Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 200 000,- for kr 2 200 000,-

Velkommen til Brøttet 10

Hage

Terrasse

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Entré

Bad

Bad

Bad

Wc

Soverom

Soverom

Fasade

Fasade

Plantegning

Aronsløkka – Pen og romslig 2-roms med hage og garasje. Flott beliggenhet like ved marka.

Brøttet 10

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 000 000,-

Aronsløkka – Pen og romslig 2-roms med hage og garasje. Flott beliggenhet like ved marka.: Aronsløkka – Pen og romslig 2-roms med hage og garasje. Flott beliggenhet like ved marka.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 209,-
Fellesgjeld:
Kr 243 801,-
AREAL (P-ROM / BRA)
50 / 54 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i attraktivt, etablert og populært boligområde på Åssiden. Meget god beliggenhet på feltet grensende til marka med flott turterreng og lysløype. Meget rolig og barnevennlig, med mange barnefamilier i nærmiljøet, og med kort vei til barnehager og skoler. Kort vei til lekeplass på området. Gode solforhold.

Åssiden har et stort utvalg av fritidstilbud med treningssentre, fotballbaner, idrettshall og flotte friområder. Det er kort vei inn til byen og god offentlig kommunikasjon. Åssiden har et godt utvalg i matbutikker og varehandel.

Gunstig busskommunikasjon med kort vei til busstopp. Lokalbuss til sentrum med ca. 15 min kjøring til sentrum. Jernbanestasjon på Gulskogen. Kort vei til Timeekspressen fra Rosenkrantzgata retning Oslo og Kongsberg/Notodden. For mer detaljerte ruteopplysninger se www.brakar.no og www.timeekspressen.no.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen Kommune. Et sammensatt tilbud av både private og kommunale barnehager på Åssiden. Kort veil til både Brøttet og Aronsløkka barnehage.

Aronsløkka barneskole og Kjøsterud ungdomskole.

Åssiden videregående skole og øvrige videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden med høyskolen i Sørøst Norge, se mer på www.papirbredden.no.

Adkomst

Følg Rosenkrantzgt. oppover fra sentrum av Drammen. Ta inn til høyre ved Åssiden Videregående Skole. Ta bort Kristian Brennersvei til venstre og følg denne veien oppover mot Drammen Skisenter (Aronsløypa). Brøttet ligger på venstre hånd. Ta 2. innkjøring inn til Brøttet. Eiendommen er da beliggende på høyre side av veien.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 000 000,-

Fellesgjeld

Kr 243 801,-

Totalpris

Kr 2 243 801,-

Felleskostnader

Kr 3 209,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1975

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

50m2

Bruksareal

54m2

Tomt

48748m2

KR-kode

2018346

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Brøttet 10, 3029 Drammen

Gnr. 117, bnr. 141 i Drammen kommune.

Andelsnr. 114, Brøttet Borettslag, org.nr. 950 245 573

Tomten

Andel av fellesarealer på 48.748 kvm. Asfalterte adkomstveier. Til hver bolig arronderer det naturlig en "tomteparsell" som naturlig ligger til hver bolig. Parsellen er opparbeidet med romslig hage med plen og hekk som skjermer for innsyn. Koselig terrasseplatting med utgang fra stuen.

Parkering

Garasje i rekke med vippeport og plass til en bil. Innlagt strøm. For øvrig gjesteparkering samt parkerings langs deler av veien rundt borettslaget.

Vei, vann og avløp

Private adkomstveier med tilknytning til offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via felles private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til boligene. Ny vannledning fra stoppekran til offentlig nett i 2013.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Bruttoareal: 59 kvm

Bruksareal: 54 kvm

Primærrom: 50 kvm

Primærrom:

Leiligheten ligger på bakkeplan med eget inngangsparti og inneholder entré, wc, bad/vaskerom, soverom, stue og kjøkken. Utgang til koselig terrasseplatting og hage. : 51 kvm

Sekundærrom:

Leiligheten har innvendig bod: 4 kvm

I tillegg disponerer boligen utvendig bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.08.18 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Entré: Fliser på gulv, malte flater på vegger, malt tak.

Wc: Ny parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Wc og servant med underskap.

Bad/vaskerom: Fliser på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Dusjkabinett, servant i seksjon, opplegg for vaskemaskin og benk. Varmekabler i halve rommet. Vaskemaskin medfølger.

Innvendig bod: Belegg på gulv, malte flater på vegger, malt tak.

Soverom: Ny parkett på gulv, malt strie på vegger, malt tak. Garderobeskap.

Stue: Ny parkett på gulv, malt strie på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv. Utgang til terrasse og hage. Montert ny terrassedør.

