Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 250 000,- for kr 2 250 000,-

Velkommen til Brinken 25A - Presentert av Emir Resulbegovic i Krogsveen

Utleievudering - Brinken 25A

Lys og flott 1-roms eierleilighet med idyllisk beliggenhet på Kampen

Boligen holder en fin standard med nye gulv og nymalte overflater i april 2018

Fine innredningsmuligheter med god plass til sofa, spisebord og stuebord

Kjøkkenet er montert i 2015 og inneholder integrert platetopp, frittstående kjøleskap samt benk-og skapplass

Store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys inn til stue/kjøkken noe som også skaper en fin romfølelse. Etasjen er høy og sørger for at det ikke er noe direkte innsyn inn til leiligheten fra bakkeplan

Det er naturlig plass for spisebord i stuen

Lyst flislagt bad fra 2005 av god størrelse med varmekabler i gulv

Det er montert nytt flott og praktisk speilskap på bad i april 2018. Dusjnisje hvor man i dag bruker forheng, her er det mulig å etablere glassvegg dersom ønskelig

Velkommen hjem!

Planskisse - Brinken 25A

Inngang til kjellerbod og vaskeri

Vannspeilet i Kampen Parke

Flotte grøntarealer på Kampen

Kampen Kirke

Kampen Park

Kampen - kveld

Kampen med sin hyggelige bebyggelse

Kampen Park - flott for rekreasjon

Kampen har en rekke hyggelige serveringssteder

Kort vei til Jordal for deg som setter pris på morsjon

Kort vei til Munch Museet

Grådi er verdt et besøk

Ta en tur innom Kaffebrenneriet før jobb/studie

Kort vei til Tøyen T-bane

Kort vei til Tøyen Torg

Hawana på Tøyen

Olympen

Vålerenga

Vålerenga er inne gangavstand

Kart

Kampen - Kvadratsmart 1-R selveier med idyllisk/etterspurt bel. - Perfekt førstegangsleil./utleieobjekt/pendlerleil.

Brinken 25 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 800 000,-

Kampen - Kvadratsmart 1-R selveier med idyllisk/etterspurt bel. - Perfekt førstegangsleil./utleieobjekt/pendlerleil.: Kampen - Kvadratsmart 1-R selveier med idyllisk/etterspurt bel. - Perfekt førstegangsleil./utleieobjekt/pendlerleil.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Prisantydning:
Kr 1 800 000,-
Felleskostnader:
Kr 767,-
Fellesgjeld:
Kr 2 734,-
AREAL (P-ROM / BRA)
17 / 17 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentralt og meget attraktivt beliggende i trafikkstille gate med gangavstand til alle Oslo sentrum sine fasiliteter. På Kampen finner man Kampen Bistro, Kampens Hete, S.A.T.S., nærbutikk samt kaffebarer, frisører, blomsterbutikker og gallerier. Kort avstand til Jordal Idrettsanlegg, samt barnehager og Kampen skole.

Leiligheten ligger i en sjarmerende og populær del av Oslo. Idylliske Kampen er som en liten landsby midt i byen. Her finner du koselige gater, sjarmerende småhus og hyggelige parker som er med på å skape en

atmosfære mange har forelsket seg i.

Denne 'småbyopplevelsen' er likevel svært sentralt med kort gange til alle byens fasiliteter, butikker og parker. Kort vei til Ensjø og Tøyen T-bane med alle linjer, gangavstand til busstopp (buss 20 og 60), Oslo S er innen gangavstand. Rekreasjonsmulighetene er mange: ta en ettermiddagstur blant vakre trehus og små trange gater eller besøk Munch museet, Botanisk hage eller Tøyenbadet. Det er i tillegg kort vei til sentrum og Grünerløkka med alt av fasiliteter. I nærområdet finner du koselige kafeer og spisesteder, små spennende butikker, gallerier m.m. Kampen har et veletablert kunst og kulturmiljø.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Fra Kjølbergata ta inn Hagegata, fortsett inn til Brinken. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 800 000,-

