minutter unna. I tillegg er det flere andre badeplasser langs Akerselva.

Gangavstand til Stillatorget med det meste man trenger av butikker og servicetilbud som en av områdets beste Remabutikker, legesenter, frisør, apotek m.m. Kort vei til Storo Storsenter.

På naturskjønn tursti, som starter utenfor døren, har man direkte tilgang til marka. "Vinterporten" som gir tilgang til Maridalsvannet i vinterhalvåret ligger rett ved tomta. Nærheten til marka med flere lysløyper, badevann og frisk luft er for mange ensbetydende med trivsel og høyere livskvalitet.

Det er skole og barnehage i nærområdet. Barna har en trygg og tilnærmet bilfri skolevei.

Kort vei til busstopp for buss 54 som går i Brekkeveien. Flere busser fra Maridalsveien og Frysjaveien. Tog fra Kjelsås stasjon og trikk fra Grefsenveien.

Bydelen byr på et utvalg av Oslos beste skoler, og sammen med Kjelsås idrettslag tilbyr området svært gode oppvekstsvilkår for barn og unge. Kjelsås Idrettslag har et bredt tilbud til alle aldersgrupper.

Barnehager og skoler

Kjelsås barneskole og Engebråten ungdomsskole.

Det er flere både private og offentlige barnehager i nærområdet.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Ta inn Brekkeveien fra enten Frysjaveien eller Maridalsveien/Kjelsåsveien.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 900 000,-

Fellesgjeld

Kr 1 731,-

Totalpris

Kr 5 901 732,-

Felleskostnader

Kr 2 927,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

2011

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

73m2

Bruksareal

77m2

Tomt

4842m2

KR-kode

411843

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Brekkeveien 14, 0884 Oslo

Gnr. 59, bnr. 355, snr. 37 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 4.842,2 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og består blant annet av trivelige områder med sittegrupper, utebelysning, og grøntarealer.

Parkering

Det medfølger garasjeplass i felles oppvarmet garasjeanlegg. Heisadkomst fra garasjen til leilighetens etasjeplan.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 84 kvm

Totalt bruksareal: 77 kvm

Totalt primærrom: 73 kvm

Primærrom:

73 kvm: Stue m/kjøkken, bad, entré og 2 soverom

Sekundærrom:

4 kvm: Innvendig bod

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca 5,8 kvm samt 1 garasjeplass i felles oppvarmet garasjeanlegg med innkjøring under Brekkeveien 16. Heisadkomst fra garasjeanlegg til leilighetens etasjeplan.

I garasjeanlegget er det i tillegg felles smørebod og felles sykkeparkering.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.04.2018 utført av Kjetil Nilsen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppfør med bærende konstruksjoner, etasjeskillere, og leilighetsskillende vegger i betong/mur. Trolig er bygningen fundamentert på faste masser med betongsåler. Grunnmur av betong.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Boligen er oppført i 2011 og er godt vedlikeholdt. I tilstandsrapporten er det kun gitt TG1.

Det er registrert tilfeller av skjeggkre og sameiet har igangsatt tiltak for dette.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget pen og moderne hjørne/endeleilighet med stor balkong, heisadkomst og garasjeplass i et meget attraktivt område. Leiligheten var ny i 2011 og holder generelt god standard. Parkettgulv og malte lyse flater i hele leiligheten bortsett fra bad der det er fliser og gulvvarme.

Store vinduer som gjør leiligheten lys og åpen og kombinasjonen med åpen kjøkkenløsning, spisestue og stue er både sosial og moderne. Fin utsikt fra stue og balkong mot Grefsenkollen i øst og nærområdet mot syd og vest.

Medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg. Heisadkomst fra garasjen til leilighetens etasjeplan.

Inneholder:

Entrè med skyvedørsgarderobe med god plass til yttertøy og sko.

Lekkert, romslig flislagt bad med gulvvarme. Grå fliser på gulv og hvite fliser på vegg. Baderomsinnredning med underskap, servant og speil med overlys. Vegghengt toalett og badekar med svingbar skjermvegg i glass. Downlights i tak. Opplegg til vaskemaskin/vaskesøyle på badet.

Romslig og lys stue med store vindusflater og god plass til både sittegruppe og spisestue. Utgang til en sydvendt balkong på hele 11 kvm. med gode solforhold.

Åpen kjøkkenløsning med lekker HTH kjøkkeninnredning med hvite, slette fronter, heltre benkeplate og fliser mellom benk og overskap. Integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap.

Det er to soverom i leiligheten hvorav et romslig hovedsoverom med inngang til et meget praktisk omkledningsrom/walk-in garderobe. Garderobeskap på begge soverom.

