Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 520 000,- for kr 3 520 000,-

Velkommen til Colletts gate 54 - Presentert av Eva Lotsberg v/Krogsveen avd. Sagene

Plantegning 2 D

Leiligheten ligger i en vakker bygård fra 1900-tallet som er omgjort fra kontor til bolig i 2001

Stuen er malt i smakfulle farger og har god plass til sofagruppe og tv-seksjon

Leiligheten har en svært god planløsning som gjør det lett å møblere

Hele leiligheten oppleves som lys og luftig med de store vindusflatene og en takhøyde på neste 3 meter.

Kjøkkenet er pent tilbaketrukket fra stuen. Integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin samt kjøl- og fryseskap

Flott kjøkkeninnredning fra 2013 som også senere er oppgradert i 2017 med nye fliser og ytterligere seksjoner for mer skap- og benkeplass

Kjøkkeninnredningen er smart plassert langs den ene veggen, noe som gir muligheter for et stort langbord med plass til mange gjester.

Kjøkken

Lyst og behagelig soverom

Soverommet er svært romslig med god plass til stor dobbeltseng. Fra soverommet er det tilgang til en innvendig bod med masse lagringsplass.

Soverommet har godt med garderobeplass med to store skyvedørsgarderober som går fra gulv til tak.

Soverom

Pent flislagt baderom med dusjhjørne, toalett og opplegg til vaskemaskin

Baderommet er fra 2001, men er oppgradert med nye varmekabler og fliser på gulv i 2013.

Innbydende entré med fin plass til å henge yttertøy og sette fra seg sko.

Entré

Borettslaget har parkeringsplasser til utleie etter ventelister. Pr. nå er det en på venteliste i følge styret.

Colletts gate 54

Gården ligger tilbaketrukket fra Colletts gate og er omkranset av grønne og frodige trær. Bilde fra sommerstid.

Borettslaget har også en vakker bakhage med hyggelige sittegrupper. Her er bilde fra sommerstid.

Her er det fint å være på late sommerdager.

St.Hanshaugen

Colletts gate 54

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 500 000,-

St.Hanshaugen: Lys og flott 2-roms m/svært god planløsning | Store vindusflater | Heis | Mul. for park.* | Tilbaketrukket beliggenhet

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 508,-
Fellesgjeld:
Kr 493 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
50 / 53 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

St.Hanshaugen er en av de flotteste bydelene i Oslo med stort parkanlegg, yrende byliv, samt fine tur- og rekreasjonsområder. Her er det kort vei til det meste av bydelens fasiliteter, som butikker, kaféer, restauranter og de fleste utdanningsinstitusjoner. Leiligheten ligger kun noen titalls meter fra nydelige St. Hanshaugen park.

Kort gange til St. Hanshaugen Senter med Rema 1000, postkontor, frisører, Plantasjen samt Fresh Fitness treningssenter. Kiellands Hus er et annet trivelig nærsenter som ligger lett tilgjengelig til ved Alexander Kiellands plass. Her finnes blant annet Coop med ferskvaredisk, Vinmonopolet og bokhandel.

St.Hanshaugen byr også på flere sjarmerende nisjebutikker. Her finner man blant annet Gutta på Haugen, den økologiske helsekostbutikken Røtter og klesbutikken Kool Kidz. Det er også flere hyggelige kafèer og restauranter som Java, Smalhans, Schrøder, Pascal, Kaffebrenneriet og Baker Hansen, samt Tranen med Åpent Bakeri i området.

Flotte grøntarealer finnes omtrent like utenfor døren. Her kan man bl.a. velge mellom den flotte St. Hanshaugen park, Idioten og Ilaparken. Gode tur- og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva.

Av treningssentre er det kort vei til blant annet Fresh Fitness på St.hanshaugen Senter, SATS (Bislett), SIO (Vulkan), ELIXIA (Ringnes Park), Pilates Room og Fitness24seven.

Det er svært godt kollektivtilbud (21-, 33-, 54-, 34- og 37-bussen) kort vei unna boligen. Disse tar deg effektivt til Aker Brygge/ Tjuvholmen, sentrum eller marka.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Bhg. Lovisenberg barnehage (1-6 år) 0.4 km

Bhg. Løkkeberg barnehage (1-6 år) 0.5 km

Barne- og ungdomsskoler:

Ila skole 1-7 kl.

Bolteløkka skole 1-7 kl.

Grünerløkka skole 1-7 kl.

Sagene skole 1-10 kl.

Fagerborg skole 8-10 kl.

Kristelig Gymnasium Ungdomsskole 8-10 kl.

Vestre Aker skole 8-10 kl.

