Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 250 000,- for kr 3 250 000,-

Velkommen til Brusetfaret 52 A. Koselig 3-roms leiliget i 4-mannsbolig, solrik hage. Garasjeplass. Gangavstand til tog og skole.

Inngangsparti, terrasse med god plass til sittegruppe

Entre/ gang med fliser på gulv.God plass til jakker og sko.

Stue/ spisestue med peisovn

Stue

Lys og hyggelig stue med store vinduer

Spisestue og peisovn

Spisestue

Kjøkken

Dels åpent kjøkken mot stue

Kjølkken

Kjøkken, godt med skapplass.

Kjøkken

Detalj bilde på kjøkken

Mellomgang til soverom og bad

Soverom

Soverom

Bad/vaskerom med dusjkabinett, gulvstående toalett, servant og opplegg for vaskemaskin. Fliser på gulv, med varkekabler.

Bad

Terrasse med fin utsikt mot Skaugumsåsen

Terrasse

Terrasse og hage

Hage, plen er opparbeidet over garasjeanlegget.

Fasade og hage

Garasje

Planskisse

Asker/ Hvalstad- Koselig 3-roms leiliget i 4-mannsbolig, solrik terrasse og hage. Garasjeplass.

Brusetfaret 52 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 450 000,-

Asker/ Hvalstad- Koselig 3-roms leiliget i 4-mannsbolig, solrik terrasse og hage. Garasjeplass.: Asker/ Hvalstad- Koselig 3-roms leiliget i 4-mannsbolig, solrik terrasse og hage. Garasjeplass.

Boligtype:
Leilighet, Selveiet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 450 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
71 / 71 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i en stille gate i blindvei, fin utsikt med gode solforhold. Nærhet til marka og sjøen, muligheter for fritidsaktiviteter, heller ikke lang avstand til buss og tog. Sentralt og landlig beliggende i veletablert område. Bebyggelsen er plassert opp i nord vestvendt og solrik skråning. Meget gode solforhold om dagen og utover kvelden. Ettermiddagssol/ kveldssolen kan nytes i hagen eller på terrassen til sent på kveld sommerstid.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Hvalstad eller Matkroken Vakås. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Holmen Senter et rikt utvalg av butikker. I tillegg finner du hyggelige spisesteder og bl.a. vinmonopol. Trekanten Asker og Sandvika Storsenter ligger også godt innen rekkevidde med et meget variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Asker sentrum kan også tilby rike shopping muligheter både inne på Trekanten senter og ute i gågatene. Trekanten senter har hele 70 varierte butikker å velge mellom, mens ute i gågatene finner man nisjebutikkene, hvor det er mulighet for å komme over de litt mer unike gjenstandene. Bredt utvalg av restauranter og kafeer.

Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til flotte tur- og friluftsområder. Skaugumsåsen, mot Semsvann og innover i Vestmarka. Semsvannet ligger ca. 2 km unna og er et populært bade og turområde sommer som vinter. Kun få minutters gange til Hvalstad togstasjon, barneskole og barnehager. Nærmeste buss 270 som går fra Asker via Sandvika til Fornebu stopper i Kirkeveien foran Comfort rørleggerbutikken. Få minutters kjøring både til Asker sentrum og til Holmen med kjøpesenter, båthavner og badestrand. Trivelig og trafikkstille nabolag.

Barnehager og skoler

Hvalstad barneskole

Torstad ungdomsskole

Vgs. Nesbru videregående skole

Vgs. Holmen videregående skole

Bhg. Læringsverkstedet bhg. Bjørndalen (0-6 år)

Bhg. Rudolf Steinerbarnehagen i Asker (3-5 år)

Bhg. Hvalstad halvdagsbarnehage (3-5 år)

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 450 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1991

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

71m2

Bruksareal

71m2

Tomt

931m2

KR-kode

151885

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Brusetfaret 52 A, 1395 Hvalstad

Gnr. 29, bnr. 207, snr. 1, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 931 kvm. Eier har hjemmel i ideell andel av tomten. Felles eiet tomt, men hver seksjon disponerer nærmeste omkringliggende areal. Leiligheten har hageareal med godt utsyn og gode solforhold. Tomten er opparbeidet med felles grøntareal og asfaltert adkomst/parkeringsareal.

