Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 780 000,- for kr 4 780 000,-

Vi har gleden av å presentere en romslig 4-roms topp/hjørneleilighet på Sagene med solrik balkong - Denne er verdt en titt - Velkommen på visning!

Romslig, hyggelig stue med store vindusflater i to himmelretninger

Svært romslig hjørnestue med ulike "soner" - God plass til både sofagruppe og spisebord - Utgang til balkong

God plass til stort spisebord hvor man kan dekke på til mange gjester - Plass til oppbevaringsmøbler

Peis med åpent flammebilde

Stuen har en fin utforming hvor det er god plass til sofagruppe med naturlig avstand til TV-seksjon samt stort spisebord og oppbevaringsmøbler

Utgang fra stuen til balkong med gode solforhold fra ca. kl. 13-22 på sommerstid

Fritt utsyn fra balkongen med utsikt over nærområdet og mot sentum og Oslofjorden

Solnedgang sett fra balkongen

Solrik balkong med plass til utemøbler og grill

Kveldsstemning i Dannevigsveien

Fritt utsyn mot Sageneparken fra balkongen

Separat kjøkken med tidløs innredning og godt med skap- og benkeplass. Kjøkkenet er modernisert i 2018. Plass til stekeovn (ny 2018), platetopp, oppvaskmaskin (ny 2016) og kjøleskap

Separat kjøkken med lys, pen innredning - Godt med skap og benkeplass

Separat kjøkken med tidløs innredning og godt med skap- og benkeplass. Kjøkkenet er modernisert i 2018. Plass til stekeovn (ny 2018), platetopp, oppvaskmaskin (ny 2016) og kjøleskap

Hovedsoverom - Romslig soverom med plass til dobbeltseng - Stor plassbygget skyvedrøsgarderobe fra Garderobemannen

Hovedsoverom - God plass til stor dobbeltseng på soverommet - Soverommet vender ut mot bakgård

Soverom II - Koselig soverom ideelt som barnerom, kontor eller/og gjesterom - Plass til seng og oppbevaringsmøbler

Soverom II

Soverom III - Hyggelig soverom med plassbyget skyvedørsgarderobe fra Garderobemannen - Plass til seng

Soverom III - Mulighet for å flytte kjøkkenet til dette rommet om ønskelig

Lekkert, delikat baderom pusset opp i 2017 av Christiania bad. Flislagte overflater med varmekabler i gulv, baderomsinnredning med speil, vegghengt klosett og dusjhjørne med innfellbare glassdører

Opplegg og plass til vaskemaskin og tørketrommel - Varmekabler i gulv og downlights i himling

Servaninnredning og overlysskap for oppbevaring

Entré - Leiligheten har en god planløsning hvor man har inngang til alle leilighetens rom (unntaket soverom III) fra gangen

Separat entré med oppbevaringsmuligheter - Leiligheten disponerer tre boder hvorav to av bodene kun er en trapp opp til loftet

Planskisse

Fasade

Det er opparbeidet turvei langs Akersleven forbi Grünerløkka ned mot Oslo sentrum og nordover til Maridalsvannet og Nordmarka

Flere hyggelige parker i området - Her fra Bjølsenparken

Voldsløkka med store grønsområder, tennisbane, vollyballbane m.m. er kun noen minutters gange fra leiligheten

VISNING AVLYST! Sagene

Dannevigsveien 18 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 900 000,-

VISNING AVLYST! Sagene: Flott 4-r. topp/hjørneleil. med separat kjøkken - Flott utsikt fra solrik balk. - Nytt bad 2017 - God planløsning

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 4 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 247,-
AREAL (P-ROM / BRA)
67 / 67 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et meget populært og etablert boligområde sentralt på Sagene.

I umiddelbar nærhet ligger det flere koselige kafeer og restauranter. Flere matvareforretninger ligger i umiddelbar nærhet. Det finnes også klesbutikker, hudpleiesalonger, apotek m.m. i området. Det er dessuten kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. 10 min gange til St.Hanshaugen og Grünerløkka. Kort vei til Vøienvolden gård hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer.

