Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 390 000,- for kr 6 390 000,-

Velkommen til Drammensveien 116 D!

Svært moderne og innholdsrikt kjøkken fra HTH. Benkeplate i heltre eik, platetopp med integrert vifte, kran fra Tapwell, komposittvask og integrerte hvitevarer.

Lys og innbydende stue malt i tidsriktige gråtoner.

Svært romslig stue i åpen løsning mot kjøkkenet. Store vindusflater som gir godt med naturlig lys, direkte utgang til solrik balkong, god plass til sittegruppe og sofagruppe med tilhørende salongbrod.

Leiligheten har lys 1-stavs eik parkett og overflater er malt i tidsriktige gråtoner

Moderne og moderne.

God plass til egem sittegruppe.

Meget solrik balkong som vender nordvest. Flott utsikt over grøntarealer og Skøyen.

God plass til sittegrupper. Balkongen ligger skjermet til med minimalt av innsyn. Terrassebord i bambus.

Utsiktsbilde fra balkongen.

Flott utsikt over grøntarealer og bebyggelsen på Skøyen.

Godt med skap og oppbevaringsplass på begge sider av kjøkkenøy.

Kjøkkenet holder en minimalistisk stil med ingen overskap.

Lekker og moderne belysning på kjøkkenet.

Komposittvask og kran fra Tapwell.

Platetopp med integrert ventilator.

Ekslusivt bad med store, mørke fliser, italiensk steinservant og armatur innfelt i speil.

Svært romslig regnfallsdusj fra Tapwell med skjult belysning i tak.

Lekre detaljer.

Vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Integrert garderobeskap på hovedsoverommet.

Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord på hver side.

Soverom 2 egner seg perfekt som kontor/barnerom/gjesterom

Soverom 2 egner seg perfekt som kontor/barnerom/gjesterom

Soverom 3 egner seg perfekt som kontor/gjesterom/barnerom

Soverom 3 egner seg perfekt som kontor/gjesterom/barnerom.

Innbydende gang/entré med plassbygd garderobeløsning.

Velkommen inn!

Moderne kodelås fra Yale på inngangsdør.

Skøyen og Karenslyst allé kan by på det meste av servicetilbud og kollektiv!

Plantegning

Frogner/Skøyen

Drammensveien 116 D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 390 000,-

Frogner/Skøyen: Delikat og nyoppusset toppleilighet med solrik balkong, peis og parkering*. Eksklusive detaljer.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 390 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 895,-
AREAL (P-ROM / BRA)
80 / 80 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Attraktiv beliggenhet på Frogner/Skøyen. Eiendommen ligger i et veletablert og meget attraktivt boligområde bestående av villaer, ambassader, murgårder og terrassehus.

Spennende område i stor vekst på Sjølyst/Skøyen. Karenslyst Allé kan by på flere spennende butikker (Slettvoll, Høyer, Parfymelle, Anton Sport og Ha Det På Badet), serveringssteder (Maschmanns Matmarked, Starbucks, Santinos, Japo Sushi, Brødbakerne og Qui), hyggelige kafeer (Joe & The Juice, Samson og Kaffebrenneriet), matbutikker (KIWI, Meny, ICA og Maschmanns Matmarked), treningssenter (SatsElixia, Magnat og EVO), og andre servicetilbud (postkontor, Vinmonopolet og apotek).

Majorstuen/Bogstadveien og Aker Brygge er også i gangavstand. Store tur- og friområder på Bygdøy like ved med blant annet flotte bademuligheter på Huk og Paradisbukta. Dersom båtlivet frister, ligger både Frognerstranda og Bestumkilen kun 3 minutters gange unna. Gangavstand er det også til Frognerparken med skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion. Videre har området gang- og sykkelstier fra Frognerstranda og inn til Aker Brygge mot byen og helt ut til Sandvika i motsatt retning. Dette er svært egnede områder for den som er glad i utendørstrening eller bare en hyggelig tur.

