Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 8 350 000,- for kr 8 350 000,-

Velkommen til Drammensveien 46 B! En bolig presentert av Jonas Ekse Hovland ved Krogsveen Avd. Frogner.

Stor hall med peis. Gode muligheter for å etablere et soverom i enden av hallen.

Hall

Hall

Hall

Romslig stue/soverom med utgang til balkong.

Hyggelig, nordvest-vendt balkong på 4 kvm med utgang fra stuen. Hyggelig utsyn over grønne Hydroparken og Betha Thorsen Kanvas-barnehage. Konstruksjonen er i betong.

Grønt og hyggelig utsyn fra balkongen.

Nordvest-vent balkong på 4 kvm.

Kjøkkenet er av god størrelse med egen plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Romslig kjøkken med vinduer mot Drammensveien.

Kjøkken

Hovedsoverommet har i dag garderobeskap og inngang til eget bad.

God størrelse på hovedsoverommet. God plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord på hver side.

Soverom nr 2 er også av god størrelse. Garderobeskap.

Soverom nr 2 er også av god størrelse. Garderobeskap.

Separat WC med flislagt gulv.

Bad med flislagte vegger og gulv.

Ved kjøp av leiligheten får du tilgang til å parkere på oppsatte biloppstillingsplasser for sameiet.

Bygget er fra 1934

Koselig sittegruppe foran bygget.

Popluære Leon i gangavstand fra leiligheten.

1292 Planskisse

Frogner v/Solli plass

Drammensveien 46 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 000 000,-

Frogner v/Solli plass: Spennende oppussingsobjekt med 2,90 m takhøyde, parkering* og solrik balkong. Gjennomgående planløsning.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 377,-
AREAL (P-ROM / BRA)
114 / 115 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Super beliggenhet mellom det fasjonable strøket Solli Plass, Skillebekk og Hydroparken finner du denne spennende muligheten i Drammensveien 46 B.

Dette er et svært ettertraktet område, som blant annet byr på flotte parkområder, svært gode kollektivmuligheter og ikke minst noen av de beste restaurantene og utestedene i Oslo. For den sultne kan man her nyte godt av det smakfulle utvalget delikatessebutikkene på Frogner har å by på.

Nyåpnede Leon har blitt et stor suksess og kan tilby sunn fastfood. Her kan du bestille bla. sunne og friske wraps, hotbox med næringsrikt innhold og mye mer. Ligger kun 2 minutters gange unna leiligheten.

Innenfor kort gangavstand finner man Aker Brygge og Tjuvholmen, som er et fantastisk tilholdssted sommerstid med sine mange restauranter, butikker, utesteder og badeplass. Det finnes en rekke flotte parker i nærheten, som Slottsparken, Frognerparken og Hydrpoparken. Dersom man er glad i å gå turer er det flere muligheter i nærområdet, blant annet ligger Frognerkilen i kort avstand og Huk på Bygdøy er kun en kort busstur unna.

For den treningslystne har man et godt tilbud av treningsfasiliteter som passer alle og enhver. Sats / Elixia er en kjapp oppvarmingstur unna, samt Pilates Room som også er innenfor kort rekkevidde. Ellers finner man et flott utvalg av parker og andre grøntområder i nærheten som egner seg perfekt både for søndagsturen eller en forfriskende joggetur.

Leiligheten ligger også midt i smørøyet for deg som ønsker å bo i nærheten av offentlig kommunikasjon. Solli plass med trikk og buss, samt Nationaltheatret stasjon med trikk, buss, tog, flytog og T-bane finner du like utenfor leiligheten og tar deg i alle retninger både i og utenfor Oslo. Flytoget stopper på Nationaltheatret, og sørger for å ta deg til Gardermoen på kun 30 minutter.

Leiligheten er gjennomgående med soverom vendt mot lukket indre gårdsrom. Beliggenheten oppleves derfor som tilbaketrukket og skjermet for støy.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Betha Thorsen Kanvas-barnehage ligger tvers over gaten.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 000 000,-

Felleskostnader

Kr 3 377,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1934

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

114m2

Bruksareal

115m2

Tomt

1169m2

KR-kode

3818213

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Drammensveien 46 B, 0271 Oslo

Gnr. 211, bnr. 53, snr. 5 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.169 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Sameiet disponerer 10 parkeringsplasser hvorav to av plassene er garasjer som er utleid til to av seksjonseierne. Det fordeles etter "førstemann til mølla-prinsippet".

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 132 kvm

Totalt bruksareal: 115 kvm

Totalt primærrom: 114 kvm

2. etg, primærrom: Bad, kjøkken, stue, gang, wc og 3 soverom.

Sekundærrom: Kott på 1 kvm.

I tillegg disponerer boligen 3 boder. To boder i kjeller på hhv. 2 og 7 kvm merket med seksjon 5. På loftet er det en bod på 4 kvm, også merket med seksjon 5.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.09.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong og mur.

Antatt fundamentert på komprimerte / faste masser.

Yttervegger i hulmurkonstruksjon av teglstein.

Frittbærende dekker/etasjeskillere i armert betong.