Videregående skoler:

Foss videregående skole

Oslo katedralskole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 500 000,-

Fellesgjeld

Kr 493 000,-

Totalpris

Kr 3 993 000,-

Felleskostnader

Kr 4 508,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1917

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

50m2

Bruksareal

53m2

Tomt

3118m2

KR-kode

52.18129

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Colletts gate 54, 0456 Oslo

Gnr. 219, bnr. 18 i Oslo kommune.

Andelsnr. 28,

Collets gate 54 borettslag, org.nr. 983 456 510

Tomten

Eiet tomt på 3.118 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med asfalterte internveier, biloppstillingsplasser, sittegrupper, gressplener, busker og trær.

Parkering

Borettslaget har parkeringsplasser som leies ut etter ventelister. Beboere som ønsker plass kan ta kontakt med styret. Selger har leid plass gjennom borettslaget og betaler pr. nå kr. 500,-/mnd for leie. I følge styret er det pr. 30.11.18 en på venteliste eksternt. Interne beboere vil bli prioritert for plass. For tildeling av plass vil det påløpe et administrasjonsgebyr til forretningsfører på kr. 697,-.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 61 kvm

Totalt bruksareal: 53 kvm

Totalt primærrom: 50 kvm

Primærrom, 50 kvm:

Entré, bad, stue, kjøkken og soverom.

Sekundærrom, 3 kvm:

innvendig bod.

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på 2,5 kvm merket med nr. 308.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.11.2018 utført av Aleksander Røv.

Bebyggelse og byggemåte

Andelsleilighet beliggende i bygg fra tidlig 1900-tallet som i 2000/2001 ble bygget om fra kontor/næring til boliger.

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i mur. Yttervegger i betong og murverk - pusset og malt utvendig. Fasadene ble pusset opp i 2014. Frittbærende dekker / etasjeskiller i tre. Saltakskonstruksjon av tre tekket med beslagsplater. Taket ble utbedret / skiftet i 2014. Trapper og repo i oppgang i betong og tre. Det er heis i bygget.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på:

TG 2:

Vinduer: Tilstandsgrad er satt på grunnlag av alder. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk. Enkelte vinduer er litt «treige».

Varmtvansbereder: Tilstandsgraden er satt på grunnlag av alderen på berederen.

Bad: Badet er fra 2000/2001 og over halvparten av anbefalt brukstid er gått. Badet synes å oppfylle tiltenkt funksjon, med unntak av manglende fall rundt sluket. Tilstandsgrad er gitt utfra alder / gjenværende brukstid, ukjent oppbygging og manglende garantier.

TG 3:

Ingen

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré:

Innbydende entré med fin plass til å henge yttertør og sette fra seg sko. Porttelefon med fjernåpner.

Stue med åpen kjøkkenløsning:

Stuen oppleves som lys og luftig med en svært god takhøyde samt store vindusflater som gir godt med naturlig lysinnslipp (takhøyde i stue er målt til 2,85m). Det gode planløsningen gir fin plass til en stor sofagruppe samt tv-seksjon. Det er også plass til et stort spisebord som skiller stuesonen fra kjøkkensonen.

Kjøkkenet er pent tilbaketrukket fra stuen og fremstår som delikat og modere med en god standard. Kjøkkenet er nyere fra 2013 med hvit innredning med håndtak i stål. Det ble bygget på flere seksjoner i 2017 for å utvide kjøkkeninnredningen med ytterligere benke- og skapplass. Benkeplaten er i heltre eik og det er fliser på vegg over benkeplaten. Integrert i innredningen er det hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin samt kjøl- og fryseskap. Det er ventilator over platetoppen som er koblet på byggets mekaniske anlegg.

Soverom:

Leiligheten har et svært romslig og behagelig soverom med god plass til stor dobbeltseng med nattbord på hver side. Her er det massevis av garderobeplass med to store skyvedørsgarderober som går fra gulv til tak.

Innvendig bod:

Fra soverommet er det tilgang til innvendig bod. Her har man svært god oppbevaringsplass og den gode takhøyden gir rom for smart oppbevaring i høyden.

Baderom:

Baderommet er fra 2000/2001 da gården ble omgjort fra kontorer til leiligheter. Baderomsgulvet ble flislagt på nytt i 2013 etter en utskifting av defekte varmekabler. Baderommet er pent flislagt i nøytrale farger og er innredet med dusjhjørne med glassdører, gulvmontert toalett samt servant med underskap. Det er opplegg og plass til vaskemaskin. Varmekabler i gulv. Det oppleves noe dårlig fall til sluk, men det er oppsatt en list i dusjsonen som skal hindre at vannet renner ut på gulvet.

Borettslaget har en flott og grønn bakhage med vakre busker og trær samt en markterrasse med hyggelige sittegrupper. Her er det fint å være på sommerstid.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 2002.

Det foreligger ekspedisjonsdokument for aldershjem fra 1922, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det foreligger brukstillatelse fra aldershjem til kontorer i 1965.

