Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 150 000,- for kr 3 150 000,-

Fasade

Fasade

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Peis

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Bad

Bad

Soverom

Soverom 2

Gang

Veranda

Veranda

Utsikt

Utsikt

Utsikt

Nærområde

Nærområde

Nærområde

Nærområde

Dronningensgate 4c Plantegning

Dronningensgate 4c plantegning 3D

Cicignon/sentrum

Dronningensgate 4C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 150 000,-

Cicignon/sentrum: Stor 3 roms hjørneleilighet, lys og pen, vestvendt balkong og egen garasje

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 150 000,-
Felleskostnader:
Kr 6 504,-
Fellesgjeld:
Kr 261 802,-
AREAL (P-ROM / BRA)
110 / 128 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Cicignon er en bydel i Fredrikstad sentrum beliggende på vestsiden av Glomma. Dronningensgate ligger sentralt på Cicignons nordlige del, en av byens mest attraktive boligområde. Ideell avstand hvis du pendler, med kun et par hundre meter til jernbanestasjonen. Til sentrum går du på ca 10 minutter. I nærområdet finner du også café, kiosk, fergeleie med gratis byferge som går over til Gamlebyen, sentrum, Isegran og Gressvik. Grønne lunger og elvepromenade som leder langs elven forbi Isegran, Fredrikstad Bibliotek, Kirkeparken og byens sentrumsgater.

Barnehager og skoler

Cicignon barne- og ungdomsskole ligger like i nærheten, det er også flere muligheter for barnehager. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med fagsjefen for skole i Fredrikstad Kommune.

Adkomst

Fra Fredrikstad sentrum: Følg Gunnar Nielsens gate/St. Croix gate mot brannstasjonen. I rundkjøringen ved St. Croix ta første avkjøring til høyre og hold deg i venstre fil. Neste rundkjøringen tar du av tredje avkjøring - inn Hans Jacob Nilsens gate. I første veikryss ta til høyre inn Cicignongaten, ta så første til venstre. Du er nå i Dronningens gate og nr. 4 ligger på venstre hånd på bakketoppen.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 150 000,-

Fellesgjeld

Kr 261 802,-

Totalpris

Kr 3 411 802,-

Felleskostnader

Kr 6 504,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

2

Byggeår

1938

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

110m2

Bruksareal

128m2

Tomt

1368m2

KR-kode

291812

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Dronningensgate 4C, 1606 Fredrikstad

Gnr. 300, bnr. 369, snr. 8, i Fredrikstad kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.368 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Egen garasje i kjeller, ellers er det flere parkeringsmuligheter i området, man kan også kjøpe parkeringskort for beboere.

Sameiet har 5 biloppstillingsplasser i bakgården som leies ut for en periode på 5 år. Fremleie er ikke tillatt. Muligheter for parkering i bakgården ved å sette seg på venteliste.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 139 kvm

Totalt bruksareal: 128 kvm

Totalt primærrom: 110 kvm

Bruksareal:

Bolig 116 kvm

Garasje 12 kvm

Primærrom bolig:

2. etasje 110 kvm: Entre-hall, bad, soverom, stue med direkte utgang til balkong, spisestue, soverom 2, kjøkken

Sekundærrom bolig:

2. etasje 6 kvm: Bod

Garasje kjeller 12 kvm: Garasjeplass

I tillegg disponerer boligen 2 boder i kjeller og felles vaske/stryke rom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.01.2018 utført av Feldt, Frank.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført med betong grunnmur antatt fundamentert på betongsåle på antatt fast grunn. Yttervegger med antatt dobbel teglstein som er pusset. Deler av byggningen er kledd med

utvendig stål kasetter. Antatt papp eller lign. på taket. Trevinduer med isolerglass og eldre koblet vindu på bad. Flere vinduer er fra 1985

Det gjøres spesielt oppmerksom på: Ved salg av eiendommen er det viktig å gi kjøper informasjon om at eldre bygninger/leiligheter er bygget etter andre krav og regler enn de som gjelder i dag.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Stor, lys og pen funkis hjørneleilighet på 110 kvm beliggende i 2. etasje med utsikt mot Domkirken. Romslig lys stue med vinduer i hjørne som slipper inn mye lys og gir en god atmosfære. Foruten sentralfyringen er det en murt åpen peis i stuen for kos og hygge. Fra stuen er det utgang til en solrik balkong med fin utsikt.

Spisestue med god plass til stort spisebord og mange gjester, innenfor spisetuen ligger kjøkkenet. Sigdal kjøkken hvit med profilerte fronter, integrert oppvaskmaskin, platetopp, micro og kjøleskap. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Flislagt bad som ble renovert og ombygd i 2006, men her er det blitt en del bom i gulvflisene så det bør legges nytt. Badet er utstyrt med badekar, dusjkabinett, vegghengt wc, servant med innredning, opplegg for vaskemaskin, down lights og gulvvarme. Det er forøvrig et stort praktisk felles vaskerom i kjeller som utstyrt med nødvendige maskiner og tørkerom.

Hele leiligheten ble pusset opp innvendig i 2006. Da ble det etablet et nytt bad, det tidligere badet blir idag brukt som en innvendig bod.Det meste av innvendige rør og El anlegget ble samtidig oppgradert og fornyet.

Sameiet har en porttelefon og alarm. Verdt å merke seg at de månedlige felleskostnadene dekker utgifter til fyring, kabel TV, internett, alarm, forsikring mm, det eneste som kommer i tillegg er eventuell bruk av fellesvaskeri. Eier har hatt leve strømutgifter med kun et årlig forbruk på 3.600 kWh.

