Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 375 000,- for kr 4 375 000,-

Velkommen til Brekkeveien 5 J - Nyere 4-roms hjørneleilighet med vestvendt balkong - Midt i sentrum - Heis og garasje!

Velkommen inn!

Lys og romslig stue med muligheter for ulike møbleringsløsninger

Fra stue er det utgang til solrik balkong

Stue

Kjøkken/stue med god plass til spisestue

Kjøkkeninnredning med folierte fronter og laminat benkeplate. Godt med skap- og benkeplass

Kjøkken med integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin

Pent flislagt baderom med varmekabler i gulv. Opplegg og plass til vaskemaskin og tørketrommel

Stort hovedsoverom med store vindusflater og garderobeskap på én hel vegg. (Sengen er 180x200)

Hovedsoverom

Soverom nr. 2 med god plass til dobbeltseng. (Sengen er 150x200)

Soverom nr. 2 med garderobeskap og hylleløsning. God plass til skrivepult

Soverom nr.3 som egner seg godt som barnerom, gjesterom eller hobbyrom. (Sengen er 90x200)

Soverom nr. 3 med garderobeskap

Entré

Fasade - Hjørneleilighet i 2.etasje

Vestvendt, solrik balkong på ca. 7 kvm med svært gode solforhold

God plass til hagemøbler og grill

Utsikt fra balkongen

Utsikt fra balkongen. Treningssenteret "Bare trening" ligger i nabobyggets 1.etasje

Områdebilde. Kiwi ligger i umiddelbar nærhet fra leiligheten

Ås sentrum byr på alle fasiliterer som blant annet butikker, restauranter, bibliotek, apotek, vinmonopol, legesenter m.m

Områdebilde

Områdebilde

Plantegning 3D

Plantegning 2D

Ås sentrum

Brekkeveien 5 J

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 455 000,-

Ås sentrum: Flott nyere 4-roms hjørneleilighet med vestvendt balkong. Midt i sentrum med nærhet til alt! Heis og garasje.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 455 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 227,-
Fellesgjeld:
Kr 5 259,-
AREAL (P-ROM / BRA)
75 / 79 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Brekkeveien 5 J!

En flott nyere hjørneleilighet i 2. etasje med vestvendt, solrik balkong. Boligen oppleves som lys og luftig, holder en god standard med lite bruksslitasje og har en praktisk planløsning. Enkel adkomst til sameiets fellesareal med sittegrupper og lekeplass på samme plan som leiligheten.

Leiligheten ligger svært sentralt midt i Ås sentrum med nærhet til alle fasiliteter som blant annet butikker, restauranter, bibliotek, apotek, bank, vinmonopol, legesenter m.m. Dagligvarehandelen kan gjøres hos Kiwi, Rema 1000 eller Coop som er rett ved leiligheten. Togstasjon i umiddelbar nærhet med gode forbindelser til Oslo og Moss. Tog til Oslo tar ca. 30 minutter. Follobanen er under utbygging og planlegges ferdigstilt i 2021. Dette vil redusere reisetiden til Oslo sentrum. Det er bussholdeplass kun 400 meter fra boligen med gode forbindelser til Drøbak og Ski. Det er gangavstand til flere offentlige og private barnehager, barne- og ungdomsskole og Ås videregående skole. NMBU (Norges miljø- og biovitenskaplige universitet) ligger ca. 1,5 km fra boligen. Ås tilbyr også et godt utvalg av fritidsaktiviteter. Treningsstudio "Bare trening" ligger i nabobyggets 1. etasje. Det er gode rekreasjonsmuligheter med friluftsområder i nærområdet og rundt universitetet. På vinterstid er det oppkjørte skiløyper.

Dersom man ønsker utvidet servicetilbud er det ca. 10 minutter til Ski. Ski er regionsenteret i Follo. I Ski sentrum finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter og offentlige kontorer. Det er ca. 15 minutters kjøring til idylliske Drøbak med caféer, småbutikker, kunstgallerier, badepark og flotte badestrender. Det er ca. 15 minutter med bil til Vinterbro der vi finner Vinterbrosenteret, fornøyelsesparken Tusenfryd og Bunnefjorden med marina og flott badeplass på Breivoll.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i nærheten: Søråsteigen bhg, Kaja bhg og Tunveien bhg. Gangavstand til Åsgård barneskole og Ås ungdomsskole. Nærmeste videregående skoler er Ås vgs og Ski vgs. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Fv. 152, følg avkjøring til Ås sentrum inn på Brekkeveien. Følg Brekkeveien ca. 500 meter. Bygget ligger på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 455 000,-

Fellesgjeld

Kr 5 259,-

Totalpris

Kr 4 460 259,-

Felleskostnader

Kr 3 227,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

2014

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

75m2

Bruksareal

79m2

Tomt

3489m2

KR-kode

46.18133

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Brekkeveien 5 J, 1430 Ås

Gnr. 55, bnr. 14, snr. 3 i Ås kommune.