Det foreligger ferdigattest på tilbygg i 1997.

Det foreligger ferdigattest for omgjøring av kontor til flermannsbolig i 2002.

Det foreligger ferdigattest på sammenslåing av to bruksenheter i 2010.

Det foreligger ferdigattest på sammenslåing av bruksenheter i 2013.

Det foreligger ferdigattest på ny pipe i 2013.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst tre servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmerlser om bruksendring samt bestemmelser om anlegg og vedlikehold av ledninger.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Collets gate 54 borettslag.

Borettslaget består av 40 andelsleiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Borettslaget har avtale med Absolutt Renhold AS for renhold av fellesarealer.

Borettslaget har avtale om vaktmestertjenester med Genras AS.

Borettslaget har egen hjemmeside: www.cg54.no

Dyrehold er tillatt etter skriftlig avtale med borettslagets styret og skal ikke være til sjenanse for øvrige beboere.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017/18: Oppgradering av hage og utearealer.

2014: Installert fibernett

2014: Fasade og takrehabilitering

Planlagte påkostninger:

Styret ønsker å utrede muligheter for å etablere infrastruktur for ladepunkter til el-bil på borettslagets grunn.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2560 datert 15.10.1981 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.10.1981.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Medfølger ikke handelen:

Lampe over spisebord i stue

Vegghengte nattbord

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.508,- pr. mnd. og inkluderer: Fellesutgifter, renter og nedbetaling av lån, komm. avg., forretningsførsel, byggforsikring, rengjøring av fellesarealer, vaktmestertjenester, basis-pakke med kabel-tv og brebård (fiber) m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: 2.463,-

Bredbånd: 299,-

Kabel-tv: 293,-

Kapitalkost. lån 1 OBBK01 740,-

Kapitalkost. lån 2 OBBK02 744,-

Felleskosnadene vil øke med 1,75% og posten for brebånd og kabel-tv vil øke til hhv kr.314,- og kr.319,- fra 01.01.19. Nye fellesutgifter vil da bli kr. 4.623,- pr. mnd fra nyttår.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 11.000,- pr. år. / 9.300 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Internett er levert av Lynet (fiber). Dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.994.032,-. Av dette beløpet utgjør kr 493.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring HELP Forsikring AS, kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel St.Hanshaugen
Grunnkrets Ila Rode 3
Kirkesogn Sentrum og St.Hanshaugen

Steder i nærheten

Ilatrappen 0.2 km
Alexander Kiellands plass 0.4 km
Arkitekt Rivertz plass 0.6 km
Gassverkstomta 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 49.2 km
Sentralstasjon Oslo S 3.3 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 2.6 km
T-bane stasjon Carl Berners plass T-banestasjon 2.4 km
Trikkeholdeplass Adamstuen 1.1 km
Bussholdeplass Evald Ryghs gate 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Evald Ryghs plass ballbinge 0.2 km
Idrettsanlegg Myrens Sportssenter 1.2 km
Treningssenter Fresh Fitness St. Hanshaugen 0.6 km
Treningssenter Gym Ila 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Ila skole (1-7 kl.) 0.4 km
Bolteløkka skole (1-7 kl.) 1 km
Sagene skole (1-10 kl.) 1.1 km
Grünerløkka skole (1-7 kl.) 1.2 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.3 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 2 km
Foss videregående skole 0.9 km
Oslo katedralskole 1.2 km

Barnehager

Lovisenberg barnehage (1-6 år) 0.4 km
Løkkeberg barnehage (1-6 år) 0.5 km
St - Hanshaugen barnehage (3-5 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Kiellands Hus 0.4 km
Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 0.6 km
Postkontor Coop Mega Alexander Kiellands plass 0.4 km
Postkontor Rema 1000 Ila 0.6 km
Apotek Apotek Kiellands Hus 0.4 km
Apotek Lovisenberg Sykehusapotek 0.6 km
Vinmonopol Kiellands plass Vinmonopol 0.4 km
Dagligvare Coop Mega Alexander Kiellands plass 0.4 km
Dagligvare Rema 1000 Darresgate 0.5 km
Kiosk/video Narvesen Kiellands Hus 0.4 km
Kiosk/video Deli De Luca A. Kiellands plass 0.5 km
Bensin Circle K Kiellands plass 0.4 km
Bensin st1 Kirkeveien/Tåsenveien 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,4 %
Andel kvinner 53,6 %
Gj.snittalder menn 37,5 år
Gj.snittalder kvinner 40,9 år
Husholdninger med barn 15,9 %
Husholdninger uten barn 84,1 %
Gj.snitt byggeår 1967
Gj.snitt tomtestørrelse 360
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Ila Rode 3 1419 893

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 35.000,- inkl. mva

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.800,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Energiattest
 
Eva Lotsberg
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?