Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 900 000,- for kr 3 900 000,-

Velkommen til Edelgranveien 42!

Fasadebilde, sett mot uteplass på kjøkkensiden

Fasade, sett mot balkong på stuesiden

3D planskisse Edelgranveien 42

Entré med direkte tilgang til toalettrom

Plass til spisestue

Stue

Spisestue

God plass til stor sofasalong i stuen

Lys og romslig stue

Direkte utgang til vestvendt balkong fra stuen

Balkong med utgang fra stuen med gode solforhold

Balkong med utgang fra stuen med gode solforhold

Utsikt fra balkongen

Pent kjøkken fra 2010

Spiseplass på kjøkken

Kjøkken

Pent kjøkken med direkte utgang til terrasseplatting

Terrasseplatting med utgang fra kjøkkenet

Hovesoverom med skybedørsgarderobe

Soverom 2

Bad

Bad

Toalettrom

Hyggelig i Edelgranveien

Enkel adkomst til leiligheten

Gangavstand til busstopp. Bussen tar deg i retning Bærums Verk eller bekkestua

BEKKESTUA / ÅSTERUD

Edelgranveien 42

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 990 000,-

BEKKESTUA / ÅSTERUD: ROMSLIG LEIL. MED TERRASSE OG BALKONG *Gode solforhold! *Trappefri adkomst og garasje

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 990 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 738,-
Fellesgjeld:
Kr 124 912,-
AREAL (P-ROM / BRA)
99 / 99 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten i Edelgranveien 42 ligger rolig og fint til i et svært idyllisk, tilbaketrukket og barnevennlig område på Bekkestua/Åsterud i Bærum. Fellesarealene rundt er flotte grøntområder, sittegrupper og lekeplass for barna.

Denne leiligheten har praktisk trappefri adkomst fra blokkens inngangsparti, flott terrasse på den ene siden av leiligheten og balkong med utsikt over nærområdet og gode solforhold på balkongsiden.

Fra leiligheten er det kort vei til skoler i alle trinn, og lokal barnehage like ved.I nærområdet finnes det et mangfold av fritidstilbud, med blant annet Kolsås skisenter, Haga og Grini golfbane, Nadderud svømmehall og Nadderud kunstgressbane er bare en kort kjøretur unna. Det er også flotte, oppkjørte skiløyper til blant annet Sæteren gård og Brunkollen.

Ellers er det flere turmuligheter i naturskjønne omgivelser ved Åsterud og Godthåb, og ønsker man å ta et bad ute i den friske naturen er Dælivann bare noen få kilometer unna.

Offentlig transport med buss er kun en kort spasertur fra leiligheten, der til 150-bussen i Gamle Ringeriksvei kan ta deg mot Bærums Verk og til Oslo via Bekkestua og Lysaker. Bærums Verk kan tilby flere fasiliteter slik som pizzarestauranten Melboden og Værtshuset for en fantastisk matopplevelse.

Ønsker man et bredere utvalg av butikker og servicetilbud kan man ta en få minutters busstur mot Bekkestua sentrum. Her finnes alt fra et større utvalg butikker, diverse spisesteder, apotek, Vinmonopol og treningssenter.

Vil man å ta turen inn til Oslo, kan man enten ta bussen fra Gamle Ringeriksvei til Oslo S, ellers går det T-bane hvert 15. minutt fra Haslum og Bekkestua T-banestasjon. Fra Bekkestua bussterminal går det også buss til Sandvika jevnlig. Her finnes blant annet Sandvika storsenter som er et av landets største kjøpesentre.

* Sameiet har egen hjemmeside, se: www.asterudboligsameie.no.

Velkommen til visning i hyggelige Edelgranveien!

Barnehager og skoler

Barneskole: Haslum

Ungdomsskole: Bekkestua

Barnehager i området:

- Åsterud barnehage

- Øverland barnehage

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Røa/Bekkestua: Følg skilt til Bærums Verk, når du har tatt av i rundkjøringen ved Griniveien, følger du veien oppover forbi Øverland og Edelgranveien går inn til venstre ved nybyggene på Øverland Miljøtun.