Tomten

Eiet tomt på 3.489,6 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er pent opparbeidet med asfalterte gang/stikkveier, sittegrupper og lekeplass.

Parkering

Det medfølger én parkeringsplass merket med nr. 39 i felles garasjeanlegg under blokka. Port med automatisk portåpner. Asfaltert dekke og betong ellers. Mulighet for EL-bil lading. Heis fra garasjeanlegget opp til leiligheten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 86 kvm

Totalt bruksareal: 79 kvm

Totalt primærrom: 75 kvm

Leiligheten ligger i 2.etasje.

Primærrom, 75 kvm: Entré/gang, bad, tre soverom, kjøkken og stue.

Sekundærrom, 4 kvm: Bod/teknisk rom.

I tillegg disponerer boligen én bod i felles garasjeanlegg merket med nr. 3 i bakkant av parkeringsplassen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.10.2018 utført av Harald Ringen.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport hovedsakelig i støpt betong. Fasader er utvendig isolert, utlektet med stående kledning samt teglforblending. Betonggulv på balkong, rekkverk i metall og glass. Flatt tak antatt tekket med papp eller folie. Vinduer og balkongdør med isolerglass fra 2013.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Ett vindu i stua kan være punktert. Ett vindu på soverom og balkongdør har behov for justeringer. Det er sameiet som skal stå for kostnaden av utbedringen. Selger har allerede tatt det opp med sameiet.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Flott nyere 4-roms hjørneleilighet midt i Ås sentrum. Leiligheten er fra 2014, har gjennomgående god standard med lite bruksslitasje og en praktisk planløsning. De fleste vegger er malt i 2018. Gulv med overflater av parkett og fliser. Vegger med malte flater og fliser. Himlinger med malte flater. Balansert ventilasjonsanlegg.

Felles inngangsparti med porttelefon. Leiligheten ligger i 2.etasje. Adkomst til leiligheten via heis. Døråpner på alle dører, men unntak av inngangsdøra. Leiligheten er meget vennlig for bevegelseshemmede.

Entré/gang: Lys og romslig entré/gang med plass til oppheng av yttertøy. Mulighet for å sette inn garderobeskap/skyvedør om ønskelig.

Baderom: Flislagt baderom med varmekabler i gulv. Heldekkende servant, innredning med høyglans fronter, innmurt speil og plate med innfelt belysning over speil. Veggmontert wc og dusjhjørne med nedsenket gulv og to svingbare dusjdører. Sluk i dusjsonen. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Avtrekk fra rommet og luftespalte under dørblad. Inspeksjonsluke med stoppekran i himling.

Stue: Stue med vinduer både mot sør og vest som slipper inn godt med naturlig lys. God plass til sofagruppe, spisegruppe og tilhørende møblement. Fra stue er det utgang til vestvendt, solrik balkong på ca. 7 kvm med svært gode solforhold. God plass til både hagemøbler og grill.

Kjøkken: Kjøkken i åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med folierte fronter. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate. Integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Godt med skap- og benkeplass. Ventilator med avtrekk i kanal.

Soverom: Leiligheten har hele tre soverom. Romslig hovedsoverom med store vindusflater. Garderobeskap langs én hel vegg. De to andre soverommene egner seg godt som barnerom, gjesterom eller hobbyrom. Garderobeskap i alle soverom.

Bod/teknisk rom: Praktisk bod/teknisk rom plassert i entréen. Hylleløsning med mye oppbevaringsplass. Leiligheten disponerer også én bod i felles garasjeanlegg med hylleløsning.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på badet. Vannbåren varme til radiatorer. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 08.04.2014. Tillatelsen gjelder for blokk A - 9 leiligheter med boder og biloppstillingsplasser.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Enkelte mangler av mindre vesentlig betydning gjenstår før det kan anmodes om ferdigattest.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.

Dagboknr 900085, tinglyst 15.03.1909, type heftelse: Rett for hjemmelshavere til handel med meieriprodukter o.l. og bestemmelse om veg og kloakk. Det har ikke lykkes megler å innhente servitutten.

