Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 200 000,- for kr 3 200 000,-

Velkommen til Bygdøy Allè 35. Presentert av Marius Iversen v.Eiendomsmegler Krogsveen

Stue

Lys og innbydende stue som preges av store vindusflater som slipper inn godt med lys i leiligheten

Stuen er utstyrt med en stor skapreol som sikrer godt med oppbevaring. Skapreolen medfølger.

Leilighetens smarte planløsning gir plass for både sofa og spisebord.

Stue

Stilrent og velfungerende kjøkken fra 2015.

Kjøkkeninnredning med mintgrønne høyglans fronter og håndtak i stål fra 2015

Boligen varmes opp via radiatorer tilknyttet sentralfyr. Varmtvann og fyring er inkludert i fellesutgiftene.

Kjøkken

Kjøkkenet er utstyrt med integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin samt kjøl og fryseskap.

Kjøkken

Stue

Delikat baderom fra 2011 med varmekabler i gulv og downlights belysning i tak.

Badet ble pusset opp i regi av sameiet i forbindelse med at vann- og avløpsrør ble skiftet ut.

Fra stuen har du inngang til et lite soverom med plass til 120cm seng. Soverommet er utstyrt med vegghengt skap og har i tillegg plass for kommode eller skap

Soverom.

Døren har montert Yale kikkhullskamera med skjerm på innsiden av døren

Entréen er utstyrt med plassbygget garderobeskap som sikrer godt med oppbevaringsrom

X

Kvartalet

Plantegning

Nabolagsprofil

Frogner

Bygdøy Allè 35

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 000 000,-

Frogner: Lekker 2-roms leilighet med nyere kjøkken og bad - Felles takterrasse - Varmtvann og fyring inkl.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 960,-
Fellesgjeld:
Kr 39 049,-
AREAL (P-ROM / BRA)
31 / 31 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Bygdøy Allè 35 har en meget sentral og populær beliggenhet i hjertet av Frogner. I umiddelbar nærhet ligger Frognerveien og Bygdøy Allé med tilhørende caféer, populære restauranter, shoppingtilbud og spesialforretninger.

Dagligvareforretninger, treningstilbud, utelivstilbud og "alt" en kan trenge finner man innen gangavstand. Det finnes flere gode og hyggelige restauranter i umiddelbar nærhet, bl.a. fiskerestauranten Mares, Alex Sushi ved Solli Plass, Bokbacka i Skovveien, Restaurant Sawan, Champagneria og Villa Paradiso Frogner, samt flere trivelige utesteder i Niels Juels gate/ Frognerveien. Gimle kino ligger rett rundt hjørnet, som er en liten og tradisjonsrik kino i Bygdøy Allé 39.

Kinoen er kjent for kunst- og kvalitetsfilmer helt siden den åpnet i 1939.

I Frognerparken og Slottsparken finnes gode rekreasjonsmuligheter for liten og stor. Frognerparken kan også tilby ulike aktiviteter som tennis i sommerhalvåret og skøytebane på vinteren. Frognerparken er åpen året rundt og med Vigelands skulpturer er den unik i internasjonal sammenheng. Når snøen daler preparerer Bymiljøetaten skiløyper i parken. Det er kort vei til Majorstuen, Skøyen, Aker Brygge, Bygdøy og sentrum. Fra leiligheten er det en fin tur til fots eller på sykkel til Bygdøy med flotte badestrender som Huk, Paradisbukta og Bygdøy Sjøbad, samt Bygdøys fine museer.

Meget god offentlig kommunikasjon i nærområdet sørger for at det er lett å komme seg rundt i byen. Nærmeste trikkestopp er Lille Frogner allé, mens nærmeste busstopp er Frogner kirke. Det er ca. 10 minutters gange ned til tog og T-banestasjonen på Nasjonalteateret hvor eksempelvis t-banen tar deg i alle retninger av byen og flytoget til Oslo lufthavn Gardermoen.

Området har med andre ord det meste av det Oslo kan by på like i nærheten!