I nærområdet finnes fine turmuligheter, badeplasser og rekreasjonsområder langs Akerselven. Akerselven, med sin spennende historie, renner like borenfor leiligheten og er pent opparbeidet med turveier til sentrum i sør og Nordmarka og Lillomarka i nord. Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder og parker som Myraløkka, Sagene parken, Torshovparken, Bjølsenparken og Voldsløkka. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner, turstier m.m. Ved Bjølsenparken ligger også idylliske Bjølsen Kolonihage med koselige Portveien 2.

Av treningstilbud finner du bl.a. SATS ca. 50 meter fra døren, og ellers i nærområdet finner du Sagene Squash i Mølleparken og Myrens sportssenter på Torshov. Her har man tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret. Utdanningsinstitusjoner som Universitetet i Oslo (Blindern), BI i Nydalen, Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er i nærheten.

Barnehager og skoler

Bhg. Pontoppidan barnehage (0-6 år) 0.2 km

Bhg. Maridalsv. barnehage (1-5 år) 0.3 km

Bhg. Dronning Louises barnehage (1-5 år) 0.2 km

1-10 kl. Bjølsen skole 0.5 km

1-10 kl. Sagene skole 1 km

1-7 kl. Lilleborg skole 0.9 km

1-7 kl. Ila skole 1.4 km

8-10 kl. Fagerborg skole 1.6 km

Vgs. Foss videregående 1.5 km

Vgs. Blindern videregående 2.4 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 900 000,-

Felleskostnader

Kr 3 247,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

5

Byggeår

1941

Soverom

3

Primærrom

67m2

Bruksareal

67m2

Tomt

1718m2

KR-kode

5217152

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Dannevigsveien 18 c , 0463 Oslo

Gnr. 221, bnr. 56, snr. 26 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.718 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 75 kvm

Totalt bruksareal: 67 kvm

Totalt primærrom: 67 kvm

5. etasje

Primærrom: Bad, stue, kjøkken, entré, 3 soverom

I tillegg disponerer boligen tre boder. 2 loftsboder på ca. 1 og 6 m2 gulvareal (skråtak) og en bod i kjeller på 2 kvm. Bodene er merket nr. 26.

Hyggelig bakgård med uteplass og skjul til sykler og barnevogner.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.01.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i mur.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.

TG 2:

Vinduer og balkongdør:

Tilstandsgrad er satt på grunnlag av alder. Det må forventes at det kan oppleves stedvis trekk og kuldefall fra vinduene og døren.

Balkong:

Det er sprekker i pussen i rekkverket/gesims og det er behov for vedlikehold. Dette gjelder på innside og utside av rekkverket.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré:

Lyst og tiltalende inngangsparti med oppbevaringsmuligheter. Direkte adkomst til alle leilighetens rom (med unntak av soverom III). Gangen er malt i 2018. Leiligheten disponerer 3 eksterne boder hvorav to av bodene er kun en trapp opp til loftet. Søppelsjaktene i gården er i bruk. Svært praktisk!

Stue:

Romslig og trivelig hjørnestue med store vindusflater i to himmelretninger som slipper inn godt med naturlig lys. Stuen har en god utforming med ulike "soner". God plass til sofagruppe med naturlig avstand til TV-seksjon samt spisestue og oppbevaringsmøbler. Sjarmerende peis som varmer godt på kalde vinterdager. Utgang til solrik balkong fra stuen. Stuen er malt i 2015.

Balkong:

Deilig, usjenert nordvest balkong på flott utsyn over nærområdene og mot Oslofjorden. Ingen overhengende balkonger, noe som gir en ekstra luftig følelse. Fantastisk solforhold fra kl 13:00 til kl 22:00 på sommerstid. Plass til utemøbler og grill.

Kjøkken:

Separat kjøkken med tidløs innredning og godt med skap- og benkeplass. Kjøkkenet er modernisert i 2018 med blant annet ny benkeplate, håndtak, vask og stekeovn. Plass til stekeovn (ny 2018), platetopp, oppvaskmaskin (ny 2016) og kjøleskap (mulighet for større kjøleskap om ønskelig). Hyggelig utsyn mot Sagene Kirke fra kjøkkenet.

Bad/wc:

Lekkert, delikat baderom pusset opp i 2017 av Christiania bad. Flislagte overflater med varmekabler i gulv, baderomsinnredning med speil, vegghengt klosett og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Plass og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel

Hovedsoveom:

Romslig soverom med stor plassbygget garderobeskap fra Garderobemannen (2016) og plass til dobbeltseng. Brannbalkong. Soverommet vender ut mot bakgården.

