Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 500 000,- for kr 3 500 000,-

Velkommen til Daletoppen 18. Stor 3-roms leilighet med sjøutsikt, gjennomgående med terrasse på begge sider. Nær Asker sentrum

Entre

En romslig entre/ hall med garderobeskap

stue03

Stue

Lys og hyggelig stue med utgang til terrasse

Stue

stue05

Romslig stue med lyse overflater, god plass til både sittegruppe og spisestue.

kjokken01

kjokken03

detalj

Stor spiseplass på kjøkken

Godt utstyrt kjøkken. Innredning med bøkefronter. Laminat benkeplate.Oppvaskbenk med 2 stålkummer.

Hovedsoverom

Hovedsoverom med garderobeskap, fra soverommet har man direkte tilknytning til bad/vakserom

Et praktisk soverom med god plass til garderobeskap, pult og seng. Dette rommet kan godt egnes til et barnerom eller kontor.

Bad/ vaskerom

Bad med dusjkabinett, servant, gulvstående toalett og opplegg for vaskemaskin. Elektrisk gulvvarme i bad

balkong02

balkong01

utsikt02

Fasade

balkong03

Planskisse

Asker/Daletoppen

Daletoppen 18

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 700 000,-

Asker/Daletoppen: Stor 3-roms med sjøutsikt, gjennomgående med terrasse på begge sider. Nær Asker sentrum

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 399,-
Fellesgjeld:
Kr 38 009,-
AREAL (P-ROM / BRA)
83 / 83 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget sentralt beliggende samt landlig med kort gangvei til Asker sentrum- og med marka rundt deg er dette et flott område i stille blindvei. Med sin nærhet til sjø og skog byr Asker på flotte turmuligheter hele året. Det tar 5 minutter å sykle ned til den populære badestranden Hvalstrand Bad eller Leangbukta båthavn. Asker sentrum har et bredt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Trekanten Senter med sine butikker, kulturhuset og mange nye og spennende spesialbutikker, kafeer og restauranter bidrar til et blomstrende og levende sentrum. Flere treningssenteret har også etablert seg i Asker sentrum.

Asker er et regionalt kollektivknutepunkt med hyppige tog- og bussavganger. Det ligger flere barnehager i området. Skoleveien er trygg og fin. Asker videregående skole og Bleiker videregående skole ligger også i kort gangavstand. Risenga idrettspark har et stort tilbud av idrettsaktiviteter; svømmehall, tennisanlegg, ishall, kunstisbane, kunstgressbane og grusbaner i tillegg til andre idrettshaller. Semsvann og Vestmarka med flotte ski og turmuligheter ligger også kun en kort sykkel- eller kjøretur unna.

Barnehager og skoler

SKOLER:

Bondi barneskole

Risenga ungdomsskole

Bleiker videregående skole

Asker videregående skole

BARNEHAGER:

Båstadmyra andelsbarnehage

Risenga barnehage

Leikvoll barnehage

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 700 000,-

Fellesgjeld

Kr 38 009,-

Totalpris

Kr 3 738 009,-

Felleskostnader

Kr 3 399,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

3

Byggeår

1978

Soverom

2

Primærrom

83m2

Bruksareal

83m2

Tomt

38223m2

KR-kode

151842

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Daletoppen 18, 1387 Asker

Gnr. 52, bnr. 135, snr. 102, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 38.223 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med felles grøntareal og asfaltert adkomst/parkeringsareal. Utgang til veranda på ca. 9 m2 fra kjøkken. Utgang til veranda på ca. 14 m2 fra stuen. Sentralt samtidig landlig beliggende med flott utsikt.

Parkering

Egen biloppstillingsplass nr 115 . Ellers Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 88 kvm

Totalt bruksareal: 83 kvm

Totalt primærrom: 83 kvm

Bruksareal:

Eierleilighet 83 kvm

Primærrom:

Eierleilighet:

3. etasje 83 kvm: Entre, gang, bad/ vaskerom, stue, kjøkken og 2 soverom.