Barnehager og skoler

1-10 kl. Uranienborg skole 0.8 km

1-10 kl. Ruseløkka skole 1.1 km

1-10 kl. Majorstuen skole 1.8 1-7 kl. Skøyen skole 1.9 km

1-7 kl. Skøyen skole 1.9 km

8-10 kl. Kristelig Gymnasium Ungdomsskole 1.7 km

Vgs. Hartvig Nissens skole 0.6 km

Vgs. Oslo Handelsgymnasium 0.8 km

Bhg. Tusindhuus barnehage (1-6 år) 0.2 km

Bhg. Frogner International Pre-School (3-6 years) 0.4 km

Bhg. Skillebekk barnehage (1-6 år) 0.4 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Adkomst fra Bygdøy Allè. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 000 000,-

Fellesgjeld

Kr 39 049,-

Totalpris

Kr 3 039 049,-

Felleskostnader

Kr 1 960,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

4

Byggeår

1935

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

31m2

Bruksareal

31m2

Tomt

701m2

KR-kode

401846

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Bygdøy Allè 35, 0262 Oslo

Gnr. 212, bnr. 31, snr. 40 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 701 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Oslo kommune har lagt til rette for beboerparkering i nærområdet. Med beboerparkering kan du parkere fritt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Nærmeste el-bil ladestasjon er i Niels Juels gate 21 og nærmeste bysykkelstativ er i Bygdøy Allè.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 34 kvm

Totalt bruksareal: 31 kvm

Totalt primærrom: 31 kvm

Primærrom 31 kvm, 4.etg: Bad, soverom*, stue/kjøkken og entré.

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca. 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.03.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

*Soverommet er definert etter dagens bruk. Soverommet tilfredsstiller ikke anbefalingene til verken volum eller størrelse iht. takstmann.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong, med etasjeskillere i betong.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, hvorav følgende har fått tilstandsgrad TG2:

- Vinduer: Tilstandsgrad er satt på grunnlag av alder.

- Ventilering: Ventilluken i alkoven er tapetsert igjen og bør åpnes. Dette er for å bedre inneklimaet i leiligheten da det ikke er noen andre tiluftsmuligheter annet enn å lufte med vinduene.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Stilig og arealeffektiv leilighet beliggende i 4.etg. Leiligheten holder en gjennomgående god standard med nyere bad og kjøkken. Ypperlig bolig for førstegangskjøperen eller som utleieobjekt, og med gjennomgående god standard er det bare å flytte rett inn.

Entré: Entré som er utstyrt med plassbygget garderobeskap som sikrer godt med oppbevaringsrom. Sikringsskapet er plassert i oppgangen og er utstyrt med automatsikringer.

Stue: Lys og innbydende stue som preges av store vindusflater som slipper inn godt med lys i leiligheten. Smart planløsning gir plass for både sofa og spisebord. 2-lags isoleringsglassvinduer fra 1980. Lekkert tidsriktig 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett fra 2017 som går igjen i alle rom. Hele leiligheten er nymalt i 2017. Romhøyden i leiligheten er på 2,56m. Stuen er utstyrt med en stor skapreol som sikrer godt med oppbevaring, skapreol medfølger.

Kjøkken: Stilrent og velfungerende kjøkken fra 2015. Kjøkkeninnredning med mintgrønne høyglans fronter og håndtak i stål. Kjøkkenet er utstyrt med integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin samt kjøl og fryseskap. Avtrekksvifte med kullfilter over platetopp.

Soverom: Fra stuen har du inngang til et lite soverom. Soverommet er utstyrt med vegghengt skap og har i tillegg plass for kommode eller skap. Seng på soverom er 120cm. Soverommet er definert etter dagen bruk. Soverommet tilfredsstiller ikke anbefalingene til verken volum

eller størrelse.

Bad: Delikat baderom fra 2011 med varmekabler i gulv og downlights belysning i tak. Badet ble pusset opp i regi av sameiet i forbindelse med at vann- og avløpsrør ble skiftet ut. Tidsriktig innredning med servant med underskap og overhengt speil, dusjhjørne med innfellbare glassvegger, frittstående toalett og opplegg for vaskemaskin. Takstmannen påpeker følgende i sin rapport: Banemembran (bunnmembran) er synlig klemt til sluk med tilhørende klemring. Arbeidet er fagmessig utført. Ventilasjonsavtrekk, koblet på byggets ventilasjonssjakt.

Oppvarming

Boligen varmes opp via radiatorer tilknyttet sentralfyring. Varmekabler på bad.

Styret har til vurdering et tilbud fra Fortum / Hafslund om å knytte eiendommen til fjernvarmeanlegget slik at den gamle oljefyren kan fjernes.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1936.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1936, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 510441, tinglyst 30.09.1983 - Erklæring/avtale - Panterett til sameiet på kr. 10.000,-

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 6 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om drenering, benyttelse og vann- og avløp.

I tillegg er det tinglyst en erklæring avtale vedr. begrensninger i utleiemulighetene den 16.02.1935, med dagboknr. 990621. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i sameiets eiendom. Iht. styreleder er det lov til å leie ut i gården og de har ingen begrensninger når det gjelde vanlig utleie. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Utleie skal meldes til styret.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameiet Bygdøy Allé 35, med sameiebrøk 351/31264.

