Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Dølebakken 57 - Presentert av Krogsveen AS

Lyst og pent kjøkken med god skapplass

Kjøkken

Lys stue med store vindusflater mot syd/vest

Fra stuen er det utgang til solrik balkong mot vest

Stue

Stue med parkett på gulv

Velkommen inn!

Soverom

Garderoberom/bod

Pent flislagt bad med varmekabler i gulv

 

Solrik balkong mot vest

Balkong

Fasade

Plantegning

Breidablikk

Dølebakken 57

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 710 000,-

Breidablikk: Lys og moderne selveierleilighet med vestvendt balkong og biloppstillingsplass - Sentral beliggenhet

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 1 710 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
42 / 46 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Dølebakken 57! Leiligheten ligger på populære Breidablikk. Her bor du sentralt, drøye en kilometer fra sentrumskjernen, med byens pulserende liv og fasiliteter kun en kort spasertur unna. Det er kun et par minutters gange til Sande barneskole, kort vei til Breidablikk Ungdomsskole. Flere barnehager i nærområdet. Området kan by på mange fine turområder sommer som vinter. Fra Mokollen og Mølleråsen får du praktfull utsikt over byen. Som nærmeste nabo har du også Midtåsen som et flott turmål for å nyte unik beliggenhet og flott arkitektur. Jernbanestasjonen ligger i gangavstand, perfekt for den som pendler i jobben. Kort vei til E-18 og videre til Sandefjord Lufthavn/Torp. Velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Sande barneskole og Breidablikk ungdomsskole. Flere Barnehager i nærområdet. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra sentrum og Sandar Kirke kjører du under jernbanebroen og følger veien opp Dølebakken. Eiendommen ligger på høyreside etter cirka 1 km. Grunnet arbeider i Dølebakken må omkjøring via Sverstadveien og Breidablikkveien benyttes. Se kart. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 710 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

1947

Soverom

1

Primærrom

42m2

Bruksareal

46m2

Tomt

1022m2

KR-kode

22.18335

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Dølebakken 57, 3215 Sandefjord

Gnr. 44, bnr. 30, snr. 4 i Sandefjord kommune.

Tomten

Felles eiet tomt på 1.022 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er pent opparbeidet med stor gressplen og gruset gårdsplass. Sandefjord kommune opplyser at dette er en gammel oppmåling. Tomtegrensene kan derfor avvike noe ved ny oppmåling.

Parkering

Det medfølger biloppstillingsplass på sameiets felles tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 51 kvm

Totalt bruksareal: 46 kvm

Totalt primærrom: 42 kvm

2. etasje 42 kvm: Gang, bad, soverom, kjøkken og stue.

Sekundærrom:

Leiligheten: 2. etasje 4 kvm: Bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.10.2018 utført av Even Kjølner. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre på grunnmur av Leca eller lignende. Tak er tekket med betongstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det følgende kommentarer fra takstmann: Leilighet i firemannsbolig oppført i 2008 (tilbygget eldre del fra cirka 1947). Deler av bygget er av eldre dato, men dette gjelder ikke aktuell leilighet. Det er observert store skjevheter i leiligheten. Dette skyldes i hovedsak setninger i grunn og fundamenter. På bad er det observert motfall mot sluk. Det er også observert gjennomføringer i brannskille på loft. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Leiligheten har en god og praktisk planløsning. Veggoverflater er malt i lyse og moderne fargevalg. På gulv er det parkett og flis. Det er rikelig med vindusflater som gir en lys og trivelig atmosfære. Fra stuen har du også utgang til solrik balkong.

Kjøkken med laminat benkeplate og profilerte fronter. Her får du godt med skapplass. Kjøkkenet har åpen løsning til stuen. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Pent bad med fliser på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Av utstyr er det montert moderne baderomsinnredning med servant, dusjkabinett, toalett samt opplegg til vaskemaskin.

Oppvarming

Varmekabler på bad, ellers vanlig elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 23.03.2009. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Etter at ferdigattesten ble utstedet er det foretatt en mindre endring i planløsningen. Dør fra gangen til stuen er fjernet og deler av gangen er omgjort til bod/garderoberom. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av: Dagboknr 2612, tinglyst: 29.04.1974: Erklæring/ Avtale: Rett for kommunen til å kjøpe ubebygget grunn til kommunalt eller annet offentlig bruk.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst en servitutt på sameiets eiendom. Denne omhandler blandt annet rett for Sandefjord kommune og ha egne eller andre offentlige ledninger og kabler over tomten. Kommunen skal også ha rett til vedlikehold av disse. Det skal ikke kunne nektes eierene av naboeiendomene og sette opp uthus eller garasje helt inntil tomtegrensen. Det kan også pålegges eier at tomten må gjerdes inn. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 4 leiligheter, med sameiebrøk 60/410. Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter. Dugnad samt trappevask må påregnes.

Sameiet har planer om å male huset. Dette skal gjøres på dugnad og maling er allerede kjøpt inn.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan Breidablikk-Sverstad datert 17.04.1947 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Sandefjord kommune opplyser at eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk fra Dølebakken. Rød og gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Det pågår nå et utredningsarbeid for å finne framtidig korridor for ny jernbanelinje gjennom Sandefjord kommune. Endelig korridor er ennå ikke valgt. Den aktuelle eiendommen ligger innenfor et område som inngår i denne utredningen. Kontakt megler for mer informasjon. Det jobbes nå med å bygge fortau og sykkelfelt langs Dølebakken. Tiltakene kan medføre mindre inngrep på sameiets tomt mot veien. For ytterligere spørsmål kan megler kontaktes.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 6.002,40 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon.

Det betales pt. ingen fellesutgifter i sameiet, men det deles på forsikring av bygget. Denne leilighetens andel er ifølge selger kr 2.842, pr. år. Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 7.000,- kr. pr. år. Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av internett, dette har en avgift på kr 599,- pr. mnd. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.753.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 22.500,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?