Soverom II:

Hyggelig soverom ideelt som barnerom, gjesterom og/eller kontor. Plass til garderobeskap.

Soverom III:

Koselig soverom med plass til seng og stor plassbygget skyvedørsgarderobe fra Garderobemannen montert i 2016. Mulighet for å flytte kjøkkenet til dette rommet.

Oppvarming

Vannbårenvarme via radiatorer. Varmekabler på badegulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1943 som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 4 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bebyggelse, vann, kloak og vedlikehold av ledninger m.m.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Danstock sameie, med sameiebrøk 67/3381.

Sameiet består av 51 leiligheter og 5 næringsseksjoner.

Forretningsfører er OBOS , tlf. 22988983

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt etter styrets godkjenning.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Montert nye balkonger

- Pusset opp oppganger

- Nye postkasser

- Oppgradert bakgård med platting og hus til barnevogner

- Installert callinganlegg til hoveddør

Planlagte påkostninger:

- Sameiet gjennomførte høsten 2016 befaring av rørene i gården (både avløp pg solirør). Styret har besluttet å følge med på rørene fremover.

- Styret redegjør for status på vedlikehold av tak (styret skal innhente ytterligere en rapport tilknyttet taket). En full takomlegging må påregnes om ca. 10 år.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med endret reguleringsbestemmelser datert 01.10.1987.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.247,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv og internett, oppvarming, felles byggorsikring, vaktmester, forretningsførsel, kommunale avgifter. Fellesutgiftene ble justert 01.01.2018.

Foredelingen av utgiftene er som følger:

Brensel: 600,-

Grunnleie: 2.223,-

Kabel-tv: 424,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 6.600 kwh. pr. år. Varmtvannsregnskap avregnes pr. brenselssår, fra 01.05. - 30.04 hvert år. Avregning vil bli sendt eier pr faktureringstidspunkt, så fremt ikke annet avtales og meddeles forretningsfører.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv samt internett og er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Sector Alarm. Abonnomentet er trolig mulig og overføre til ny eier om ønskelig.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.028.994,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Sagene Rode 5
Kirkesogn Sagene og Iladalen

Steder i nærheten

Sagene Samfunnshus 0 km
Advokat Dehlis plass 0.5 km
Arkitekt Rivertz plass 0.5 km
Lisa Kristoffersens plass 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.3 km
Sentralstasjon Oslo S 4.3 km
Jernbanestasjon Nydalen stasjon 2.8 km
T-bane stasjon Nydalen T-banestasjon 1.8 km
Trikkeholdeplass Torshov 0.8 km
Bussholdeplass Sagene 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Golfsenteret 0.6 km
Idrettsanlegg Voldsløkka idrettsplass 0.6 km
Treningssenter SATS Sagene 0.2 km
Treningssenter Myrens Sportssenter 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Bjølsen skole (1-10 kl.) 0.4 km
Sagene skole (1-10 kl.) 1 km
Foss videregående skole 1.4 km
Nydalen videregående skole 2 km

Barnehager

Dronning Louises barnehage (1-5 år) 0.1 km
Pontoppidan barnehage (0-6 år) 0.1 km
Maridalsveien barnehage (1-5 år) 0.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Kiellands Hus 1.1 km
Kjøpesenter Sandaker Senter 1.2 km
Postkontor Coop Extra Sagene 0.3 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 0.8 km
Apotek Apotek 1 Sagene 0.2 km
Apotek Apotek 1 Torshov 0.7 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 1.2 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1.2 km
Dagligvare Joker Sagene 0.2 km
Dagligvare Rema 1000 Mogata 0.3 km
Kiosk/video Dag's Frukt og Tobakk 0 km
Kiosk/video Perle Kiosk 0.1 km
Bensin st1 Kirkeveien/Tåsenveien 0.5 km
Bensin Circle K Kiellands plass 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,9 %
Andel kvinner 51,1 %
Gj.snittalder menn 34,8 %
Gj.snittalder kvinner 35,6 %
Husholdninger med barn 18,3 %
Husholdninger uten barn 81,7 %
Gj.snitt byggeår 1985
Gj.snitt tomtestørrelse 203
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sagene Rode 5 1598 993

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Caroline S. Stensrød
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?