Umiddelbar nærhet til alt av offentlig kommunikasjon, herunder buss, trikk, tog, flytog og taxiholdeplass. Nærmeste holdeplasser Olav Kyrres plass med blant annet buss nr. 20, 30 og 31 og Nobels gate med trikk nr. 13. Fra Skøyen stasjon (ca 10 min gange) går Flytoget til Gardermoen, samt andre tog.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 390 000,-

Felleskostnader

Kr 3 895,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

5

Byggeår

1935

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

80m2

Bruksareal

80m2

Tomt

2002m2

KR-kode

38.18233

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Tomten

Festet tomt på 2.002 kvm.

Festeavgiften er kr 69.000,- pr. år.

Festeavgiften ble sist regulert 03.08.1994 og denne kan reguleres hvert 10 år iht konsumprisindeksen

Festeavtalen utløper 01.08.2065

Grunneier har forkjøpsrett. Frist for å benytte forkjøpsretten er senest 3 måneder etter at grunneier har mottatt skriftlig beskjed om at eiendommen er solgt. Melding vil bli sendt til grunneier straks etter salget.

Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves/ kreves ikke.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Leiligheten har et parkeringsoblat i dag som gir deg fri tilgang til å parkere på oppsatte parkeringsplasser. Det er totalt 20 parkeringsplasser som kan benyttes av de som har kjøpt oblat. Leiligheten har et gyldig oblat frem til 1. mai 2019, totalt 12 måneder). Oblat selges og utstedes av styret til de eiere som ønsker parkeringsmulighet, men kun 1 oblat per seksjon. Pris for 12 måneder gyldig oblat koster kr. 2.000,-.

Det er også innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 90 kvm

Totalt bruksareal: 80 kvm

Totalt primærrom: 80 kvm

Primærrom: Bad, stue/kjøkken, entré og 3 soverom

I tillegg disponerer boligen 2 boder. En bod på loftet på ca. 12 kvm (skråtak) og en bod i kjeller på ca. 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.09.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på følgende:

Tilstandsgrad 2:

Vinduer og balkongdør:

Tilstandsgrad satt på grunnlag av alder. Generelt vil eldre vinduer og dører miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Eiendomsmegler Krogsveen Avd. Frogner ved Jonas Ekse Hovland ønsker velkommen til en nyoppusset drøm i Drammensveien. Leiligheten kan by på lekre detaljer og holder en gjennomgående høy standard. Svært moderne bad med regnfallsdusj og italiensk steinservant. I stuen er det innmurt peis og et stilrent og delikat kjøkken i åpen løsning. Direkte utgang til en svørt solrik, nordvest-vendt balkong med herlig utsikt. Med leiligheten følger det også et parkeringsoblat som gir deg fri tilgang til å parkere på sameiets oppsatte parkeringsplasser. Attraktiv beliggenhet på Frogner/Skøyen. Eiendommen ligger i et veletablert og meget attraktivt boligområde bestående av villaer, ambassader, murgårder og terrassehus.

Høydepunkter:

- Nyoppusset toppleilighet fra 2018

- Gjennomgående planløsning

- Svært solrik balkong med utsikt

- Detaljer fra Tapwell på kjøkken og bad

- Nytt el-anlegg fra 2018

- Luksuriøst bad med lekre detaljer

- Regnfallsdusj

- Innmurt peis

- 3 soverom

Entré/gang:

Innbydende og delikat entré med innebygd garderobeskap med god plass til ytterklær og sko. Moderne og praktisk kodelås på inngangsdør.

Stue:

Svært romslig stue i åpen løsning mot kjøkkenet. Store vindusflater som gir godt med naturlig lys, direkte utgang til solrik balkong, god plass til spisegruppe og sofagruppe med tilhørende salongbord. Leiligheten er malt i tidsriktige gråtoner og har lys 1-stavs eik parkett på gulv. Innmurte peis som varmer godt.

Balkong: Meget solrik balkong som vender mot nordvest. Her har du sol store deler av dagen. Flott utsikt over bebyggelsen på Skøyen og grøntarealer. Balkongen ligger skjermet til med minimalt av innsyn. Terrassebord i bambus.

Kjøkken: Svært moderne og innholdsrikt kjøkken fra HTH. Benkeplate i heltre eik, platetopp med integrert vifte, sort kran fra Tapwell, komposittvask og integrerte hvitevarer. Kjøkkenet holder en minimalistisk stil med ingen overskap. Det er derimot godt med lagringsplass på begge sider av kjøkkenøy. Integrert stikkontakt fra Elko plassert skjult i kjøkkenøy.

