Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 200 000,- for kr 4 200 000,-

Velkommen til Buskerudveien 217 E

Utsikt

Terrasse

Terrasse

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Gang

Bad

Bad

Wc

Gang

Soverom

Soverom

Soverom

Balkong

Terrasse

Utsikt

Fasade

Fasade

Plantegning

Åssiden

Buskerudveien 217 E

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 990 000,-

Åssiden: Delikat og romslig 3-roms leilighet med 2 solrike balkonger og garasje. Rolig beliggenhet like ved elvebredden. IN-ordning. Flott utsikt.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 990 000,-
Felleskostnader:
Kr 8 340,-
Fellesgjeld:
Kr 985 958,-
AREAL (P-ROM / BRA)
92 / 97 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger attraktivt til, kun et steinkast unna elvebredden hvor borettslaget har eget bryggeanlegg . Leiligheten er gjennomgående med 2 balkonger, både østvendt med morgensol og vestvendt med sen kveldssol. Flott utsikt mot Eikerbygdene, stille og rolig.

Tre minutters rolig gange til bussholdeplass med god forbindelse til Drammen sentrum. Timekspressen fra Rosenkrantzgata retning Oslo og Notodden. For mer detaljerte ruteopplysninger se www.brakar.no. 35 minutter med tog fra Drammen til Oslo. Flytog til Gardermoen.

De fleste fritidstilbud på Åssiden. Åssiden IF med mange aktiviteter, se www.aif.no. Flere treninggsentre innen gangavstand. Moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb med organisert trening, skileik m.m. Lysløype inn mot Solbergelva og Drammensmarka. Turstier langs elven, helt inn til sentrum. Elvepark med friområder og badeplass. Ved Berskaug er det fotballbaner, idrettshall og tennishall.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen Kommune. Det er et sammensatt tilbud av både private og kommunale barnehager på Åssiden. For komplett liste se www.drammen.kommune.no.

Åssiden barneskole og Kjøsterud ungdomsskole. Gangavstand til begge skoler.

Åssiden videregående skole og øvrige videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no

Adkomst

Kjør fra Drammen sentrum til Åssiden. Ta av fra gamle E134 i lyskrysset etter Travbanen og kjør Traverveien mot Drammenselva. Kjør veien til endes og ta til høyre inn Buskerudveien. Ta inn til venstre ved de gamle avishusene ved skilt til bla. Elveparken Vest Borettslag.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 990 000,-

Fellesgjeld

Kr 985 958,-

Totalpris

Kr 4 975 958,-

Felleskostnader

Kr 8 340,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

2006

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

92m2

Bruksareal

97m2

Tomt

4479m2

KR-kode

201870

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Buskerudveien 217 E, 3027 Drammen

Gnr. 117, bnr. 949 i Drammen kommune.

Andelsnr. 12, Borettslaget Elveparken Vest, org.nr. 987 337 508

Tomten

Leiligheten har en flott usjenert vestvendt uteplass med utgang fra stuen. Uttak for gass. Gode solforhold på uteplassen og flott utsikt oppover mot Eikerbygdene og oppover elven hvor man kan følge med på båttrafikken på sommerstid. Fra soverommet er det utgang til østvendt balkong hvor man kan nyte morgensolen.

Forøvrig andel av fellesarealer for hele borettslaget på ca. 4.479 kvm. Fellesarealene går helt ned til Drammenselva, hvor borettslaget har innredet med sittegrupper, egen brygge og liten sandstrand. Pent opparbeidete fellesarealer med plen og planter. Det er lagt varmekabler i nedkjørsel til garasjekjeller samt ved inngangsparti.

Parkering

Garasje i lukket parkeringsanlegg. Det er lagt varmekabler i nedkjørsel til garasjekjeller. Forøvrig parkering på borettslaget sin tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Bruttoareal: 107 kvm

Bruksareal: 97 kvm

Primærrom: 92 kvm

Primærrom:

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder entré, wc, romslig stue med gasspeis og utgang til vestvendt terrasse, kjøkken, gang, flislagt bad og 2 soverom hvorav hovedsoverommet har utgang til balkong med morgensol: 92 kvm

Sekundærrom:

Leiligheten inneholder garderoberom og sjakt: 5 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.02.2018 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Andelsleilighet i lavblokk oppført i betong, forblendet utvendig med teglstein. Heis i bygget.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Konklusjon tilstandsrapporten:

Rapporten omhandler ikke leilighetens fellesdeler og det er kun en kontroll av innvendige overflater og innredninger. Pen og velholdt leilighet beliggende i 2. etasje. Leiligheten har en normal god standard med normal alder og bruksslitasje. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler. Det er kun eventuelle lett synlige

og åpenbare feil og / eller skader som er påpekt, og det er ikke flyttet på inventar, løsøre m.m. Eventuelt skader i konstruksjonen kan ikke avdekkes uten bygningsmessige inngrep.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Downlights i tak.

Wc: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt tak. Downlights i tak. Servant og wc.

