Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 420 000,- for kr 4 420 000,-

Velkommen til Brinken 63 - Presentert av Anders Dalvor i Eiendomsmegler Krogsveen

Det er rikelig med plass for sittegruppe med tilhørende møblement og tv-seksjon i stuen

Rommet har store vindusflater som sørger for at det kommer mye naturlig lys inn i boligen

Balkong fra stue

Stue/kjøkken

Stue/kjøkken

I direkte tilknyttning til både kjøkken og stue er det fin plass til spisebord - et naturlig samlingsted for venner og familie

Spisebord

Stue/kjøkken

Lyst og lekkert kjøkken levert av HTH - her er det svært god benk- og skapplass

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Balkong og stue

Fantastisk solrik balkong på ca. 8.5 kvm med bod på ca. 2.5 kvm

Balkong - vestvendt

Velkommen til Brinken 63 - Presentert av Anders Dalvor i Eiendomsmegler Krogsveen

Balkong

Flott flislagt bad med varmekabler i gulv og spotter i himling

Servant nedfelt i benk med skuffer og vegghengt toalett

Bad

Hovedsoverom - God størrelse og rikelig med plass til dobbeltseng

Walk-in på hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom

Soverom

Entré - Lys og romslig med gode oppbevarinsmuligheter

Takterrasse - Inviter vennene dine opp på grilling og nyt en vanvittig utsikt over byen

Felles takterrasse

Felles takterrasse

Utsikt fra takterrassen

Utsikt fra takterrassen

Fasade - kveld

Fasade - dag

Plantegning

Kampen Park

Kampen Park

Kampen utsikt

Botanisk hage

IDYLLISKE KAMPEN - Lys og lekker 3-roms fra 2015 i 2.etg. Vestvendt balkong - Heis - Takterrasse - Ingen fellesgjeld!

Brinken 63

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 490 000,-

IDYLLISKE KAMPEN - Lys og lekker 3-roms fra 2015 i 2.etg. Vestvendt balkong - Heis - Takterrasse - Ingen fellesgjeld!: IDYLLISKE KAMPEN - Lys og lekker 3-roms fra 2015 i 2.etg. Vestvendt balkong - Heis - Takterrasse - Ingen fellesgjeld!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 490 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 191,-
AREAL (P-ROM / BRA)
63 / 66 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Stille og rolig beliggenhet på idylliske Kampen. Området består hovedsakelig av lav bygård- og sjarmerende småhusbebyggelse. Kampen er et meget populært og hyggelig boligområde, med koselige kaféer, butikker og diverse servicetilbud i nærområdet, bl.a. matbutikk like ved. Området har også godt med diverse kulturtilbud, som Kampen Bydelshus, kirke og eget janitsjarorkester.

Kort vei til kollektivtrafikk: Buss og t-bane i umiddelbar nærhet fra Kjølberggata og Tøyen. Flotte tur- og friluftsområder med Botanisk hage, Tøyenparken og Kampen Park i nærområdet. Oslo S er innen gangavstand.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 490 000,-

Felleskostnader

Kr 2 191,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2015

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

63m2

Bruksareal

66m2

Tomt

857m2

KR-kode

3718161

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Brinken 63, 0654 Oslo

Gnr. 231, bnr. 65, snr. 5 i Oslo kommune.

Tomten

Selveiet tomt på 856 kvm.

Parkering

For øvrig er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Det er 10 parkeringsplasser i lukket garasjeanlegget under bygget. Disse kan kjøpes/erverves internt i sameie, dvs. til eier av en annen boligseksjon.