Dagboknr 204152, tinglyst 08.11.1958, type heftelse: Bestemmelse om veg. Ingen betydning for ny eier.

Dagboknr 990009, tinglyst 18.02.1959, type heftelse: Elektriske kraftlinjer. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Det har ikke lykkes megler å innhente servitutten.

Dagboknr 309064, tinglyst 03.04.2007, type heftelse: Erklæring/avtale. Avtale mellom Moerveien 6 og Brekkeveien 5.

Dagboknr 21259, tinglyst 09.01.2014, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett. Avtale mellom Moerveien 6 og Brekkeveien 5. Moerveien 6 har rett til følgende: Bruk av begrenset uteareal i atriet. Bruk av areal for vedlikehold av egen fasade. Vedlikehold av ledninger. Bruk av avfallsrom i fasade mot Skoleveien. Disponere 10 parkeringsplasser i Brekkeveien 5 sitt garasjeanlegg.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Hotellkvartalet sameie, med sameiebrøk 78/4938.

Sameiet består av 52 leiligheter og 5 næringsseksjoner.

Forretningsfører er USBL, tlf. 63 00 10 34

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt. Hund og katt skal alltid føres i bånd på sameiets område. Dyr skal ikke være til sjenanse for naboene.

Styret innstiller på at advokatfirma Dalan v/Moestue, i samarbeid med rådgivende ingeniørfirma OPAK v/Skau, foretar de undersøkelser som skal til for å få avdekket evt. feil og mangler i fellesarealer. Utbygger - Brekkeveien 5 Bolig AS blir forelagt et krav om reparasjon iht. rapport etter undersøkelser.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Ås sentrum med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 06.04.2001.

Områdeplan for Ås sentralområde er igangsatt og vil føre til endringer. Midlertidig forbud mot tiltak innenfor Ås sentralområde. Gyldig til 21/6-2021. I dette området må man forvente ytterligere fortetting.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Hylle ved spisestue medfølger ikke ved salg.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.227,- pr. mnd. og inkluderer: Forretningsfører, vaktmestertjeneste, felles bygningsforsikring, vedlikehold, kommunale avgifter, kabel-tv og internett grunnpakke, garasjeleie, trappevask, fjernvarme og varmtvann.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader kr 2.329,-

Leietillegg vedlikeholdsfond kr 318,-

Akonto fjernvarme kr 400,-

Garasje (6000 - 2) kr 180

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett (grunnpakke) og avgiften er inkl. i fellesutgiftene. Dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-

- Eierskiftegebyr garasjeplass kr 1.165,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.574.412,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ås
Grunnkrets Søråsteigen I
Kirkesogn Ås

Steder i nærheten

Skogsdammen 1.2 km
Dyster gård 1.3 km
Stiftelsen Ås Arbeidskirke 1.4 km
Norsk Landbruksmuseum 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 77.6 km
Jernbanestasjon Ås 0.1 km
Bussholdeplass Ås vgs. 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Åshallen 0.7 km
Idrettsanlegg Ås stadion 0.9 km
Treningssenter Bare Trening Ås 0 km
Treningssenter Ås Tr.senter og fysioterapi 1.2 km

Steder av interesse

Skoler

Åsgård skole (1-7 kl.) 0.3 km
Rustad skole (1-7 kl.) 1.3 km
Ås ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
Ås videregående skole 0.7 km

Barnehager

Søråsteigen barnehage (0-6 år) 0.5 km
Kaja barnehage (1-6 år) 0.9 km
Tunveien barnehage (0-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Norwegian Outlet 8.3 km
Kjøpesenter Ski Storsenter 8.2 km
Postkontor Coop Extra Raveien 0.4 km
Apotek Vitusapotek Ås 0.2 km
Apotek Boots apotek Ås 0.6 km
Vinmonopol Ås Vinmonopol 0.3 km
Dagligvare Kiwi Ås 0.1 km
Dagligvare Rema 1000 Rådhusplassen 0.4 km
Kiosk/video NT kiosken 0.2 km
Kiosk/video Petten's Storkiosk 0.5 km
Bensin Esso Tiger Ås 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,5 %
Andel kvinner 51,5 %
Gj.snittalder menn 46,2 år
Gj.snittalder kvinner 52,3 år
Husholdninger med barn 20 %
Husholdninger uten barn 80 %
Gj.snitt byggeår 2003
Gj.snitt tomtestørrelse 646
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ås 19288 8576
Grunnkrets: Søråsteigen I 755 419

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr 25.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Pernille Skjolden
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?