Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 025 000,- for kr 3 025 000,-

Velkommen til Dannevigsveien 18 A - Presentert av Christoffer Fraurud i Krogsveen

Åpen og luftig stue med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys

Stuen har plass for både sofagruppe med tilhørende møblement, tv-seksjon og spisebord

Leiligheten vender i sin helhet mot skjermet og grønt indre gårdsrom, noe som igjen gir oppholdsrommet en god atmosfære

 

Nyslipte og lakkerte tregulv

Kjøkken i åpen løsning mot stuen med Ikea innredning som var ny i 2008

 

Oppvaskmaskin og integrerte hvitevarer for øvrig med stekeovn, keramisk platetopp og kjøle-/fryseskap

 

Lyst og pent soverom med plass til dobbeltseng

Stort vindu også her som vender mot stille og rolig gårdsrom

Her kan du fint sove med soveromsvinduet åpent på sommerstid

Fine oppbevaringsmuligheter med fastmontert garderobeskap og veggmonterte skap

Bad/wc med flislagt gulv og plass for vaskemaskin mellom dusj og servantskap

Eldre baderom med dusjnisje, gulvstående toalett og servant med underskap

Lys og god entré med nymalte tregulv og knaggrekke for klesavheng

Entré

Fasade

Kaffebrenneriet holder til samme bygg som leiligheten

Sagene er full av sjarmerende nisjebutikker

Nærområdet - Ekte vare

Nærområdet - Kaffegram

Nærområdet - Gråbeinsletta

Nærområdet - Sagene kirke

Bussholdeplass ca. 100 meter fra inngangsdøren

 

Nærområdet - Sagene lunsjbar

Nærområdet - Myraløkka

 

Flotte turområder langs Akerselva

Nærområdet - Myrens sportssenter

Nærområdet - Trikkestallen på Torshov

Nærområdet - Soria Moria

Kart

Plantegning

Sagene - Innbydende og kvadratsmart 2-roms selveier med skjermet beliggenhet. Fyring og v.vann inkl. Lave felleskost!

Dannevigsveien 18 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 900 000,-

Sagene - Innbydende og kvadratsmart 2-roms selveier med skjermet beliggenhet. Fyring og v.vann inkl. Lave felleskost!: Sagene - Innbydende og kvadratsmart 2-roms selveier med skjermet beliggenhet. Fyring og v.vann inkl. Lave felleskost!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 791,-
AREAL (P-ROM / BRA)
32 / 32 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Dannevigsveien 18 har en attraktiv beliggenhet i et veletablert og hyggelig område på Sagene. Her kan urban livsstil lett kombineres med flotte grøntområder og gode turmuligheter.

Sagene har en flott plassering i Oslo; høyt og luftig mellom øst og vest, med kort avstand til det meste av hva byen har å by på. Kort avstand til naboområdene Torshov, Nydalen med Handelshøyskolen BI, Storo med storsenteret, samt Grünerløkka.

I boligens nærområde finnes et rikt utvalg av kafeer og spisesteder; blant annet Sagene Lunsjbar, Saigon Express, Kokosbollefabrikken, Mysterud bar, Helt Rått sushi, Mat & Mer, Kaffebrenneriet og Kolonihagen Lilleborg for å nevne noen. Det finnes også klesbutikker, hudpleiesalonger, apotek m.m. i området.

På Sagene finner man også et svært godt utvalg av matbutikker, blant annet Coop Extra, døgnåpen Joker-forretning, Rema 1000 samt rikholdige grønnsaksforretninger. Bydelens beste supermarked, Meny, ligger kun noen få minutters gange fra boligen. For øvrig kort avstand til Sandaker senter med bl.a. Vinmonopol.

Rett i nærheten av boligen ligger grøntarealer og Akerselva med tursti som går fra sentrum og helt opp til idylliske Maridalen.

Av andre grøntområder/parkområder i nærheten kan det nevnes Bjølsenparken og Myraløkka. Voldsløkka er et naturlig sted å oppsøke for alle som bor på Sagene og Bjølsen. Der finnes lekeplass, skate-rampe, idrettshaller, fotballbaner, ballbinge, volleyballbaner og tennisbaner, så vel som et stort gressareal, hvor nesten alt kan praktiseres. Vinterstid er det også to bandy-/isbaner og skiløyper.

Av øvrige treningstilbud finner man bl.a. SATS/Elixia på Sagene og Myrens Sportssenter på Torshov hvor man har tilgang til treningssenteret, Oslo Squash og Klatreverket. Enda tøffere trening kan evt. gjøres på Crossfit Oslo i Nydalen.