Bad: Eksklusivt bad med store, mørke fliser og regnfallsdusj fra Tapwell. Det er også skjult belysning i taket i dusj. Vegghengt toalett, italiensk steinservant og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Armatur innfelt i speilet. Badet oppleves som meget delikat og har en gjennomført stil av høy standard. Flere smarte oppbevaringsløsninger. Badet må bare oppleves!

Hovedsoverom: Romslig hovedsoverom med innebygd garderobeskap. God plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord på hver side.

Soverom 2: Dette soverommet egner seg perfekt som gjesterom/barnerom/kontor.

Soverom 3: Dette soverommet egner seg perfekt som gjesterom/barnerom/kontor.

Overflater:

Gulv: En-stavs eik parkett. Flislagt gulv på bad.

Himling: Malte, slette flater (gipshimling). Gipshimling på bad.

Vegger: Malte, slette flater. Flislagte vegger og malte flater på bad.

Diverse:

- Nytt elektrisk anlegg (2018)

- Loftsbod på ca. 12 kvm

- Kjellerbod på 5 kvm

- Moderne kodeløs for inngangsdør

- Sorte detaljer på stikk og brytere fra Elko Plus.

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes opp via radiatorer (2018) og peis. Varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Ferdigattest

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1943, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det foreligger også ferdigattest for bruksendring fra tilleggsdel og fasadeendring fra 2013.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 507338 tinglyst 18.04.1975 type heftelse: Panterett uten opptrinnsrett til sameiet for: NOK 2,000.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 5 stk servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler bestemmelser om kloakkledninger, anlegg og vedlikehold av ledninger, drenering og benyttelse ang attelier.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Meldes i fra til styret i følge vedtektene.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Drammensveien 116 C-F, med sameiebrøk 855/35959

Sameiet består av 41 leiligheter og 1 næringsseksjon.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Sameiet er forsikret hos Gjensidige.

Dugnad må påregnes. Det er inngått en avtale med Maria om renhold av sameiets fellesarealer.

Dyrehold krever tillatelse fra styret etter skriftlig søknad. Det er generelt båndtvang i sameiet og dyrehold vil kun være tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Foretatt påkostninger de senere år:

- 2017: Rehabilitering av soilrørene i sameiet.

- 2017: Innstallering av fiber i sameiet.

Planlagte påkostninger:

- Det er behov for å oppgradere oppgangene i gården. Det bør settes av et beløp i årets budsjett for dette formålet.

- Callinganlegget i D-oppgangen skal skiftes ut. I leiligheten skal nytt callinganlegg komme på plass innen 19. september.

- I følge styreleder 05.09.2018 er det rehabilitering av tak som står øverst på planen, men dette blir ikke før om ca. 4 år. Kostnader forbundet med dette er enda uvisst.

- Sameiet drøfter å gå over til bergvarme innen 2020. Kostnader forbundet med dette er foreløpig uvisst, men i følge styreleder vil det bli et ekstra lån og økte felleskostnader.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.07.1977. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, ska 262 (Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn). Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Plan og bygningsetaten har vedtatt at Skøyen er et område hvor befolkningstettheten skal økes. I og med at det er begrenset med arealer hvor det kan bygges bolig og næringsbygg, så er løsningen at man bygger i høyden.

Gården står på gul liste.

Det foreligger plansaker/byggesaker i området:

201805857- Oppføring av bysykkelstativ ved Drammensveien 119

201001664 - Oppføring av garasje i Bygdøy allé 111 og 117

201005792 - Omreguere naboeiendom

201414412 - Områderegulering for Skøyen

200504456 - Fjordbyplanen

201800904 - Skøyen. Dronning Blancas vei

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.895,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann og fyringskostnader (a-konto), felles forsikring, kommunale avgifter, vaktmestertjenester, bredbånd, drift og vedlikehold, renhold av fellesarealer og strøm til fellesarealer.

Fellesutgiftene justeres etter sameiets faktiske utgifter.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca kr. 4.023,- for 2018. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Selger har ikke bebodd leiligheten og har derfor ikke kunnskap om strømforbruk.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 6.555.467,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Jonas Ekse Hovland
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?