Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 650 000,- for kr 2 650 000,-

Velkommen til visning i Doktor Wendtsgate 12

Trivelig inngangsparti

Entre

Entre med rikelig skapplass i garderobeskap.

Stue med åpen kjøkkenløsning

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjokken (2)

Stue med utgang til balkong og tilgang til soverom.

Soverom

Soverom

Soverom

Bad

Pent og moderne bad.

Bad

Balkong

Balkong

Balkong

Fasade

Miljø

Miljø

Trivelige uteområder

Det medfølger en garasjeplass i garasjekjeller. Heiseadkomst fra garasje til leilighetsplan.

Plantegning 3D

Plantegning 2D

Rasta/Triaden

Doktor wendts gate 12

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 800 000,-

Rasta/Triaden: Moderne og nyere (2012) 2-roms toppleilighet. Heis og garasjeplass.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 800 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 036,-
AREAL (P-ROM / BRA)
43 / 43 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Doktor Wendts gate 12 ligger i et sentralt, attraktivt boligområde ved Triaden på Rasta i Lørenskog kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Det er et godt utbygd nett av gang-/sykkelveier i Lørenskog og omegn, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, flerbrukshall på Fjellsrud, svømmehall og tennisbane ved Kjenn. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt i norgestoppen, og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og discodans.

Fra Vallerud kan du ta deg ut i lysløypenett mot Mariholtet, og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Østmarka byr i tillegg på flere bade-/fiskevann og flott turterreng. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

Det er vedtatt at verdens største og mest avanserte skihall skal bygges ved Lørenskog stasjon. Målet er å åpne i 2018. Med en størrelse på ca. 36 000 kvadratmeter skal det skapes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. I tillegg skal iFly etablere seg her. I tilknytning til Skihallen vil en ny bydel skapes - Lørenskog Vinterpark. Den nye bydelen vil ha et konferansehotell, butikker, serveringssteder, skiservice og leiligheter, bare for å nevne noe.

Servicetilbud:

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Lørenskog Storsenter Triaden. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Metro og Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Nærmeste bussholdeplass er Vallerudveien som ligger ca. 3 minutter fra boligen. Det går ekspressbuss fra Vallerudveien og inn til Oslo i rushtiden. Flere alternativer til ekspressbusser går fra Lørenskog sentrum. Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil fra Rasta tar det ca. 10 min til Strømmen Storsenter, 13 min til Lillestrøm, 20 min til Oslo S og 31 min til Oslo lufthavn.

Det er flere barneskoler i området. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes også flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lørenskog og Mailand vgs., i tillegg til et godt utvalg av barnehager.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Benterud skole 0.6 km

1-7 kl. Rasta skole 1.1 km

1-7 kl. Åsen skole 1.6 km

1-7 kl. Finstad skole 1.6 km

8-10 kl. Løkenåsen ungdomsskole 1.7 km

8-10 kl. Kjenn ungdomsskole 2.7 km

8-10 kl. Hammer skole 3.2 km

Vgs. Mailand videregående skole 2.7 km

Vgs. Lørenskog videregående skole 4.6 km

Bhg. Benterud barnehage 0.6 km

Bhg. Åsheimskog barnehage 0.7 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 800 000,-

Felleskostnader

Kr 2 036,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

5

Byggeår

2012

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

43m2

Bruksareal

43m2

Tomt

1321m2

KR-kode

611840

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Doktor wendts gate 12, 1476 Rasta

Gnr. 101, bnr. 188, Snr. 21 i Lørenskog kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.321,1 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg. Garasjene er organisert i eget garasjesameie med egne vedtekter. Eierandel i garasjeanlegg tinglyses sammen med leiligheten. Ved ønske om salg eller utleie av garasjeplassen henvises det til vedtekter for garasjesameiet.