Utdanningsinstitusjoner som Universitetet på Blindern, Handelshøyskolen BI i Nydalen, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle innen kort rekkevidde.

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med meget gode bussforbindelser (Linje 20, 34, 37 og 54). Gåavstand til t-baneforbindelse i Nydalen og trikkeholdeplass på Torshov. Buss nr. 37 har avganger hele døgnet, nr. 20 og 54 har ekstra avganger natt til lørdag og søndag. Flybuss fra Vøyenbrua og Storolokket.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 900 000,-

Felleskostnader

Kr 1 791,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

1943

Soverom

1

Primærrom

32m2

Bruksareal

32m2

Tomt

1718m2

KR-kode

371841

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Dannevigsveien 18 A, 0463 Oslo

Gnr. 221, bnr. 56, snr. 1 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.718 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 37 kvm

Totalt bruksareal: 32 kvm

Totalt primærrom: 32 kvm

Primærrom:

Stue/kjøkken, entré, bad/wc, soverom

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 3 kvm. samt en loftsbod med ca. 7 kvm. gulvareal (skråhimling).

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.06.2018 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til Dannevigsveien 18 – en supersentral og tiltalende 2-roms eierleilighet midt på populære og sjarmerende Sagene.

Leiligheten fremstår innbydende og lys med ypperlig beliggenhet – her har du kort vei til «alt». Arealeffektiv og smart planløsning i kombinasjon med god takhøyde (2,64 m) gjør at leiligheten oppleves både romslig og luftig. Store vindusflater gir rikelig med naturlig lys. Skjermet beliggenhet i høy 1. etasje med vinduer som vender mot sameiets indre gårdsrom. Svært lave felleskostnader med fyring og varmtvann inkludert. Leiligheten inneholder: stue/kjøkken, entré, bad/wc og soverom.

Nærmere innhold:

Entré:

Lys og god entré med nymalte tregulv og knaggrekke for klesavheng. Entréen har for øvrig plass for oppbevaringsmøblement.

Stue/kjøkken:

Åpen og luftig stue med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Leiligheten vender i sin helhet mot skjermet og grønt indre gårdsrom, noe som igjen gir oppholdsrommet en god atmosfære. Stuen har plass for både sofagruppe med tilhørende møblement, tv-seksjon og spisebord. Nyslipte og lakkerte tregulv, samt malte vegg- og himlingsflater.

Kjøkken i åpen løsning mot stuen med Ikea innredning som var ny i 2008. Nåværende eier oppgraderte kjøkkenet i 2014 med ny benkeplate i laminat, oppvaskmaskin og servant med blandebatteri. Integrerte hvitevarer for øvrig med stekeovn, keramisk platetopp og kjøle-/fryseskap. Overskap i kombinasjon med åpen hylleløsning gir et moderne og pent helhetsinntrykk.

Soverom:

Lyst og pent soverom med plass til dobbeltseng. Fine oppbevaringsmuligheter med fastmontert garderobeskap og veggmonterte skap. Stort vindu også her som vender mot stille og rolig gårdsrom. Her kan du fint sove med soveromsvinduet åpent på sommerstid.

Bad/wc:

Eldre baderom med dusjnisje, gulvstående toalett og servant med underskap og ett greps blandebatteri. Flislagt gulv og plass for vaskemaskin mellom dusj og servantskap. I forbindelse med utbedring av en vannlekkasje fra sluk i etasjen over er rør og rørgjennomføringer mellom 1. og 2. etasje delvis skiftet ut. Badet fikk i den forbindelse også ny nedsenket himling. Arbeidene ble utført i 2018.

Leiligheten disponerer bod i kjeller og på loft, samt tilgang til fellesvaskeri.

Diverse:

* Felleskostnadene inkluderer blant annet fyring, varmtvann, kabel-tv og internett.

* Ingen forkjøpsrett.

* Godt utleie-/ investeringsobjekt.

* Perfekt pendlerleilighet.

* Ingen fellesgjeld og lav husleie.

Oppvarming

Radiatorer tilkoblet fjernvarmeanlegg. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål i en årrekke.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1943 som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst fire servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om adkomstrett og gjerde, anlegg og vedlikehold av vann- og kloakkledning og bebyggelse.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Alle overdragelser/salg og utleie av seksjoner skal godkjennes av sameiets styre som

ikke kan nekte uten saklig grunn. Saklig grunnlag er ervervsmessig utleie eller hvis det må påregnes flere brukere av seksjonen enn det som er vanlig innenfor sameiet. Total hybelutleie er ikke tillatt.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameiet Danstock, med sameiebrøk 32/3381.