I tillegg disponerer leiligheten 2 kjellerboder.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.03.2018 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur og bærende konstruksjoner i betong. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre og betong. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel og teglsteinsforblending samt malt betong. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Brannklassifisert inngangsdør med kikkehull. Terrassedører i tre med isolerglass i trekarmer. Flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/membran. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Utgang til veranda i betongkonstruksjon fra stuen. Rekkverk/blomsterkasse i betong. Utgang til veranda i betongkonstruksjon fra kjøkken. Rekkverk i tre. Støpt gulv i leiligheten.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Bygningsdelen er fellesdel - tilstand ikke vurdert. Det er dog noe skade på betong ved veranda - skal utbedres i regi av sameiet.

Noe avvik i gulvenes horisontalplan registrert. Opp til ca. 40 mm. skjevhet i stuen. TG2.

Våtrom fra byggeår. Rommet er overflateoppusset senere. TG2.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Daletoppen 18, en stor 3-roms terrasseleilighet, i et meget attraktivt boligområde nær Asker sentrum. Leiligheten er gjennomgående med terrasser på begge sider. Den ene terrassen har utgang fra stuen, til nydelig fjordutsikt samt gode solforhold, den andre terrassen med utgang fra kjøkken har ettermiddagssol. Innvendig modernisert/oppusset på 90-tallet, normalt brukt og vedlikeholdt. Innvendig oppussing/modernisering ansees naturlig.

Leiligheten har praktisk planløsning og inneholder: Entre, gang, bad/vaskerom, 2 soverom, stue og kjøkken. Utgang til veranda på ca. 9 m2 fra kjøkken. Utgang til veranda på ca. 14 m2 fra stuen. I tillegg et det 2 kjellerboder samt utvendig parkeringsplass.

ENTRE

Leilighetens entré er stor, med lyse farger. Garderobeskap. Porttelefon.

KJØKKEN

Fra entré er det adkomst til et stort kjøkken med spiseplass. Godt utstyrt innredning med bøkefronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Innredning antatt montert i ca. 1994 med bruksslitasje. Ventilator med kullfilter. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

STUE

Romslig stue med lyse overflater, god plass til både sittegruppe og spisestue. Store vinduer som gir godt lys. Det er fra stuen utgang til en terrasse på ca. 14 kvm der det er gode solforhold og en fantastisk fjordutsikt.

BAD/ VASKEROM

Dusjkabinett, servant, gulvstående toalett og opplegg for vaskemaskin. Noe utstyr er skiftet etter byggeår, men i hovedsak eldre utstyr. Elektrisk gulvvarme i bad. Ventil i vegg. Tilluft via spalte ved dørterskel.

SOVEROM 1

Leiligheten har et stort hovedsoverom med garderobeskap. Det er lyse overflater på vegger og himling. Fra soverommet er det tilgang bad/ vaskerom.

SOVERM 2

Et praktisk soverom med god plass til garderobeskap, pult og seng. Dette rommet kan godt egnes til et barnerom eller kontor.

MELLOM GANG/ BOD

Fra badet er det tilgang til en mellomgang/ bod, som praktisk kan benyttes til walk-in-closet. Det er malte vegger og himling.

OVERFLATER

Vegger - Tapet, fliser og malte flater.

Gulv - Parkett, laminat og tregulv.

Himling - Malte flater.

1-faset inntak. 50 amp. hovedsikringer. 7 kurser. Sikringsskap med skrusikringer. Det ble utført kontroll av det elektriske anlegg den 22.02.2018, som da ble godkjent.

Kort fortalt

- Stor 3-roms med sjøutsikt, gjennomgående med terrasse på begge sider.

- Nært Asker sentrum

- God planløsning

- Romslig entré med garderobeskap.

- Stor kjøkken med spiseplass

- Lys og innbydende stue.

- 2 soverom

- 2 kjellerboder

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme i bad. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.02.1981.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 6657 tinglyst 25.02.1988 type heftelse: Pantsettelseserklæring på 15.000,- kr. som sameiet har som sikkerhet for felleskostnadene.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

- Dagboknr. 14041, tinglyst: 26.08.1977 : Erklæring/avtale - Bestemmelse om bebyggelse for nabo eiendommen ang. bebyggelse 310 cm. ifra tomten til Bondibråten sameie.

- Dagboknr. 15836 , tinglyst: 28.07.1982 : Best. om vann/kloakkledning - Gir Asker kommune en vederlagsfri tillatelse til å anlegge og ha liggende vann, overvann- og kloakkledning.

- Dagboknr. 17348, tinglyst: 27.06.1984 : Erklæring/avtale - Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m

- Dagboknr. 987 , tinglyst: 13.01.1997 : Erklæring/avtale - Private kloakkanlegg.