Følg veien rundt svingen og du finner Edelgranveien 42 på venstre side av veien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 990 000,-

Fellesgjeld

Kr 124 912,-

Totalpris

Kr 4 114 912,-

Felleskostnader

Kr 3 738,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

1

Byggeår

1981

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

99m2

Bruksareal

99m2

Tomt

44389m2

KR-kode

101814

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Edelgranveien 42, 1356 Bekkestua

Gnr. 1, bnr. 856, snr. 104 i Bærum kommune.

Tomten

Eiet tomt på 44.389,7 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Eiendommen er opparbeidet og beplantet med fellesarealer, asfaltert adkomst og parkeringsplass ved blokken. Internveier og innkjøring under blokk for garasjeanlegg. Eiendommen ligger i blindvei og har utsyn samt solrik beliggenhet.

Seksjonen har direkte utgang til dels overbygget terrasse samt gressareal, hekk beplantning og skillevegg i tre samt rekkverk i tre ved kjøkkensiden, overbygget balkong med bod på stuesiden.

Parkering

Biloppstillingsplass til 1 bil i felles, lukket garasjeanlegg. Ellers gjesteparkering på sameiets eiendom.

For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 106 kvm

Totalt bruksareal: 99 kvm

Totalt primærrom: 99 kvm

Bruksareal:

Leilighet 99 kvm

Primærrom:

Leilighet:

1. etasje 99 kvm: Entré/gang, kjøkken, stue, bad/vaskerom, 2 soverom og WC.

I tillegg disponerer boligen 1 bod i fellesareal.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.02.2018 utført av Huskonsulenten AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i med grunnmur og bærende konstruksjoner i betong, etasjeskillerer i betong. Yttervegger i betong og bindingsverk, forblendet med fasadeplater (steniplater) og kledning.

Flat takkonstruksjon antatt tekket med membran, utvendige beslag i stål og innvendige trapper i betong. Felles ytterdør med porttelefon. Utvendige vann og avløpsrør på eiendommen og til seksjonen fra byggeår,

innvendige ventilasjons-sjakter, elektriske kanaler og alle rørgjennomføringer. Terrassehus konstruksjon, seksjonen har utvendig balkong i betong. Antas være fra byggeår, dersom oppgradert vil det kunne være opplyst i egenerklæring eller fra sameiet. Fasadefornying i 2018 via sameiet.

Ovennevnte fellesdeler er ikke besiktiget eller vurdert, kun opplyst i tilstandsrapporten som opplysning om konstruksjonstype. Fellesdeler krever egen tilstandsrapport.

Vinduer og dører:

- Vinduer: Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass fra 2016. Nye vinduer i seksjonen.

- Ytterdører og porter: Brann- og lydklassifisert inngangsdør. Kikkhull og sikkerhetslås er montert. Normalt vedlikehold må påregnes, dette gjelder overflater, låsekasse, hengsler og pakninger. Eldre fungerende dør.

- Innvendige dører: Innvendige dører med formpressede dørblad i trekarmer fra 2010 og åpning. Normalt vedlikehold må påregnes. Hengsel til vaskerom/bad fra kjøkken har noe slark i et hengsel.

Etasjeskillere:

Felles konstruksjon i plass støpt betong fra byggeår. Det er registrert avvik i planhet, dette skyldes normal nedbøying i konstruksjon grunnet alder. Ved bytte av parkett i stuen kan man benytte avrettingsmasser for å få planhet i rommet.

Balkonger / terrasser:

Utenfor seksjonen er det balkong i betongkonstruksjon fra byggeår, ca. 14 kvm. Utenfor seksjonen er det treterrasse lagt på terreng ca 10 kvm, ved kjøkkensiden.

Vurdert som fellesdel med seksjonens innvendige vedlikeholdsansvar. Overlater er kun vurdert og antas være seksjonens ansvar, tilstandsgrad settes dermed etter overflatevurdering.