Forøvrig parkering etter bestemmelser for området

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 47 kvm

Totalt bruksareal: 43 kvm

Totalt primærrom: 43 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

Entré, stue/kjøkken med utgang til balkong, soverom og bad.: 43 kvm

I tillegg opplyser selger at han disponerer en kjellerbod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.08.2018 utført av Asgeir Halvorsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Moderne og nyere 2-roms leilighet beliggende i 5. etasje bestående av entre, soverom, stue/kjøkken og bad. Adkomst til balkong fra stue/kjøkken.

Entré:

Entré er holdt i lyse farger og gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Her er det plass til å henge fra seg yttertøy og sko i oppsatt garderobeskap.

Stue:

Stue med utgang til balkong. I stuen er det plass til sofagruppe og spiseplass samt diverse oppbevaringsmøbler man måtte ønske. Stuen har i dag en praktisk plassering av møbler, men det er flere møbleringsmuligheter og en kan enkelt sette sitt eget preg. Her er det store vindusflater som slipper inn godt med dagslys og er med på å gi en meget god romfølelse.

Kjøkken:

Moderne kjøkken i hvit glatt utførelse. Kjøkkenet er i åpen løsning mot stue. Hvitevarene er integrert og følger med salget.

Bad:

Badet fremstår som tiltalende med mørke fliser på gulvet og hvite fliser på veggen. Badet inneholder et vegghengt toalett, dusj med glassvegger og servant med skapplass. Det er opplegg for vaskemaskin på bad. Det er varmekabler i gulvet som gir en behagelig temperatur.

Soverom:

Soverom av fin størrelse.

Annet:

Balansert ventilasjon.

Fjernvarme med vannbåren varme i alle gulv utenom bod og bad. Varmekabler på bad.

Garasjeplass.

Oppvarming

Fjernvarme med vannbåren varme i gulv utenom i bod og bad. Varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Sameiet har balansert ventilasjon gjennom sentralt anlegg plassert i teknisk rom – garasje. Anlegget har regelmessig tilsyn på ukentlig basis fra vaktmester. Rengjøring av anlegget og skifte av filtre foregår ved behov.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.06.2013. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen, men det er to tinglyste servitutter på garasjeeiendommen. Disse omhandler blant annet adkomstrett for Gnr. 101, Bnr. 156 og 184.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Ved utleie må dette meldes skriftlig til styret/forretningsfører for registrering.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Dr. Wendts Gate 10-12 Sameie, med sameiebrøk 43/2785.

Sameiet består av 43 seksjoner. Sameiet er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 998391199, ligger i Vestparken i Lørenskog kommune og har adresse:

Doktor Wendts Gate 10

Doktor Wendts Gate 12

Sameiet har følgende gårds- og bruksnummer:

101

188

Forretningsfører er OBOS.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er i alminnelighet tillatt så lenge det ikke er til plage for andre beboere/seksjonsbrukere. Ved gjentatte klager på et dyr, kan styret beslutte å forby dette dyret hvis det beviselig er til ulempe for øvrige brukere av eiendommen. All lufting av hunder skal skje utenfor fellesarealene.

Foretatt vedlikehold i 2017:

Lys i heiser skiftet under reklamasjon.

Oppgraving og tettet for vannlekkasje utenfor nr. 12.

Oppgraving og tetting fortau utenfor søppelrom i forbindelse med vanninntrenging.

Oppgraving og tetting syd i forbindelse med vannlekkasje til garasje.

Påkjørt mur utvendig trapp utbedret.

2 nødlys skiftet og 6 nødlys har fått nye batterie

Planlagte påkostninger:

Det er utarbeidet vedlikeholdsplan for sameiet for de kommende 19 år der kapitalbehovet vil være ca. kr. 3.000.000,- etter 2016 prisindeks.

