Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Eikåsveien 2 - Presentert av Krogsveen AS

Velkommen inn!

Kjøkken med profilerte fronter og laminat benkeplate

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken med åpen løsning mot stuen

Lys og pen stue

Stue med laminat på gulv

Romslig soverom med utgang til balkong

Soverom

Pent bad med nyere baderomsinnredning

Flislagt bad

Leiligheten har balkong mot vest

 

Fasade

Det er kun få minutters gange til populære Bugårdsparken

Plantegning

Bugården - Selveierleilighet i populært område med praktisk planløsning og egen balkong!

Eikåsveien 2

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 390 000,-

Bugården - Selveierleilighet i populært område med praktisk planløsning og egen balkong!: Bugården - Selveierleilighet i populært område med praktisk planløsning og egen balkong!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 1 390 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 813,-
AREAL (P-ROM / BRA)
50 / 55 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv beliggenhet i Bugården, med nærhet til Nygård og Lasken. Sentralt beliggende i forhold til Sandefjord sentrum. Kort vei til ungdomsskole, Sandefjord Videregående skole, barnehager og dagligvareforretninger. To minutters gange opp til vakre Bugårdsparken

med flotte idrettsanlegg og turområder. Kort vei opp til Pindsleområdet med et stort utvalg av forretninger. Eiendommen ligger ca. 2,5 km. nordvest for sentrum. En liten biltur unna finner du Sandefjord Lufthavn Torp. Velkommen til visning i Eikåsveien 2!

Adkomst

Fra Sandefjordsveien (fra sentrum) tar du Peder Bogens gate til venstre i lyskrysset. Følg denne gjennom rundkjøringen ved Meny og ta så første vei til høyre etter kunstgressbanen. Boligen ligger da på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 390 000,-

Felleskostnader

Kr 1 813,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

1974

Soverom

1

Primærrom

50m2

Bruksareal

55m2

Tomt

1792m2

KR-kode

2218185

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Eikåsveien 2, 3214 Sandefjord

Gnr. 42, bnr. 622, snr. 12 i Sandefjord kommune.

Tomten

Felles eiet tomt på 1.792,3 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med parkeringsplasser, gangveier og noe gressplen.

Parkering

Felles parkeringsplass for blokken som ligger til Eikåsveien. Ingen faste plasser, men området er

forbeholdt eierne av leilighetene i Eikåsveien 2. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 59 kvm

Totalt bruksareal: 55 kvm

Totalt primærrom: 50 kvm

2. etasje 50 kvm: Gang, soverom, bad og kjøkken/stue.

Sekundærrom:

2. etasje 5 kvm: Bod.

I tillegg disponerer leiligheten èn stor bod i kjelleren.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.05.2018 utført av Tønsberg Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Leiligheten har en praktisk planløsning med åpen kjøkken stue løsning. Veggoverflater er malt i lyse og moderne farger. Gulv har blant annet laminat og flis. Fra soverommet er det utgang til egen vestvendt balkong. I stuen er det fransk balkong.

Kjøkken med profilerte fronter og laminat benkeplate. Flis mellom overskap og benkeplate. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad med flis på gulv og vegger. Av utstyr, er det montert ny servant i skap, toalett, dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin. Leiligheten har stor og romlig bod og tilgang til felles vaskerom i 3. etasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men innflytningstillatelse ble gitt 14.05.1974. Denne er utstedt på gnr. 40 og bnr. 278. Sameiet har i dag bnr. 622. Sandefjord kommune opplyser at eiendommen har byttet bruksnummer etter at innflytningstillatelsen ble gitt.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Tilfluktsromsutsyr. Det er uklart om dette er utført. Kjøper

overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på at lettvegg inn til stuen er revet etter at midlertidig brukstillatelse er gitt. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av: Dagboknr 1249, tinglyst: 04.03.1974: Pantsettelseserklæring - gjelder som sikkerhet for fellesutgifter. Dagboknr 2680, tinglyst: 02.05.1974: Obligasjon stor kr 5000,-. Gjelder som sikkerhet for fellestutgifter.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over. Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Eikåsveien 2 sameie, med sameiebrøk 296/10000. Sameiet består av 24 leiligheter.

Forretningsfører er USBL, tlf. 63001034

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt.

Planlagte påkostninger: Sameiet har akkurat vedtatt en fasaderehabilitering. Dette vil innebære rehabilitering av fasader med ny platekledning, vinduer, inngangsdør, terrassedører og etterisolering. Prosjektet har en kostnadsramme på 7.000.000,- for sameiet. Dette vil da medføre økning i felleskostnader. Det vil også medføre fellesgjeld for sameiet fordelt på seksjonene. Styret har fullmakt til å kunne inngå låneavtale som løper over 30 år på inntil kr. 7.000.000,-

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan Kapteinløkka datert 14.2.1964 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk fra Krokemoveien, gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging".

cirka 220 meter sydøst for eiendommen går Vestfoldbanen. BaneNor er i gang med å utrede ulike traséalternativer. Det kan ikke utelukkes at den eksisterende traseen vil bli bygd ut til dobbeltspor en gang i framtida. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.813,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, brøyting, plenklipping, bygningsforsikring og Canal Digital (tv). Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 6.540 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring. Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Sameiet skal rehabilitere bygget med ny fasade, tak, vinduer og fornyelse av franske balkonger. Det er vedtatt å ta opp et lån opp til kr. 7.000.000,- for denne rehabiliteringen. Sameiet har innhentet tilbud på dette, og felleskostnaden pr mnd. vil øke. For denne seksjonen innebærer dette en økning på omlag kr. 1.275,- pr mnd. for renter og avdrag på andel fellesgjeld. Dette er kun et estimat og nøyaktig kostnad og rentenivå kan påvirke økningen. Hverken megler eller selger kan ta ansvar for eventuelle avvik. Kontakt megler for mer informasjon.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 1.431.622,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 20.000,- (fastpris)

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?