VVS (ventilasjon, varme og sanitær):

- VVS-innstallasjoner, generelt: Felles varmtvann i bygget, felles rør fra byggeår.

- Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Innvendige vann og avløpsrør fra byggeår, vannrør i plast og kobber samt avløp i plast.

- Luftbehandling, generelt: Felles avtrekk fra våtrom og wc, mekanisk avtrekk i kjøkkenet. Ventiler for øvrig.

Elektriske anlegg:

- Sikringsskap med automatsikringer. Takstmann har ikke elektrokompetanse som godkjenner kontroll av anlegget. Ny digital måler fra 2018. Utvendig stikk på balkong skal festes før salg iht eier.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Romslig 3-roms eierleilighet med enkel og praktisk adkomst fra blokkens inngangsparti. Leiligheten er gjennomgående og har terrasse på kjøkkensiden og solrik balkong med utgang fra stuen.

Leiligheten har en god planløsning med romslig og usjenert stue, stort hovedsoverom, bad og separat toalettrom. Parkeringsplass i lukket garasjeanlegg og bod i fellesareal medfølger leiligheten.

Leiligheten er modernisert med:

- Ny kjøkkeninnredning i 2010

- Nye innvendige dører i seksjonen i 2010.

- Nye vinduer i seksjonen i 2016

- Digital måler i el-skap innstallert i 2018

Entré: Adkomst fra blokkens inngangsparti uten trapper. Hyggelig entré med plass til å henge fra seg jakker og sette fra seg sko. Praktisk tilgang til toalettrom fra entréen.

Stue: Svært romslig og lys stue med plass til spisestue og stor sofasalong. Det er direkte utgang til balkong på ca. 14 kvm med gode solforhold og fin utsikt. Tilgang til hovedsoverom fra stuen.

Kjøkken: Leiligheten har et pent kjøkken fra 2010 med innredning med takhøye overskap og underskap, laminat benkeplate med nedfelt koketopp og benkebeslag. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som ovn, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Fronter med høyglans i overflater og lyslist under overskap og mekanisk avtrekk med utblåsing i åpning over overskap.

Normalt vedlikehold må påregnes. Skjøtet benkeplate på en side. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Soverom: Leiligheten har 1 stort hovedsoverom med tilgang fra stuen. Rommet har god plass til stor dobbeltseng og har skyvedørsgarderobe med 3 dører. Her er det mye plass til klær og skapløsninger. Det er direkte tilgang til bad fra hovedsoverom og videre gjennomgang til kjøkkenet.

Soverom nr. 2 ligger i den andre delen av leiligheten med tilgang fra entré. Rommet har plass til seng og garderobeskap.

Bad/toalettrom: Badet er flislagt og har innfliset badekar, wc, kran og avløp til vaskemaskin, servant i innredning, dusj på vegg ved badekar og stråleovn på vegg.

Badet har flislagt gulv, med antatt bunnmembran. Sluk er under badekar og kan ikke inspiseres, fall til sluk er ok. Sårskader i enkelte fliser, sluk er vanskelig å rengjøre grunnet liten åpning. Anbefaler å øke størrelse på åpning. Antatt våtrom fra byggeår med fornying av overflater på 1990 tallet.

Videre er det fliser på vegg, med sprekker i fuger. Konklusjon fra takstmann: Eldre fungerende våtrom fra byggeår med overflatefornying på 90 tallet, fornying må påregnes grunnet alder på våtrom. Levetid på våtrom er mellom 10-15 år.

Leiligheten har i tillegg et separat toalettrom med fliser på gulvet, malt strie på vegger og malt himling. Det er wc og servant i rommet, ventilert via felles avtrekk og 2 stk stoppekraner.

Overflater:

Gulv: Innvendige gulv overflater har parkett, laminat og fliser. Parkett i stuen har enkelte slitasjesteder, anbefaler slip og lakkering.

Vegger: Innvendige vegg overflater har malte flater, tapet, fliser og Mdf-plater.

Himlinger: Innvendige himlinger har malte overflater, nedsenket del i stue/sov på balkongsiden.