Konferer med megler for mer info.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 73 kvm

Totalt bruksareal: 66 kvm

Totalt primærrom: 63 kvm

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 5,5 kvm og utebod på balkongen på ca. 2,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.08.2018 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Lys, gjennomgående og populær 3-roms fra 2015 med mange gode kvaliteter. Fra stue/kjøkken er det direkte utgang til romslig, solrik balkongen på ca. 8,5 kvm. Leiligheten har svært god planløsning. Det er eikeparkett på alle gulv unntatt badet som har flislagt gulv med gulvvarme. Alle vegger er sparklede og malte, unntatt badet, som har flislagte vegger. Hele leiligheten gir et meget helhetlig og tiltalende totalinntrykk. Kort vei til kollektivtransport og sentrum for øvrig.

Videre følger;

Entré:

Stor entré med god tilgang til oppbevaring av klær og sko, samt en stor, innholdsrik og praktisk garderobe. Spotlights i taket. Porttelefon med døråpner.

Bad/vaskerom:

Lekkert flislagt baderomskabin fra Norac med dusjnisje med innfellbare glassdører. Det er flislagt gulv med varmekabel, flislagte vegger og folierte himlingsplater i stål samt innfelte downlights med dimmer. Badet består av dusjhjørne med dører av herdet glass og termostatstyrt blandebatteri med dusjgarnityr. Vegghengt toalett med spareknapp og dreneringsåpning for synliggjøring av eventuelt lekkasjevann. Baderomsinnredning med heldekkende servant med underskap og ett greps blandebatteri. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel

Stue:

Lys og pen stue med store vindusflater fra gulv til tak som gir rikelig med naturlig lys inn og skaper en god romfølelse. Rommets størrelse og utforming gir mulighet for flere innredningsalternativer. Kabel-TV og internettilkobling. Fra stuen er det utgang til stor vestvendt balkong.

Kjøkken:

Kjøkkeninnredning fra HTH (2015) med glatte fronter og rustfrie håndtak. Laminat kjøkkenbenk. Underlimt oppvaskkum med ett greps blandebatteri. Magnetventil installert under bereder og oppvask. Induksjon koketopp. Komfyrvakt installert. Innebygget stekeovn. Integrert kjøleskap, fryser og oppvaskmaskin. Oppgraderte hvitevarer og utvidelse av benk- og skapplass i 2018.

Hovedsoverom:

Romslig hovedsoverom med god plass til stor dobbeltseng og adkomst til bod/walk in closet via skyvedør. Her er bla. utstyr for balansert ventilasjonsanlegg.

Soverom:

Det andre soverommet ligger vegg i vegg med hovedsoverommet og brukes idag som kontor/gjesterom av selger. Rommet har imidlertid plass til dobbeltseng og garderobeskap, eventuelt en enkeltseng med kontorplass om man i stedet ønsker et kombinert rom eller barnerom.

I tillegg følger det med vestvendt balkong på ca. 8,5 kvm med en bod på ca. 2,5 kvm, samt en kjellerbod på ca 5,5 kvm. Felles takterrasse for beboerne i sameiet med fantastisk utsikt over byen.

Løsøre: Lampe over spisebord medfølger ikke

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet. Gulvvarme på bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen datert 23.11.2015. Denne kan fås ved henvendelse til megler. I brukstillatelsen fremgår det at ferdigattest ikke kan gis før sluttrapport for avfallshåndtering er behandlet. Status på dette er ukjent.

Styret er i dialog med utbygger med noen anmerkninger før det blir godkjennelse av 1. årskontrollen.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt, men det er ifølge selger ikke gjort endringer i hennes eietid. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 7 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vann- og kloakkreglement, bestemmelse om garasje/parkering samt. bestemmelse om drifts- og vedlikeholdskostnader, bestemmelse om adkomstrett, Best. om kostnadsdeling i forbindelse med felles avfalls-/sykkelbod og lekeplass.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Brinken 63 sameie, med sameiebrøk 437/13011.

Sameiet består av 24 leiligheter.

Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS, tlf. 22122340

Dugnad må påregnes.

Dyrehold krever godkjenning i fra styret.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2971 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 10.05.1988.

