Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 700 000,- for kr 2 700 000,-

Velkommen til Buskerudveien 111

Elva rett utenfor leiligheten

Fasade

Flott terrasse

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Entré/gang

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Soverom

Soverom

Soverom

Mastefoto 01

Mastfoto 03

Plantegning

Åssiden

Buskerudveien 111

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 700 000,-

Åssiden: Pen og romslig 3-roms endeleilighet med terrasse, hage og carport. Attraktiv beliggenhet mot elva. Meget solrikt.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 991,-
Fellesgjeld:
Kr 187 710,-
AREAL (P-ROM / BRA)
77 / 81 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende meget sentralt på Åssiden i svært stille, rolig og attraktivt boligområde med flotte turmuligheter i "elveparken" rett utenfor boligen. Boligen er sørvendt mot elven med flott elveutsikt. Barnevennlig område med lekeplass nær boligen, og kort gangavstand til barneskole og barnehager. Dagligvarebutikk, apotek m.m. i gangavstand.

God busskommunikasjon til sentrum med hyppige avganger. 15 minutter med buss til sentrum. Både Gulskogen og Drammen stasjon med hyggelige avganger. 10 minutter med tog fra Drammen stasjon til Asker. 36 minutter med tog til Oslo. Kort vei til Timeekspressen fra Rosenkrantzgata retning Oslo og Kongsberg/Notodden. For mer detaljerte ruteopplysninger se www.bk.no, www.timekspressen.no og www.nsb.no.

De fleste fritidstilbud på Åssiden. Åssiden IF. med mange aktiviteter, se www.aif.no. Flere treningssenter i nærområdet. Moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og ny klatrepark. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb med organisert trening, skileik m.m. Lysløype inn mot Solbergelva og Drammensmarka.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen Kommune. Et sammensatt tilbud av både private og kommunale barnehager på Åssiden.

Åssiden barneskole og Kjøsterud ungdomskole.

Åssiden videregående skole og øvrige videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden med høyskolen i Sørøst Norge, se mer på www.papirbredden.no.

Adkomst

Følg Rosenkrantzgt. fra Drammen sentrum forbi Åssiden kirke. Ta inn til venstre ved McDonalds. Ta deretter til venstre ned Ingeniør Rybergsgate. Ta til høyre i neste kryss som da er Buskerudveien. Følg veien bortover og etter Drammen Camping går det stikk vei til venstre. Nr. 111 ligger i enden av denne blindveien.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 700 000,-

Fellesgjeld

Kr 187 710,-

Totalpris

Kr 2 887 710,-

Felleskostnader

Kr 5 991,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1997

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

77m2

Bruksareal

81m2

Tomt

3459m2

KR-kode

2017630

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Buskerudveien 111, 3027 Drammen

Gnr. 117, bnr. 892 i Drammen kommune.

Andelsnr. 1, Elveterrassen Borettslag, org.nr. 977 029 260

Tomten

Eiet tomt på 3.459 kvm som tilhører borettslaget. Tomten består av asfaltert adkomstvei, samt asfalterte og grusede gangarealer. Plen med prydbusker, trær og beplantning ned mot elva. Adkomst til elveparken direkte fra borettslagets eiendom.

Fra stuen er det utgang til terrasseplatting samt hage parsell som naturlig arronderer til leiligheten. Flott utsikt til elva og gode solforhold.

Parkering

En parkeringsplass i carport medfølger leiligheten. Forøvrig gjesteparkeringsplasser på borettslagets eiendom, samt gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Bruttoareal: 86 kvm

Bruksareal: 81 kvm

Primærrom: 77 kvm

Primærrom:

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder entré/gang, bad, 2 soverom, romslig stue med utgang til terrasse og hage samt kjøkken med spiseplass: 77 kvm

Sekundærrom:

Innvendig bod: 4 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 utvendig bod samt carport.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.12.2017 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning. Taket er tekket med takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Sammendrag fra tilstandsrapporten:

Pen leilighet med en normal tilstand på innredninger og overflater. Bad av noe eldre dato.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré/gang: Belegg på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv. Skyvedørsgarderobe.