Garasje og bod: Parkeringsplass til 1 bil i felles garasjeanlegg under naboblokken (Nærme døren), samt bod i fellesanlegg.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming av leiligheten med panelovner. Stråleovn på bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.01.1982. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er gitt ferdigattest på boder på balkonger, datert 28.03.2017. Vilkår for ferdigattesten er at ikke godkjente boder skal rives. Dette gjelder ikke boden til denne seksjonen.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

*Dagboknr 7688, tinglyst 15.04.1981, type heftelse: Pantsettelseserklæring til sameiet. Panterett til sameiet for kr. 5.000,-, forhøyet til 9.953,- til sikkerhet for seksjonseiernes forpliktelser.

*Dagboknr. 10350, tinglyst: 14.04.1992: Urådighet. Overdragelse skal godkjennes av styret.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom.

* Dagboknr 763970, tinglyst 17.09.2012, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett. Gjelder erklæring om gjensidig adkomstrett for nåværende og femtidige eiere og hejjelshavere til gbnr: 23/28 og gbnr. 1/856 snr. 1-294 (denne eiendommen) til felles gangvei over eiendommene. Hver av partene har ansvaret for og bekoster vedlikehold av de delene av gangveien som ligger på de respektive eiendommene.

* Dagboknr 881298, tinglyst 22.10.2012, type heftelse: Gjelder rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspennings kabelanlegg og høyspennings kabelanlegg, som bl.a. tar for seg en avtale mellom Hafslund og Åsterud boligsameiet. Denne gir Hafslund rett til bygging og evigvarende rett til drift, vedlikehold og fornyelse av kabler i trasèen mm.

Videre tar servitutten også for seg grunneiers rettigheter og plikter som feks. flytting av kabelanlegg, arbeid nær kabelanlegg, erstaning og alminnelig bestemmelser.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eiendommen har følgende rettigheter:

Dagboknr. 763929, tinglyst 17.09.2012: ERKLÆRING / AVTALE: Bestemmelse om overvannskum.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Åsterud boligsameie, med sameiebrøk 95/26175.

Sameiet består av 294 leiligheter.

Forretningsfører er Brækhus Dege Eiendom AS, tlf. 22 83 60 60

Dugnad må påregnes. Dyrehold er tillatt så lenge de er i samsvar med sameiets husordensregler.

Styreleder - Per Terje Larsen, mail: ivisconsult@gmail.com.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Sameiet har gjennom 2016 avsluttet stort prosjekt med bytte av vinduer,terrassedører og malt fasadene utvendig.

Planlagte påkostninger:

Styreleder i sameiet opplyser om at det vil bli mulig å lade El-bil i alle garasjene i sameiet fra ca. midten av 2018. De som ønsker dette må få montert ladeboks. Sameiet har avtale med Bravida om innstallering av ladebokser og det vil koste ca. 14.500,- + mva pr. boks ferdig innstallert.

Alle seksjonseiere plikter i tillegg til de ordinære fellesutgiftene å betale et beløp som fastsettes årlig av styret for vedlikehold av fellesarealene. Seksjonseiere som deltar eller er representert ved leietaker e.l. på dugnad eller lignende vedlikeholdstiltak, kan fritas for denne betalingsplikten.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Det følger av sameiets vedtekter at innvendig vedlikehold av egen seksjon samt andre rom som hører under seksjonen, påhviler fullt ut for egen regning den enkelte sameier. Innvendige vann- og avløpsledninger omfattes av vedlikeholdsplikten inn til seksjonens stoppekraner for vanntilførsel og forgreningspunkt for avløp, og elektriske ledninger til og med seksjonens sikringsboks.

Ytre vedlikehold av eiendommen med bygninger, fellesrom, fellesarealer, anlegg og utstyr, herunder trappeoppganger, dør til seksjonene, utvendige dører - herunder terassedører - og vinduer, er sameiets ansvar.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse i henhold til reguleringsplan ÅSTERUD, nord og vest datert 25.01.1980 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 25.01.1980.