Planen inneholder kjente faktorer og tar ikke høyde for uforutsette hendelser. Det er etter samtale med styreleder den 31.08.18 opplyst at det er forslag om å indeksregulere felleskostandene med 4% som følge av økte renovasjonskostnader i Lørenskog kommune.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig/næring (formål)i henhold til reguleringsplan 32-7-05 Skårer Vest vedtatt 10.09.2003 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 10.09.03. Det gjelder også bebyggelsesplan 32-14-03 for Skårer Vest vedtatt 22.11.2004. Eiendommen ligger i Lørenskog sentralområde. Området er under utbygging og planlegging for videre utvikling. Det er blant annet planlagt utvidelse av Triaden Lørenskog Storsenter og utbygging på Bring tomta.

Byggeaktivitet i området må påregnes. Reguleringsplan med bestemmelser er særlov og kan overstyre generelle vedtekter m.v. ved samme tema (f.eks. utnyttelse og/eller parkeringsdekning).

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Leiligheten er ledig for overtakelse medio desember eller etter avtale.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.036,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme, grunnpakke kabel-tv/bredbånd (GET), kommunale avgifter, felles byggforsikring, vaktmestertjenester, samt generell drift og vedlikehold.

Totale felleskostnadene fordeles på følgende poster:

Fjernvarme 443,-

Felleskostnader 1.341,-

TV/Bredbånd 252,-

I tillegg tilkommer månedlig garasjeleie på 165,-. Det sendes egen giro for garasjeleien.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Utøkning i programtilbud og økt hastighet på bredbånd utover standard leveranse bestilles separat hos Get og belastes den enkelte seksjonseier direkte.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

- Eierskiftegebyr garasje kr 697,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.877.164.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lørenskog
Grunnkrets Rolvsrud Sør
Kirkesogn Skårer

Steder i nærheten

Skårerkrysset 0.6 km
Benterud 0.6 km
Løkenhagen 0.8 km
Ilajordet 1.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 39.6 km
Sentralstasjon Oslo S 15.9 km
Jernbanestasjon Lørenskog 4.1 km
Bussholdeplass Vallerudveien 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Rolvsrud stadion 1.5 km
Idrettsanlegg Skårerhallen 1.5 km
Treningssenter Condis Treningssenter Triaden 0.5 km
Treningssenter Mudo Lørenskog 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Benterud skole (1-7 kl.) 0.6 km
Rasta skole (1-7 kl.) 1.1 km
Åsen skole (1-7 kl.) 1.6 km
Finstad skole (1-7 kl.) 1.6 km
Løkenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
Kjenn ungdomsskole (8-10 kl.) 2.7 km
Hammer skole (8-10 kl.) 3.2 km
Mailand videregående skole 2.7 km
Lørenskog videregående skole 4.6 km

Barnehager

Benterud barnehage 0.6 km
Åsheimskog barnehage 0.7 km
Takt og Tone barnehage (2-6 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lørenskog Storsenter 0.5 km
Kjøpesenter Metro Senter 1.9 km
Postkontor Bunnpris Skårer 0.8 km
Postkontor Coop Extra Finstadjordet 1.7 km
Apotek Boots apotek Lørenskog Storsenter 0.5 km
Apotek Apotek 1 Triaden 0.7 km
Vinmonopol Triaden Vinmonopol 0.5 km
Dagligvare Joker Vestparken 0.1 km
Dagligvare Coop Extra Triaden 0.5 km
Kiosk/video Triaden Kiosk 0.5 km
Bensin Esso Tiger Skårer 1.6 km
Bensin Esso Stasjon Metro Senter 1.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,7 %
Andel kvinner 51,3 %
Gj.snittalder menn 38,4 år
Gj.snittalder kvinner 40,4 år
Husholdninger med barn 16,7 %
Husholdninger uten barn 83,3 %
Gj.snitt byggeår 2010
Gj.snitt tomtestørrelse 200
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lørenskog 37406 16291
Grunnkrets: Rolvsrud Sør 2008 1214

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 35.000,- av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas Bygdås
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?