- Dagboknr. 988 , tinglyst: 13.01.1997 : Erklæring/avtale - Avtale om tilknytning til Bondibråten sameiets private kloakkanlegg.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Bondibråten boligsameie, med sameiebrøk 80/16168.

Sameiet består av 165 boligseksjoner, 2 næringsseksjoner og 4 garasjeseksjoner.

Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 00

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Planlagte påkostninger:

- Nytt garasjeanlegg for rekkehusene (betales av rekkehusene).

- Rehabilitering av inngangsdører med tilbehør.

- Rehablitering av vinduer, dører og yttervegger i terrasseblokkene, gjøres uten økning av felleskostnadene.

- Opplegg for lading av El-biler.

- Innsetting av ventiler i fasaden. I og med at de gamle vinduene erstattes med nye bortfaller lufteventilen i vinduene (er ikke på de nye vinduene). Dette ønskes erstattet med nye ventiler i fasaden. Vi har bekreftet ok på, ny eier må da dekke kostnaden på kr 12.000,- i forbindelse med nye ventiler.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler. Vedtekter ligger som vedlegg i salgsoppgaven.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligområde i henhold til reguleringsplan 126 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 2/7-1975.

Kommuneplan: Eiendommen ligger i område som er betegnet som kategori A - "Boligområder med spesielle kvaliteter". Bestemmelser til kommuneplanens arealdel 2014-2026 samt kartgrunnlag finner du på: http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0220/2012100/Dokumenter/2012100_bestemmelser.pdf

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.399,- pr. mnd. og inkluderer: Grunnkostnad, avdrag fellesgjeld, renter fellesgjeld, parkering, kabel-TV/bredbånd , brannalarm tjeneste, kommunale utgifter, bygningsforsikring, drifting av sameiet, strøm til fellesarealer og vaktmestertjeneste.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Totale fellesutgifter pr mnd kr 3.399,- fordeles slik:

Grunnkostnad kr 2.571,-

Avdrag fellesgjeld kr 535,-

Renter fellesgjeld kr 152,-

Brannalarm tjeneste kr 141,-

Kjøper må selv tegne innboforsikring. Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.837.408,-.

Av dette beløpet utgjør kr 38.009,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Bondibråten
Kirkesogn Asker

Steder i nærheten

Rådhuset 1.7 km
Torvplassen 1.7 km
Fusdalkrysset 1.7 km
Bakerløkka 1.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 73.5 km
Sentralstasjon Oslo S 23.7 km
Jernbanestasjon Asker 1.5 km
Bussholdeplass Fusdalbråten 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Båstad grus 1.3 km
Idrettsanlegg Risenga idrettspark/Askerhallen 1.3 km
Treningssenter Asker treningssenter/Cross Fit 1.4 km
Treningssenter Elixia Asker 1.5 km

Steder av interesse

Skoler

Bondi skole (1-7 kl.) 1.7 km
Jansløkka skole (1-7 kl.) 3.1 km
Hofstad skole (1-7 kl.) 2.9 km
Hagaløkka skole (1-7 kl.) 3 km
Risenga ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Bleiker videregående skole 1 km
Asker videregående skole 1.6 km

Barnehager

Båstadmyra andelsbarnehage (1-5 år) 0.4 km
Risenga barnehage (1-5 år) 1 km
Morellveien barnehage (1-5 år) 1.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Trekanten Asker 1.9 km
Kjøpesenter Holmensenteret 4.7 km
Postkontor Asker Postkontor 1.9 km
Postkontor Coop Mega Holmen 4.7 km
Apotek Apotek 1 Asker 1.7 km
Apotek Q-apoteket Asker 1.8 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 1.9 km
Dagligvare Kiwi Fusdal 1 km
Dagligvare Coop Extra Morellveien 1.1 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 1.4 km
Kiosk/video Mix Stasjonshandleriet 1.7 km
Bensin Circle K Asker 1.6 km
Bensin Shell Asker 2.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,6 %
Andel kvinner 53,4 %
Gj.snittalder menn 41 %
Gj.snittalder kvinner 45,8 %
Husholdninger med barn 29,9 %
Husholdninger uten barn 70,1 %
Gj.snitt byggeår 1979
Gj.snitt tomtestørrelse 566
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Bondibråten 641 304

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?