- Sameiet består av 51 leiligheter og 5 næringsseksjoner.

- Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

- Dugnad må påregnes.

- Dyrehold er tillatt etter styrets godkjenning.

- Sameiets eiendommer er forsikret i Gjensidige Forsikring med polisenummer: 76464061.

- Sameiet har to vaskerier. Vaskerikort kan kjøpes av vaktmester.

- Arbeidskapitalen fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2017 var kr 1.660.127,-.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Montert nye balkonger

- Pusset opp oppganger

- Nye postkasser

- Oppgradert bakgård med platting og hus til barnevogner

- Installert callinganlegg til hoveddør

Planlagte påkostninger:

- Styret har på årsmøtet fått fullmakt til å innhente tilbud og iverksette fjerning av gammel fyrkjele. Finansiering vil skje ved ekstraordinær kapitalinnkreving over felleskostnadene.

- Sameiet gjennomførte høsten 2016 befaring av rørene i gården (både avløp og solirør). Styret har besluttet å følge med på rørene fremover.

- Styret redegjør for status på vedlikehold av tak (styret skal innhente ytterligere en rapport tilknyttet taket). En full takomlegging må påregnes om ca. 10 år.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med endret reguleringsbestemmelser datert 01.10.1987.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.791,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv og internett, oppvarming, felles byggforsikring, vaktmester, forretningsførsel, kommunale avgifter m.m.

Herav:

Brensel: kr 400,-

Grunnleie: kr 967,-

Kabel-tv: kr 424,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 1.500,- pr. år. / 1.700 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Styret er gitt fullmakt til å innhente tilbud og iverksette et eventuelt bytte av fellestilbud for leveranse av internett og tv-tjenester over fibernett.

Varmtvannsregnskap avregnes pr. brenselssår, fra 01.05. - 30.04 hvert år. Avregning vil bli sendt eier pr. faktureringstidspunkt, så fremt ikke annet avtales og meddeles forretningsfører.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.978.967,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Sagene Rode 5
Kirkesogn Sagene og Iladalen

Steder i nærheten

Sagene Samfunnshus 0.2 km
Arkitekt Rivertz plass 0.5 km
Advokat Dehlis plass 0.5 km
Torshovteatret 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.5 km
Sentralstasjon Oslo S 4.3 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 2.5 km
T-bane stasjon Nydalen T-banestasjon 1.9 km
Trikkeholdeplass Torshov 0.9 km
Bussholdeplass Sagene 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Voldsløkka idrettsplass 0.6 km
Idrettsanlegg Golfsenteret 0.6 km
Treningssenter SATS Sagene 0.2 km
Treningssenter Myrens Sportssenter 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Bjølsen skole (1-10 kl.) 0.5 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.9 km
Sagene skole (1-10 kl.) 0.9 km
Ila skole (1-7 kl.) 1.4 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.6 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.6 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 2.4 km
Foss videregående skole 1.4 km
Nydalen videregående skole 2.3 km

Barnehager

Pontoppidan barnehage (0-6 år) 0.2 km
Maridalsveien barnehage (1-5 år) 0.2 km
Dronning Louises barnehage (1-5 år) 0.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Kiellands Hus 1.1 km
Kjøpesenter Sandaker Senter 1.2 km
Postkontor Coop Extra Sagene 0.3 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 0.7 km
Apotek Apotek 1 Sagene 0.2 km
Apotek Apotek 1 Torshov 0.7 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1.2 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 1.2 km
Dagligvare Joker Sagene 0.1 km
Dagligvare Coop Extra Sagene 0.3 km
Kiosk/video Dag's Frukt og Tobakk 0 km
Kiosk/video 7-Eleven Kristiansandsgaten 0.1 km
Bensin st1 Kirkeveien/Tåsenveien 0.5 km
Bensin Circle K Kiellands plass 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,9 %
Andel kvinner 51,1 %
Gj.snittalder menn 34,8 år
Gj.snittalder kvinner 35,6 år
Husholdninger med barn 18,3 %
Husholdninger uten barn 81,7 %
Gj.snitt byggeår 1985
Gj.snitt tomtestørrelse 203
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sagene Rode 5 1598 993

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Christoffer Fraurud
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?