Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 300 000,- for kr 2 300 000,-

Velkommen til visning! - En pen hjørneleilighet i populære Lillestrøm Brygge med god planløsning og parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

I Dampsagveien bor du svært sentralt og urbant, mens du samtidig har Nitelva med båtliv på sommeren, fugleliv og koselige turstier langs elven.

Utsikt fra leiligheten

Leiligheten har adkomst via en rolig gang.

Kjøkkenet er lyst, pent, og praktisk designet på en måte som utnytter plassen godt.

Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter og vitrineskap, samt en nyere laminert benkeplate fra 2014 med fliser over benk.

I tilknytning til kjøkkenet er det plass til et spisebord hvor hyggelige middager kan nytes.

Videre er kjøkkenet innredet med stål oppvaskkum, nedfellet kermaisk steketopp og innebygget stekeovn.

Gode vindusflater bidrar til rikelig med naturlig arbeidslys for kokken.

Stuen oppleves som lys og romslig med smart åpen løsning mot kjøkken, noe som gir et sosialt allrom.

Videre er det god plass for sofaløsning med tilhørende møblement.

De store vindusflatene er med på å skape ekstra naturlig belysning og en hyggelig atmosfære.

De lyse overflatene gir fint spill og kontrast til parketten.

Stuen

Stuen

I tilknytning til stuen er det en sovealkove med høy seng, her det mulighet for oppbevaring under sengen.

Entreen gir et meget godt førsteinntrykk av leiligheten og er holdt i lyse, nøytrale farger, noe som harmonerer godt med øvrige rom i boligen.

Lyst og praktisk baderom med fliser på gulv og vegger og varmekabler i gulv.

Innredningen inkluderer servant med underskap, speil med overskap og lysarmatur, dusjhjørne i herdet glass, toalett, og opplegg for vaskemaskin.

Floorplan letterhead - Dampsagveien 9 - 2004 Lillestrøm - 1. Floor - 2D Floor Plan

Floorplan letterhead - Dampsagveien 9 - 2004 Lillestrøm - 1. Floor - 3D Floor Plan

Garasje

Lillestrøm Syd

Dampsagveien 9

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 400 000,-

Lillestrøm Syd: Pen hjørneleilighet i populære Lillestrøm Brygge med garasje og heis. Sentralt!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 400 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 206,-
Fellesgjeld:
Kr 125 199,-
AREAL (P-ROM / BRA)
30 / 30 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Dampsagveien 9 ligger midt i hjertet av Lillestrøms nyeste bydel, Lillestrøm syd, som er et attraktivt og hyggelig boligområde. Her har man direkte adkomst til flotte gang- og sykkelveier langs elven. Området ligger nært Strømmen, Lørenskog, Oslo og Gardermoen, og passer derfor perfekt for de som er interessert i å bo i nærheten av det meste, samtidig som man har umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon. I Dampsagveien bor du svært sentralt og urbant, mens du samtidig har Nitelva med båtliv på sommeren, fugleliv og koselige turstier langs elven.

Servicetilbud

I kort avstand fra leiligheten finner du flere treningssentre, dagligvareforretninger og andre butikker, samt. Norges Varemesse som har et innholdsrikt og variert program gjennom hele året. Kombinasjonen av shoppingsenter og mange små spesialbutikker gjør en handletur i Lillestrøm sentrum til en trivelig opplevelse. Det er et stort utvalg av gode restauranter og hyggelige kaféer. For kulturelle sjeler har Lillestrøm Kultursenter et variert og innholdsrikt program året rundt med forestillinger og konserter for både små og store. For den filminteresserte er det en hyggelig spasertur til Lillestrøm kino med seks kinosaler.

For ytterligere servicetilbud, er det kort avstand til Strømmen Storsenter, med over 200 forretninger og tilknyttede virksomheter. På Strømmen er det i tillegg et stort hovedbibliotek, en rekke forretninger og flere trivelige kaféer. Videre kan du også ta turen til Lørenskog hvor du finner kjøpesentrene Metro og Triaden Storsenter.

Fritidstilbud

Lillestrøm har et rikt utvalg av idrettstilbud og mye foregår i området rundt Skedsmohallen. Her er det friidrettsbane, hestegård, stor innehall, bowling, fotballhall, gressbaner, kunstgressbaner og drivingrange. Det er et godt utbygd nett av gang- og sykkelstier i og rundt Lillestrøm, og 4-5 km avstand til tur-/skiterreng i Østmarka, på Romeriksåsen og i Tæruddalen. Her finnes turstier, fiske- og badevann, skiløyper m.m. Det er også turveier og rekreasjonsmuligheter langs Nitelva og i områdene rundt Lillestrøm stadion. I sommerhalvåret er Nebbursvollen friluftsbad et populært sted. Her finner du vannsklier, flere bassenger, kiosk og flotte grøntområder med rom for ekte nytelse, når godværet melder seg.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Volla skole 1.2 km