Stue: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Downlights i tak. Montert gasspeis. Utgang til solrik terrasse som er flislagt. Montert downlights ute på terrassen. Uttak for gass på terrassen. Gode solforhold med sen kveldssol. Utvendige persienner. En romslig stue med store vindusflater.

Kjøkken: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Downlights i tak. Pen profilert kjøkkeninnredning med fliser over benk. Heltre benkeplater. Integrert platetopp, stekeovn og mikro. Opplegg for oppvaskmaskin. Koselig spiseplass. Åpen løsning mot stuen. Kun integrerte hvitevarer medfølger leiligheten.

Gang: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Downlights i tak. Skyvedørsgarderobe.

Bad: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv. Dusjhjørne, servant i seksjon, wc og opplegg for vaskemaskin.

Soverom1: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Garderobeskap. Utvendige persienner.

Soverom2: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Garderobeskap. Utvendige persienner. Utgang til østvendt balkong med morgensol.

Garderoberom: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Garderobeløsning. Utvendige persienner.

Leiligheten holder en gjennomgående god standard og fremstår som delikat og velholdt. God planløsning. Her kan man flytte rett inn!

Oppvarming

Varmekabler i baderomsgulv. For øvrig basert på elektrisk oppvarming med panelovner. Strøm/oppvarming er inkludert i felleskostnadene med kr. 750,- pr. måned (med en årlig avregning).

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Foreligger ferdigattest datert 26.10.2010 fra Drammen Kommune.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr. 518987, tinglyst: 27.10.2006: Bestemmelse om gjerne, best. om adkomstrett, parkering og erklæring vedr pumpestasjon.

Dagboknr. 145316, tinglyst: 22.01.2007: Erklæring/avtale vedr gangsti.

Dagboknr. 166623, tinglyst: 31.01.2007: Best. om adkomstrett.

Dagboknr. 230985, tinglyst: 01.03.2007: Erklæring/avtale vedr bebyggelse.

Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Elveparken Vest. Borettslaget består av 43 leiligheter fordelt på 2 bygninger.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan datert 07.12.2010 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 8.340,- pr. mnd. og inkluderer bygningsforsikring, á-konto strøm, á-konto vann, á-konto gass, renovasjon, grunnpakke kabel-tv, heisdrift, gartner, utvendig vedlikehold, strøm fellesarealer og renter/avdrag fellesgjeld.

Felleskostnadene fordeles slik:

Rente og avdrag kr 4.996,-

Driftsutgifter kr 3.739,-

À-kontro vann kr 447,-

À-kontro strøm kr 750,-

À-kontro gass kr 200,-

Grunnpakke kabel-tv er inkludert i andel felleskostnader.

Fra 01.07.2018 blir fellesutgiftene kr 8.065,- pr mnd.

Internett er levert av Viken Fiber og koster kr 349,- pr. mnd.

Selgers strømforbruk utgjør ca 17.500 kWh pr. år.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Ovenstående er basert på nåværende eier/hustands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.650,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 550,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.983.217,-. Av dette beløpet utgjør kr 985.958,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Åssiden 1
Kirkesogn Åssiden

Steder i nærheten

Solberg Legesenter 4.4 km
Mjøndalen 6.2 km
Fylkeshuset 5.2 km
Tinghus 5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 98.7 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 4.9 km
Bussholdeplass Vinkelveien 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Berskaug fotballbaner 1.1 km
Idrettsanlegg Berskaug tennisbaner 1.5 km
Treningssenter Sports Club Akropolis avd. Åssiden 1.3 km
Treningssenter SKY Fitness Drammen 1.3 km

Steder av interesse

Skoler

Åssiden skole (1-7 kl.) 2.4 km
Aronsløkka skole (1-7 kl.) 2.8 km
Øren skole (1-7 kl.) 4.2 km
Rødskog skole (1-7 kl.) 4.6 km
Kjøsterud skole (8-10 kl.) 1.9 km
Åssiden videregående skole 1.1 km
Akademiet Ypsilon vgs 4.3 km

Barnehager

Bekkevollen barnehage (0-5 år) 0.9 km
Vinnes barnehage (0-5 år) 1 km
Berskaug barnehage 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Solberg Senter 3 km
Kjøpesenter Buskerud Storsenter 7.5 km
Postkontor Drammen Bedriftssenter 1.5 km
Postkontor Meny Åssiden 2.2 km
Apotek Ditt Apotek Åssiden 1.3 km
Apotek Ditt Apotek Solberg Senter 3 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 7.5 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 6.1 km
Dagligvare Kiwi Ligosenteret 1.3 km
Dagligvare Rema 1000 Åssiden 1.4 km
Kiosk/video Åssiden Grill 1.8 km
Kiosk/video Vårveien Spill 2.7 km
Bensin Uno-X Travbanen 0.6 km
Bensin st1 Drammen 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,3 %
Andel kvinner 51,7 %
Gj.snittalder menn 48,9 år
Gj.snittalder kvinner 47,9 år
Husholdninger med barn 27,5 %
Husholdninger uten barn 72,5 %
Gj.snitt byggeår 1985
Gj.snitt tomtestørrelse 667
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Åssiden 1 586 251

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,2% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egil Svennevig Hovde
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?