Bad: Fliser på gulv, tapet på vegger samt fliser i våtsonen, malt tak. Varmekabler i gulv. Dusjhjørne, servant i seksjon samt speil, wc og opplegg for vaskemaskin.

Innvendig bod: Belegg på gulv, malte flater på vegger, malt tak.

Soverom1: Belegg på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Garderobeskap og skyvedørsgarderobe.

Soverom2: Belegg på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Garderobeskap og skyvedørsgarderobe.

Stue/spisestue: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Utgang til terrasse og hage. Flott utsikt mot elva.

Kjøkken: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Hvit profilert innredning med fliser over benk. Opplegg for oppvaskmaskin. Koselig spiseplass.

Ingen hvitevarer medfølger leiligheten.

Leiligheten holder en normal god standard og fremstår som velholdt. En romslig og innholdsrik leilighet med god planløsning.

Oppvarming

Varmekabler i entré og baderom, for øvrig basert på elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Foreligger ferdigattest datert 12.06.02 fra Drammen Kommune.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende jordskifte på borettslagets eiendom. Dagboknr 180884, tinglyst 15.10.2003. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Elveterrassen Borettslag og borettslaget består av 23 leiligheter fordelt på 2 bygninger.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt med ett dyr pr leilighet.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst og ingen har meldt seg.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan Strandterrassen - Buskerudveien 109 og 115 datert 28.11.95 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Boligen vil ikke bli ytterligere rengjort ved overtagelse.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.991,- pr. mnd. og inkluderer renter og avdrag på andel fellesgjeld, avsetning til utvendig vedlikehold, snøbrøyting, plenklipping, grunnpakke kabel-tv og internett fra Get, bygningsforsikring, vann/avløp, renovasjon, strøm i fellesarealer, forretningsførsel.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Grunnpakke er inkludert i felleskostnadene.

Selgers strømforbruk utgjør ca. 10.200 kWh pr. år.

Ovenstående er basert på nåværende eier/hustands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 4.590,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 550,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.893.909,-. Av dette beløpet utgjør kr 187.710,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 3.900,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Åssiden 6
Kirkesogn Åssiden

Steder i nærheten

Tinghus 3.6 km
Buskerud sentralsykehus 3 km
Fylkeshuset 3.9 km
Bibliotek, kunstgalleri 4.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 97.3 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 3.6 km
Bussholdeplass Sølfast 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Berskaug tennisbaner 0.9 km
Idrettsanlegg Berskaug fotballbaner 1 km
Treningssenter Sports Club Akropolis avd. Åssiden 0.5 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Åssiden 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Åssiden skole (1-7 kl.) 0.9 km
Kjøsterud skole (8-10 kl.) 1.4 km
Åssiden videregående skole 1.3 km
Akademiet Ypsilon vgs 2.9 km

Barnehager

NLM - Tryggheim bhg. - Drammen (0-5 år) 0.4 km
Berskaug barnehage 0.6 km
Åssiden barnehage (0-5 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Solberg Senter 4 km
Kjøpesenter Gulskogen Senter 3.7 km
Postkontor Drammen Bedriftssenter 0.6 km
Postkontor Meny Åssiden 0.8 km
Apotek Apotek 1 Åssiden 1.2 km
Apotek Ditt Apotek Åssiden 1.5 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 4.8 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 8.5 km
Dagligvare Meny Åssiden 0.8 km
Dagligvare Rema 1000 Åssiden 0.9 km
Kiosk/video Vårveien Spill 1.1 km
Kiosk/video Åssiden Grill 1.3 km
Bensin st1 Drammen 1.4 km
Bensin Uno-X Travbanen 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 44,1 %
Andel kvinner 55,9 %
Gj.snittalder menn 54,6 %
Gj.snittalder kvinner 61,4 %
Husholdninger med barn 12 %
Husholdninger uten barn 88 %
Gj.snitt byggeår 1984
Gj.snitt tomtestørrelse 2707
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 67150 31895
Grunnkrets: Åssiden 6 719 429

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 35.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egil Svennevig Hovde
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?