Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Velkommen til Buskveien 72!

Overbygget innganspart

Velkommen inn!

Buskveien 72 - Velkommen til visning!

Stort kjøkken med mye skapplass

Kjøkken

Stor stue med plass til spisebord og sofagruppe

 

 

Hovedsoverom med stort garderobeskap

Hovedsoverom

Stort barnerom

 

Bad

Kort vei til flott lekeplass

Plantegning

Gjekstad

Buskveien 72

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 660 000,-

Gjekstad: Lys og romslig leilighet med meget barnevennlig beliggenhet - 2 soverom - garasje

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 660 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 297,-
Fellesgjeld:
Kr 193 291,-
AREAL (P-ROM / BRA)
73 / 75 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et barnevennlig område nær Lahelle, og med GØIF idrettspark i gangavstand. Solrik beliggenhet, med bl.a. egen hage og terrasse/hage mot vest som innbyr til hyggelige stunder utendørs.

Innenfor 10 minutters gange finner du Sjuveenga/Lahelle med strender og bryggeanlegg som ligger til Lahellefjorden. Ca 10 minutters gang mot syd finner du Skjellvika Badestrand samt kyststi langs Tønsbergfjorden. Lahelle- og Tønsbergfjorden byr på en flott skjærgård, med kjente øyer som blant annet Stauper og Lindholmen. Her er det yrende båt og badeliv om sommeren. Området er også kjent som et meget barnevennlig sted med barnehager og mange barn i nærmiljøet. Gang- og sykkelavstand til barneskole- og ungdomsskole. Ca. 4 km fra Sandefjord sentrum. Flotte turmuligheter i området!

Det er kort vei til flere dagligvareforretninger som Joker på Gjekstad og REMA 1000 på Heimdal. Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Megler oppfordrer interesserte til å vise hensyn ved kjøring til eiendommen, da det bor mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Se kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 660 000,-

Fellesgjeld

Kr 193 291,-

Totalpris

Kr 1 853 291,-

Felleskostnader

Kr 4 297,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1986

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

73m2

Bruksareal

75m2

Tomt

16684m2

KR-kode

2218284

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Buskveien 72, 3236 Sandefjord

Gnr. 90, bnr. 10 i Sandefjord kommune.

Andelsnr. 37,

Østerøya Borettslag, org.nr. 954 416 704

Tomten

Felles eiet tomt på 16.695 kvm som tilhører borettslaget. Denne boligen disponerer en natrulig del av fellestomten, med pent opparbeidet hage. Fra stuen er det utgang til overbygget og solrik terrasse mot vest.

Parkering

Parkering i egen garasje i rekke eller på felles gjesteparkering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 81 kvm

Totalt bruksareal: 75 kvm

Totalt primærrom: 73 kvm

1. etasje 73 kvm: Vindfang, gang, to soverom, bad, kjøkken og stue.

Sekundærrom: 1. etasje 2 kvm: Bod.

I tillegg disponerer boligen en utvendig bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.08.2018 utført av CS Byggpartner as. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Fin og romslig leilighet med meget bernevenllig beliggenhet. Leiligheten er innredet med lyse og moderne farger. Gulv har for det meste laminat, vinyl og tepper.

Leiligheten har to store soverom og en meget stor stue. Fra stuen er det utgang til en meget barnevennlig hage med direkte adkomst til lekeplass. I stuen er det plass til både tv krok og spisebord. Kjøkkenet er stort og har plass til eget frokostbord. Kjøkkeninnredning i lys utførelse med profilerte fronter og laminat benkeplate. Her er det også rikelig med skapplass. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Pent bad med flis på gulv og baderomsplater på vegger. Av utstyr er det montert toalett, dusjkabinett, baderomsinnredning og opplegg til vakemaskin.

Gode lagringsmuligheter i boder og egen garasje i rekke.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 09.12.86. Videre fåreligger det ferdigattest på tilbygg datert 16.11.1993. Disse kan fås ved henvendelse til megler.Ferdigattestene omfatter ikke garasje.

Ferdigattest tilbygg gjelder for soverom og stue. Det er uvisst om det er gjort flere endringer etter at opprinnelig ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av: Dagboknr 1794, tinglyst 04.03.1986: Erklæring/avtale. Rett for kommunen til å kjøpe ubebygget grunn til kommunal eller annet offentlig bruk.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst en servitutt på borettslagets eiendom. Denne omhandler blant annet rett for Sandefjord kommune til anlegge egene eller andre offentlige ledninger på borettslagets grunn. Samt rett til å vedlikeholde disse. Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Østerøya Borettslag.

Borettslaget består av 38 boliger.

Forretningsfører er USBL avd. Sandefjord, tlf. 22 98 38 00

Dugnad må påregnes.

Dyrehold skal ikke være til sjenase for øvrige andelseiere ref. ordensregler datert desember 2009.

Foretatt påkostninger de senere år: Bytte av vinduer.

Planlagte påkostninger: Boretttslaget planlegger bytte av tak og kledning i løpet av en perioden på 7-10 år.

Videre opplyses det at den enekelte andelseier er ansvalig for vask og maling av fasade, samt vedlikehold av terrassebord, plattinger og frittliggende utvendige konstruksjoner

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan Søndre Gjekstadskog, Kasteskogen datert 03.08.1993. med tilhørende reguleringsbestemmelser. Videre opplyser Sandefjord kommune; eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk fra Østerøyveien. Gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Lysekrone i stuen medfølger ikke i handelen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.297,- pr. mnd. og inkluderer: Renter- og avdrag på andel fellesgjeld, kommunale avgifter, bygningsforsikring, vedlikehold- og forsikring av garasjebygg, Sandefjord bredbånd (internett og tv), brøyting av fellesarealer, samt diverse drifts- og administrasjonskostnader.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Renteutgifter kr 343,-

Avdrag kr 827,-

Felleskostnader kr 2.086,-

Dugnadspenger kr 100

Brebånd kr 599,-

Strøm garasje kr 60,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 12.596 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Sandefjord Brebånd som leverandør av kabel-tv og har avgift på 159 kr pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 1.854.623,- Av dette beløpet utgjør kr 193.291,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.850,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 29.000,- (fastpris)

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Henrik Bettum
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?