1-7 kl. Vigernes skole 1.8 km

8-10 kl. Kjellervolla skole 1.8 km

8-10 kl. Bråtejordet skole 3.4 km

8-10 kl. Stav skole 4 km

Vgs. Lillestrøm videregående skole 1.1 km

Vgs. Strømmen videregående skole 2.2 km

Bhg. Lille Volla familiebarnehage (0-6 år) 0.9 km

Bhg. Sølepytten barnehage (1-6 år) 1 km

Bhg. Heimen barnehage (0-5 år) 1 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 400 000,-

Fellesgjeld

Kr 125 199,-

Totalpris

Kr 2 525 199,-

Felleskostnader

Kr 3 206,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

2001

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

30m2

Bruksareal

30m2

Tomt

6716m2

KR-kode

61183

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Dampsagveien 9, 2000 Lillestrøm

Gnr. 81, bnr. 2482 i Skedsmo kommune.

Andelsnr. 2308, Lillestrøm Brygge Borettslag, org.nr. 981 402 898

Tomten

Eiet tomt på 6.713 kvm som tilhører borettslaget. Fellestomten er opparbeidet med fine uteplasser, plen og hekker, samt felles platting, sittebenker og lekeplass.

Parkering

En tilhørende garasjeplass i felles garasjeanlegg i kjeller. I tillegg er det felles parkering/ gjesteparkering. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 33 kvm

Totalt bruksareal: 30 kvm

Totalt primærrom: 30 kvm

Primærrom:

3. etasje: Entrè, stue, alkove med lagring under, kjøkken og bad.: 30 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 gitterbod på ca. 6 kvm i forbindelse med garasjeplass.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.01.2018 utført av Øyvind Nåmo Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport fundamentert med såle til antatt faste masser. Blokken har flatt tak tekket med papp e.l. Yttervegger i bindingsverk og betong. Utvendige fasader med panel og puss. Skillende vegger og etasjeskillere i betong. Vinduer med 2-lags isolerglass fra byggeår.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder

- Bad har fått tg 2, grunnet alder og normal forventet levetid.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pen 1- roms hjørneleilighet beliggende i blokkens 3. etasje med god planløsning og parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Leiligheten består av entrè, stue, sovealkove med plass til oppbevaring under, kjøkken og bad. Innvendig fremstår boligen som pen og er godt vedlikeholdt. Leiligheten har for øvrig god lagringsplass i stor, bod på ca. 6 kvm i felles kjeller.

I Dampsagveien bor du svært sentralt og urbant, mens du samtidig har Nitelva med båtliv på sommeren, fugleliv og koselige turstier langs elven.

Entrè:

Entreen gir et meget godt førsteinntrykk av leiligheten og er holdt i lyse, nøytrale farger, noe som harmonerer godt med øvrige rom i boligen. Rommet har også en stor garderobe, noe som gjør det enkelt å rydde bort jakker og sko.

Kjøkken:

Kjøkkenet er lyst, pent, og praktisk designet på en måte som utnytter plassen godt. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter og vitrineskap, samt en nyere laminert benkeplate fra 2014 med fliser over benk. I tilknytning til kjøkkenet er det plass til et spisebord hvor hyggelige middager kan nytes. Gode vindusflater bidrar til rikelig med naturlig arbeidslys for kokken.

Videre er kjøkkenet innredet med stål oppvaskkum, nedfellet kermaisk steketopp og innebyggd stekeovn. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Stue:

Stuen oppleves som lys og romslig med smart åpen løsning mot kjøkken, noe som gir et sosialt allrom. De store vindusflatene er med på å skape ekstra naturlig belysning og en hyggelig atmosfære. De lyse overflatene gir fint spill og kontrast til parketten. Videre er det god plass for sofaløsning med tilhørende møblement.

I tilknytning til stuen er det en sovealkove med høy seng, her det mulighet for oppbevaring under sengen.

Bad:

Lyst og praktisk baderom med fliser på gulv og vegger og varmekabler i gulv. Innredningen inkluderer servant med underskap, speil med overskap og lysarmatur, dusjhjørne i herdet glass, toalett, og opplegg for vaskemaskin.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med sentralvarme via radiatorer. Varmekabel på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.04.2005. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20.

Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 6 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om adkomstrett, bebyggelse, elektriske ledninger/kabler, trafokiosk og rett til å ha signalkabel, drens-overvannsledning for flomsikring liggende på eiendommen.

Den siste servitutten omhandler disponering, bruk og vedlikehold av felles utomhusarealer og utvendige parkeringsarealer på boligselskapenes eiendom.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Lillestrøm Brygge Borettslag.

Borettslaget består av 91 andelsleiligheter, fordelt på 3 bygninger.

Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Montert nye målere for varmtvann og fyring i alle leiligheter.

- Avviklet akonto for varmtvann og fyring.

- Bytte av panel og etterisolering på enkelte svalganger/fasader, utbedring av heisrom med nye dører og låsesystem.

- Brann og rømningsveier i samarbeid med Kanal borettslag.

- Utført kontroll av brannslokningsapparater og røykvarslere.

- Vårdugnader.

- Montert automatisk døråpnere ved alle innganger.

- Nye utelys og gangvei ved nr. 11.

- Skiftet takpapp på utsatt felt, og ettersyn og vedlikehold på kritiske punkter på hele taket.

- Merke parkeringsplasser både ute og inne.

Planlagte påkostninger:

- Og andre mindre vedlikeholdsarbeider på boder og fasader.

- Sluttføre arbeid med fasader og heisrom.

- Det er også planer om å utbedre siste puss på fasadene som ikke er gjort noe med. Det er med i totalplanen men blir antakelig ikke før i 2018.

Det ble på generalforsamling 2017 vedtatt låneopptak i forbindelse med større arbeider på bygningsmassen. Lånet er tatt opp, men fellekostnadene vil ikke bli regulert ytterligere nå, ref. samtale med styreleder.

Det er mulig disse vil bli regulert i ettertid for å dekke inn økte lånekostnader.

For å se de prioriterte oppgavene lånemidlene skal bli brukt på, henvend deg til Eiendomsmegler.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan Lillestrøm Sydområde gnr. 81, bnr. 886 m.fl. datert 18.06.1997 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Garasjeanlegget med boder er utsatt for vanninnsig ved nedbør. Anbefaler derfor ikke å oppbevare ting rett på gulvet.

Vaskemaskin og benkoppvaskmaskin kan medfølge.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.206,- pr. mnd. og inkluderer: kabel-tv, kommunale avgifter, fyring, drift/vedlikehold, forretningsførsel, bygningsforsikring.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Boligselskapet har felles innkjøp av fjernvarme, med etterskuddsvis avregning etter måler. Målerne fjernavleses og ved eierskifte foretar BORI en avregning av restanse/tilgodehavende.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 5.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.063,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.533.971,-. Av dette beløpet utgjør kr 125.199,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Skedsmo
Grunnkrets Vigernes 5
Kirkesogn Lillestrøm

Steder i nærheten

Lillestrøm kulturhus 0.6 km
Lillestrøm kino 1.1 km
Nitelv bru 1.4 km
Øyeren plass 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 35.8 km
Sentralstasjon Oslo S 20.5 km
Jernbanestasjon Lillestrøm jb.st. 0.3 km
Bussholdeplass Lillestrøm terminal 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lillestrøm Golfklubb 1.3 km
Idrettsanlegg Kjellervolla skole akt.anlegg 1.8 km
Treningssenter SATS Lillestrøm 0.1 km
Treningssenter Fresh Fitness Lillestrøm 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Volla skole (1-7 kl.) 1.2 km
Vigernes skole (1-7 kl.) 1.8 km
Kjellervolla skole (8-10 kl.) 1.8 km
Bråtejordet skole (8-10 kl.) 3.4 km
Stav skole (8-10 kl.) 4 km
Lillestrøm videregående skole 1.1 km
Strømmen videregående skole 2.2 km

Barnehager

Lille Volla familiebarnehage (0-6 år) 0.9 km
Sølepytten barnehage (1-6 år) 1 km
Heimen barnehage (0-5 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lillestrøm Torv 0.8 km
Kjøpesenter Strømmen Storsenter 2.9 km
Postkontor Kiwi Lillestrøm Stasjon 0.4 km
Postkontor Coop Obs! Lillestrøm Øst 0.9 km
Apotek Apotek 1 Romeriket Helsebygg 0.5 km
Apotek Vitusapotek Lillestrøm Torv 0.8 km
Vinmonopol Lillestrøm Vinmonopol 0.9 km
Vinmonopol Strømmen Vinmonopol 2.9 km
Dagligvare Rema 1000 Kanalveien 0.2 km
Dagligvare Joker Lillestrøm Stasjon 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 0.2 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 0.4 km
Bensin Shell Lillestrøm 0.5 km
Bensin Smart Lillestrøm 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,2 %
Andel kvinner 50,8 %
Gj.snittalder menn 46,4 %
Gj.snittalder kvinner 47,5 %
Husholdninger med barn 11,1 %
Husholdninger uten barn 88,9 %
Gj.snitt byggeår 1998
Gj.snitt tomtestørrelse 810
Område Personer Husholdninger
Kommune: Skedsmo 51760 23160
Grunnkrets: Vigernes 5 1071 707

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 36.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr16.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Øystein Sundby
Daglig Leder/ Eiendomsmegler
Les mer om megler
Stine Dehli
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?