Sameiet består av 69 leiligheter og 7 næringsseksjoner.

Forretningsfører er Alle Tall AS, tlf. 33 45 50 00.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt, men skal ikke være til sjenanse for andre.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Den gamle varmtvannsberederen i kjelleren er byttet med 3 nye beredere.

- Korridorene, baktrappen og vaskeriet er malt. Ny vaskemaskin er nylig innkjøpt av sameiet.

- Arbeidet med å oppgradere/ modernisere heisen er også avsluttet, men det er fortsatt driftsproblemer på grunn av feilbruk under blant annet flytting.

- Ny papp/membran er lagt på det gamle taket i 8. etasje i januar måned 2013.

- Hoveddøren er byttet med en ny kraftig arkitekttegnet eikedør.

- Bakgården ble istandsatt i 2013.

- Vann- og avløpsrør ble skiftet ut i 2011/2012

Planlagte påkostninger:

- Styret har til vurdering et tilbud fra Fortum / Hafslund om å knytte eiendommen til fjernvarmeanlegget slik at den gamle oljefyren kan fjernes. Det foreligger ingen konkret kostnadsplan rundt dette p.t.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig og forretning henhold til reguleringsplan S-4381 datert 20.06.2007 med tilhørende reguleringsbestemmelser av samme dato. Eiendommen omfattes også av kommuneplan Oslo mot 2030.

Eiendommen er verneverdig og står oppført på byantikvarens gule liste. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen.

Planlagte byggesaker i nærheten:

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Mulighet for snar overtagelse.

Diverse

Følgende medfølger salget:

-Fast monterte skap på soverommet

-Skap/TV reol i stuen

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.960,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring, varmtvann, trappevask, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsførsel m.m

Boligen er tilknyttet Get eller Lynet/Riks tv som leverandør av kabel-tv og internett. Hver enkelt sameier må inngå individuell avtale med leverandør.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 6.250,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.121.548,- .

Av dette beløpet utgjør kr 39.049,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Frogner
Grunnkrets Frogner Rode 10
Kirkesogn Frogner

Steder i nærheten

Frogner Kirke 0.2 km
Amtmann Furus plass 0.3 km
Thomas Heftyes plass 0.4 km
Solli plass 0.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 55 km
Sentralstasjon Oslo S 4 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.5 km
T-bane stasjon Nationaltheatret jb.st. 1.5 km
Trikkeholdeplass Lille Frogner allé 0.3 km
Bussholdeplass Frogner kirke 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Vestkantbadet 0.6 km
Idrettsanlegg Frognerparken Tennisanlegg 1.2 km
Treningssenter SATS Solli plass 0.6 km
Treningssenter Friskis & Svettis Oslo 1.2 km

Steder av interesse

Skoler

Uranienborg skole (1-10 kl.) 0.8 km
Ruseløkka skole (1-10 kl.) 1.1 km
Majorstuen skole (1-10 kl.) 1.8 km
Skøyen skole (1-7 kl.) 1.9 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
Hartvig Nissens skole 0.6 km
Oslo Handelsgymnasium 0.8 km

Barnehager

Tusindhuus barnehage (1-6 år) 0.2 km
Frogner International Pre-School (3-6 years) 0.4 km
Skillebekk barnehage (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter House of Oslo 1.1 km
Kjøpesenter Aker Brygge 1.3 km
Postkontor Elisenberg Postkontor 0.3 km
Postkontor Solli Postkontor 0.7 km
Apotek Vitusapotek Fredrik Stangs gate 0.3 km
Apotek Apotek 1 Frogner 0.3 km
Vinmonopol Frogner Vinmonopol 0.4 km
Vinmonopol Aker Brygge Vinmonopol 1.3 km
Dagligvare Coop Prix Gimle 0 km*
Dagligvare Bunnpris Bygdøy Allè 0.1 km
Kiosk/video Narvesen Fredrik Stangsgate 0.2 km
Kiosk/video 7-Eleven Niels Juels gate 0.3 km
Bensin Shell Frogner 0.1 km
Bensin Esso Kongen Marina 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 45,7 %
Andel kvinner 54,3 %
Gj.snittalder menn 38,9 %
Gj.snittalder kvinner 38,2 %
Husholdninger med barn 7,6 %
Husholdninger uten barn 92,4 %
Gj.snitt byggeår 1984
Gj.snitt tomtestørrelse 75
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Frogner Rode 10 1077 845

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?