Kjøkken: Ny parkett på gulv, malt strie på vegger, malt tak. Hvit innredning med mosaikk fliser over benk. Integrert stekeovn og platetopp. Opplegg for oppvaskmaskin. Åpen løsning mot stuen.

Leiligheten holder en normal god standard og fremstår som pen. En koselig leilighet med god planløsning som er verdt et besøk!

Oppvarming

Varmekabler på deler av baderom samt entré og stue. For øvrig basert på elektrisk oppvarming. For øvrig basert på elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Foreligger ferdigattest datert 11.01.1977 fra Drammen Kommune.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 2 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om bebyggelsen og trafokiosk

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Brøttet Borettslag. Borettslaget består av 121 boliger.

Formann i Brøttet borettslag er Arne Harry Kristoffersen, tlf. 915 36 737. Se for øvrig borettslaget sin hjemmeside: www.brottet.no

Arbeider siste årene: Nye vinduer og kledning 2007-2008, nye tak og isolering av disse 2010-2011 og nytt innvann til innvendig stoppekran 2012-2013. Nye seriekoblete brannvarslere. Disse skal medfølge ved salg.

Styret arbeider med å bygge nye garasjer. Foreløpig er kostnadene rundt dette ikke kjent, men det må påregnes at borettslaget tar opp et større lån og at fellesgjelden og dermed felleskostnadene pr enhet vil øke. Oppstart er stipuert høsten 2018.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag.

Dugnad må påregnes.

Det må søkes styret om tillatelse til husdyrhold.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet sikringsfond som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig formål.

Reguleringsplan: Aronsløkka Nord datert 24.10.73.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser samt grunnboksutskrift kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter: ca kr 5.000,- pr år. Installert vannmåler slik at avgiftene varierer etter vannforbruket i boligen.

Felleskostnadene er kr 3.209,- pr. mnd. og inkluderer bygningsforsikring, pipeavgift, nedbetaling av andel fellesgjeld, snømåking, kabel-tv, renovasjon og forretningsførsel.

Differensiering av felleskostnader foreligger ikke fra forretningsfører.

Boligen er tilknyttet Altibox fra Viken Fiber som leverandør av kabel-tv, og grunnpakken er inkludert i andel felleskostnader.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av internett og har avgift på kr xxx,- pr. mnd. Eget abonnement må tegnes av ny eier.

Selgers strømforbruk utgjør ca 11.000 kWh pr. år.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Ovenstående er basert på nåværende eier/hustands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 550,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.245.383,-. Av dette beløpet utgjør kr 243.801,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 5.650,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Åssiden 11
Kirkesogn Åssiden

Steder i nærheten

Buskerud sentralsykehus 3.2 km
Tinghus 4.5 km
Fylkeshuset 4.6 km
Solberg Legesenter 5.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 98.2 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 4.5 km
Bussholdeplass Brøttet 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Aron slalomløype 0.3 km
Idrettsanlegg Aronsløkka (skole) aktivitetssal 0.5 km
Treningssenter SKY Fitness Drammen 1.1 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Åssiden 1.7 km

Steder av interesse

Skoler

Aronsløkka skole (1-7 kl.) 0.7 km
Åssiden skole (1-7 kl.) 2.6 km
Kjøsterud skole (8-10 kl.) 1.2 km
Åssiden videregående skole 1 km
Akademiet Ypsilon vgs 3.9 km

Barnehager

Aronsløkka barnehage (0-5 år) 0.4 km
Åsløkka barnehage (3-5 år) 1 km
Solhagen Rudolf Steiner barnehage (0-6 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Solberg Senter 3.8 km
Kjøpesenter Gulskogen Senter 4.6 km
Postkontor Drammen Bedriftssenter 1.7 km
Postkontor Coop Prix Store Landfall 1.7 km
Apotek Ditt Apotek Åssiden 1.1 km
Apotek Apotek 1 Pålsøya 2 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 5.6 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 6.6 km
Dagligvare Kiwi Ligosenteret 1.1 km
Dagligvare Rema 1000 Åssiden 1.4 km
Kiosk/video Åssiden Grill 1.7 km
Kiosk/video Vårveien Spill 2.5 km
Bensin st1 Drammen 1 km
Bensin Uno-X Travbanen 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,4 %
Andel kvinner 50,6 %
Gj.snittalder menn 41 år
Gj.snittalder kvinner 41,1 år
Husholdninger med barn 34,7 %
Husholdninger uten barn 65,3 %
Gj.snitt byggeår 1983
Gj.snitt tomtestørrelse 1820
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Åssiden 11 427 167

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 35.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egil Svennevig Hovde
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?