Flatt tak tekket med papp/folie.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Følgende har tilstandsgrad 2:

Enkelte av vinduene (1987).

Balkongdør.

Overflater gulv.

WC-rom.

Følgende har tilstandsgrad 3:

Bad.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Drammensveien 46 B! En bolig presentert av Jonas Ekse Hovland ved Eiendomsmegler Krogsveen Avd. Frogner.

Leiligheten defineres i dag som et oppussingsobjekt med eldre standard. Her er det masse muligheter for den kreative. Leiligheten er gjennomgående og kan by på en meget romslig hall/stue med peis. Gjennomgående planløsning med store oppholdsrom og en generøs takhøyde på 2,90m i stuen. Sameiet har 10 biloppstillingsplasser som blir benyttet av de ulike seksjonene. Videre kan leiligheten by på en solrik balkong med hyggelig utsikt over Hydroparken og Betha Thorsen Kanvas-barnehage. I tillegg til store oppholdsrom og gode oppbevaringsmuligheter i kott og garderobeskap, har også leiligheten 2 disponible boder i kjelleren, samt én bod på loftet. Boligen ligger i et meget attraktivt og veletablert boligområde på Frogner, få minutters gange fra Solli Plass og Frognerveien. Her bor man "midt i smørøyet" med gangavstand til alt byen har å by på, men samtidig tilbaketrukket til i rolige omgivelser. I nærområdet finner man flere grønne lunger, slik som Hydroparken, Skarpsnoparken og Tinker'n. Frognerparken ligger også innenfor gangavstand med sine store grøntområder, tennisbaner og badeanlegg.

Kort fortalt:

- Oppussingsobjekt på 114 kvm med mange muligheter.

- Nordvest-vendt balkong med ettermiddagssol.

- Parkering i indre gård

- Peis i hall.

- Gjennomgående planløsning

- 3 boder

- Veldrevet sameie

Hall/stue: Når du kommer inn i leiligheten er det et stort oppholdsrom man kan utnytte. Det er murt peis i hjørnet. Gode muligheter for å etablere et soverom eller utvide stue/kjøkken.

Balkong:

Nordvest-vendt balkong på 4 kvm med utgang fra stuen/soverom. Hyggelig utsyn over grønne Hydroparken og Betha Thorsen Kanvas-barnehage. Konstruksjonen er i betong.

Kjøkken:

Romslig kjøkken som vender ut mot Drammensveien. God plass til kjøkkebord. Egen utgang til baktrapp. Kjøkkeninnredningen med hvite fronter og håndtak.

Benkeplate i laminert spon. Nisje til oppvaskmaskin, komfyr og kjøl/frys.

Bad og WC: Både bad og WC er eldre og har behov for oppussing. Både bad og WC ligger vegg-i-vegg. Muligheter for å slå sammen.

Hovedsoverom:

Meget romslig hovedsoverom som vender ut mot indre gård. God plass til garderobeskap. Her kan du fint få inn en dobbeltseng med tilhørende nattbord på hver side. Rommet har også egen inngang til bad.

Soverom 2:

Også et soverom som vender ut mot bakgård. God plass til garderobeskap og dobbeltseng med tilhørende nattbord på hver side.

Soverom 3:

På planskissen er det illustrert et soverom med direkte utgang til balkong. Rommet er meget romslig og egner seg også fint som stue. ¨

Diverse:

- Hovedsikring på 50 AMP

- Sikringsskap plassert på kjøkkenet

- Porttelefon med fjernåpner, modell: Siedle

- Mulighet for rask overtakelse

Oppvarming

Boligen varmes opp via radiatorer (fjernvarme) og murt peis i hallen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1946. Dette er ikke attestert. Dette er ikke uvanlig for dokumenter fra denne perioden.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ekspedisjonsdokument ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst servitutter på eiendommen som omhandler følgende: Bestemmelse om veg, adkomstrett, vann/kloakkledn. og erklæring/avtale om felles vegg (brannvegg), vedlikehold av ledninger

I tillegg er det tinglyst to leieavtaler som gjelder garasjen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Styret skal sendes informasjonsmelding ved salg/utleie.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Drammensveien 46 A/B sameie, med sameiebrøk 139/1820.

Sameiet består av 10 seksjoner og en vaktmesterleilighet som er utleid.

Forretningsfører er Norian Regnskap AS/OpusCapita, tlf. 23 20 31 80

Dugnad må påregnes.

Sameiet er forsikret hos Gjensidige Forsikring ASA med polisenummer 85229698.

Selskapet har ingen ansatte, men leietaker av vaktmesterleiligheten forstår vaktmesteroppgaver som vasking av trapper og tilsvarende.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

- 2017: Oppgradering av byggets tre skylights/takvinduer over trappesjaktene.

- 2018: Nytt fibernett fra Lynet Internett AS. Ned- og opplasting på 1000/1000 Mbps.