Dette er en leilighet du kan flytte rett inn i!

Oppvarming

Leiligheten har vannbåren gulvvarme på alle rom med unntak av i boden. På badet er det elektrisk gulvvarme. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.07.2013. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser bortsett fra:

Bruksrett tinglyst 24.10.2011, dagboknr 545386. Tinglyst på alle seksjoner i sameiet. Gnr. 59, bnr. 355 (sameiet) gir gnr. 59, bnr. 720 (Vidsyn) vederlagsfri rett til å bruk av besøksparkering og utomhusareal på sin eiendom.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 7 servitutter på eiendommen og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk:

Dagboknr. 932624, tinglyst 26.11.2010: Hjemmel til grunn: Bnr. 355 og bnr. 720 er ansvarlig for gjerdehold mot nåværende og fremtidige parker, friareal, turareal og liknende ubebygd kommunal eiendom. Kommunen har rett til å ha liggende ledninger, kummer og liknende liggende og har rett til adkomst for vedlikehold/utskiftning av disse. Bnr. 355 og bnr. 720 har overtatt eiendomsretten og vedlikeholdsplikten til stikkledninger som betjener eiendommene.

Dagboknr. 545372, tinglyst 11.07.2011: Best. om adkomstrett: Sameiet gir gnr. 59, bnr. 723 (tomten bak sameiet) rett til biladkomst gjennom underjordisk garasjeanlegg. Bnr. 723 gis også rett til å for egen regning lage åpning til ferdsel for kjøretøy i garasjeanleggets endevegg.

Dagboknr. 545720, tinglyst 11.07.2011: Erklæring/avtale: Brekkeveien 10 har rett til benyttelse av felles anlagte avfallsbeholdere.

Dagboknr. 545638, tinglyst 11.07.2011: Best. om vann/kloakkledn.: Sameiet gir rett til bnr. 723 (nabotomten bak)og legge til rett for å anlegge/føre og ha værende vann-og avløpsledningsnett gjennom det underjordiske garasjeanlegget. Det skal også sørges for at vann-og avløpsledningene er dimensjonert for bruk av bnr. 355, bnr. 720 og bnr. 723.

Dagboknr. 545114, tinglyst 11.07.2011: Best. om adkomstrett: Bnr. 355 og bnr. 720 har felles vann- og avløpsledning. Fremtidig vedlikehold skal fordeles forholdsmessig mellom eiendommene.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Maridalsporten sameie, med sameiebrøk 112/5202.

Sameiet består av 62 leiligheter og 2 næringsseksjoner.

Forretningsfører er Brækhus Dege Eiendom AS, tlf. 22 83 60 60

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Styret jobber med å etablere ladeplasser for EL-bil, det er innhentet tilbud i tillegg til at interressen blant beboerne har blitt kartlagt. Videre fremdrift vil avklares på sameiermøtet i Mai 2018. Styret opplyser om at det ikke er mulig å opprette ladeplass på egenhånd.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4282 datert 25.10.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 25.10.2006

Utsnittet viser at Oslo kommune er eier av en tomt i bakkant av sameiet (gnr 59, bnr 723) som er regulert til boligformål. Det foreligger plan for omregulering av tomten med saksnummer: 201710180 på PBE's hjemmeside.

Det skal bygges nye rentvannsbassenger på Oset for drikkevannsforsyning. Prosjektet startet uke 20 i 2017 og vil foregå frem til 2021. Sprengningsarbeid og transport av masser vil vare frem til 2019.

Overtagelse

September 2018 eller etter avtale. Oppgi ønsket overtagelse i budskjema.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger boligen.

Taklampe over spisebordet medfølger ikke.

Kurvinnredning i innvendig bod og i skyvedørsgarderobe entré medfølger ikke.

Skap og hyller i kjellerbod medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.927,- pr. mnd. og inkluderer: Garasje, kabel-TV fra Canal Digital, a-konto energi (strøm, varmtvann og gulvvarme), kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, forretningsførsel.

Fordeling:

Fellesutgifter kr 1.590,-

Garasje kr 282,-

A-konto energi kr 325,-

Fast driftskostnad BVS kr 382,-

Bytte ventilasjonsfilter kr 113,-

Tv- og bredbåndsabonnement kr 235,-.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Eiendomsskatten er kr 662,- for 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 4.900 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal digital som leverandør av kabel-tv og grunnkostnaden er inkludert i felleskostnadene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.054.399,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,85% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning - 2 visninger inkludert

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jan Egil Røttingsnes
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?