En liten del av eiendommen (15 kvm) er regulert til kjørevei i henhold til reguleringsplan ÅSTERUD, nord og vest del av med ID 1984018 datert 09.01.1984.

Kommuneplaner:

Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse (44225 kvm) og nåværende grønnstruktur (165 kvm) i kommuneplan 2015-2030 med ID:201301 ikrafttredelse: 17.06.2015.

Kommuneplaner under arbeid:

Navn - KOMMUNEPLAN 2017-2030. Status: Planforslag.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

- Frittstående kjøleskap på kjøkkenet samt vaskemaskin og tørketrommel på badet følger ikke med leiligheten ved salg.

- Garderobeskapet som står på barnerommet i dag og kommodene på hovedsoverommet ikke følger med leiligheten ved salg.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.738,- pr. mnd. og inkluderer: Drift og vedlikehold, garasjeplass, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, brannalarm, varmtvann, containerleie/-tømming, kabel-tv og internett, trappevask, vaktmestertjeneste, nedbetaling lån mm..

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.05.2016.

Forretningsfører opplyser om at av felleskostnadene går ca:

- Til renter 282,-

- Til avdrag 284,-

Beløpene vil variere litt fra mnd til mnd. Tallene er regnet ut fra faktura fra Handelsbanken, desember 2017 fakturaen.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.000,- pr. år. / 9.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakke tv og internett 50 Mbit linje er inkludert i felleskostnadene til sameiet. Nyere dekoder med opptaksmulighet følger med leiligheten.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.224.661,-

Av dette beløpet utgjør kr 124.912,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Bærum
Grunnkrets Haslum
Kirkesogn Haslum

Steder i nærheten

Haslum kirke 1.2 km
Sauejordet 2.2 km
Haga golfpark 3.1 km
Grini Næringspark 3.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 63.1 km
Sentralstasjon Oslo S 16.5 km
Jernbanestasjon Blommenholm stasjon 5.3 km
T-bane stasjon Haslum T-banestasjon 1.6 km
Trikkeholdeplass Bekkestua 3.3 km
Bussholdeplass Edelgranveien 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nordhaug Golfbane 2.3 km
Idrettsanlegg Nadderud idrettspark 2.7 km
Treningssenter SATS Bekkestua 3.3 km
Treningssenter EVO Østerås 4 km

Steder av interesse

Skoler

Haslum skole (1-7 kl.) 1.7 km
Bekkestua skole (8-10 kl.) 3.6 km
Ramstad skole (8-10 kl.) 4.5 km
Skarva skole (8-10 kl.) 5.1 km
Oslo International School 3 km
Nadderud videregående skole 3.4 km

Barnehager

Åsterud barnehage - Edelgranveien (1-5 år) 0.2 km
Åsterud barnehage - Åsterud (1-5 år) 0.3 km
Øverland barnehage (3-5 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bekkestua Senter 3.3 km
Kjøpesenter Østerås Kjøpesenter 5.4 km
Postkontor Godteland Haslum 1.3 km
Postkontor Coop Extra Bekkestua 3.2 km
Apotek Vitusapotek Bekkestua 3 km
Apotek Boots apotek Bekkestua 3.3 km
Vinmonopol Bekkestua Vinmonopol 3.3 km
Vinmonopol Østerås Vinmonopol 5.4 km
Dagligvare Coop Extra Haslum 1.4 km
Dagligvare Kiwi Nadderud 2.6 km
Kiosk/video Godteland Haslum 1.3 km
Kiosk/video Narvesen Bekkestua Handelshus 3.3 km
Bensin Esso Tiger Haslum 1.9 km
Bensin Smart Bekkestua 3.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,2 %
Andel kvinner 51,8 %
Gj.snittalder menn 44,2 %
Gj.snittalder kvinner 48,2 %
Husholdninger med barn 25,4 %
Husholdninger uten barn 74,6 %
Gj.snitt byggeår 1981
Gj.snitt tomtestørrelse 346
Område Personer Husholdninger
Kommune: Bærum 124008 52583
Grunnkrets: Haslum 573 283

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.900,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Fredrik Nordstrøm
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?