Fellesgjeld

Kr 2 734,-

Totalpris

Kr 1 802 734,-

Felleskostnader

Kr 767,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

1860

Primærrom

17m2

Bruksareal

17m2

Tomt

1235m2

KR-kode

371865

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Brinken 25 A, 0654 Oslo

Gnr. 231, bnr. 39, snr. 14, i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.235 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 21 kvm

Totalt bruksareal: 17 kvm

Totalt primærrom: 17 kvm

I tillegg disponerer boligen bod i felles bodområde/kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.04.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Lys og flott 1-roms eierleilighet med idyllisk beliggenhet på Kampen. Leiligheten er seksjonert og ligger i et sjarmerende hus bestående av 3 enheter hvor naboleiligheten er maken til denne. Boligen holder en fin standard med nye gulv og nymalte overflater i april 2018. Planløsningen er meget kvadratsmart hvor man ved enkel innredning kan sørge for at leiligheten tilfredsstiller alle boligbehov. Meget sentral beliggenhet hvor man kan ved hjelp av bena spasere til alle byens fasiliteter samt kort vei til både buss og T-bane. Leiligheten egner seg særdeles godt som et førstegangskjøp hvor man får en flott inngangsbillett inn i boligmarkedet, utleieleilighet eller alternativt et pendlerobjekt for deg som besøker hovedstaden stadig vekk og ikke ønsker å bruke all tid på hotell.

Inngangsparti/entré:

Via felles innkjørsel er det enkel adkomst til leiligheten via trapp. I entré har man anledning til å montre en knaggrekke samt plassere en mindre skohylle til sko- og klesavheng.

Stue/kjøkken:

Lys og flott stue med lyse enstavs laminatgulv hvor man også har gulvvarme via termostat. Stuen har et moderne uttrykk med hvite vinduskarmer som står fint i stil med en gråfarge på vegg. Store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys inn til stue/kjøkken noe som også skaper en fin romfølelse. Etasjen er høy og sørger for at det ikke er noe direkte innsyn inn til leiligheten fra bakkeplan. Det er god plass til sovesofa/seng, evt. etablering av hems slik at man kan ha sofa/arbeidspult under hemsen. Det er også naturlig plass for tv-seksjon samt spisebord i stuen. Kjøkkenet er montert i 2015 og inneholder integrert platetopp, frittstående kjøleskap samt benk-og skapplass.

Bad:

Lyst flislagt bad fra 2005 av god størrelse med varmekabler i gulv. Det er montert nytt flott og praktisk speilskap på bad i april 2018. Dusjnisje hvor man i dag bruker forheng, her er det mulig å etablere glassvegg dersom ønskelig.

Kjeller:

I felles kjeller disponerer man vaskemaskin, slik at man effektivt kan vaske klær samt egen kjellerbod.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulv både i stue og bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca. 1860.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Den formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres. Det er vanlig for eiendommer fra denne tidsalderen at det ikke er mulig å oppdrive ferdigattest. Det er usikkert når leiligheten ble etablert da den ikke er byggemeldt. I kommunale arkiver foreligger det:

- Ekspedisjonsdokument for stall (1913), forandring av fasade (1937), garasje (1921, 1927 og 1936), minerallvannfabrikk (1937. Videre foreligger det ferdigmelding for ny trapp og innredning bad (1957) samt byggemelding for kokerom/lagerrom.

Eiendommen er registret som et kulturminne hos Sekretariatet For Registrering Av faste Kulturminner i Norge, og er verneverdig/oppført på "gul liste" hos byantikvaren. Likeledes gjelder for bensinstasjonen og verkstedet.

Vi gjør oppmerksom på at enkelte rom ikke nødvendigvis tilfredsstiller plan- og bygningslovens krav til varig opphold samt at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst fem servitutter på sameiets eiendom, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. Servituttene omhandler bestemmelse om bebyggelse.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Brinken 23/25, med sameiebrøk 18/808.

- Sameiet består av 13 leiligheter og 2 næringsseksjoner

- Forretningsfører er Marcus Eriksson

- Dugnad må påregnes.