Parkering

En parkering i garasjen og 1 parkering utenfor garasjen , ellers parkering i område.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 77 kvm

Totalt bruksareal: 71 kvm

Totalt primærrom: 71 kvm

Bruksareal:

Eierleilighet 71 kvm

Primærrom:

Eierleilighet:

Underetasje: 71 kvm: Entre, stue/ spisestue, kjøkken, gang, bad/ vaskerom og 2 soverom.

I tillegg disponerer boligen 1 bod på ca. 3 m2 med utvendig adkomst.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.06.2018 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Koselig 3- roms leilighet, boligen anses være pent brukt og normalt vedlikeholdt. Noe utskiftninger gjort, men i hovedsak ikke spesielt modernisert. Et generelt bra inntrykk.

Leiligheten ligger i første etasje.

Entré med fliser på gulv. Brystningspanel med lyse overflater. God plass til jakker og sko.

Stue/spisestue med peisovn. En lys stue, med vinduer i front og på endevegg.

Kjøkken innredning med bjørkefronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med stålkum. Integrert ovn og koketopp. Ventilator med utblåsning via sentralavtrekk. Dels innredning fra byggeår med brukslitasje. Noe nyere skap/innredning. Kjøkkenvifte bør byttes, lyspæren er vanskelig å bytte og den er vanskelig å rengjøre. 120 liter varmtvannsbereder plassert i kjøkkenbenk. Skiftet varmtvannsbereder i 2010. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Mellomgang til bad/ soverom med fliser på gulv.

Bad/vaskerom med dusjkabinett, gulvstående toalett, servant og opplegg for vaskemaskin. Fliser på gulv, med varmekabler.

Leiligheten har 2 soverom.

Terrasse ved inngangsparti. I tillegg er det bod på ca. 3 m2 med utvendig adkomst.

Sentralavtrekk fra kjøkken og bad/vaskerom. Aggregat plassert på loft over naboleilighet. For øvrig er det naturlig ventilasjon i boligen.

Utbedringer/påkostninger de senere år?

- Oppgradert carport til garasje inkl. reparasjon av dekke.

- Bygget terrasse og lagt ny gressplen

- Nytt gulv stue og kjøkken og ny varmtvannsbereder, januar 2010

- Byttet inngangsdør i 2016

- Malt huset 2017

Garasje med støpt gulv. For øvrig betongkonstruksjon tekket med membran. Innlagt strøm. Leddport i stål med automatisk portåpner. Det er også plass innerst i garasjen, til dekk,sykkel og lignende, en opprinnelig bod delt med lettvegg.

Oppvarming

1-løps elementpipe - felles pipeløp. 1 vedovn i stuen. Elektrisk gulvvarme i bad/vaskerom. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.12.1990. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 1992/3377-2/100, tinglyst 04.02.1992, type heftelse: Pant til sameiet. Beløp: NOK 15 000. Panthaver: Sameiet. etter 90% av takst, uten opptrinnsrett. Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Ingen servitutter registrert.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse. Reguleringsplan: 54 A.

Eiendommen ligger i nåværende noligområder med spesielle kvaliteter i kommuneplanen. Type A. Bestemmelser til kommuneplanens arealdel samt kartgrunnlag finner du på: www.asker.kommune.no/Kommuneplan og http://webhotel3.gisline.no/WebInnsyn_Asker/Vis/Asker-kart

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Hovedledninger for strøm og vann går gjennom leiligheten, noe som man bør vite ved evt oppussing av soverom (hovedstrømledning). Hovedvannledningen er under vasken på kjøkkenet. Der kan man stenge vannet for hele huset hvis nødvendig. De 4 enhetene har inngått en avtale om å betale forholdsmessig beløp pr mnd på en felles konto. Vedlikehold av huset er for tiden kr. 196,- pr.mnd.

Respektere felles regler man blir enige om blant naboene i huset og også regler knyttet til Brusetfaret Velforening 42-60.

Dugnad må påregnes

Dyrehold er tillatt.

Vedtatte påkostninger: Ingen kjente.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 3.297,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for Restavfall 240 liter, andel ½ samt feiing av 1 pipeløp. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12.217,- pr. år. / 13.378,- kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.127.

Velavgift er kr 800,- pr. år, som dekker brøyting og strøing.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av internett og har avgift på

kr 639 pr. mnd.

Boligen er tilknyttet Sector alarm alarmselskap som koster kr 4.960,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.537.472,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 2,5%% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?