Det er sendt inn søknad om tillatelse til påbygging og ombygging av eksisterende trapp- og heis hus samt anlegging av Takterrasse i Kjølberggata 31. Det søkes om tillatelse til ombygging og påbygging av én etasje på eksisterende trapp- og heishus, samt å anlegge takterrasse på halvparten av den eksisterende takflaten og adkomst til denne via påbygget trappehus. Idag har det eksisterende bygget 6 etasjer med tilstøtende trapp- og heishus mot nord og syd med oppbygg over tak på én etasje. Saksnummer:201719048. Dette vil kunne påvirke Brinken 63.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

- Dørcalling.

- Balansert mekanisk ventilasjonsanlegg med tilluftsventiler i oppholdsrom og avtrekk i bad.

- Brannslukkingsapparat. Sprinkleranlegg i leiligheten og fellesareal.

- Felles brannvarslingsanlegg med 1 sensor i leiligheten samt fellesareal.

- Stoppekraner er montert i fordelerskap i himlingen over dusjen.

- Sikringsskap i kottet med automatsikringer og jordfeilbrytere.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.191,- pr. mnd. og inkluderer: Felleskostnader (Generelt vedlikehold, bygningsforsikring, kommunale avgifter m.m), tillegg bredbånd, kabel-TV-avgift.

Herav:

Felleskostnader: 1.797,-

Tilegg bredbånd: 104,-

Kabel-TV-avgift: 290,-

I tillegg: Seksjonseierne som disponerer parkeringsplass skal månedlig svare et akontobeløp til drift og vedlikehold av garasjeanlegget som i henhold til opprinnelig kjøpekontrakter er satt til kr 150,-.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8400,- pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-TV. Dekoder følger med.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 6.190,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 4.609.689,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Kampen Rode 3
Kirkesogn Kampen

Steder i nærheten

Munchmuseet 0.4 km
Kampen kirke 0.5 km
Tøyenbadet 0.7 km
Tøyenparken 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.1 km
Sentralstasjon Oslo S 2.8 km
Jernbanestasjon Tøyen 0.8 km
T-bane stasjon Tøyen T-banestasjon 0.2 km
Trikkeholdeplass Lakkegata skole 1.1 km
Bussholdeplass Tøyen 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Kampen park 0.3 km
Idrettsanlegg Rudolf Nilsens plass ballbinge 0.9 km
Treningssenter Tøyen Fitness og Tr.senter 0.7 km
Treningssenter Actic - Tøyenbadet 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Tøyen skole (1-7 kl.) 0.4 km
Kampen skole (1-7 kl.) 0.5 km
Vahl skole (1-7 kl.) 0.8 km
Nyskolen i Oslo (1-10 kl.) 1 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.1 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.1 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.6 km
Hersleb videregående skole 1.1 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.3 km

Barnehager

Venkes familiebarnehage 0.1 km
Norderhov familiebarnehage (0-3 år) 0.1 km
Heibergløkka barnehage (0-6 år) 0.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tøyen Senter 0.4 km
Kjøpesenter Grønland Basar 1 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 0.4 km
Postkontor Coop Prix St. Halvardsgate 1 km
Apotek Boots apotek Tøyen 0.2 km
Apotek Apotek 1 Ensjø 0.8 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 1 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.5 km
Dagligvare Bunnpris Kampen 0.3 km
Dagligvare Coop Mega Tøyen 0.4 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Tøyen 0.1 km
Kiosk/video Narvesen Tøyne t-bane st. 0.2 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 0.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,2 %
Andel kvinner 48,8 %
Gj.snittalder menn 40,1 år
Gj.snittalder kvinner 40,6 år
Husholdninger med barn 22,6 %
Husholdninger uten barn 77,4 %
Gj.snitt byggeår 1949
Gj.snitt tomtestørrelse 492
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Kampen Rode 3 922 558

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,81 % av salgssummen

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 5.500,- 2stk. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Anders Dalvor
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?