- Dyrehold er tillatt ved styregodkjennelse

- For nærmere om sammenslåing/reksjonering mv., se eierseksjonslovens kapittel to og kontakt Plan-og bygningsetaten.

- Det foreligger planer om å pusse opp "BP-stasjonen", som ligger i forkant av eiendommen.

- Alle seksjonseiere har et felles ansvar for vedlikehold av fellesbygg ("BP-stasjonen").

- Forsikring på sameiet er i Gjensidige polisenr. 60990800669

- Fellesrom som vaskerom, tørkerom eller tørkeloft benyttes av leierne etter utleiers nærmere bestemmelser. I den grad vasking av fellesrom som trapper og ganger skal utføres av leier, skal dette skje etter vaktlister satt opp av utleier.

- Sameiet har egen vaktmester

- Generalforsamling 2018 planlegges å bli avholdt våren 2018

Foretatt påkostninger de senere år:

- Nye postkasser

- Huset ble malt i 2017. De hvite murpartiene males hvert/hvert annet år av eierne selv.

- Sammenstilling av vedlikeholdsoppgaver/behov på bygg «huset» kan fås ved henvendelse til megler.

Planlagte påkostninger:

- Vedlikehold av både fellesarealer og fasade, dette tas opp under generalforsamlingen.

- I følge styreleder 14.04.2018 skal felleskostnadene oppjusteres, men det foreligger ikke en stipulert økning p.t. Dette tas også opp på generalforsamlingen.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 767,- pr. mnd. og inkluderer felles vedlikehold, vann, lån, kommunale avgifter, grunnpakke GET bredbånd (Basis pakke på 100 Mbps. Det kan bestilles TV og raskere hastighet (bredbånd) som tilleggstjenester).

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Fordeling av felleskostnader:

Dekning av felles vedlikehold/vann/lån/kommunale avgifter/løpende kostnader: 495,-

GET (abonnement inkl. grunnhastighet på bredbånd): 272,-

Leietaker hadde i 2017 et strømforbruk tilsvarende 4175 KWH.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 3.440,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 1.852.428,-.

Av dette beløpet utgjør kr 2.739,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Kampen Rode 7
Kirkesogn Kampen

Steder i nærheten

Kampen kirke 0.3 km
Jordal Amfi 0.6 km
Munchmuseet 0.8 km
Politihuset 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47 km
Sentralstasjon Oslo S 2.3 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.3 km
T-bane stasjon Tøyen T-banestasjon 0.5 km
Trikkeholdeplass Munkegata 1 km
Bussholdeplass Brinken 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Jordalhallen 0.5 km
Idrettsanlegg Jordal idrettsanlegg 0.6 km
Treningssenter SATS Kampen 0.7 km
Treningssenter Fresh Fitness Ensjø 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Kampen skole (1-7 kl.) 0.4 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 0.6 km
Nyskolen i Oslo (1-10 kl.) 0.8 km
Gamlebyen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 0.6 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.5 km
Etterstad videregående skole 1.3 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.4 km

Barnehager

Ullensakergata barnehage (0-6 år) 0.2 km
Kampen Kunstbarnehage (1-6 år) 0.2 km
Hola barnehage (1-3 år) 0.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tøyen Senter 0.4 km
Kjøpesenter Grønland Basar 1.3 km
Postkontor Coop Prix St. Halvardsgate 0.5 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 0.6 km
Apotek Boots apotek Tøyen 0.5 km
Apotek Apotek 1 Ensjø 0.8 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 1.3 km
Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol 1.9 km
Dagligvare Coop Prix Brinken 0.1 km
Dagligvare Rema 1000 Jordal 0.3 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Tøyen 0.5 km
Kiosk/video Mix Tøyen Videosenter 0.5 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,2 %
Andel kvinner 51,8 %
Gj.snittalder menn 34,7 år
Gj.snittalder kvinner 36,6 år
Husholdninger med barn 24,1 %
Husholdninger uten barn 75,9 %
Gj.snitt byggeår 1957
Gj.snitt tomtestørrelse 242
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Kampen Rode 7 1334 771

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 2,5% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Emir Resulbegovic
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?