Planlagte påkostninger:

- Det ble foreslått å bygge en takterrasse på taket over 4. etasje i oppgang B. Prisindikasjon for riving, legging av nytt tak og etablering av takterrasse anslås å være i området kr 0,8-1,3 millioner. I tillegg kan det tilkomme kostnader knyttet til søknadsprosess og andre formaliteter som ikke er inkludert i dette overslaget. Styret har ikke jobbet videre med saken etter undersøkelsen, men det er fremmet et forslag fra en av sameierne for privat utbygging.

- Utvikling av bergvarme. Saken er til utredning og nærmere vurdering hos styret. Estimert kostnad er kr. 1.600.000,-. I følge styreleder er det en usikkerhet til hvordan beløpet vil bli finansiert.

- Ladepunkter for el-bil. Sameiet har fått et overslag på kr. 60-000-90.000 inkl mva før støtte fra kommunen som er forventet å være på kr. 10-15.000.-. Prosjektet vil eventuelt bli finansiert med oppstarte midler.

- Varmekabler for takrenner. To av nedløpene for takrennene har i dag ikke varmekabler, mens dette er etablert for øvrige takrenner. Styret har fått et kostnadsoverslag på kr. 40.000,-. Dette virker i overkant høyt sett opp mot behovet og styret har derfor valgt å avvente videre arbeid med dette inntil videre. I forbindelse med dette må det også mest sannsynlig oppgraderes hovedtavle til bygget.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-1949 datert 26.09.1974. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og administrasjon/politikk/kommuneplan

Eiendommen står oppført på byantikvarens gule liste. Dette kan medfører at endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren samt kommunen før igangsetting.

Det foreligger plansaker/byggesaker i området:

Saksnr: 201617821 - Drammensveien 46 B - Hulltaking i bærevegg

Saksnr: 201409504 - Drammensveien 50 B - Utvidelse av eksisterende takterrasse

Saksnr: 201101941 - Bygdøy allé 2 - Brannsikring - Fasadeendring - Norsk Hydros pensjonskasse. Det er gitt rammetillatelse for etablering av frittstående glassbygg på terreng utenfor bygningen som utgang fra rømningsvei, datert. 28.08.2012.

Saksnr: 201807636 - Bygdøy allé 2 - Plassering av skulptur - Bird in Space - Hydroparken

Saksnr: 201804537 - Henrik Ibsens gate 110 - Etablering av nytt kartsenter - Nasjonalbiblioteket

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Leiligheten vil ikke bli vasket ytterligere før overtakelse.

Speil og lysekrone vil ikke følge leiligheten.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.377,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, oppvarming, internett (1000/1000), kommunale avgifter, strøm til fellesarealer, bygningsforsikring, forretningsførsel, revisjon, generell drift av eiendommen og vedlikehold

Fellesutgiftene justeres etter sameiets faktiske utgifter.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca kr. 3.890,- for 2018. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.000,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.181.872,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Frogner
Grunnkrets Skillebekk Rode 4
Kirkesogn Frogner

Steder i nærheten

Solli plass 0.2 km
Oslo handelsgymnasium 0.4 km
Nobelinstituttet 0.5 km
Riddervolds plass 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 54.7 km
Sentralstasjon Oslo S 3.7 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.1 km
T-bane stasjon Nationaltheatret jb.st. 1.1 km
Trikkeholdeplass Solli 0.3 km
Bussholdeplass Solli 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Vestkantbadet 0.3 km
Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 1.7 km
Treningssenter SATS Solli plass 0.3 km
Treningssenter Friskis & Svettis Oslo 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Ruseløkka skole (1-10 kl.) 0.8 km
Uranienborg skole (1-10 kl.) 0.9 km
Majorstuen skole (1-10 kl.) 2.2 km
Bolteløkka skole (1-7 kl.) 2.3 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.6 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 2.9 km
Oslo Handelsgymnasium 0.5 km
Wang videregående skole 0.6 km

Barnehager

Skillebekk barnehage (1-6 år) 0.2 km
Bertha Thorsen Kanvas-barnehage (1-6 år) 0.3 km
Tinkern Kanvas-barnehage (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter House of Oslo 0.8 km
Kjøpesenter Aker Brygge 1 km
Postkontor Solli Postkontor 0.4 km
Postkontor Elisenberg Postkontor 0.9 km
Apotek Boots apotek Solli 0.4 km
Apotek Apotek 1 Skovveien 0.4 km
Vinmonopol Aker Brygge Vinmonopol 1 km
Vinmonopol Frogner Vinmonopol 1 km
Dagligvare Kiwi Solli plass 0.3 km
Dagligvare Kiwi Niels Juelsgate 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Indekshuset 0.2 km
Kiosk/video Jasmin Frukt og Tobakk 0.3 km
Bensin Shell Frogner 0.8 km
Bensin Esso Kongen Marina 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,4 %
Andel kvinner 49,6 %
Gj.snittalder menn 38,5 år
Gj.snittalder kvinner 39,8 år
Husholdninger med barn 13,5 %
Husholdninger uten barn 86,5 %
Gj.snitt byggeår 1966
Gj.snitt tomtestørrelse 469
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Skillebekk Rode 4 1646 1063

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1%av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Jonas Ekse Hovland
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?