Oppvarming

Sentralfyring med radiatorer, elektrisk varmekabel på bad, åpen murt peis i stue (det er noe dårlig trekk i pipe). Sentralfyren benytter varmepumpe med jordvarme, til hjelp for varmepumpen i den kaldeste perioden (-10) har sameiet en oljebrenner som automatisk kobler seg inn og hjelper jordvarmen til å levere tilstrekkelig varme. Pga de seneste års milde vintrer har det vært begrenset bruk av olje.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Oljefyren må innen 2020 erstattes med elektrokjele eller bygges om for å kunne benytte miljødrivstoff meldes det fra sentralt hold. Denne endring/kostnad må sameiet ta, enten i 2018 eller senest 2020.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1940. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det var også andre krav til slike attester når eiendommen ble oppført

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 750, tinglyst 03.09.1940, type heftelse: Erklæring/avtale bestemmelse om gjenmuring av vindu.

Dagboknr. 751, tinlyst 03.09.1940, type heftelse: Erklæring/avtale bestemmelser om avståelse av grunn i h.h.t. bygningsloven

paragraf 38

Dagboknr. 585, tinglyst 17.02.1976, type heftelse: Erklæring/avtale vedrørende panterett sameie.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Dagboknr. 585, tinglyst 17.02.1976, type heftelse: opprettet seksjoner SNR: 8, Formål: Bolig, Sameiebrøk: 1675/36425, eiendommen er oppdelt i 28 seksjoner.

Dagboknr.4399, tinglyst 07.04.2000, type heftelse: resek/endring formål/brøk/tilleggsdel. Endring av Formål/sameiebrøk: SNR: 8 Formål: Bolig

Sameiebrøk: 131/2797. Diverse påtegning om at garasjer legges inn som tilleggsareal på hhv. snr. 8, 14, 16, 18 og 23

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet "Sameiet Dronningensgate 4" sameie, med sameiebrøk 131/2797.

Sameiet består av 30 leiligheter.

Forretningsfører er Abakus Regnskap & Rådgivning B. Solbrækken, tlf.93423010

Trappevask er inkludert i felles kostnadene.

Dyrehold er tillatt, så lenge det ikke er til plage for andre beboere.

Foretatt påkostninger de senere år:

Pusset opp/etterisolert nordveggen, malt, nye takrenner og beslag. Arbeid utført av SP Lasse Holst AS. Fyranlegg; byttet kompressor.

Planlagt utbedringer 2017:

Utbedring av ballkongdekkene til snr. 5, 12 og 19. Styret ønsker å prioritere oppussing av trappetrinnene i B og C-oppgangene.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i sentrumsplan for Fredrikstad byområde i perioden 2011-2023 formål: 500 – Hensyn generell (Elva), 320 – Flomfare, 1001 – Bebyggelse og anlegg, datert 16.06.2011. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Eiendommen er regulert til formål: 110 - boliger i henhold til reguleringsplan 0106220 Cicignon datert 13.03.1986 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Eiendommen er nabo til tidligere Sykehuset som er solgt og det foreligger store planer for område.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 6.504,- pr. mnd. og inkluderer: Varme, varmtvann, trappevask, kabel TV, Internett, alarm, betjening andel fellesgjeld, eiendomsskatt, vaktmester, bygningsforikring, utvendig vedlikehold mm.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 3.600 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internet og er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Boligen har alarm som er inkludert i fellesutgiftene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 1500,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.500.049,-. Av dette beløpet utgjør kr 261.802,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Fredrikstad
Grunnkrets Cicignon Nord
Kirkesogn Fredrikstad Domkirke

Steder i nærheten

Gamlebyen 1.1 km
Kongstenhallen 1.7 km
Isegran fort/museum 1.9 km
Begby 4.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 135.6 km
Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 84.3 km
Jernbanestasjon Fredrikstad stasjon 0.2 km
Bussholdeplass Fredrikstad sykehus 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Gudeberg aktivitetsanlegg 1.4 km
Idrettsanlegg Glemmen (vgs) aktivitetssal 1.4 km
Treningssenter Centrum Sol og Helsestudio 0.7 km
Treningssenter Spenst Fredrikstad, Brygga 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Cicignon barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) 0.4 km
Gudeberg barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) 1.7 km
Kvernhuset ungdomsskole (8-10 kl.) 3.8 km
Akademiet vgs. Fredrikstad 0.3 km
Plus-skolen BA 0.8 km

Barnehager

Jernbanegaten barnehage (3-5 år) 0.3 km
Kiæråsen barnehage (1-5 år) 1.2 km
Domkirken barnehage (3-5 år) 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Torvbyen 1 km
Kjøpesenter Østsiden Storsenter 4.6 km
Postkontor Coop Mega Fredrikstad 0.9 km
Postkontor Gamlebyen Frukt og Tobakk 1 km
Apotek Vitusapotek Torvbyen 0.9 km
Apotek Boots apotek Kråkerøy 1 km
Vinmonopol Torvbyen Vinmonopol 0.9 km
Vinmonopol Østsiden Vinmonopol 1.9 km
Dagligvare Bunnpris Fredrikstad Brygge 0.7 km
Dagligvare Coop Mega Fredrikstad 0.9 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 0.1 km*
Kiosk/video Shell/7-Eleven St.Croix 0.2 km
Bensin Shell/7-Eleven St.Croix 0.2 km
Bensin Shell Kråkerøy 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,2 %
Andel kvinner 52,8 %
Gj.snittalder menn 46,1 %
Gj.snittalder kvinner 50,4 %
Husholdninger med barn 12,3 %
Husholdninger uten barn 87,7 %
Gj.snitt byggeår 1969
Gj.snitt tomtestørrelse 235
Område Personer Husholdninger
Kommune: Fredrikstad 80121 36276
Grunnkrets: Cicignon Nord 655 397

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Bjørnar Brynildsen
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?